Kaukalon laidalla
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- TuTo
Ääni meni Lipposelle. Oli oman äänestyshistorian helpoin valinta.
...
Kunhan ei Lipposta tai Biaudetia valittaisi, mutta tästä tuskin huolta tarvitsee kantaa...
Eivätköhän molemmat ole tehneet ihan itse kaiken tarvittavan estääkseen Mäntyniemeen pääsynsä.
Lopulta sitten oikeistoliberaalit ja konservatiivit löysivät toisensa erilaisista nationalismin ja taloudellisten vapauksien yhdistelmistä, sosialistien maltillinen siipi taas lopulta perääntyi kohti sosiaaliberalismia, ja kun niin antidemokraattinen konservatismi kuin sosialismikin kärsivät historiallisen tappion niin oikeastaan kaikki valtapuolueet länsimaissa edustavat nykyään jotain historiallisen liberalismin suuntausta. Ehkä voi sanoa, että mitä enemmän on fundamentalistisen uskonnon vaikutusta sitä osittaisempaa tämä liberalismi on, myöskin äärimmäisen voimakas nationalismi voi johtaa melkoisen liudentuneeseen liberalismiin, mutta noin pääosin olemme liberaaleja kaikki tyynni.
Soinista on paikoitellen nähtävissä, että ei tosissaan halua presidentiksi ja siksi toisekseen tuskin niin haluavat perussuomalaisetkaan. Eikö soinin valinta olisi perussuomalaisille karmeinta mitä voi tapahtua?
Saulia äänestän sitten toisella kierroksella. Kristillinen arvomaailma on lähinnä omaani kylkiluihin katsomatta. Lisäksi Essayh on yllättänyt asiatuntemuksellaan.Tökeröä tulla vinoilemaan toisten äänestyskäyttäytymisestä, mutta onko sinun vaimosi luotu miehen kylkiluusta? No ei todellakaan pahalla.
Saulille meni ääni.
Sosiaaliliberalismi on vain kaunis termi jolla on hyvin vähän tekemistä liberalismin - siis sen klassisen muodon eli todellisen vapauden kunnioittamisen - kanssa. Ennemminkin pitäisi puhua sosiaalidemokraattisesta valtiouskovaisuudesta, keynesiläisyydestä, joka on (kuten kaikki suunnitelmayhteiskunnan muodot Neukkulasta alkaen) tuhoontuomittua ja tehotonta. Juuri siksi on positiivista että jopa Suomesta löytyy Niinistön kaltaisia liberaaleja, jotka eivät ole unohtaneet yksilön ja yhteiskunnan tervettä suhdetta ja jotka pohjaavat ajattelunsa järkeen, eivät mihinkään pseudo-tunteeseen jonka turvin puhutaan asioista niiden väärillä nimillä.
Jaa, ettäkö ehdokas, jolla on ministerikokemusta viideltä eri vuosikymmeneltä olisi huumoriehdokas? Kaikista kokenein ja pätevin ehdokas, jolla on valtiotieteen tohtorin paperit, olisi mukana ihan vaan huumorilla? No, saahan noinkin tietysti ajatella.Tämän äänestystuloksen perusteella on ilo huomata, että kerrankin ns. järkiehdokkaat ovat kärjessä ja että huumoriehdokkaat tulevat vasta sijoilla 3 ja 4, HMV-kandidaattien jäädessä jämäsijoille.
Tämä tosin vaatii sitä, että olen vaalipäivänä kotona, sitä että löydän sen äänestyslipukkeen jostain sekä hyvää keliä ulkona.
Jaa, ettäkö ehdokas, jolla on ministerikokemusta viideltä eri vuosikymmeneltä olisi huumoriehdokas? Kaikista kokenein ja pätevin ehdokas, jolla on valtiotieteen tohtorin paperit, olisi mukana ihan vaan huumorilla? No, saahan noinkin tietysti ajatella.
Sateessa tai pakkasessa en lähde ulos palelemaan, enkä myöskään lähde etsimään mitään ennakkoäänestyspisteitä.
Jaa, ettäkö ehdokas, jolla on ministerikokemusta viideltä eri vuosikymmeneltä olisi huumoriehdokas? Kaikista kokenein ja pätevin ehdokas, jolla on valtiotieteen tohtorin paperit, olisi mukana ihan vaan huumorilla? No, saahan noinkin tietysti ajatella.
Et tarvitse äänestyslipuketta, riittää että löydät ajokorttisi.
Meillä ainakin ennakkoäänestypaikka oli sisällä ja kätevästi Alkon vieressä.
Eikä minulla periaatteessa ole mitään Niinistöäkään vastaan, en nyt vain kuitenkaan itse häntä äänestäisi, jotenkin hän edustaa minulle enemmän sellaista pankinjohtaja tyyppiä kuin presidenttiä.
Minusta olisi erinomaista peeärrää Suomelle, että meillä olisi presidenttinä julkihomo. Lisäksi homofoobikoille kuuluu kaikki mahdollinen paha mieli asian tiimoilta.
JEnnemminkin pitäisi puhua sosiaalidemokraattisesta valtiouskovaisuudesta, keynesiläisyydestä, joka on (kuten kaikki suunnitelmayhteiskunnan muodot Neukkulasta alkaen) tuhoontuomittua ja tehotonta.