Pudotuspelit – kevät 2024

  • 155 925
  • 1 338

Laheee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Carolina Hurricanes
Näytönhaluinen Kid tulee tukka putkella peliin sisään, mutta...

Veikkauksia, kuinka monta vaihtoa menee ennen kuin alkaa turhautunut kattoon tuijottelu kun ei saa taaskaan mitään aikaan?

Kid on täysin hyödytön aina silloin kun ei tee maaleja. Mitä helvettiä valmennusjohto kuvittelee miehen tekevän kun rinnalla on Roine ja Hirvonen? Ei ihan hirveän suurta todennäköisyyttä sille että se ketsuppipullo tollasten puukäsien kanssa aukeaisi.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Penalle pitää nyt terottaa illan peliin sijoittuminen. Penan pitää nyt ite tietää että vauhti ei riitä mutta kamppailuvoima riittää ja hyvä ensimmäinen syöttö.

Onhan ne nousut maalille high risk high reward tyyppisiä onnistuessaan mutta kun ei niistä kovinkaan moni onnistu ja sitten onkin kiire
 

FastEnd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pena voi mennä rajatuöla peliajalla eli vastuuta enemmän muille.Aatu taas voi hyvin tänään olla onnistuja.En usko,että se halusta on ollut kiinni,onko kuntopohjassa vielä tekemistä niin fyysisesti kuin henkisestikin?
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Se mitä Blood kaipaisi on pakkikaveri, joka tukee pelaamista. Ei tässä vaiheessa enää pakkipareja kannata sotkea, mutta paljon paremmin yhteispeli sujui Johannesenin kuin Utusen kanssa.

Ei tämä homma pakkikaveriinkaan kaadu. Aina voi jättää nousut pois ja pelata varmemman päälle, toki se nyt ei oikein istu Bloodin pirtaan... Toivotaan paria onnistumista heti alkuun ja lentokeliä loppukaudeksi.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
2017 KalPa voitti kaksi ensimmäistä finaalia -> Tappara nousi lopulta mestariksi voitoin 4-2.

Eli on sitä ennenkin noustu mestaruuteen 0-2 tilanteesta. Vielä on aivan mahdollista että Kanada-malja nousee Roiston harteille maanantaina Isku areenassa =)
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onko Boman viheltänyt yhtään jäähyä tässä sarjassa? Tuntuu vaan luistelevan ja katselevan maisemia.

Tuskin Boman on playoffeissa juuri jäähyjä viheltänyt kun runkosarjassakin hänellä on pilli useimmiten aika tiukasti taskussa ja aika harvoin jäähyjä jakelee.

Onko muuten tuomareista olemassa tilastoja, joista näkisi kunkin tuomarin pelimäärät ja tuomittujen jäähyjen määrän? Olisi mielenkiintoinen tilasto. Veikkaisin, että Boman olisi yksi vähiten jäähyjä per peli tuominneista tuomareista.
 

Ylikypsä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Telfs Knights
Tuota kolmannen erän puppelointia katsellessa alkoi karista usko toden teolla. Totta kai Tappara paransi ja laittoi maksimia likoon, mutta se että siihen ei reagoida sitten ollenkaan on jo ihan täysin anteeksiantamatonta. Toivoa vielä tasoituksesta, mutta vähemmän yllättävä loppuratkaisu.

Pakkohan se vielä on totta kai uskoa että unelma elää, mutta pakosti hiipii se ajatus puseroon että onko siellä sittenkään kellään mitään annettavaa enää
 

lääässi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mistähän sitä kaivaa uskoa vielä, että tää vois tästä kääntyä? Ainaki surffailijat aka Jämsen etunenässä on pakko olla poppareilla ens pelissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös