Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 12.03.2011 klo 21.57.

 1. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Yllä hyvää faktaa SKA:n saamista ylivoimista. Ja sitten täällä vielä jotenkin ihmiset kehtaa väittää, että tuomaritoiminta olisi tasapuolista ja samanlaista kaikille. Viime kevään Ska-Severstal sarjassahan jopa idän suurilla meni täysin tunteisiin Ska:n saamat edut. Milloin hylättiin selviä Severstalin maaleja ja milloin Ska pelasi tyyliin koko erän ylivoimaa.

  Positiivinen asia on se, että jos jossain, niin Areenalla tuo menisi kyllä ihan jokaisen rivikatsojankin tunteisiin ja vahvasti. Saattaa olla keväällä aikamoinen härdelli käynnissä keväällä, jos tuo sarja vihdoin toteutuisi.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Kattelin sarjataulukkoa. Bobrov divisioonan ykköspaikka on vielä ihan otettavissa, mikä olisi mahtava juttu playoffeja silmällä pitäen. SKA:n putoaminen lännen neloseksi olisi lottovoitto, johon tuskin päästään.
   
 3. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  No ei irtoa kyllä Bobrov - divarin voitto kovin helpolla. SKA 6 pinnaa (3 voittoa) edellä ja yhden pelin vähemmän pelanneena. Jos nyt varovaisesti arvioi SKA:lle 15 voittoa 20 jäljellä olevaan peliin tarviaisi Jokereiden ottaa 18 voittoa 19 peliin. Toki, jos uskoo SKA vireen putoavan niin, että voittoprosentti olisi vain 50% voisi Jokereille riittää 13-14 voittoa 19 peliin. Tuohon taas on vaikea uskoa, kun ei SKA ole tuollaiseen tahtiin romahtanut vuosikausiin..

  Neljänneksi tipahtaminen onkin jo sitten ihan täyttä utopiaa, kun Lokomotovin pitäisi ottaa 6 voittoa enemmän 18 pelissä kuin SKA:n 20 pelissä.
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Tämä:
  Lainaus:
  Nyt on vielä tervettä kilpailua pelipaikoista, joten luulisi jokaisen laittavan kaiken likoon. Eiköhän toisaalta loppukaudesta nähdä rotaatiota muutenkin.
   
 5. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Jesse oli ihan vitun väsyneen oloinen vieraskiertueella, siellä se kököttää illasta toiseen ykkösessä, vaikka iso mies vois huilata henkisesti ja fyysisesti välillä! Laten selkä on ilmeisen puhdas ja saunottu...

  Illan nelosketjua odotan mielenkiinnolla itsekin, voivat omilla vahvuuksillaan pelata eri variaatioita aina kulmaväännöistä suunnanmuutospeliin yms.
   
 6. anteror Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Tretjak, Majorov
  Positiivistä että jengi ei alisuorita vaan vetää ihan omalla tasollaan.
   
  flintstone tykkää tästä.
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Jokeriosio on ollut jo ihmeen pitkään luettavalla ja järkevällä tasolla. Pehmeän vallankäytön bullshit jutut loistavat poissaolollaan. Toivottavasti tämä on pysyvä suunta, niin saataisiin ehkä kirjoittajia takaisin puhumaan pelillisistä asioista.

  Pari viikkoa on ihan hyvä alku. Toivotaan, että tämä suunta pysyy!
   
  YamahaGPR tykkää tästä.
 8. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Pitkästä aikaa erä jonka jälkeen ei vituttanut, positiivinen pössis Jokereiden tekemisessä 1.erässä. Ei tälläkään kertaa häkellytty ihmeellisestä pomppumaalista.

  Niin ja tietenkin Janni Hussi <3 on ehdottomasti tähän ketjuun kuuluva.
   
 9. Hilavitkutin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hallilta ei tarvinnut lähteä vittuuntuneena.

  #71 pisteputki ei lopu.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2019 klo 21.59
 10. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Ei yhtään Jokeripelaajaa ainakaan Leijonien EHT-jengiin. Kiitti Jukka!
   
  ketjuruletti tykkää tästä.
 11. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Mitä sitä suotta höntsiin mukaan ottamaan, kun on pelaajat parin vuoden ajalta tuttuja sekä Jukkaa kiinnostaa liigan uudet kyvyt ja heidän testaaminen tosipeleissä! Jokereilla vieläpä kunnon vieraskiertue päällä, joten tuskin kovin energisiä äijiä tulis maajoukkueeseen...
   
 12. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jokereitten pelaajat ehtivät kuitenkin olla maajoukkueen leireillä mukana sen 2kk ennen kisoja, niin eiköhän sielläkin ehdi saamaan hyvin motivaatiot ja pelikunnot vielä testaamaan. Liigapelaajat saattavat kuitenkin pelata pitkälle kevääseen ja tulla melkein suoraan playoffeista kisoihin.
   
 13. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Eipä siellä loppujenlopuks montaa maju-jätkää ees oo. Leppä, Mane, Mörkö. Varauksin Vesa Laine ja Pillu/Niemi.

  Muiden kohdalla löytyy parempia vaihtoehtoja muualta tarpeeks.
   
 14. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lööv Ruotsin jengissä mukana ja näin ollen ainoa Jokeri EHT-turnauksessa.
   
 15. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vieraskentällä UFA vastassa ja suurimman osan pelistä Jokerit täysin pelin päällä ja kotijoukkueella ei juuri mitään jakoa missään vaiheessa. Nämä entiset Jokerit starat aika näkymättömiä, Omark sentään sai lopussa jotain aikaan. Larsen aivan lapanen koko pelin.

  Aktiivista pelaamista ja hyvä maalivahtipeli... tämä lupaa taas keväällä vähän parempaa.
   
 16. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Hyvä vieraspeli tänään, mutta turha vielä heitellä niitä Jokerilippiksiä ilmaan. Paljon on pelejä jäljellä. Matka on kesken.
   
 17. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  nyt oli tosiaan aktiivista peliä. Ajoituksetkin olivat kohdallaan.
   
 18. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jes! Juhis Aaltosen pisteputkiennätys ilmeisesti edelleen voimassa!? Jensen tänään 0+0.
   
 19. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Voitto ja se, ettei meidän jätkät pelaa fortnitea.
   
 20. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Ollanko me yksikään kevät pelattu tarpeeksi pelejä, että kevvään pellailijalla olisi edes mahdollisuuksia pisteputkiennätykseen?
   
 21. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Jore pelaa. Ainakin.
   
 22. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  No niinpä tietenkin. Kaikki Tapparaa edustaneet näköjään pelaa. Jotain siinä kaupungissa on vialla, kun delfiinitkin menivät myymään.
   
 23. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  Nelli oki kyllä tänään loistava
   
 24. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Annetaa nyt sitä posia kun kerran on aihetta.

  Ykkös kenttä tänään loistava, Nelli on kuningas. John erinomainen peli vaikka jäikin ilman pisteitä, vaarallinen kiekonkanssa melkein kokoajan, pieni miinus alivoiman harhasyötöstä, tekevälle sattuu. Jesse jällee vahva peli, pelaa hienoa kautta, tärkeä palanen tuota kenttää. Pelaa isolla sydämmellä illasta toiseen, rapatessa roiskuu.

  Kakkonen ihan ok, mutta 0+0 on nolla. Yritystä oli mutta tänään ei parhaimmillaan. Steve parantanut hienosti peliään ja laukaisu halukkuuttaan kauden edetessä. Mane ei tänään paljoa näkynyt mutta kokoajan mielessä tiedote 2-3 vuoden jatkopahvista. Jensen haki aktiivisesti maalipaikkoja ja pisteputken jatkoa, painoiko juhin ennätys liikaa mielessä.

  3. kenttä oli tänään itselleni positiivinen yllätys. Ikonen oli erittäin aktiivinen, raikas ja työteliäs. Ehdottomasti jatkoon tämä ketju kokeilu. Regin varsinkin puolustuspäässä erittäin hyvä, fiksu ja rauhallinen kiekon kanssa. Parantaan varmasti kevään lähestyessä myös hyökkäyspeliään. Vesalainen viime matsia paremmin mukana hyvässä, toivoisin kaverin laukovan enemmän koska sillä sitä tuhoa voi tehdä.

  The nelonen ei tänään omaan silmään oikein iskenyt. Mäksä taas poppareilta mukaan, vaikeaa kaikessa. Kruununa puolittainen plokkaus yritys jolla ohjasi kaverin tasoihin. Platt pystyy tuuraamaan tässäkin roolissa, tärkeä palanen pleijareissa jo monipuolisuuden takia. Platin voi heittää ykkösen laidasta nelosen keskelle. Mörkö hakee edelleen täyttä pelikuntoa ja tuntumaa loukin jälkeen.

  Joukkueen esityksestä antaisin tänään arvosanaksi 9+.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Nyt vieraissa on peli näyttänyt paljon enemmän joukkueen tekemiseltä kuin jaffalassa. Regin näytti jo vähän kiekkoilijalta, mutta taitaa pelit loppua kesken ennen pleijareita päästäkseen tasolleen. Jos ei yht äkkiä tapahdu loikkaa.