Puolivälieräsarja kevät 2011: Ässät-Blues

  • 98 639
  • 448

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Aivan huikea Urheilulehden linkki, jossa Petteri Sihvonen esittää näkemyksiään tästä otteluparista. Jälkiviisaana voi todeta Esko Seppäsen omaavan huomattavasti enemmän näkemystä asiasta.

Jälkiviisaus tosiaan..
Mikäli joku tiesi että Ässien hyvä liike ja viisikkopeli puutuu täysin pleijareissa, kuin salaman iskusta niin hyvä tieto. Etenkin sarjan toinen ottelu oli niin kaukana Ässien peli-ilmeestä että huhheijaa. Ansionsa on toki vastustajalla, ei siinä. Silti Ässät hävisi vain 2-0(3-0 tyhjiin) vaikka peli oli melkoista tuubaa. Tunne näytti puuttuvan täysin kentältä ja sitä myöden se raivo voittaa ottelu. Blues ei ole saanut paljoakaan maalipaikkoja ja se tässä harmittaa, liian helpolla on voitot annettu. Lauantaisella koomailulla avaimet on kokonaan espoolaisten käsissä, kokemuksellaan he nuijivat sekaisin olevan patapakan armotta. Silti uskoa löytyy vielä että Ässät löytää oman pelinsä ja sarja käynnistyy uudelleen. Ässien liike ja Kilpeläinen, näitä tarvitaan nyt.
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Etenkin sarjan toinen ottelu oli niin kaukana Ässien peli-ilmeestä että huhheijaa. Ansionsa on toki vastustajalla, ei siinä. Silti Ässät hävisi vain 2-0(3-0 tyhjiin) vaikka peli oli melkoista tuubaa. Tunne näytti puuttuvan täysin kentältä ja sitä myöden se raivo voittaa ottelu. Blues ei ole saanut paljoakaan maalipaikkoja ja se tässä harmittaa, liian helpolla on voitot annettu.
Tähän kiinnitin itsekin huomiota, eli vaikka Ässien peli oli normaaliin ilmeeseen verrattuna hirveää katsottavaa, niin silti Bluesin maalipaikat olivat todella vähissä. Laukaisukartastakin näkee, että aivan maalin edestä Blues pääsi yrittämään tasan kaksi kertaa, ja toinen noista olikin Sailion maali. Lauantaina Ässiä vastaan vaan tuon enempää ei tarvittukaan.
 

AkiHeino#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
波里王牌
Ei voi kuin ihmetellä, kuinka huikean kova itseluottamus on koko Ässien joukkueella ja valmennusjohdolla, sillä eihän tälle 2-0 tilanteelle ole kuin yksi järkevä selitys - pelaajilla ja valmentajilla on provikkapalkka pleijareissa. Johto on luvannut, että sen mukaan saatte bonuksia, mitä firman kassaan tulee rahaa. Ja tämähän tarkoittaa sitä, että pelataan kaikki 12 peliä Porissa ja Game Seveneissä näytetään tosissaan mitä osataan.

Tämänhän olisi voinut hieman helpomminkin tehdä niin, että olisi vain hävitty ja voitettu vuoronperään, mutta siellä on joku tainnut saada päähänsä, että tehdään tästä todellinen tuhkimotarina ja mennään kaikissa sarjoissa 3-0 tappiolle ja ensimmäisenä joukkueena koskaan missään sarjassa voitetaan mestaruus niin, että kaikissa sarjoissa noustaan 3-0 tappiosta voittoon.

Huikeaa sakkia, Ässät pääsi kyllä yllättämään taas. Eipä ole koskaan vastaavanlaista rohkeutta ja röyhkeyttä ollut.

Todellisuudessa, todella nöyrä hatunnosto Bluesin taistelulle ja vitun monta lammasta Ässille. Koittakaas nyt saatana herätä ja aloittaa se sota siellä kentällä! Ja me fanit myös, ollaan oltu kaukana hurmoksesta - nehän nauraa meille tuolla saatana...
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Todellisuudessa, todella nöyrä hatunnosto Bluesin taistelulle ja vitun monta lammasta Ässille. Koittakaas nyt saatana herätä ja aloittaa se sota siellä kentällä! Ja me fanit myös, ollaan oltu kaukana hurmoksesta - nehän nauraa meille tuolla saatana...

Hurmos katsomossa on tosiaan loistanut poissaolollaan, mikä oli toisaalta melko suoraa jatkumoa koko kaudelle. Eihän (suuri)yleisö ole kunnolla syttynyt koko kaudella vaikka joukkue pelasi loistavasti. Liikaa on menty mukavuusalueelle ja jotenkin tuntuu että seisomakatsomon kansa on melko paljon vaihtunut? Siellä seisoskelee nykyään ihmisiä ihmettelemässä paskaa tunnelmaa tekemättä itse asialle mitää.. Kuitenkin, mikäli kentällä tapahtuu riittävästi herää yleisökin, eli kyllä se vaan niin on ettei me katsojat kanneta riittävästi joukkuetta, vaan ennemmin päin vastoin. Lauantaina en kyllä itse paljon pystynyt huutamaan siellä piippuhyllyllä, ääni meni jo perjantaina. Onko perkele äänenkin pakko alkaa präkäämään kun ikämiessarjat lähenee:F

Tänään Ässät kyllä tarvii kentälle niitä Suikkasen suolenpätkiä yms. persreikiä, katsotaan mihin Bluesin eväät silloin riittää. Mielellään myös muutama tolppaveto tänään sisään ja Blues puolestaan saa kolisuttaa rautoja, kai me nyt sentään ansaitaan tiukempi sarja ja ainakin tänään voitto! Periksi ei anneta!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ketkäs tällä hetkellä pitää ottelusarjan MVP-valtikkaa hyppysissään: Tarkki, Sailio, Öhman...Sailio oli ekassa ottelussa hämmentämässä, kuten asiaan kuuluu, tosin Ässät heläytti kumpaisellakin tasavajaalla kiekon reppuun, eli tällain nollatutkimuksella lisätila jäälle sopisi ehdottomasti Ässille. Samainen mies sitte tasotti ekan pelin ja iski toisen pelin avausosuman.

Ekassa pelissä oli jatkoaika, mutta tästä huolimatta esim. Uusitalon jääaika kipusi koviin lukemiin (36.50) Kaukana takana erottuivat Caldwell ja Sammalkangas siinä 29 minuutin tietämillä. Toiseen otteluun minuutit tasoittuivat reippaasti. Tässä katsannossa Kudrocin ja Jyrkkiön poissaolot tekevät puolustusta haavoittuvaisemmaksi ja kuormitusta joudutaan jakamaan epätasaisesti.

Lauantaina oltiin tietyllä lailla tiukimmassa paikassa tällä kaudella ja homma senkus tiivistyy. Pitäs kyetä sulkemaan paineet ja otteluvoitot ajatuksista, keskittyä vaan siihen omaan peliin jolla on menestystä tullut tällä kaudella. Optimi-tilanteessa peli säilyy samanlaisena kesät talvet, mutta kun pelataan vain voitoista, aika vähenee niin jäällä kuin kalenterissakin, runkosarjan kakkonen 0-2 tappiolla runkosarjan yhdeksättä vastaan...tilanne vähän muuttuu.

Homma raiteille tänään ja voitto keinolla millä hyvänsä - tapetaan akka ja kaikki on taas avoinna.
 
Kun noita play off -parien uutisia on lukenut, erottuu tämä "meidän sarja" edukseen yhdessä asiassa.

- IFK-Jokerit -sarjassa itketään tuomareista ja vähän kaikesta muustakin
- JYP-Ilves; Pajuojalla alkoi (tyhjän) uhoaminen heti säälipleijarien jälkeen
- Lukko-Kalpa; P.Virta: Yhyy, rikkaat raumalaiset lentää Kuopioon koneella ja me joudutaan köröttelemään bussilla.

Ässät ja Blues ovat keskittyneet pelaamiseen. Ainakin toistaiseksi *koputtaa puuta*.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Tarkki piti nollan reilut 133 minuuttia. Nyt tarvitaan Ässiltä ihmeitä, jos meinaavat mennä välieriin. Katkeaakohan jo keskiviikona?

Lajusen veljekset tuntuvat olevan aika jäähyherkällä päällä. Taitaa nuorilla kundeilla mennä lataus yli. Hapeta ne Petu! Korpikari pelaa elämänsä kevättä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Keskiviikkona katkeaa

Nyt ei muuta kuin kaikki peliin keskiviikkona ja Ässät kypsällä esityksellä kesälaitumille.

On tää vaan nautinnollista. Sarja on toki vielä kesken ja kaikki on auki, mutta hyvältähän tää näyttää!
 

koohela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lauri Tähkän sanoin, takki rupeaa olee tyhjä. Neljä suoraa voittoa tarvittais. Mitätön maalinteko paikoista plussattuna Tarkin hyvään peliin ei tätä yhtälöä kovin helpoksi tee. Plus se että oma pää pitäisi taas olla tiivis.

Onnitella ei vielä, periksi ei anneta, luottoa löytyy PERKELE, mutta siltikin...
 

Talentti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spurs, SaPKo, Ässät
Tarkki piti nollan reilut 133 minuuttia. Nyt tarvitaan Ässiltä ihmeitä, jos meinaavat mennä välieriin. Katkeaakohan jo keskiviikona?

Katkeehan tuo, aika outoa jos peli alkais yhtäkkiä kulkemaan! Vituttaa kun kaks kertaa keväässä joutuu tällästä kokemaan!! Eka kerta kun SaPKo ja Ässät on playoffeissa ja molemmat sukeltaa ennakkoon "heikommalle".

On muuten jäässä meidän 1. ja 2. ketju. Miten olis jos laitettas pakka ihan sekaisin viimeseen otteluu? Ei se ainakaan huonommaks voi mennä.
 

scholl

Jäsen
Nyt se on ilmeisesti sitten Ässiltä bensa loppu, mitä ollaan jo odotettu ainakin joulutauolta asti. Ei kyllä yllätä yhtään, jos Blues menee jatkoon, mutta 3-0 otteluvoitot on kyllä aika uskomatonta tässä vaiheessa. No pääsevät ehkä sitten lepäämään, jotta olisi virtaa Jyppiä vastaan. Mulle kelpaa kyllä IFK-Blues finaalitkin, ei nykäsläisiä ole pakko kohdata ollenkaan.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
No pääsevät ehkä sitten lepäämään, jotta olisi virtaa Jyppiä vastaan. Mulle kelpaa kyllä IFK-Blues finaalitkin, ei nykäsläisiä ole pakko kohdata ollenkaan.
Odotellaan nyt vielä sitä neljättä voittoa ja laskeskellaan sen jälkeen kuka tulee vastaan ja missä.

Sarjasta tulee muuten historiallinen; joko Blues on ensimmäinen säälipleijarit pelannut joukkue, joka menee välieriin tai sitten Ässät on ensimmäinen joukkue joka on noussut 3-0 tappiotilanteesta 3-4 voittoon.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Vaikka sarja on 0-3, niin ei tässä Blues-fanina voi lähteä keulimaan yhtään sen enempää. Tämä voitto oli yhtä arvokas kuin mikä tahansa voitto Ässistä ja toi välieräpaikan astetta lähemmäksi. Mistään sarjan tappaneesta iskusta ei kannata puhua. Jokainen tietää, että katkaisupelit ovat kaikkein haastavimpia. Ässille ei ole enää mitään hävittävää keskiviikkona, joten Matikaisen tehtävä on pitää joukkueen jalat maassa. Onneksi jengissä on aika kokeneita playoff-pelaajia, joten uskon että tässä myös onnistutaan.

Viimeinen niskalaukaus ilmoille keskiviikkona, niin ei tarvitse enää lähteä itseä väsyttämään Porin perjantai-iltaan.
 

IIVEE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Flyers
Voisiko joku paikalla ollut selvittää mitä tapahtui kun Ässien maali hylättiin?

Pataradion kautta kuunneltuna oli niin selvä maali kuin pystyy vaan olemaan.

(kuten asiaan kuuluu)
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Voisiko joku paikalla ollut selvittää mitä tapahtui kun Ässien maali hylättiin?

Peli oli vihelletty poikki, koska muuten sitä ei olisi voinut hylätä. Eipä ollut ainoa tuomarivirhe tänään, mutta näin se tämäkin ilta vaan meni..

Ässillä on kummassakin kotipelissä ollut niin helvetin huonoa tuuria että toivoisi sen jossakin kohtaa jo kääntyvän. Nyt on enää yksi mahdollisuus siihen.

Nyt on Ässillä tosiaan ensimmäistä kertaa tänä keväänä se tilanne, että on enää vain voitettavaa, joten kaikki peliin keskiviikkona!
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Voisiko joku paikalla ollut selvittää mitä tapahtui kun Ässien maali hylättiin?

Pataradion kautta kuunneltuna oli niin selvä maali kuin pystyy vaan olemaan.

Tuomari vihelsi pelin poikki ennen kuin Ässä-pelaaja ehti kaivaa kiekon Tarkin räpylästä ja laittamaan sen maaliin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Peli oli vihelletty poikki, koska muuten sitä ei olisi voinut hylätä. Eipä ollut ainoa tuomarivirhe tänään, mutta näin se tämäkin ilta vaan meni..

Kerrotko vielä mikä oli tämä tuomarivirhe mistä kitiset?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Se, että viheltää pelin poikki vaikkei kiekko ollut Tarkin räpylän alla, vaan näkyvissä.

Oletan että näit tilanteen livenä ihan vierestä itse ja sen jälkeen skriiniltä ja samalla tiedät että tuomari oli väärin sijoittunut?
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Oletan että näit tilanteen livenä ihan vierestä itse ja sen jälkeen skriiniltä ja samalla tiedät että tuomari oli väärin sijoittunut?

Skriiniltä en nähnyt, mutta tilanteen näin tarpeeksi läheltä. Mielestäni Tarkin räpylä oli vain osittain kiekon päällä, ja olen tästä myös aika varma. Lähempänä ollut tuomari oli maalin toisella puolella, eli väärällä puolella tätä tilanetta ajatellen.
 

tallaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sarjasta tulee muuten historiallinen; joko Blues on ensimmäinen säälipleijarit pelannut joukkue, joka menee välieriin tai sitten Ässät on ensimmäinen joukkue joka on noussut 3-0 tappiotilanteesta 3-4 voittoon.

Totta. Mutta jos nyt sellaisen kainon pyynnön Ässien suuntaan esittäisin, että mielellään ottaisitte sitten pataan (heh heh) 4-3 tai 4-2?

edit: Toki saatte sarjan voittaakin, ihan sama, pointti tuli lienee selväksi ;)
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Ei tässä kannata rantapalloja vielä puhaltaa, kun sarja on kesken. Toki sinisten lasien takaa 3 - 0 parempaa tilannetta ei voisi olla.

Ihmettelen vain sitä, että niin monet porilaiset kannattajat ovat unohtaneet sen biisin, jossa lauletaan jotain 'loppuun asti taistellaan'. Sarja on ohi vasta sitten, kun toinen on voittanut neljä matsia.
 

Talentti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spurs, SaPKo, Ässät
Turha sitä alkaa jostain tuomari virheestä kitisemään, paikkoja oli tehdä maali niin ylivoimalla kuin tasakentällisin, mutta kun ei mene niin ei mene.. Jos Ässät sen avausmaalin saisi niin siitä se voisi taas aueta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös