Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 12.03.2011 klo 21.57.

 1. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Montolta erittäin hyvä debyytti. Olisi mielestäni ansainnut yrittää rankkariskabassa. Zapolta myös toinen erinomainen peli putkeen, joten hänkin alkaa taas löytää itseänsä.

  Tarvitseeko O'Neillia edes mainita erikseen? Tuon joukkueen sydän ja sielu tällä hetkellä. Ei tarvitse yllättyä siitä, että tasoitus tuli juuri hänen lavastaan.

  Niin ja juu, illan yleisömäärä 10900 jotain ansaitsee myös oman posinsa. Harmillisesti Jokerit vaan näyttää yleensä persettä näissä otteluissa, joita on seuraamassa yli 10k ihmistä.
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No jos oikein hiuksia lähdetään halkomaan niin näin se on. Mutta jos pelin näit niin jos homma Monton kohdalla jostain jää kiinni niin se on juuri tuo luisteluvoima. Varsinkin omaan päähän mentäessä erottui tyylillään harvinaisen selvästi muista.

  Muuten kieltämättä Montolta oivaltavia syöttöjä, pelisilmää näytti löytyvän. Kyllä Monto minut vakuutti että häntä voidaan hyvinkin käyttää jatkossa stunttina isojen nimien ollessa pelikiellossa, vempassa jne...

  Sitä tuossa pelin aikana mietin, että tämä Wärn on sellainen kaveri, että eikö sieltä Kiekko-Vantaalta tai omista junnuista löydy kaveria joka tuollaisen muka muka fyysisen läpsyttelyn hoitaisi siinä missä Wärnkin?
   
 3. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Tuosta Montosta vielä. Tykkäsin myös miten haki taklauksia, kaikesta tekemisistä huokui halu.

  Lainaus:
  Tätä itsekkin mietin. Wärn on nyt pelannut 10 peliä, ja ei ole tehnyt mitään semmoista miksi pitäisi roikottaa kokoonpanossa. 10 pelin aikana Wärnin pelaaminen ei oo näyttäny minkäänlaisia heräämisen merkkejä. Kolmoskentän rasite tällä hetkellä. Monto pelasi ensimmäisessä KHL pelissään paremmin kun Wärn yhdessäkään Jokereiden paidassa pelaamassaan pelissä.
   
 4. Hilavitkutin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Laineen Vesan debyytti.

  Hyvin on mielessä erään #20 debyytti reilu vuosi sitten, kuten myös, Minskissä. Toki lähtökohdat on vähän eri.
   
 5. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Liian kauan on jo menny ilman pelaamista, mut onneks huomenna on pelipäivä ja Mäksän päivä!
  Paljon yleisöä tulossa
  Voitto tulossa


  Ainiin, tän ketjun kamaa sekin, et naapurin fanit ovat alkaneet lähestyä yksityisviestein "nokkelin" piikityksin Jokereista ja KHL:stä.
  Syvälle on menny joillakin.
   
 6. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Yksi puhdas trolli poistui keskuudestamme. Olipa hämmentävä ja lopulta hykerryttävä ilmoitus modeilta.
   
  Beezer # 34, flintstone, Durable ja yksi muu tykkäävät tästä.
 7. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Kieltämättä iso yllätys. Jäikö sinulta huomaamatta nimim. haukan ja saman henkilön uuden nimimerkin LeeCleefin poistaminen palstalta? En ainakaan huomannut sinun mainostaneen heidän poistamisiaan vaikka modejen ilmoitus oli yhtälailla "hykerryttävä". Kysyn siis siksi, että hehän olivat trolleja sanan varsinaisessa merkityksessä. Viestiesi perusteella (kävithän modeketjussakin jo aiheesta kirjoittamassa) kun saa käsityksen, että koet tärkeänä palstan pysyvän puhtaana trolleista. Mielestäni olisi rehtiä -mikäli siis kokee haudalla tanssimisen omakseen- että ei poimita käsin niitä hautoja jolla tanssia.

  Positiivista toki, että sääntörikkomuksista rangaistaan. Puolin ja toisin.
   
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Modejen ilmoitus jäi kyllä huomaamatta, mutta ollaan samaa mieltä suitä, ettei haukoille ole täällä tilaa. Hänen trollauksensa on vaan ollut sieltä "paskemmasta" päästä. En jaksanut pitkään aikaan lukea kys. siivekkään viestejä.
   
  C.Orr tykkää tästä.
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eikös tämä poistettu nimimerkki ollut se joka höpisi aina tilinpäätöksestä ja PRH:sta? Itse ainakin sain yksityisviestejä jossa udeltiin minkä firman omistan, missä olen töissä jne... :-)

  Itse en yllättynyt että tässäkin tapauksessa jäljet veivät naapurin puolelle.

  Mitä positiivisuuteen tulee niin se on pelipäivä ja hallilla sunnuntai pelistä huolimatta varmasti hyvä tunnelma.

  Mäksä pistää ennätykset uusiksi ja toivottavasti pelin ollessa selvä Mäksä pääsee lapioimaan takatolpalta kiekkoa maalin.

  Ilta pimenee, Areenan valot kirkastuu!
   
 10. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Hienosti muisti Jokerit Mäksää. Siitä iso kiitos joukkueelle ja seuralle.
   
 11. Biisoni Jäsen

  Ei yhtään Jokeria Venäjän turnaukseen. Ainakaan Suomen joukkueessa.
   
 12. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu
  Lainaus:
  Ikosen Henri kyllä valittiin joukkueeseen. En tiedä astuinko miinaan.
   
 13. Biisoni Jäsen

  Lainaus:
  Hups, my bad. No yks kuitenkin vaan...
   
 14. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Ruottiin tais osua kaks miinaa lisää, #50 & #37 valittiin sinne ja ois kohtuu tärkeetä, et nää veijarit ois käytössä vielä turnauksen jälkeenkin.
   
 15. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eilinen lastenpelitapahtuma, jossa lapset osallistuivat aktiivisesti kaikkeen oheistoimintaan pelin ympärillä synnytti halliin vahvan yhteenkuuluvuuden tunteen, jota hieman häiritsi mun kiroilu muutamissa pelitilanteissa. Se osoitti myös sen, että Jokerit-henki elää vahvana ja voi hyvin pääkaupunkiseudulla. Kiitos kaikille osallistuneille ja muillekin paikallaolijoille. Yksin emme ole mitään, yhdessä meitä ei voita kukaan. Come on!
   
  YamahaGPR tykkää tästä.
 16. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Se Parkkali ei kyllä ollut mielestäni mikään kovin vakuuttava esiintyjä. Onneksi Honkanen on vain lomalla. Juontajana/hostina pitäisi olla joku, joka A) harjoittelee spiikit ja B) osaa puhua. Monet tän kaverin lauseista oli ihan omituisia. Varmaan jännitys vähän paistoi läpi.
   
 17. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ihan totta, mutta en sitä Parkkalia lapseksi laskenutkaan/lukenutkaan. Eikä se sitä ollutkaan, sillä sillähän oli juontoparina lapsi. Ja ikävä sanoa, eikä tämä ole mikään paha asia, mutta ärrävika sieltä paistoi läpi. Ja ennenkuin kukaan pahastuu, niin itsekin olen kiertänyt ärrää orren ympäri.
   
 18. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Täytyy itsekin tulla antamaan kehut lasten pelille. Varmasti yksi parhaimmista tavoista tavoittaa perheitä (=sitouttaa lapsia Jokereiksi), on järjestää peli, johon

  A) pääsee koko perhe suht halvalla
  B) sisältyy lapsille suunnattua ohjelmaa.

  Samalla kuitenkin totean, että yksi kaudessa riittää varsin hyvin. Toivottavasti ei enää tällä kaudella kertaakaan tarvitse kuunnella lasta kuuluttajana tai Parrrrrrrrrrrrrrrrkkalia juontamassa.
   
 19. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Eiköhän tuo Parkkali tule Amandan vierelle Jokereiden mainoskasvoksi....
   
 20. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ei ärräviassa nyt ole mitään. Mutta ulosanti ei ollut ihan tehtävien mukaisella tasolla. Honkanen vetää hyvin illasta toiseen!
   
 21. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Moses ++++++
  Kalnins++++++
  Marjamäki +++++

  Tänään oli hyvä päivä. Takaisin kolmospaikalle.
   
 22. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Julleilla menee niin huonosti, että siellä ehdotellaan jo Joonas Raskia kapteeniksi. Kyllä. Joonas "screen" Raskia. Morjens.

  Se jos mikä pistää hymyilyttämään näin keskellä yötä.
   
 23. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Muutenkin tuo naapurin konttaus on erittäin positiivista katsottavaa. Pahempaa puuhastelua en oo kyllä ihan lähivuosina nähny. Jospa se ylimielisyys ois kaikonnut edes hetkeks muutamista faneista tässä tilanteessa. Harmi kun liigasta ei voi tippua...
   
 24. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pitää olla kyllä melkoiset lasit päässä, jos siellä vielä joku fani on ylimielinen. Melkein surullista katsottavaa. Fasessakin jotkut näköjään avautuneet ja todenneet että rahan kantaminen puuhastelijoille on niin kuin slut och förbi. Onhan toi ihan käsittämätöntä. Liigan alku ihan mahtavasti, CHL penkin alle kuten aina, valmentajatiedotus, ja hela skit romahtaa kasaan.
  [ed. autocorrection]
   
  N.Vidic ja V-G- tykkäävät tästä.
 25. PunaKelta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Onhan se aina positiivista, kun jullit konttaa. Mielestäni meillä ei ole hirveästi varaa kuittailla naapurille, sillä pelaavat sentään Suomen mestaruudesta ja tulevat toimeen omillaan. Missä pelaavat Helsingin Jokerit? KHL-Jokerit pelaavat Venäjän liigaa ja jostain Gagarin cupista. Kaksi ihan eri seuraa, minua ainakin hävettää.
   
  -Ville- ja N.Vidic tykkäävät tästä.