Positiivisuusketju

  • 2 903 656
  • 11 645

RaumTiger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kolla/Rauma Tigers, New York Rangers
Helvetin suuret onnittelut voitosta ja tervetuloa takaisin! Tulee varmasti katsottua Jokereiden pelejä kun Lukolla ei ole samaan aikaan peliä käynnissä!

Ja kuten Radio Ramonalla Lukon pelejä selostava Risto "Ripa" Leino tapaa sanoa voitetun pelin jälkeen... Seuraavaksi jatketaankin sitten jo heti huomenna kun vastaan asettuu kotiavauksessa KooVee... Mutta rakas jatkislainen... Se on jälleen aivan toisenlaisen tarinan aika. Nyt on tullut aika kiittää teitä kaikkia seurasta ja toivottaa... VOITTOISAA ILLANJATKOA!!!!
 

Hukkakaato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна / Jokerit 1992-2013 / Jokerit 2023-
Talteen jälkipolvia varten. Kiitos Jokerit!!!
 

Liitteet

  • Screenshot 2023-09-21 at 21.37.40.png
    Screenshot 2023-09-21 at 21.37.40.png
    208,3 KB · kertaa luettu: 203

Rick Rother

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kärpät
Nyt on tyhjä olo. Täydellisen tyhjä. Monesti euforian jälkeen on. Voisi mennä peliesitysketjuun tekemään analyysini pelistä. On niin tyhjä pää, että en muista mitään pelitapahtumista. Hattua nostan niille, jotka pystyivät keskittymään itse peliinkin!
 

Stevie Why

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings, Rams, Blue Jays
Tervetuloa takaisin!

Ne oli yhdet parhaimmista 17 eurosta mitä oon ikänä kuluttanut. K-Espoo toimitti, Jokerit toimitti, kannattajat toimitti. Melko neutraalina katsojana nautin suuresti.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Seurasin peliä alakatsomosta vastapäätä Jokeri-fanien yläkatsomoa ja täytyy sanoa, että olen vaikuttunut. Tuollaista fanimeininkiä en muista koskaan Suomessa lätkässä nähneeni. Ylipäänsä faniporukasta huokuu vilpitön riemu siitä, että pääsee taas näkemään oman joukkueen pelejä (toki tämän huomasi jo Pitsiturnauksessa). Oma poika (9-v, pelaa K-Espoon junnuissa lätkää) olisi halunnut jo 1. erässä Jokerien fanikatsomoon, koska "ne kannustaa enemmän ja niillä on enemmän kivaa".

Mukavaa ja tunnelmallista alkanutta Mestis-kautta kaikille Jokeri-faneille ja kuten jo aiemmin todettu: tervetuloa takaisin!
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Yhden matsin, jota en edes itse nähnyt, perusteella vaikea vetää mitään johtopäätöstä jengin peluusta. Sen mitä taas kuulin tutuilta, että luin Jatkoajasta, että fiilis oli samaa, kun silloin aikanaan mm. Pirkkolassa ”tuhat vuotta” sitten, kun edellisen kerran oltiin divarissa (nuoremmille, silloinen mestis). Hieno homma ja toivottavasti jatko on yhtä hienoa kun tuolloin, sekä katsomossa, että jengissä. Tuto-matsiin 31.10 liput jo varattu.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Ennen tätä päivää viimeisin Jokereiden Suomen sarjoissa tekemä maali syntyi 16.3.2014.

Eli:

9,51 vuotta
114,18 kuukautta
496,57 viikkoa ja
83 424,00 tuntia sitten.

Odottavan aika on pitkä, mutta hyvää kannatti odottaa. Vain yksi jengi Stadista.

KIITOS JOKERIT!!!
 
Viimeksi muokattu:

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Aika paljon sitä on iltoja jäähalleilla viettänyt, mutta tämä oli varmasti yksi ikimuistoisimmista. Ihan mieletön meininki katsomossa ja erityisesti voittomaali meinasi herkistää ihan tosissaan.

Minkäänlaista pelillistä analyysiä ei pysty muodostamaan, kun meni kaikki fokus ihan vaan fiilistelyyn. Hyvä tekosyy katsoa matsi huomenna uudestaan ja elää ehkä vähän vähemmän tunteella mukana.

Historiallinen ilta. Kun Jokerit viiden vuoden päästä voittaa Suomen mestaruuden, niin voidaan muistella, että tästä se lähti. Hallitsevaa mestaria pataan vierasmatsissa valtavan jokerimeren edessä. Ei tämä paremmin olisi voinut mennä.
 
Viimeksi muokattu:

seeseeäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän oli jäätävän hyvä tunnelma hallissa tänään, tuota on kyllä ollut ikävä! Siihen päälle vielä tuollainen nousujohteinen matsi ja ratkaisu aivan jäätävällä viimeistelyllä niin aika täydellinen paketti tähän iltaan! Tästä on hyvä jatkaa. KIITOS JOKERIT!
 

arghprkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On tämä kyllä mahtavaa! Ensinnäkin kiitos joukkueelle! Se, että ottelu voitettiin, niin millaisilla maaleilla! Tuostahan huokuu jo se wanha kunnon jokerikiekko!! Ja sitten kiitos teille jotka olitte hallilla. Kuulosti töllöstä katsottuna todella hienolta ja ihan kuin olisi ollut meidän kotiottelu!
Ai että tästä tulee hienoa!
 

Norsupallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue
Mika uuden tulemisen joukkueen maalilaulu muuten on? Katsoin Urheiluruudun ja Tulosruudun mutta kannattajien karjumisen alta mitään kuullut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös