Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 12.03.2011 klo 21.57.

 1. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Alivoima täytyy saada parempaan kondikseen pudotuspeleihin. TsSKA/SKA rokottaa satavarmasti ylivoimilla, jos AV ei ole timanttisen hyvää. Viime playoffien AV-prosenttimme 91,1% on erittäin kova, ja on selvää että prosentit pitää olla lähempänä ysikymppistä kuin kasikymppistä, jos halutaan haaveilla isojen kaatamisesta. Anttilan ja Reginin paluut varmasti tulevat parantamaan alivoimaa tai näin ainakin uskon.

  Meinasin jo kirjoittaa "faktana", että arvaahan sen jo miten jäähytkin tulevat jakautumaan tosipelien alkaessa, mutta tarkastinpa varmuuden vuoksi esim. viime kevään saldon, niin Jokerit on itseasiassa päässyt kaksi kertaa enemmän ylivoimalle kuin ollut alivoimalla. Siis ei tuplasti enemmän, vaan numerollisesti meillä oli 2 kpl enemmän ylivoimia kuin alivoimia. Silmään pistää myös se, kuinka kaikilla muilla pudotuspelijoukkueilla on erikoistilannekerrat jakautuneet melko tasaisesti pl. Pietarin rotat, joilla oli 20 kpl ylivoimamahdollisuuksia enemmän kuin alivoimia, vaikka putosivat jo ennen finaaleita ulos nolosti.

  Tällä kaudella SKA:n vastaava luku on suorastaan naurettava. 160 kpl ylivoimia, kun taas alivoimia 98 kpl. Siinä missä sarjaa johtava TsSKA on joutunut alivoimalle 138 kertaa ja päässyt ylivoimalle ainoastaan 127 kertaa. Tuntuu kohtalaisen erikoisilta keskinäisiltä tilastoilta sarjan kahdelle kärkiseuralle. Kuten jo aiemmin murehdin, tuomaritoiminta tänä keväänä itseasiassa hyvinkin todennäköisessä 2.kierroksen SKA-sarjassa voipi nousta kohtalaisen härskiksi, jos Jokerit meinaa olla liian hankala vastus Putinin suosikkiseuralle. Mitään Väänäsen oikeusmurha-vitosia tuskin nähdään enää, mutta jäähyt tuossa sarjassa eivät jakautuisi kovinkaan tasaisesti. Nimilistoja katsomalla voi laskea todennäköisyydet sille, kummalle sarja kääntyy, etenkin jos nimekkäämpi pääsee ylivoimille jokatapauksessa vastustajaa selkeästi enemmän.

  Tiivistettynä:
  Uskon puolueettomaan tuomaritoimintaan kaikkia muita vastaan paitsi SKA. Sekin voi pysyä puolueettomana, mikäli Jokereilla ei vain riitä SKA:ta vastaan ihan ilman mitään tuomariapuja.
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2018 klo 09.02
 2. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Yllä hyvää faktaa SKA:n saamista ylivoimista. Ja sitten täällä vielä jotenkin ihmiset kehtaa väittää, että tuomaritoiminta olisi tasapuolista ja samanlaista kaikille. Viime kevään Ska-Severstal sarjassahan jopa idän suurilla meni täysin tunteisiin Ska:n saamat edut. Milloin hylättiin selviä Severstalin maaleja ja milloin Ska pelasi tyyliin koko erän ylivoimaa.

  Positiivinen asia on se, että jos jossain, niin Areenalla tuo menisi kyllä ihan jokaisen rivikatsojankin tunteisiin ja vahvasti. Saattaa olla keväällä aikamoinen härdelli käynnissä keväällä, jos tuo sarja vihdoin toteutuisi.
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Kattelin sarjataulukkoa. Bobrov divisioonan ykköspaikka on vielä ihan otettavissa, mikä olisi mahtava juttu playoffeja silmällä pitäen. SKA:n putoaminen lännen neloseksi olisi lottovoitto, johon tuskin päästään.
   
 4. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  No ei irtoa kyllä Bobrov - divarin voitto kovin helpolla. SKA 6 pinnaa (3 voittoa) edellä ja yhden pelin vähemmän pelanneena. Jos nyt varovaisesti arvioi SKA:lle 15 voittoa 20 jäljellä olevaan peliin tarviaisi Jokereiden ottaa 18 voittoa 19 peliin. Toki, jos uskoo SKA vireen putoavan niin, että voittoprosentti olisi vain 50% voisi Jokereille riittää 13-14 voittoa 19 peliin. Tuohon taas on vaikea uskoa, kun ei SKA ole tuollaiseen tahtiin romahtanut vuosikausiin..

  Neljänneksi tipahtaminen onkin jo sitten ihan täyttä utopiaa, kun Lokomotovin pitäisi ottaa 6 voittoa enemmän 18 pelissä kuin SKA:n 20 pelissä.