Punk-nurkka

  • 119 653
  • 771

Vale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minkälainen mahtaa olla lippujono Stellaan, ja onko sinne
edes mahdollista saada varaamatta lippuja, käytännössä??
Flogging Mollysta on kyse tietenkin.

Dropkick Murphysia lainaten;
Clear the way, me boys!!!!!!! <3
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Viestin lähetti Vale
Minkälainen mahtaa olla lippujono Stellaan, ja onko sinne
edes mahdollista saada varaamatta lippuja, käytännössä??
Flogging Mollysta on kyse tietenkin.

Korjataan vähän tota eilistä viestiä koskien Flogging Mollyn keikkaa. Eli lippuja on myyty tuo reilu 700, ja varattu lisäksi 150. Enempää ei myyntiin tulekaan. Jos noita varattuja ei noudeta niin ne on sitten mahdollista saada. Ovelta ei mitä ilmeisimmin lippuja tulla enää saamaan. Kannattaa siis soittaa Tikettiin ja/tai käydä klo 21 Stellan edessä katsomassa tilanne.

Ja ovet aukee siis klo 21, Wasted aloittaa klo 22, Damn Seagulls jonkun verran ennen klo 23. Kannattaa tulla varmaankin klo 21 paikalle kun jonot voi olla narikan takia aikamoiset.

edit: Damn Seagulls soittaa sittenkin 22.15. Joten taitaa olla noi ajat muuttuneet. Kohta Stellaan.
 
Viimeksi muokattu:

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Itse raahaudun paikalle n. klo 22 L.A.M.F.-setien kanssa, Sami Heleniuksen kirjan lisäksi keskustelemme josko tekisin kirjan heidän kieltämättä värikkäästä urastaan.

Ne jatkoaikalaiset jotka tarjoavat minulle keikalla kaljan, saavat halin. Ne jotka ei tarjoa, pudotan puolessa sekunnissa.

Miettikääpä sitä!
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Palasin juuri Floggareiden keikalta ja täytyy sanoa että porukka näytti miten musiikkia soitetaan ja yleisö otetaan mukaan. Siinä saa mukarankat punkbändit (en mainitse nimiä) ottaa mallia eikä nuolla MTV:tä...

Delilah venyi ja venyi... upeata...

Broadstreet,

L.A.M.F. on enemmän tai vähemmän elossa, katsotaan mitä tapahtuu...
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Auts

Jospa sitä lykkäisi ilmoille pientä raporttia Floggareiden keikasta:

Ensiksi kritiikkiä siitä, että Wasted aloitti noin aikaisin. Vartin jonotuksen jälkeen pääsimme sisään noin klo 22.15, jolloin Wasted oli jo oman settinsä veivannut ja Lokit juuri aloittelemassa. Ei stana. Ei keikkojen pitäisi alkaa ennen puolta yhtätoista, vaikka bändejä olisi kuinka helevetisti. Nyt jäi sitten kuuleman mukaan hyvä veto näkemättä, eikä meikkiksellä ollut edes mahdollisuutta ehtiä sinne ajoissa, kun piti kahlata parit ylppärijuhlat läpi.

Kritiikkiä myös siitä, että paikka tuntui enemmän ja vähemmän ylimyydyltä. Ja esiintymislava saisi tietysti myös olla vähän enemmän korotettu, jotta normaalit maanmatoset näkisivät edes vilauksen bändistä. Itsekin olen sentään 190-senttinen, ja silti oli hankaluuksia nähdä kunnolla, mitä lavalla tapahtuu.

Mutta tuota... itse päävedosta. Ei pettänyt. Meno oli juuri sellaista kuin olin kuvitellutkin. Huh. Sen verran tuli riehuttua ja hikoiltua, että meinasi nestehukka yllättää pahemman kerran... ja tänään sen huomaa, kun on kohtalaisen rapulainen olo, vaikka kapakin baaripalvelujen toimimattomuudesta johtuen ei tullutkaan kumottua illan aikana kuin kolme tuopillista ohrapirtelöä. Ja niska on kohtuullisen jumissa ja mustelmia vähän joka puolella. Kiitoksia myös sille sankarille, joka kärvensi röökillään ihon meikäläisen käsivarresta ja oli sen jälkeen sytyttää toisen kaverin paidan palamaan... :)

Itse keikan jälkeen tulikin sitten penailtua oikein urakalla: Lähdimme Stellasta ajoissa, ja olimme jo kahden jälkeen Pasilan asemalla, kun viimeinen juna lähtee klo 2.37. Noh, mikäs siinä odotellessa. Ajoissa menimme siinä puolen jälkeen alas junaakin odottelemaan... mutta kun oli niin kylmä ja junakin oli muutaman minuutin myöhässä, menimme vielä takaisin ylös lämmittelemään. Myöhässä olevan junan piti siis lähteä klo 2.40, ja myö hyökkäiltiin uudestaan alas päin samoihin aikoihin, jolloin liukuportaiden ikkunan läpi katsoessa ehti vain todistaa, kun yön viimeinen juna painoi täyttä hönkää ohi. Loistavaa. Ja aamun eka juna olisi lähtenyt klo 6.20. Noh, mikäs siinä sitten. Kuuden jätkän kesken ahtauduttiin taksiin - viisi takapenkille ja yksi eteen, ja suunta kohti Järvenpäätä. Sitten pizzan kautta viideksi himaan. Nimimerkki suuris voinee kyllä ottaa osan tästä junasähläilystä niskoilleen... :)

Kokonaisuutena oli kuitenkin kivaa, ja pitänee käydä katsastamassa uudemmankin kerran, jos jätkät lähiaikoina Suomeen eksyvät. Toivottavasti keikkapaikkana on ensi kerralla Tavastia tai Nosturi, jotka mielestäni toimivat paremmin.

Illalla tie vie sitten taas rokettirollia kuuntelemaan, tällä kertaa paikalliseen kuppilaan... Heh, Nylon Beatin jäähyväiskiertue alkaa muuten tänään Järvenpäästä. Sinne en kuitenkaan ole menossa.
 
Viimeksi muokattu:

suuris

Jäsen
Viestin lähetti Rok
Nimimerkki suuris voinee kyllä ottaa osan tästä junasähläilystä niskoilleen... :)

En myönnä mitään :-) No joo. Mitä sitä selittelemään. Keikan jäljiltä oli niin T-paita kuin collegekin aivan likomärkiä. Voitte vain kuvitella kuinka kylmä oli. Ei tehnyt hirveästi mieli seisoskella siellä laiturilla tuulessa ja tuiskussa. Onneksi oli jäljellä vähän olutta pahimman laskuhumalan välttämiseksi.

Terveisiä tälle ystävälliselle taksikuskille, joka suostui ottamaan meidät kyytiin. Jos tämä teiden ritari olisi meidät tuntenut, olisi mielipide saattanut olla toinen. Sen verran levotonta läppää heitimme koko matkan Pasilasta Järvenpäähän.

Wasted oli kyllä aivan uskomaton. Fuel, No End In Sight, No Recess, Hands United... Mitä vielä. Pogoillessa ei oikein meinannut nesteet kropassa riittää, mutta hauskaa oli ja äänihuulet saivat kyytiä. Kyllä oli parempi veto miehiltä kuin Ilosaaressa.

Damn Seagulls ylitti kyllä odotukseni. En ollut kuullut kuin "Brutuksen", mutta muutkin biisit upposivat. Nyt odotellaan levyjä julkaisuun.

Floggin Molly. Floggin Molly! FLOGGIN MOLLY!!! Härreguld, mikä meininki.. "Devil´s Dance Floor", "Drunken Lullabies", "Swagger", "Selfish Man" -- olivat kyllä sellasia biisejä, joita en tule koskaan unohtamaan. Loistavaa venytystä monissa biiseissä ja viulusoolot vain lisäsivät fiilistä..

Ja solistin Dave Kingin kommentti "I´m so sorry for our president Mr. Bush" sai yleisössä tunteet pintaan. Huutomyrsky oli valtava ja vihellyskonsertti suurempi kuin vuoden 1995 keväällä eräällä Helsinkiläisellä torilla.

Korvissa pahin tinnitus on häipynyt, mutta takaraivossa jyskyttää vieläkin muutama biisi. Enää ei edes janota.

Kiitos tästä ikimuistoisesta perjantaista! 10.1.2003 Tavastialla tavataan.
 

suuris

Jäsen
Backyard Babies

Menee yksinpuheluksi, mutta menköön..

Tavastialla 19.2.2004. Tapahtumasta kertoo YleX:n kotisivut seuraavasti..

"Backyard Babies keikoille Suomeen

Ruotsalainen Backyard Babies saapuu helmikuussa Suomeen. Bändi soittaa 19. päivä Helsingin Tavastialla, seuraavana päivänä Tampereen Pakkahuoneella ja sitä seuraavana Helsingin Nosturissa.

Backyard Babiesin neljäs albumi Stockholm Syndrome ilmestyi viime kuussa. Levyn tuotti ja miksasi Joe Bares, joka on työskennellyt Queens Of The Stone Agen, Holen ja Rancidin kanssa."

--

Niin.. Enemmänhän tämä rokkia on ja jos joku ei nyt laske tätä suoranaiseksi punkiksi, niin voi jättää kommentoimatta. Hyvää meininkiä on joka tapauksessa luvassa.

Stockholm Syndrome on ainakin allekirjoittaneen mielestä aivan loistava levy. Hienoa, että Suomeenkin aletaan saada kunnon bändejä käväisemään. Ei aina tarvitse kuunnella Popedaa paikallisessa Party Housesssa *hymiö*
 

Pioneer

Jäsen
Olihan tuo Flogging Mollyn keikka elämys, vaikka järjestäjien koomailut riistivät osan ilosta.

Paikanpäälle tultiin porukalla ilmeisesti juuri sen pahimman jonon aikana. Käsittämätöntä jonottaa lippu kourassa yli puoli tuntia pihalla! Ei siinä että kylmä olisi ollut, mutta vitutti aivan tolkuttomasti, kun sai pelätä missaavansa vähintään osan FM:n setistä. Wastedin näkemisestä ei tuossa vaiheessa voinut elättää enää mitään toivoja. Luojan kiitos järjestysmiehien aivolukko avattiin ja sisään päästiin ehkäpä noin varttia ennen Flogging Mollyn aloittamista.

Huojentuneena siitä, etten missannut kuin molemmat lämppärit, ei täysi narikka ja pirullinen jono tiskillä tuntunut enää missään. Sain tuopposen kouraani juuri ennen, kuin King kajautti ilmoille The Likes Of You Againin alun ja se oli menoa. Takki niskassa pittiin ja biisin jälkeen puolikuolleena takavasemmalle. Hiki virtasi jo tuolloin valtoimenaan ja päätinkin sijoittaa takin taktisesti miksauspöydän ukkojen jalkojen sekaan, ennen suuntaamista takaisin keskelle kaaosta. Myöhemmin huomasin, että myös hupparin hylkäämiselle olisi ollut perusteet - ei jaksanut pitissä ei sitten mitenkään! Taaksepäin siirtyminen vei tietysti näköyhteyden bändiin, muttei se kyllä siinä vaiheessa missään tuntunut. Sen verran fiiliksissä tuli porukalla hoilattua lauluja läpi.

Flogging Mollyn jätti kyllä lähtemättömän jäljen meikäläisen päähän, jos ei sitä jo aikaisemman levyjen kuuntelun aikana ollut tehnyt. Osasin odottaa tiukkaa keikkaa, mutta Drunken Lullabiessin rummut, Black Friday Rulen soolot ja If I Ever Leave This Worldin fiilistelyt iskivät tajuntaan käsittämättömän kovaa! Meikäläinen on kyllä paikalla, jos nämä Los Angelesin (+Dublinin) heebot Suomeen vielä palaavat, niinkuin lupasivat.

Slainté
 
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers,ManU,jääkiekko,Brittifutis
Ramopunk.... eli vieläkö esim. jatkoajan kirjottajissa on ns. Ramopunk porukkaa? Näyttäisi taas siltä että kyseisen musiikkilaji nostaa päätään uusien ja vanhojen bändien kautta

Alkaa olla aika tarkkaan 10 vuotta kun kyseinen musiikkilaji alkoi hävitä maanalle. Ne Luumäet lopetti, Ramones alkoi vähitellen lopettaa. 1989-93 taisi 0lla Ramopunkin kultaaikaa. Kukapa muistaa vielä bändejä nimeltä Häiriköt, Liimapäät, Himanes,Pojat.Rantavahdit, Rehtorit, James Puhto-Ren....
Joten eiköhän kaikki vanhat ramopunk-miehet kaivella ne tennarit naftaliinista aletan pitämään taas hauskaa:) no eihän hauskan pito ole koskaan loppunutkaan... Ramopunkkariushan on oikea asenne!

Hey ho! Let`s go!!
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Viestin lähetti Broad Street Bullie
Hey ho! Let`s go!!

Viittaan koko viestiin one-linerillä, joka menee näin: Gabba gabba we accept you one of us. Tennareita ja niittirotsia en päälleni kuitenkaan laita. Sitäpaitsi Mari on ihan kypsä, koska tappajatomaatit ja 2000 raivohullua vei sen niksulaan.

Ja vitutusketjuun voisi lisätä seuraavan: Kuka vei flipperin?
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
On kai pakko kertoa että, mulla ei oo aivolisäkettä.

Dropkick Murphysin basistilaulaja Ken Casey vastailee innokkaiden fanien kysymyksiin, lähettäkää kyssäreitä minulle e-mailitse (ei kiitos mitään "miten bändi on perustettu, mitä nimi tarkoittaa, niihin on jo vastattu haastiksissa joita voi lukea esim. www.dropkickmurphys.com ->press sivulla).

Tässä miehen aiempi haastis jonka laitoin NHL-puolelle aiemmin, en jaksanut korjailla krijiotiusvrheitä.

Growing up and watching the Bruins, who was your favorite tough-guy of them all?

- Definitely ORielly but I also loved Jonathan. I think I liked Orielly so much cause he was a southpaw like myself. Then I favored Neely later on, another lefty. But for those generations its was definatley Orielly, Jonathan, Wensink (with a nod to Wayne Cashman as well, another lefty) then you gotta go with Miller , Byers , Neely for that next generation. I always was excited for Philly games cause you knew Orielly and Shultz were gonna go. Great memories of Wensink challenging the North Stars bench and of course the B's going into the crowd at madison square garden. Late years were always fun when the bruins played the sabers in the playoffs. Neely , Byers , Miller , Curran all on the Ice at the same time matched up with McGuire , Playfair , Ruff you knew there was gonna be trouble.



In your opinion, the most memorable brawl you’ve ever witnessed in Bruins games?

- Jonathan vs Bouchard was definatley the most devastating fight I can recall.




Have you ever played organized hockey when you were a kid?

- Yes I played when I was young a bit but prefered pick up hockey cause I had trouble with the authority of organized sports



After a couple of lame years with “enforcer” like Nazarov, a few years ago you guys obtained PJ Stock, a man with BIG heart and a blue-collar attitude. How often you guys hook up with him after the games etc.?

- We became friendly with some of the players over the last few years . We are at all the games when we are not on tour and they play our music at the games . We were introduced by people from the TV network NESN. Then some of the players started coming to see us play live. PJ is a good man with lots of heart, he brings back alot of memories of the old days when people took
pride in wearing a Bruins jersey.



Is there any chance you might use PJ Stock in some of your future
music-videos?

- Yeah that would be cool , they were out of town when we shot our music videos for this record unfortunatly.



Were you present when they retired O’Reillys sweater?
- Of course. I wouldnt have missed that for the world. The penalty box thing was genius and the bagpipers were awsome as well. The pipers that played that night are friends of mine.




Are all the guys in the band Bruins fans or are you the only hockey
lunatic?

- Most are fans but myself and Matt Kelly (drums) are the only lunatics
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Minun punk-ajanjaksoni osuu paremminkin tuonne uuden aallon kulta-aikaan, 80-luvun alkuun, jolloin "punkkia" tarjoilivat Hassisen Kone, Eput, Kollaa Kestää, Ratsia, Ramones, Blondie ja monet muut pop-yhtyeet. Toki on tullut tutustuttua myös niihin varhaisempiin oikeisiin punk-bändeihin.

Nykypunk taitaa olla yhtä vähän punkkia kuin tuo uusi aaltokin eneimmäkseen oli. Ainakaan minulle mitkään Green Dayt tai Limp Bizkitit eivät punkkia ole. Tylsiä itse kukin.

Heikkotasoiseksi valuneen NME-lehden mukana tuli kumminkin hankittua jonkinlainen punk-levy nimeltään Rock'n Roll Riot. Näitä levyjä oli liikkeellä kaksin kappalein, tämä on se vol.2: Libertines, The Von Bondies, AFI,Franz Ferdinand, Josh Homme/PJ Harvey, Stellastar, Yeah Yeah Yeahs, The Ordinary Boys, The Stills, Jet, My Red Cell, Eastern Lane, The Zutons, Marc Carroll ja tosipunk The Thrills.

Ihan hieno levy on kyseessä. Libertines ja Von Bondies vievät voiton kotiin. Tässä rytäkässä tulikin sitten ostettua tuo Libertinesin levy, missä on sellaista perinteistä punk-meininkiä: soittaminen on kivaa. Von Bondies pitää ehdottomasti vielä hankkia, sen mahtipontiseen ja matalaan soundiin olen kovasti tykästynyt.

Kuvittelin tuon Rapturenkin olevan punkkia, kuultuani erinomaisen John Lydon -henkisen The House of Jealous Lovers, mutta se olikin sitten tuon levyn ainoa punkki: muut olivat aika kokeellista uuden ajan musaa, ihan hyvää varmaan omalla sarallaan, mutta eipä innostanut minua.

Vielä olisi odottamassa Ramonesin DVD Rock'n Roll High School.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Viestin lähetti Broad Street Bullie
Ramopunk.... eli vieläkö esim. jatkoajan kirjottajissa on ns. Ramopunk porukkaa? Näyttäisi taas siltä että kyseisen musiikkilaji nostaa päätään uusien ja vanhojen bändien kautta

Kukapa muistaa vielä bändejä nimeltä Häiriköt, Liimapäät, Himanes,Pojat.Rantavahdit, Rehtorit, James Puhto-Ren....
Joten eiköhän kaikki vanhat ramopunk-miehet kaivella ne tennarit naftaliinista aletan pitämään taas hauskaa:) no eihän hauskan pito ole koskaan loppunutkaan... Ramopunkkariushan on oikea asenne!

Hey ho! Let`s go!!

Ramopunk elää ja voi hyvin, ainakin minussa! Noista luettelemistasi bändeistä ainakin häiriköt ovat vieläkin kasassa ja eipä tästä kauaa ole kun heput julkaisivat uuden pitkäsoiton. Hyvää matskua edelleen!
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
R'n'P festival 9-10.1.

Liput tuohon Rock'n'punk -festivaaliin on mennyt kuulemma todella hyvin kaupaksi joten jos liput haluaa saada niin kannattaa käydä Tiketistä omansa hakemassa.

Perjantaillehan ei ennakkoon lippuja myydä kun festarit on silloin Semifinalissa mutta lauantain Tavastia-osuuteen niitä saa. Viime vuonna Semifinal oli täyttynyt hetkessä ja jonot olivat kiemurrelleet kymmeniä metrejä Tavastian ympäristössä. Sisälle ei mahtunut kuin 200 ensimmäistä ja sama juttu tulee olemaan tänäkin vuonna. Joten kannattaa olla viimeistään kello 21 Semifinalin ulkopuolella jonossa jos haluaa sisälle päästä, ensimmäinen bändi alkaa soittaa klo 22.

Ja esiintyjälista:

Pe 9.1. "R & P Festival - Day One" Semifinal 5€
Damn Seagulls, Sunride, Flippin' Beans, Armageddon Clock

La 10.1. "R & P festival - Day Two" Tavastia & Semifinal 10€
Bombshell Rocks (SWE), The Flaming Sideburns, No Shame, Disco Ensemble, Wasted, Smalltown (SWE)

Paljon hyviä rock ja punk -bändejä joten paikanpäällä ollaan.

Lisäinfoa: www.tavastiaklubi.fi
 

Erkenholt

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, TUTO, AIK
Ehdinpä minäkin tutustua ylempänä kehuttuun Flogging Molly-bändiin ja hyvältähän tuo kuulosti. En muista innostuneeni mistään Punk-bändistä näin paljon sitten Rancidin And out come the Wolves-levyn.

Taisi osua kohdalle ns. menetys, kun Mollyn keikka jäi väliin.
 

Aatos

Jäsen
RamoPunk pörrää päässä jatkuvalla syötöllä. Ne Luumäet, Pojat sun muut.

Kun mainitsin, että en laske Klamydia varsinaiseksi Punk -Bändiksi, todettiin lokeroinin olevan hölmöä. Se on totta.

Klamydiassa vaan mulla tökkii Veskun laskelmoitu bisnestouhu. Olen ollut paikalla ja kuullut liikaa puhetta rahasta ns. Punk -miehen suusta. Ei sen kummempaa..

Like a mother Fucker on loisto bändi, ja jos sulla Cairns on mahdollisuus kertoa jätkien nykykuvioista, kerro ihmeessä.

Mari on ihan kypsä, Mari on förbi
 

Lint

Jäsen
Snowdogs ke 11.2.2004 Semifinal, Helsinki

Erittäin mielenkiintoinen Victoryrecordsin bandi kyseessä. Täällä Suomessa varmasti vielä suht tuntematon, mutta maailmalla tehnyt keikkaa mm. Less Than Jaken, Blink 182:n, MxPx:n kaltaisten bandien kanssa. Meikäläisittäin bandin tekee erityisen mielenkiintoiseksi se, että triossa soittaa suomalaissyntyiset Leppäsen veljekset (Ville-laulu & kitara, Mat-basso). Jenkeissä koulut käyneille ja nyttemmin Lontoossa asustaville äijille tuleva keikka on ensimmäinen kotimaassaan. Laulaja Ville olikin vähän promoilemassa täällä kun uusin albumi, Deep Cuts, Fast Remedies soi joulukuussa viikon ajan YleX:n viikon albumina. Loistavia arvosteluja mediassa saanut levy tulee/on tullut ulos täällä Suomessa Tammikuun alkupuolella.

Tsekatkaa lisää bandista victoryn sivuilla http://www.victoryrecords.com/snowdogs.html tai bandin omilla sivuilla http://www.snowdogs.co.uk/
 

MiikaL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olen kuunnellut myös jossain määrin punkkia, mukavaa iloista musiikkiahan se on. Nyt on ollut pitkä tauko kuitenkin kuuntelussa, ja bändit ovat päässeet unohtumaan. Kaipaankin vinkkejä hyvistä biiseistä ja bändeistä. Tähän listaan jonkun verran kappaleita, joista pidän, on sitten teidän helpompi suositella: Dropkick Murphys - The Gauntlet, Ramones - Sheena is a punkrocker, The Clash - I fought the law, Rancid - Time Bomb, Bad Religion - Punk rock song, Hot hot heat - Bandages, AFI - Girls are not gray, AFI - God called in sick today, Blink 182 - All the small things, Dropkick Murphys - Fightstarter karaoke. Eli iloisia ja meneviä biisejä on hakusessa!
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Viestin lähetti Miika-90
Kaipaankin vinkkejä hyvistä biiseistä ja bändeistä. [...] Eli iloisia ja meneviä biisejä on hakusessa!
Listasi jatkoksi sopisi mainiosti esimerkiksi allekirjoituksessa lainaamani Propagandhi. Ei ole aina iloista, vihaistakin välillä, mutta menevää kyllä, huumoriakaan unohtamatta (niinkuin tuosta lainauksestakin käy ilmi).

Fat Wreckin viidenneltä Fat Music -kokoelmalta ("Fat Music Vol. V: Live Fat, Die Young") löytyy minusta paras biisinsä (valitettavan ajankohtainen "War Is Peace, Slavery Is Freedom, May All Your Interventions Be Humanitarian"), paras levy taas on viimeisin "Today's Empires, Tomorrow's Ashes". Tosin edelläluettelemasi listan jatkoksi voisivat sopia paremmin aiempien levyjen ("How to Clean Everything" ja "Less Talk, More Rock") iskukappaleet.

Kotimaisia hyviä skeitti-purkka-jenkkipunk bändejä on valitettavan vähän. Freak-Ed oli parhaimmillaan loistava, mutta sitäkään ei enää ole. Jotkut tosin tykkäävät No Shamestä, minä en ymmärrä miksi.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Cold Summer niminen bändi oli aivan mahtava...rumpali veti fillejä kuin h*mo n*ssi p*rsettä ja basisti osas kaiken.
 

JoeyKocur#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hki Punx
Viestin lähetti Cairns
Cold Summer niminen bändi oli aivan mahtava...rumpali veti fillejä kuin h*mo n*ssi p*rsettä ja basisti osas kaiken.
Joo,niiden keikalla on aina muutenki iha hullu meno! Sairaita jätkii muutenkin! ;-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös