Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 12.03.2011 klo 21.57.

 1. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Pikakelasin matsin illalla, joten koko matsista en osaa sanoa, mutta onko tarkoituksena tosiaan viidellä kolmea vastaan laukoa viivalta ja toivoa parasta. Ei oikein toiminut. Lepän ratkaisumaali oli hieno.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Näytti siltä, että luomuna mentiin, ilman aikaa vieviä treenauksia 2 äijän ylivoimalla. Heikkoa oli, sitä ei käy kiistäminen.
   
 3. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Tässä on nyt seitsemän matsia aikaa punoa juonia moskovalaisia vastaan pleijareissa. Kai sen voi laskea positiiviseksi.
   
 4. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuossahan olisi käytännössä hyvin pelaamalla (=nousemalla kolmanneksi) mahdollisuus saada vastaan Sotsikin pudotuspelien avauskierroksella.
   
 5. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Jokerit pelaa seuraavan 7 pelinsä aikana vastustajinaan muun muassa SKA, kummatkin moskovan playoff-joukkueet. Jos oletettaisiin että Jokerit voittaa ne "pelaamattomat" ottelunsa suhteessa Lokomotiviin, tällöin Jokerit olisi Lokoa jäljessä vain 2 pistettä. Mutta. Loko kohtaa loppuohjelmassaan vain SKA'n jota voi pitää varmasti vaikeana vastustajana.

  Tällä hetkellä en tiedä mitä pitäisi olla mieltä Jokereiden pelaamisesta. Periaatteessa ihan mahdollista nousta ohi Lokon, mutta viime aikojen sekoilut huonoimmalla mahdollisella hetkellä, ei ihan kauheasti lupaa tulevalta mitään. On vähän se henki, että pelaillaan nyt tämä runkosarja pois alta, ja sitten aletaan pelaamaan tosipelejä.
   
 6. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Totta, vaikka Loko kohtaa toki myös TsSKA:n vieraissa.

  Jos oletetaan, että Jokerit voittaisi 7 viimeisestä pelistään 5 (pl. SKA ja Dynamo M), nousisi se 84 pisteeseen.
  Tällöin Lokomotiv saisi voittaa lopuista viidestä pelistään vain kaksi. Todennäköisesti nämä ovat Torpedo ja Vitjaz kotona, mutta sitten Minskistä Loko ei saisi saada pistettäkään. Vaikealta siis näyttää, mutta eletään toivossa ainakin 11.2. asti, jolloin Loko pelaa tuon Minsk-pelinsä.
   
 7. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  "Tiesimme, että vastustaja puolustaa tiiviisti ja saimme sisäpiiritietoa, että pelit ovat päättyneet 1–0 ja 2–1."

  Laittamattomasti veistelty Joensuulta.

  Linkki Jatkoajan ottelurapsaan:
  Joensuun osuma jäi ottelun ainokaiseksi
   
 8. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Liigan puolella kuopiolaisfanin ja Ilves-fanien välillä on ollut jotain pipo- ja lippukärhämää.

  Ihanaa että tätä joidenkin kaipaamaa nokittelua muiden seurojen fanien kanssa ei nykyään tarvitse katsella. Siis tällaisiin ylilyönteihin päätyvää toimintaa on ehkä promille promillesta, mutta yleisesti ottaen en kaipaa Saipa-fanien yms. pätemistä näissä Jokeri-ketjuissa.
   
 9. sporttipappa Jäsen

  Hienoa, miten niin moni tänne palstoille kirjoitteleva on paljastanut ne oikeat kasvonsa, suhteessa Jokereiden KHL-reissuun.

  "Minä olen oikein ajatteleva, ja kerron kaikille miksi olen oikeassa. Vietän elämässäni ison määrän aikaa vain todistaakseni, miksi mielipiteeni on parempi kuin toisten."

  Eikä siinä mitään. On äärimmäisen inhimillinen reaktio nähdä ympäröivässä maailmassa itseä kiinnostavat asita. Esimerkiksi jos olet miettinyt hankkivasi kaikista maailman autoista juuri BMW:tä (täällä viimeaikaisessa keskustelussa mukana ollut automerkki), näet liikenteessä juuri BMW-merkkisiä autoja, Bemareiden lisäksi näkee liikenteessä erityisen selvästi juuri sen kokoluokan autoja muilta merkeiltä, joita on harkinnut ostavansa.

  Siinä vaiheessa se menee persoonallisuushäiriöiden piiriin, kun yksilön tehdyt tulkinnat omasta ympäristöstä ei vastaa todellisuutta, tai kun suurin osa ihmisistä tulkitsee todellisuuden toisin kuin tämä väärin-tulkitsija. Tietämättä taustoja, on täysin mahdotonta tietää esimerkiksi jatkoajan kirjoittelija @-Ville- , @Cobol, elämästä tarpeeksi taustoja, onko heillä jokin persoonallisuuden häiriö, enkä sellaiseen hurskasteluun halua itsekään syyllistyä.

  Mutta ihan omiinkin kokemuksiini perustuu se kokemani tunne, jossa annetun vallan tunne vie niin pahasti mukanaan, että tulee siitä riippuvaiseksi. Jokainen joka on ollut joukkueensa kapteeni, se ratkaiseva tekijä voittamisen ja häviämisen hetkellä tietää mistä puhun, kun tulee tunne, että minä olen se kaiken ratkaiseva tekijä tässä kaiken takana. Se vie niin mukanaan, se kaikki ansaittu voiman tunne, ja ihailu, että tulee sokeaksi, "olen voittamaton".

  Ja mikä huonointa, psyyke suojelee itseään kaikin keinoin. "Enhän minä voi olla väärässä, voin todistaa sen monella tavalla, esimerkiksi näin ja näin!". Se suurin ongelma on juuri tässä, että se itse uskoo kaiken minkä julistaa oikeaksi.
   
  Ole Fart, Quaser & Hera80 tykkäävät tästä.
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Pelipäivä! Taas ollaan saatu lukea paljon faktaa nykyaikaisesta Jokereista keskustelupalstallamme, mutta onneksi noille jatkuville avautumisille nauravat jo harakatkin. Nämä itse eivät vain sitä ymmärrä.

  Mutta onneksi nämä kaikkitietäväiset oikeauskoiset harakoiden viihdyttäjät eivät meitä poikia lannista, ketkä halutaan fanittaa, kannattaa, katsoa, ihailla, rakastaa ja nauttia tästä Suomen hienoimmasta jääkiekkoseurasta!

  Tänään pelataan. Aina tämän ketjun kamaa! Nään jo sieluni silmin miten pelaajien silmissä kiiluu palo, palo pelata, palo uhrautua, palo voittaa tälle seuralle, palo palata vihdoin rakastamansa ammatin pariin. Tänään vihdoin tauko on ohi! Tänään tapahtuu! Tänään räjähtää! Tänään nähdään kun Jokerifanit hiljentävät latvialaiset! Tänään on nimittäin pelipäivä (jos en muistanut kertoa)!

  Nauttikaa! Minä teen niin. Ja tämäkin ketju herää tänään uuteen kukoistukseen, kun Jokeripelaajat näyttävät miten lajia nimeltä jääkiekko pelataan.

  Game on! Cmon boys. Lets do this!
   
 11. LeonJ#21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Tappara, Sabres, PuLa-Aho, #65
  Janis Kalnins ainakin odottaa innolla omien sanojensa mukaan Rigan kohtaamista, jossa panosta totisesti riittää myös kotijoukkueen puolelta. Häneltä, mikäli aloittaa voi odottaa myös eräästä toisesta näkökulmasta hyviä otteita, sillä mielestäni hän jopa taistelee Latvian joukkueeseen pääsystä toden teolla myös kevään MM-kisoihin.

  Varmasti hyvä näyttöikkuna siltäkin kantilta ja tämmöiset pelit saavat näkyvyyttä hyvin kiekkohullussa kaupungissa.

  Jokereilla alla hyvä vieraskiertue, ja taas Rigalla ehkä hieman yllättävä, mutta ei niin merkityksellisestä pelistä tappio alla (Iso-Britannian maajoukkue - Dinamo Riga 3-1). Varmasti kova peli tulee, mutta luotetaan siihen että ratkaisijoita löytyy tarpeeksi laajalta rintamalta tänään.
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hakiessani safkiksella jäätelöä toimistolle osui Prismassa nyt vihdoin silmään ”Jokerit Helsinki - voiton janoon” olut ja piti ottaa muutama mukaan, illallahan tosiaan on peli.

  Vieressä oli naapurin (k)offia sillä kilppari logolla ja joku huumorimies oli liimannut johonkin tölkkiin -30 % tarran :-)
   
 13. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Lainaus:
  Viestistäsi tuli ihan Trumpin twiitti mieleen. Vähän oman egon korostusta ja muiden vähättelyä. Varmaan positiivista jollekin, mutta palstan yleistä viihtyvyyttä tuollainen riidanhaasto kyllä laskee.
   
  joceri, macnevis & V-G- tykkäävät tästä.
 14. ejs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei hyvää päivää ... kävitkö katsomassa ketjun otsikkoa ollenkaan?
   
 15. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Lainaus:
  No päivää! Kävin kyllä, ja siksi ihmettelinkin, että "kaikkitietäväiset oikeauskoiset harakoiden viihdyttäjät" ja muu vittuilu saadaan ulotettua pelipäivänä myös tänne posi-ketjuun. Oliko muuta?
   
 16. Moderaattorit Jäsen

  Olisikohan hiljalleen aika jo lopettaa kuittailu ja muukin offtopic?

  Moderaattorit
   
  N.Vidic tykkää tästä.
 17. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  En mä sitä minään vittuiluna kirjoittanut. Tottahan tuo on, että meitä ketkä ollaan kelkassa vahvasti mukana vieläkin, vähätellään rajusti muutaman kirjoittajan toimesta.

  Positiivisusketjun kamaa se, koska ei pidä antaa vaikuttaa, muuten menis vitutusketjuun.

  Edit. Tämä viesti lähti ennenkun ehdin lukea ketjunoottia.
   
 18. Eram Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ehdottoman positiivista alkanutta viikkoa: Vaikka tehottomalla pelillä hävittiinkin, ja tuomaritoiminta oli ehkä kuraa, maajoukkuetauko on ohi ja voidaan taas keskittyä pelillisiin asioihin, kaiken turhan jauhamisen sijaan.
   
 19. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  KHL on monessa mielessä perseestä, mutta yksi asia on ehdottomasti positiivista: tappeluista ei tule automaattista ulosajoa + pelirangaistusta.

  Räsäsen suoritukselle myös tänään ehdoton 5/5 nimenomaan Ikosen puolustamisen muodossa. Nuo ovat niitä juttuja, jotka kasvattavat joukkuehenkeä.

  Lauridsenin fyysinen preesens myös tämän ketjun kamaa. Aika harva siellä kehtaa tämän nenille hyppiä, kun yhdellä kädelläkin riepottelee jotain moskovalaisia mennen tullen.
   
 20. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Parhaat hiihtokelit lähestyvät pohjoisessa. Tod.näk. niistä pääsee nauttimaan täysin rinnoin, jääkiekon häiritsemättä asiaa.
   
 21. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Kävi miten kävi niin Jokereiden kausi jatkuu maaliskuun puolelle.

  Eikös tässä yksi kausi KHL:ssa loppunut jo helmikuun puolella ihan? Ja siitähän tuli ihan asiaankuuluvaa kuittia naapurista.
   
 22. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos kausi tänä vuonna päättyy 3.3., niin en kyllä sitäkään kovin positiivisena asiana pitäisi.