Puolivälieräsarja 2004-2005 HIFK - Lukko

  • 222 469
  • 1 396
Tila
Viestiketju on suljettu.

Spenroos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, JanPa
En oikein kykene ymmärtämään millä tavalla Pentti ja HIFK joidenkin mielestä toimi törkeästi/väärin/lisäseuraamusten arvoisesti. Tämähän oli paras mahdollinen ratkaisu. Näytettiin että Toporowskin tämän päiväistä tempausta ei hyväksytty. Voiko joku väittää että olisi mieluummin nähnyt kun Toporowski oltaisiin "noudettu" vaikkapa päähän taklaamalla tai jollain muulla oikeasti vaarallisella tavalla.

Hieman asian vierestä totean, että nyrkkiä heiluttamalla Sakun päähän kohdistuneet taklauksetkin pitäisi kuitata.

Sitä paitsi, sarja on 1-3, ei se HIFK sieltä enää nouse, edes tappelemalla. Juhlat meillä maaseuduilla voi alkaa.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hah, siinä on kaksi stadin "kovimman" seuran kannattajaa. Jos kerta tuollainen tappelukultturi on hienoa, niin Hifkikin voisi siirtyä rapakon taakse perustettavaan uuten ammattilaissarjaan pelaamaan. Bluesilla ei sinne olisi asiaa...

Jääkiekkoon kuuluvat tietynlaiset ylilyönnit, mutta tuo pohjois-amerikkalainen tappelukulttuuri ei kuulu eurooppalaiseen jääkiekkokulttuuriin. Kyllä nuo matsit olisi voitettava pelaamalla ei muilla konstein....osoittaa vaan valmentajan heikkoutta kun muita konsteja ei löydy..tai sitten materiaalin huonoutta.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Viestin lähetti Spenroos
En oikein kykene ymmärtämään millä tavalla Pentti ja HIFK joidenkin mielestä toimi törkeästi/väärin/lisäseuraamusten arvoisesti.
Ei siinä mielestäni mitään muuta väärää ollut kuin näiden kahden vitun idiootin veskarin kimppuunkäyminen ja vittu vielä kaksin! Veskariin ei kosketa, ei ikinä. Ai että mä toivon jonkun kouluttavan oikein kunnolla Saarista ja Fagerstedtia. Muuten ihan hauska episodi ja toi kunnolla väriä liigaan. Kiva lukea lööppejä huomenna.
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Henkka
Jahas, tänään taas loppui HIFK:lta kunto. 100 minuuttia jääkiekkoa 24 tunnin sisään oli liikaa, etenkin kun Lukko pelasi maanantaina täysillä vain ekan erän 2 ensimmäistä minuuttia + viimeisen erän ja jatkoajan viimeiset minuutit. Lopputulos oli päivänselvä, etenkin sen jälkeen, kun HIFK ei tehnyt 3 maalia ensimmäisen erän 5 ekaan minuuttiin.

Nyt on 4 ottelua väännetty ja Rautakorven joukkueen kestävyysylivoima on näkynyt aina pitkälle venyneissä, taikka heti perään seuraava päivänä pelatuissa otteluissa. Sykli on harvinaisen selkeä. Jatkossa HIFK:lla on helpompaa, jokaisen matsin jälkeen tulee välipäivä, mutta aikamoisen ihmeen se vaatii voittaa Jukka Rautakorven joukkue 3 kertaa peräkkäin pakkovoittotilanteessa.

Etutukka syö Takatukan.

Ihan täyttä paskaa. HIFK hallitsi ottelua mielin määrin ja nyt kun näitä kahta viimeistä ottelua on tullut seurattua niin HIFK voittaa liikkeessä lukon lähes jatkuvasti. Lukko on joutunut kahvaamaan entistä enemmän. Lukon parempi maalivahtipeli ja Arajuuren toilailut ovat tuoneet sille 3-1 johdon tässä sarjassa. Tiedän kyllä että Rautakorpi on porkkana-fanien suuri suosikki mutta niin puusilmä ei kannata olla että rupeaa tekemään jotain saatanan syvä-analyysejä ilman että on edes nähnyt pelejä. Tukka teki myös aivan käsittämättömän peluutusvirheen laittamalla viimeisen 20 sekunnin ajaksi ykkösketjun miehensä kentälle.

Pahalta näyttää mutta sarja ei ole vielä ohi. Tuli sitä viime vuonnakin Ipa-sarjassa avattua ranteita mutta silti vielä noustiin. Lukko ei enää voita stadissa. Nyt pitää vaan voittaa se ainoa peli raumalla.

Ottelun loppu oli kertakaikkiaan loistava ja pyyhkäisi tappion samantien mielestä pois. Ensimmäistä kertaa sitten Ismo Lehkosen, IFK oli kaivanut kuittivihon esiin. Ottelun loppu toi erehdyttävästi mieleen Erkan ja Raadon ajan kun pelattiin sitä oikeata IFK:n näköistä lätkää. Tätä mä haluan oikeasti välillä nähdä. Kuten tuolla jo joku sanoi niin takuuvarmasti olisi tässä hmv-neppailuliigassa enemmän katsojia jos tällaisia tunteenpurkauksia nähtäisiin enemmänkin. Sama juttuhan se oli Erkan ja Raadonkin aikana, maaseudulla itkettiin ja vaahdottiin hysteerisinä ties mitä mutta ei paljoa kiinnostanut. Mitä vähemmän IFK miellyttää muita jengejä sen parempi. Pena on tässä loistava vittumainen mulkku. Juuri tollasta jätkää oltaisiin tarvittu kauden alusta asti eikä mitään saatanan narri-aravirtaa.

Kannattaa muuten Lukkofanit miettiä kaiken ton ämmämäisen itkun keskellä että kukas sen myllyn oikeastaan ensimmäiseksi provosoi. Ettei vain ollut Toporowsky joka ämmämäisesti huitaisi hanska kädessä varoittamatta Petrelliä päähän. Mitä varaa on muuten on enää edes raumalaisilla haukkua Rudya ja tämän taklausta Topperin ämmäilyn jälkeen? Koko episodissa muuten ainoat loukkaantuneet pelaajat olivat Petrell ja Saarinen joten mitä vittua te vielä inisette? Teiltä ei loukkaantunut kukaan pelaaja ja saitte vielä viihdettä koko rahan edestä.

Mutta tää oli taas väärin kuitattu eikä HIFK ole oikeesti fyysinen.
 

hermosillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Iirot
Viestin lähetti Hai
Kannattaa muuten Lukkofanit miettiä kaiken ton ämmämäisen itkun keskellä että kukas sen myllyn oikeastaan ensimmäiseksi provosoi. Ettei vain ollut Toporowsky joka ämmämäisesti huitaisi hanska kädessä varoittamatta Petrelliä päähän.

[ämmämäinen itku]Tiedä sitten onko Lennartilla silmät perseessä vaiko missä, jossei osanut varoa tollasessa tilanteessa. No kyllä se Lennu ihan ite sillä kyynärpäällään provosoi. [/ämmämäinen itku]
 

Jason W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Hai

Kannattaa muuten Lukkofanit miettiä kaiken ton ämmämäisen itkun keskellä että kukas sen myllyn oikeastaan ensimmäiseksi provosoi. Ettei vain ollut Toporowsky joka ämmämäisesti huitaisi hanska kädessä varoittamatta Petrelliä päähän.

Eikö Topo saanut tempustaan jo ottelurangaistuksen!?
Ja jos on jotain kostettavaa jäi niin eikö se pitäisi kostaa ko. herralle. Ja mielellään tietysti "gooni-Petrell" tekisi tämän itse.
No kuitenkin, IFK (Pena)päätti toisin. Tosissaan et varmaan usko että tanssit alotettiin Topon takia...
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos tämä Topo vs Petrell episodi olis tapahtunut tosinpäin olisikohan sitä pidetty äijämäisenä kovuutena raukkamaisen teon sijaa ifk-leirissä?

Maalivahdun kumppuun käyminen ja maassa makaavan pelaajan lyöminen on "kovuutta ja normaalia" mutta hanskalla purpaanveto on ämmämäisen raukkamaista? Jotkut ifk-kannattajat osaavat aina yllättää. Todellista kovuutta olisi ollut se, että joku ifk:n pelaaja olis käynyt ottamassa matsia Topon kanssa saman tien.
 

Co.

Jäsen
Viestin lähetti Jason W
Ja mielellään tietysti "gooni-Petrell" tekisi tämän itse.
No kuitenkin, IFK (Pena)päätti toisin.

Satuitkos näkemään mitä tilanteessa tapahtui? Petrell tuskin oli siinä kunnossa että olisi voinut Topolle kostaa. No mutta, peli itsessään näytti siltä että hieman paremmalla tuurilla HIFK olisi voinut sen voittaakin, mutta ei niin ei. Lundell otti ensimmäisessä maalitilanteessa mielestäni riskin joka kuitenkin meni täysin perseelleen. Propsit kuitenkin hyvästä yrityksestä. Toinen maali menikin jo sitte aivan liian helposti. Ja jos tosta tappelusta pitää jotain sanoa, niin mielestäni oli vain hyvä että siellä käytiin vähän kouluttamassa raumalaisia. Tappelut kuuluvat jääkiekkoon, ja varsinkin omaan mielikuvaani HIFK:sta. Saipahan ainakin Iltalehti jotain kirjotettavaa.


Viestin lähetti Rattlehead
Ei siinä mielestäni mitään muuta väärää ollut kuin näiden kahden vitun idiootin veskarin kimppuunkäyminen ja vittu vielä kaksin! Veskariin ei kosketa, ei ikinä.

Vaikea sanoa mitään kun en nähnyt tilannetta alusta asti, mutta näytti kyllä siltä että Roloson lähti itse mukaan tähän touhuun ennen kuin kukaan ehti edes kunnolla käydä hänen kimppuunsa. No, joku raumalainen voi varmasti selventää tätä asiaa meille Pohjois-Amerikkalaisille. Harmi ettei tämmöisiä tappeluita tule silloin kun minä olen katsomossa, sillä ne ovat loistavaa viihdettä ja kaikkien pitäisi se ymmärtää, eikä itkeä silloin kun omia sattuu.

Nyt vain homma hanskaan ja Lukko nurin kolme kertaa peräkkäin!
 
Viimeksi muokattu:

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti vlad
Muistaakseni tuolloin kuitenkin Jokereiden koutsi, eräs mr. Aravirta, aloitti ennen kyseistä ottelua "sodasta" puhumisen.

Tilannehan taisi alkaa ottelun kolmannessa (?) erässä siten, että joku tepsiläinen (Mikkola?) yritti taklata jokereiden Janeckyä. Tilanne kuitenkin päättyi siten, että tämä tepsiläinen keräili kamppeitaan jäältä.

Jep, Mikkola otti kunnon vauhdit ja yritti niitata kunnon pommin Janeckyyn. Janecky otti taklauksen vastaan tuttuun tyyliinsä, eli nosti kyynärpäänsä taklaajaa kohtaan. No kyynärpää osui Mikkolaa päähän josta lähti taju. Sitten alkoi se hulabaloo ja matsin jälkeen Arajuuri julisti sodan. Sota ei ainakaan Jokereiden puolelta koskaan alkanut.
Arvaaja-lehtikin naureskeli Arajuurta ja kirjoitti, että jos sota julistetaan niin se sota on aloitettava.



Viestin lähetti boretus
Turun joukkue teki saman 90-luvulla Jokereita vastaan ja onnistui järjestämään ainakin Niinimaalle ja muistaakseni Hämäläiselle pelikiellot.. ja voitti lopulta mestaruuden... Se on eri asia mikä maku siitä jäi...

No hätä, hyvä maku jäi.

Sorry offtopic, mutta tämän jutun muisti niin hyvin että oli pakko kirjoittaa.



Tänään sitten tuleekin Lukolle kunnon sanktiot eilisestä koomailustaan. HIFKiläisten mielipiteitä kun lukee, niin ei Muukkonen voi muuta kuin antaa kovat rangaistukset 3-4:lle lukkolaiselle . Luonnollisesti punapaidoille ei mitään, sillä Lukko sai sitä mitä tilasi. HIFKi on hallinnut pelillisestikin ja vienyt Lukkoa 100-0. Se, miksi sarja on nyt Lukolle 3-1 ei liity tähän.
Mielenkiintoisin ottelupari tämä kyllä on ja vituttaa kun torstaina matsia ei tule köyhän telkkarista.
 
Viimeksi muokattu:

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Sanokaa mitä sanotte, mutta tämä Pentin tempaus eilen näytti minun silmille koko sarjan luovuttamiselta.

Ei varmasti tule onnistumaan. Vielä olisi ollut mahdollisuudet 3-1 tilanteesta nousta 4-3 voittoon. Nyt takki on jo laitettu naulakkoon ja seuraava ottelu tulee olemaan vain kosmetiikkaa.

Mutta, kyllä se tästä alkaa kun tekin saatte oman joukkueen syövän (Pentti Matikainen) pois johdostanne hankkimassa kavereitaan valmentajiksi ja laittamalla HIFK:n budjettia täysin kuralle.

Kyllä ne kansitakit teilläkin suhahtaa jälleen kerran kun n. kuukauden kuluttua ilmoitetaan uudet valmentajat ja johto - johon Matikainen ei kuulu. Joensuulainen telemarkkinoija ei tajua jääkiekosta yhtään mitään.

Ilmeisesti ensi ottelun jälkeen voidaan puhua SM-liigahistorian suurimmista rahallisista tappioista?
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Hifkin pelajaa on fyysinen kun se aloittaa tappelun...
Kaikki muut olis vastavassa tilanteessa naurettavia pellejä...

3-1 ... ei edes kiinnosta kumpi voittaa " tappelut"

Hifkin teinixiseillä tulee ilopissa kun taas oltiin fyysisempia ja taklattin oikeen perkeleesti ja oltiinn NIIN fyysisiä ettei mitn rajaa...
Mut tuomari taas ratkaisi...pelle...


2-0, hyvä olla
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Haluan lisätä tähän oman viestini ja korostan sitten heti, että tämä on Minun näkemykseni asiaan.

Heti alkuun suuret aploodit ja onnittelut Rauman Lukolle. Te olette tehneet tästä keväästä mieluisan kaikille jotka tuntevat sympatiaa pienempiä liigaseuroja kohtaan. Olette tekemässä tämän kevään ehdottomasti suurinta yllätystä!

Sitten eiliseen peliin. Todella loistavaa toimintaa Hifk:lta. Kun peli ei kulje niin otetaan nyrkit avuksi. Vaikka tilanne "lähti topon hommasta" liikkeelle (Hesalaisten mielestä), niin aika munatonta touhua. Hulluna hyökätään vastustajan kimppuun, tarkoituksena vain ja ainoastaan aiheuttaa vahinkoa vastustajalle ja saada vastustajan pelaajat pois! Tämä meni vain ja ainoastaan Helsinkiläisten piikkiin. Kyseessä oli selkeä kosto, joka oli harkittu teko? Jos yksi pelaaja kävisi kostamassa, sen voisi jotenkin ymmärtää, mutta kun kentällinen surffailijoita hyökkää hullun kiilto silmissä vastustajan kimppuun ei tätä voi katsoa enään sormien lävitse.

Seuraavassa muistin virkistämiseksi suoralainaus Ylen nettisivuilta

Ottelu päättyi urheilullisesti ikävissä tunnelmissa. HIFK:n tuore valmentaja Pentti Matikainen määräsi Lukon ykköskenttää vastaan ynnä muita -sarjaan kuuluvat pelaajansa, joilla ei näyttänyt olevan muuta tehtävää kuin vahingoittaa ja hankkia isoja jäähyjä vastustajalle. Viiksiniekkojen pahimmat pukarit Toni Häppölä, Turo Järvinen ja Jarno Kultanen saivatkin Lukon Hal Gillin ja Tomi Pettisen ennenaikaisesti pukukoppiin. Ottelurangaistus annettiin tässä vaiheessa kuitenkin vain suurimmalle riehujalle eli Häppölälle. Tosin otteluvalvojalla on todennäköisesti reippaasti asiaa liigan kurinpitäjälle.

Seurataan mielenkiinnolla mitä Jarmo Muukkonen päättää. Toivottavasti tulevat rangaistukset menevät oikeille henkilöille (oli se sitten valmentaja tai kenttäpelaaja) ja toivotaan että ne rangaistukset ovat tuntuvia. Hifk kuitenkin nolasi itsensä täydellisesti eilisellä toiminnallaan!
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittu, kun oli yle tehnyt säälittävän jutun eilisestä ottelusta. Kaikki arvostus hävisi kyseistä toimittajaa kohtaan. Eivät edes kertoneet mistä kaikki sai alkunsa. Kaiken lisäksi kärpässarjalainen Turo Järvinen niisti Pettistä mennen tullen. Nyt on Suvilla meille asiaa. Eikös juu kaikki Ruutua moralisoineet, että Toporowsky on varsin munaton rotta? Suckerpunch-pelle. Kaikille kaksinaismoralisteille tiedoksi: lisää on tulossa kolmen ottelun verran tässä sarjassa ja saattepa vielä kauhistella myöhemmin keväällä lisää.
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Ottelun loppu oli kertakaikkiaan loistava ja pyyhkäisi tappion samantien mielestä pois. Ensimmäistä kertaa sitten Ismo Lehkosen, IFK oli kaivanut kuittivihon esiin. Ottelun loppu toi erehdyttävästi mieleen Erkan ja Raadon ajan kun pelattiin sitä oikeata IFK:n näköistä lätkää. Tätä mä haluan oikeasti välillä nähdä



3-1... vitun tonttu...

Taklataan silloin kun on paikka , tehdään maali silloin kun on paikka...
3-1..
Taklaa siitä pelle, vaikka kuinka puhtaasti a la jarkko...



Edit: kirjoitusvirheet
 
Viimeksi muokattu:

Orsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT, RoPS, Maajoukkue, Hollanti, Gun`n`Roses
Makkonenko uhosi??

Ensiksi pitää sanoa. Tommy tuossa yllä kirjoitti ajatukseni maailmalle, Kiitos siitä.

Älytöntä kun tänne ei illalla päässyt. Ihan tukossa koko palvelin. Oliko IFK-faneilla laumoittain niin kova kiire puolustamaan omiaan.

Kärpät-Tappara-sarjan puuduttavan puolustuksen ja Kärppien eilisen haluttoman surffailun innoittamana kiinnostuin Lukko-IFK-sarjasta huomattavasti. Torstaina DDR:lle katsomaan luovuttiko ne todella.

THE "Fööni" Pena sanoi äsken Huomenta Suomessa Makkosen käyneen uhoamassa
IFK:n vaihtoaitiossa että, Torstaina teidän pelaajia tippuu!
Lisäksi syytti Rautakorpea käskyttämisestä Topo - Petrell tapauksessa.

Vastassa siellä median tällä hetkellä hiljaisemmalla puolella on todellakin Tukka-Jukka. Tässä oli etukäteen jo yhtälö minkä odotettiin poikivan tapahtumia, niitä saatiin.

EDIT: Ihan muistutukseksi kaikille. EI ole äijiä, kovia tai pehmeitä. On VAIN jääkiekkoilijoita joilla tuntuu olevan ihan yhteiskunnan ulkopuolella olevat omat lakinsa.
(Offtopic: Keskustelu kuuluu muualle.)
 
Viimeksi muokattu:

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
Tuon kaiken muun ymmärrän mutta en maalivahdin päälle käymistä??!!??Se on kyllä munattomien pelkurien hommaa,voisi melkein hameet laittaa päälle.Yhtä raukkamainen oli Topon isku,olisi voinut kysyä rehellistä tappelua ja koko tuolta mylläkältä olisi säästytty.Täällä verrataan Ruudun taklausta nyrkin iskuun,noita vaikea verrata,selkääntaklaukset ovat vaarallisia.
Kumpikin joukkue ovat suosikkejani,Lukko länsirannikon paras joukkue ja Hifk on aina ollut tyylikäs.Ja pelaahan Jokinen siellä myös,melkein aina sawolaisia joukkueesta löytynyt.
Miten tuomioita jaellaan on mielenkiintoista nähdä&kuulla.Topo ei varmasti pelaa ainakaan tässä ottelusarjassa,siitä voin olla varma.
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Hai
Kannattaa muuten Lukkofanit miettiä kaiken ton ämmämäisen itkun keskellä että kukas sen myllyn oikeastaan ensimmäiseksi provosoi. Ettei vain ollut Toporowsky joka ämmämäisesti huitaisi hanska kädessä varoittamatta Petrelliä päähän. Mitä varaa on muuten on enää edes raumalaisilla haukkua Rudya ja tämän taklausta Topperin ämmäilyn jälkeen?

Terveissi va Raumalt, ol ninpal gauhian jänskä peli. Ihmettelen sitä, miten Hai voit väittää Toporowskin puhdasta oikeaa suoraa ämmämäiseksi touhuksi? Eiköhän se teidän Lennu-poju ollut koko homman provosoija numero yksi? Tuskinpa Topper turhaan äityy noin komeaa suoraa pamauttamaan. Ettei vaan olis HIFK:n kantti pettänyt tappiotilanteessa.

Eipä olisi itseään paremmin nöyryyttää ja tehdä naurunalaiseksi. Paras joukkue missään ikinä hallitsi peliä enemmän kuin Lukko ja raumalaisia vietiin ajoittain todella urakalla. Kaikesta huolimatta luulisi hermokontrollin säilyvän sen verran, ettei tuollaiseen helvetin pelleilyyn tarvitsisi mennä. Miehekkäästi vielä kaksi pahaa kissimirriä yhden lukkolaisen kimppuun. Vittu te ootte kovia!

Eiköhän tämä homma ole sinettiä vaille valmis. HIFK kesälomille Jarkko Ruudun suihkukomennuksen säestyksellä seuraavassa ottelussa.
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti tuuski
Topon lyönti oli kyllä ihan suckerpunchin alkulähteiltä, mutta mitä teki Petrell ennen sitä?
1. Minkä takia Pena ei jättänyt Lundellia kentälle....
2. Miksi Häppölä ei pudottanut hanskoja aloituksessa....
3. Maassa makaavan pelaajan hakkaaminen...., lähes yhtä suuri uuuh kuin kohdassa yksi. Mikä idea hankkia lisää pelikieltoa?

Aivan! Tässä mielestäni kaikki oleellinen. Ei mitenkään erityisen äijämäisiä tekoja kummaltakaan joukkueelta. Ainakin nuo kohdat 1. ja 3. häiritsevät pahasti ja miksi Topo ei voinut haastaa Lennua ihan rehellisesti tappeluun, vaikka tämä luultavasti olisikin paskahuosut lähtenyt karkuun.

Lisäksi täytyy ihmetellä Rautakorven pelisilmän puutetta. Mies laittaa parhaat pelaajansa HIFKn huonoimpia pelaajia vastaan.

Olettavasti seuraava peli on pelkkää rusettiluistelua ja päättyy Lukolle 0-1 ja pelissä ei nähdä yhtäkään taklausta kuten vuoden 1999 ratkaisevassa finaalipelissä.
 
Viimeksi muokattu:

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Re: Makkonenko uhosi??

Viestin lähetti Orsmo
[B
THE "Fööni" Pena sanoi äsken Huomenta Suomessa Makkosen käyneen uhoamassa
IFK:n vaihtoaitiossa että, Torstaina teidän pelaajia tippuu!
Lisäksi syytti Rautakorpea käskyttämisestä Topo - Petrell tapauksessa.

Vastassa siellä median tällä hetkellä hiljaisemmalla puolella on todellakin Tukka-Jukka. Tässä oli etukäteen jo yhtälö minkä odotettiin poikivan tapahtumia, niitä saatiin. [/B]

On tää oikein ison maailman menoa.
Jos Pena olisi tehnyt oikein niin olisi laittanut tuon toisen maalin jälkeen suoraan mylläkän pystyyn...Lukon ykkönen ulos ja haettu vimmatusti tasoitusta. Miksi ei?
Koska uskon että Topon ja Petrellin tapaus kuohahti hatussa ja siitä keitto oli valmis.
Ja sen jälkeen jos on näyttöä että Pena käskytti niin tietysti on oikeutettua sanktiot, mutta sitä ennen on turha vatvoa.
Homma kusi ja sillä selvä.
Tänään Lukko voitti yhden miehen tunarointiin. Olisiko aika jatkaa taas matkaa?

Ja tuosta Tukka Jukan hiljaisuudesta niin uskon että mies on oppinut että parempi pitää turpansa kiinni ettei tule sammakoita suusta ja uhkauksia....

Torstai on mielenkiintoinen päivä nähdä että mitä todellakin tulee tapahtumaan, en usko että mitään vastaavaa jos Lukko ei aloita.
 

Morgoth

Jäsen
Re: Makkonenko uhosi??

Viestin lähetti Orsmo
THE "Fööni" Pena sanoi äsken Huomenta Suomessa Makkosen käyneen uhoamassa IFK:n vaihtoaitiossa että, Torstaina teidän pelaajia tippuu! Lisäksi syytti Rautakorpea käskyttämisestä Topo -Petrell tapauksessa.

Tää alkaa olemaan jo legendakamaa! Mediapeliä parhaimmillaan tai sitten epätoivoista itkemistä.

Tuskin Penan heitossa oli mitään muuta kuin, että miehen pitää yrittää jollakin tavalla karistaa "käskyttäjän" leima omalta harteiltaan, koska SM-lligan tuntien toimitsijakieltoa voi tulla ettei juniorit saa huonoja vaikutteita.

Koska HIFKn toimistolta lähtee videonauha liigan toimistoon Makkosen puheista?
 
Viimeksi muokattu:
Miten se menikään:"Tärkeintä ei ole voitto, vaan vastustajan totaalinen nöyryytys.". No, Lukko on tällä hetkellä tekemässä molempia ja IFK muistuttaa kiukuttelevaa pikkulasta jolta viedään tikkari.

Muistelen jostain kirjasta lukeneeni, että Pena on käyttänyt joukkomylläkkää ennekin, joskus aivan valmentajauransa alkupuolella, ottelun kääntämiseen. Tälläkertaa kyllä homma kusi omille jaloille, ja taitaa kääntyä HIFK:ta vastaan.

Ei muuta kuin Lukolle malttia seuraavaan peliin ja hoitakaa homma kotiin tyylikkäästi. Vastustaja on jo itsensä nolannut, joten sitä ei tarvitse enään nöyryyttää. Toisaalta olisi kyllä kiva jos Lukko katkaisisi sarjan vasta Äijänsuolla - voisi tulla vuosisadan pallomeri jäälle.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Neitejä kaikki tyynni

Lukko johtaa 3-1 ja torstaina arkku saa viimeisen naulan, siinä kaikkein tärkein.

Enpä olisi uskonut eilistä episodia "kulttimaineen" asemassa olevalta Helsingin IFK:lta. "Pelataan kovaa - mutta puhtaasti"-sloganeita on tullut kuultua suunnasta jos toisesta.

Eilinen ikävä kyllä näytti, mikä ämmäporukka HIFK on. Neitejä kaikki tyynni, kuten otsikossa jo osuvasti kuvasin (herneitä herneitä).

Järvinen otti turpaansa oikein isän kädestä, ennen kuin Pettinen kaatui maahan. Tämä neitiyden perikuva jatkaa maassa makaavan takomista, way to go George.

Minusta IFK:n pelaajien älykkyydestä kertoo jotain se, että kaksi pelaajaa hyökkää maalivahdin, Rolosonin kimppuun! Todellisia järjenjättiläisiä, kyllä vaan.

Toinen tilanne mikä minusta herättää suuuurta hilpeyttä, oli tämä yksi puupää, Saarinen (who tha fuck is thät)? Kaveri teloo itse itsensä kesälomalle, ei hyvää päivää, naurattaa vieläkin niin penteleesti, neitikö, kyllä vaan. Suorastaan paperia.

Entäs tämä teidän A-junnu ikäinen pentunne, oliko sillä 190cm pituutta, vai mitä. Kaatui korkealta ja kovaa. Sori Lennart, vai mikä vittu se nyt oli, susta ei tulis jenkkien uutta Action-sankaria. Neitiyden huippu, kyllä vaan. "Tuokaa sille tissue"

Pena, laitoit itsesi lehtien palstoille. Olet target, johon luultavasti osutaan. Onko Pena pelle, vitun Pena, neiti vai joku muu? Sen saa jokainen omassa mielessään päätellä, sanoisin että noista vaihtoehdoista löytyy oikea vastaus, hallelujaa.

Noh, onneksi tämä sarja on jo loppusuoralla. Ei tarvitse olla ruudin keksijä, että näkee jo Helsingin poijjaat rannalla lelujen ympäroimänä. "Muistakaa sitten että me halutaan vaan punaisia leluja, se on meinaa meijän väri"

Loppuun vielä yhyy yhyy yhyy (herneitä)
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Re: Makkonenko uhosi??

Viestin lähetti Orsmo

THE "Fööni" Pena sanoi äsken Huomenta Suomessa Makkosen käyneen uhoamassa
IFK:n vaihtoaitiossa että, Torstaina teidän pelaajia tippuu!
Lisäksi syytti Rautakorpea käskyttämisestä Topo - Petrell tapauksessa.

Mitäköhän Lukko moisesta hyötysi? Eiköhän se käskytys tuohonkin tapaukseen tullut ihan toisesta leiristä, niin selvää oli se Lennun touhu.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Re: Re: Makkonenko uhosi??

Viestin lähetti Rommeli
Eiköhän se käskytys tuohonkin tapaukseen tullut ihan toisesta leiristä, niin selvää oli se Lennun touhu.

Niin, että Petrell tahallaan juoksi Toporowskin nyrkkiä/kyynärpäätä päin. Kyllä, selkeä käskytys. Rommeli, sut on nähty!
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Eli ihan jo tuon lyhyen aamutelevision pätkän perusteella pystyi toteamaan ainakin seuraavat akkamaisuudet punanutuilta.

Tietenkin nelosketjun usuttaminen ykkösketjun kimppuun on ämmämäisyyden huipentuma.

Luonnollisesti Raumalla ei oltu niin tyhmiä, että olisi haluttu alkaa tappelemaan ja hankkimaan pelikieltoja omille tähdille. Kun Lukon pelaaja yritti pois kahakasta, niin nämä punapaitaiset neitokaiset vain jatkoivat takomista. Jääkiekossa ei tarvitse tapella, jos ei halua. Toinen ämmämäisyyden huipentuma siis tässä.

Kun sieltä sitten joku keltapaita lähti tanssiin, niin tämä takoi luonnollisesti sitä punapaitaista neitokaista kuonoon minkä ehti. Kun pariskunta sitten kaatui, niin HIFK:n pelaaja jäi päälle ja alkoi hullun kiilto silmissä takoa maassa makavaa Lukkolaista. Käsittämätön ämmämäisyyden huipentuma.

Sitten vielä käytiin maalivahdin kimppuun. Täysin uskomaton ämmämäisyyden huipentuma.

Aivan uskomatonta, että SM-Liigassa voi pelata joukkue, jolla ei ole mitään tietoa jääkiekon kirjoittamattomista säännöistä tai sitten se ei kunnioita lajia ja vastustajiaan lainkaan. Kyllä tuollainen porukka joutaisi johonkin DEL-liigaan nyrkkeilemään Frankfurtia ja muita sikajoukkueita vastaan. En jäisi kyllä kaipaamaan tuon eilisen esityksen jälkeen.

Tuollaista käskytystä ja ämmäilyä on aivan turha yrittää selittää, jollakin pelissä aiemmin tapahtuneella sucker punchilla. Toki tuokin isku oli varmasti törkeä, mutta Topon sikailuja on aivan turha kostaa muulle joukkueelle. Tai kyllä HIFK:n joukkueessa näyttää olevan niin ammottava aukko jääkiekon kirjoittamattomista säännöistä ja perinteistä, että pahahan se on kauhalla vaatia, kun on lusikalla annettu. Toivottavasti kukaan ei ala väittämään, että HIFK osoitti kovuuttaan tuolla tyttöilyllä, sillä kyllä se oli ihan kaikkea muuta. HIFK - nolla pistettä ja hyvää kesälomaa. Bikini-ostoksille mars!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös