Quo vadis, Jukurit?

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
@Wiljami Mikä kausi, mikä vuosi? Nyt on puhe jo ensi kauden spekulaatioista! Eihän siinä, jos vaikka sulla sattuisi olemaan se ketjullinen takataskussa odottamassa?
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
@Lähemäen Dynamo
Kokeilisin 3-4 nikkaria Amerikan sarjoista, jotka ovat jo osoittaneet kyvyt maalintekoon. Näillä Partasen, Tavin ym. rahoilla saa kyllä pelimiehiä sieltä. Nyt nämä Jukuribudjetilla kasatut joukkueet tuppaa olemaan yleismies-Jantusia täynnä. Täyttää roolin kuin roolin jollain tavalla, mutta maalinteko.

Pohdintaahan tämä vain on. Ota rauhallisemmin. Kirjoituksissasi on joskus ihan asiaakin kaiken kuohunnan keskelläkin.
Jukuribudjetilla ei ole mitään muuta mahdollisuutta kun kasata sellainen joukkue, missä on mahdollisimman hyvin varmistettu pelaajan sopivuus Jukureihin, ettei ainakaan täydellisiä pummeja sattuisi kohdalle. Ehkä ne sitten tuskastuneen katsojan silmässä näyttävät yleismies- Jantusilta. Mikä vika Partasessa on? Karismaattinen iso äijä, värikäs ja aina ollut hyvä Jukureissa. Mielestäni enemmän unelmapelaaja, kuin "Jantunen".

3-4 nikkaria vähän kokeillaan ja katotaan.. heh. "Sieltä saa kyllä pelimiehiä".. on se helppoo.

En pysty vastustamaan täydellisiä aivopieruja, pahoittelut tästä.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
@Lähemäen Dynamo Muutosvastarintako siellä paistaa edistyksen keskellä? Partanen olisi Jukureille täydellinen pelimies terveenä ollessaan. Luonteesta en sano juuta enkä jaata, kun en tunne ja onko sillä niin väliä, kun tuloksesta on kyse.

Näitähän on kiva pohdiskella, kun lehdetkin kohta tippuu.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
@Lähemäen Dynamo Partanen olisi Jukureille täydellinen pelimies terveenä ollessaan. Luonteesta en sano juuta enkä jaata, kun en tunne ja onko sillä niin väliä, kun tuloksesta on kyse.
Niin siis Partanen on sairauslomalla. Tämän vuoksi Partasen voi niputtaa yleismies- Jantusiin? Ulkomailta tuleva pelaaja ei ilmeisesti voi loukkaantua?
Luonteella ei ole väliä, mutta ensiksi kuitenkin mainitsit joukkueen olevan harmaa, väritön ja mielenkiinnoton, minkä perään aloitit Partasella.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei se nyt ihan niinkään mene, että sieltä vaan hankitaan rapakon takaa halvalla varmoja maalintekijöitä 3-4 kpl. Jos se niin menisi niin esimerkiksi HIFKillä olisi pari mestaruutta enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös