Positiivisuusketju

  • 2 785 279
  • 11 169

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
+++ Jokerit on takaisin Suomessa
+++ Fanit
+++ "hyppää, hyppää Jokereille"
++ Tää on Mestis
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Juu, onnittelut vain sinne voitosta ja kahdesta pisteestä. Ne on ansaittuja silloin kun vetää loppuun asti tuollaisella apinan raivolla. Espoo ei pistettä enempää olisi ansainnutkaan.

Ainakin Jokerit herättää taas tunteita, niin siellä leirissä kuin omassa pääkopassakin. Siis vastustajana. Onhan tämä jotenkin katkeransuloinen tunne, mutta tuo mieleen vanhat ajat kun kiekko herätti intohimon tunteita. Hienoa että olette takaisin kartalla ilman muuta, nauttikaa!

Ja fanit, Suomen ehdotonta eliittiä.
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Oliko tuolla Espoossa yleensäkin katsojia tv-kameroiden edessä? Yllättävän ärsyttävä lisä pelilähetykseen, en muista oliko Bluesin aikana vastaavaa? Vai eikö halli vain ollut noin täynnä?

Yleisesti ottaen hyvää mainosta Mestikselle tälläinen peli. Paljon katsojia ja ihan viihdyttävää kiekkoa. Ei tuo taso niin pahalta näyttänyt kuin mitä edellinen tämän sarjan peli minkä katselin.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Pakko oli hetki keräillä itseä, että pystyy tänne mitään kirjoittamaan. Kädet tärisee ja aikuinen mies pyyhkii kyyneleitä.

AIVAN SAATANAN USKOMATON TUNNELMA! Vietiin kyllä ihan 100-0 tuota osastoa. Se nyt toisaalta mikään uutinen ole kun tietää Jokereiden potentiaalin.

KIITOS aivan kaikille tästä kokemuksesta. Jokeriperhe on tullut takaisin! Mikä parasta : Huomenna jatkuu ja tiistaina Nordista.

Mikä nousu loppuun. Joukkue koottu vasta ja heti täyden hallin edessä kahden maalin takaa ohi hallitsevan mestarin vieraana. Olipahan maali Lembergiltä!
 
Turha koittaa, Jokerit voittaa :)

Näissä mestis-matseissa pitäisi telkkarituotantona tavoitella enemmän tunnetta ja sijoittaa kamerat enempi matalalle kuin ylöspäin. Mutta katsomon fiilis tv-lähetyksessä kyllä välittyi ja huhhuh, olipahan TUNNETTA. Päävalmentajan herkistyminen voiton jälkeen kuvastaa hyvin mistä tässä kaikessa on kyse.

Mahtavaa Jokerit ja Jokeriperhe!
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Jokerien paluuottelu oli mukava. Tuli ihan kylmät väreet ja muistoja 90-luvun alusta. Luistin liikkui ja tultiin takaapäin ohi. Hyvä mieli.
 

PetriVaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Elämäni ensimmäinen Mestis matsi, jonka katsoin kokonaan. Pelkäsin että peli olisi tasoltaan suht skeidaa, mutta todella positiivinen yllätys että tuohan oli ihan hyvää pelaamista. Rosteri niin nuori, että kunhan oppivat tuntemaan toisiaan vähän enemmän ja kemiat kohtaavat niin peli senkuin paranee!
 

RaumTiger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kolla/Rauma Tigers, New York Rangers
Helvetin suuret onnittelut voitosta ja tervetuloa takaisin! Tulee varmasti katsottua Jokereiden pelejä kun Lukolla ei ole samaan aikaan peliä käynnissä!

Ja kuten Radio Ramonalla Lukon pelejä selostava Risto "Ripa" Leino tapaa sanoa voitetun pelin jälkeen... Seuraavaksi jatketaankin sitten jo heti huomenna kun vastaan asettuu kotiavauksessa KooVee... Mutta rakas jatkislainen... Se on jälleen aivan toisenlaisen tarinan aika. Nyt on tullut aika kiittää teitä kaikkia seurasta ja toivottaa... VOITTOISAA ILLANJATKOA!!!!
 

Hukkakaato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна / Jokerit 1992-2013 / Jokerit 2023-
Talteen jälkipolvia varten. Kiitos Jokerit!!!
 

Liitteet

  • Screenshot 2023-09-21 at 21.37.40.png
    Screenshot 2023-09-21 at 21.37.40.png
    208,3 KB · kertaa luettu: 189

Rick Rother

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kärpät
Nyt on tyhjä olo. Täydellisen tyhjä. Monesti euforian jälkeen on. Voisi mennä peliesitysketjuun tekemään analyysini pelistä. On niin tyhjä pää, että en muista mitään pelitapahtumista. Hattua nostan niille, jotka pystyivät keskittymään itse peliinkin!
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Tervetuloa takaisin!

Ne oli yhdet parhaimmista 17 eurosta mitä oon ikänä kuluttanut. K-Espoo toimitti, Jokerit toimitti, kannattajat toimitti. Melko neutraalina katsojana nautin suuresti.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Seurasin peliä alakatsomosta vastapäätä Jokeri-fanien yläkatsomoa ja täytyy sanoa, että olen vaikuttunut. Tuollaista fanimeininkiä en muista koskaan Suomessa lätkässä nähneeni. Ylipäänsä faniporukasta huokuu vilpitön riemu siitä, että pääsee taas näkemään oman joukkueen pelejä (toki tämän huomasi jo Pitsiturnauksessa). Oma poika (9-v, pelaa K-Espoon junnuissa lätkää) olisi halunnut jo 1. erässä Jokerien fanikatsomoon, koska "ne kannustaa enemmän ja niillä on enemmän kivaa".

Mukavaa ja tunnelmallista alkanutta Mestis-kautta kaikille Jokeri-faneille ja kuten jo aiemmin todettu: tervetuloa takaisin!
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Yhden matsin, jota en edes itse nähnyt, perusteella vaikea vetää mitään johtopäätöstä jengin peluusta. Sen mitä taas kuulin tutuilta, että luin Jatkoajasta, että fiilis oli samaa, kun silloin aikanaan mm. Pirkkolassa ”tuhat vuotta” sitten, kun edellisen kerran oltiin divarissa (nuoremmille, silloinen mestis). Hieno homma ja toivottavasti jatko on yhtä hienoa kun tuolloin, sekä katsomossa, että jengissä. Tuto-matsiin 31.10 liput jo varattu.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Ennen tätä päivää viimeisin Jokereiden Suomen sarjoissa tekemä maali syntyi 16.3.2014.

Eli:

9,51 vuotta
114,18 kuukautta
496,57 viikkoa ja
83 424,00 tuntia sitten.

Odottavan aika on pitkä, mutta hyvää kannatti odottaa. Vain yksi jengi Stadista.

KIITOS JOKERIT!!!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös