Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Deko, 12.03.2011 klo 21.57.

 1. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onhan tämä KHL yleisesti posari +++++ kamaa siinä mielessä että esim eilen Joensuun nyrkkihipat niin ei eduskuntakierosta eikä kukkahattu jutustelua valtionjohtoa myöten kuka löi ketä vaan 5 min jäähyt, that’s it ja takas askiin!

  Ja kun nämä näyttävät olevan Marjamäelle ok niin asia bueno!
   
 2. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Arvostan Marjamäen kommentteja 5-0 hävityn pelin jälkeen.

  ”Kun kilpaillaan, pitää kilpailla ja olla valmiina. Joukkueen ja erityisesti valmennuksen pitää miettiä, miten pystytään auttamaan joukkuetta seuraavaan peliin.”

  Tuossa olisi ollut loistava paikka selitellä mestis-pakeilla ja laittaa tappio varamiesten niskaan, mutta Late otti syyt niskoilleen. Iso hatunnosto, ettei Marjamäki lähteny villeniemismäiselle linjalle työntämään nuoria ja kokemattomia pelaajia bussin alle! Selkärankaisuudelle irtoaa aina yläpeukku meikältä, voitettiin tai hävittiin.
   
 3. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä oli ehkä ainoa positiivinen anti tältä illalta.
   
 4. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Seuraava viesti on sitten kirjoitettu hyväsä hengessä ja on sellainen kaverillinen tönäisy olkapäähän saatesanoilla "jäbä mä arvasin!"

  Positiivisuusketjun kamaa on ilman muuta se, että eräs äänekäs KHL:n vastustaja myöntää seuraavansa KHL:ää. Tässä näyte

  Lainaus:
  Ja joo, teknisesti ottaen tossa puhutaan vedonlyönnistä, mutta ei noita rahoja tuurilla voiteta, vaan pitää olla selvillä voimasuhteista ja se taas vaatii sarjan aktiivista seuraamista. Taitaa olla V-G-n kotona useinkin teksti tv:stä KHL:n sivu auki........

  peace ja onnea voitoista!
   
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Seuraan joitain vinkkinikkareita Intternetsissä. Tosin aivan ylivoimainen enemmistö tuosta voittoköntästä tuli viime kaudella, kun Jokereiden tasoitusvoitoista sai aivan järkyttäviä kertoimia ja ne osuivat koko ajan.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Itsellänikin KHL tuottanut parhaat voitot ja paras palautus% löytyy juuri KHL:stä. Se on tältäkin palstalta tullut luettua että tasoerot ovat suuria ja nuo jättiläiset kaatavat heikommat kovalla prosentilla kun taas esim. NHL:ssä voitollinen pelaaminen on vaikeaa kun isohkoja yllätyksiä nähdään joka yö ja tasoerot kuitenkin pieniä ja pelejä niin helvetisti ettei joka peliin voi eikä edes kannata syttyä.
   
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  EHT höntsät pelattu. Loukkaantumisia ei tullut. Tuntuu kuin edellisestä pelistä olis pitkäkii aika, onneks keskiviikkona mennään kotona, ja ihan hyvin väkeäkin tulossa paikalle.
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Joo, onneksi nuo höpö-höpö pelit on nyt ohi. Hienoa että porukkaa oli paljon paikalla ja nuoria pelaajia liigasta astui hienosti parrasvaloihin.

  Itse katsoin kaikista peleistä yhden erän. En tiedä kuvattiinko tuo eri kameroilla tai jotenkin kauempaa kuin Jokerit pelit mutta peli näytti jotenkin hitaalta ja aneemiselta.

  Toivottavasti Jokerit ovat ymmärtäneet myös levätä, siis ne jotka eivät näissä peleissä mukana olleet.
   
 9. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Jos Kride nyt sen sopparin tekee, niin Jokerien on ehdottomasti hommattava kämppä hänelle Töölöstä. Ex-Jullista tulee Töölön Vesalainen.
   
  Moses tykkää tästä.
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Kärkipelistä pisteet vajaalla rosterilla ++++++

  Grant +++++
  Manninen ++++
  Jokerit +++++
   
 11. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huhhuh olipas tiukkaa mutta hyvät pisteet Jokereille. Samaan aikaan wanha wihulainen naapuri rikkoi jonkun tappioputkiennätyksensä, ja meno heitin faniosastolla on sen mukaista (ranteet auki).
   
 12. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olipa hieno ilta kiekon parissa, Jokerit takoi yhtä idän kovemmista vastaan seitsemän maalia, pitkävetoa ei kauaa tarvinnut jännittää kun Jokerit painoi kaasua, hallilla oli ihan kivasti possea ja luonnollisesti kiekko liikkui taas puolin toisin helponnäköisesti.

  Kyllä mä vaan diggaan tuosta intensiteetistä isossa kaukalossa!

  Tällä kaudella Jokerit ollut suorastaan häikäisevän tehokas maalipaikoissaan. Aikaisempina vuosina huutelin sitä vetojen laatua mutta nyt tuntuu että tontti kun tulee niin wutuuummm ja kiekko löytää tiensä verkon perukoille.

  Hienoa kiekkoa Jokerit!!!
   
 13. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Jätkiä sivussa kuka minkäkin syyn takia ja silti seitsemän maalia ja seitsemän eri maalintekijää. Tämä on Joukkue isolla Jiillä!
   
 14. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  - Ohuella nipulla kaksi isoa voittoa kovia korstoja vastaan. Toivotaan että perjantain pelistä ei tule ulospuhallusta, kun vastaan asettuu ei niin nimekäs, mutta hyvin pelannut Barys.

  - Zapo. Loistava peli eikä voinut maaleille mitään. Näitä lisää. Harmi että lopetettiin pelaaminen ja Omsk pääsi kaunistelemaan lukemia lopussa.

  - Seitsemän eri maalintekijää, vaikka kovia hyökkäyspään palasia uupuu.

  - Ameriikan kundit Grant & O'Neill suorastaan dominoivat tällä hetkellä. Voi kun onnistuttaisiin pitämään myös Alex vielä pitkäksi aikaa, ettei tarvitsisi jälleen löytää uutta jokakautista huippupakkia. Jotenkin Kurri & Vuorinen tosin onnistuisivat siinä jälleen luultavasti.
   
 15. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Täytyy myöntää, etten etukäteen odottanut kuin parhaimmillaankin jotain niukkaa 2-1-voittoa eilisestä. Jos joku olisi etukäteen sanonut, että Jokerit tekee 7, olisin varmaan ehdottanut käyntiä jonkun ammattiauttajan luona, Omsk kun oli tähän saakka tehnyt aika kovaa jälkeä melko vähillä päästetyillä maaleilla. Mutta hyvä näin! Ja vieläpä joukko aika hienoja osumia! Hyvähän tästä on jatkaa. Taidettiin samalla palata koko sarjan kärkeen tehdyissä maaleissa.
   
 16. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Perjantai, pelipäivä, viikonloppu edessä.

  Kristian Vesalainen Jokereihin.

  Tänään kaikki mahdollisuudet kauden ennätysyleisömäärään.

  Voiko hienompaa perjantaita olla.
   
 17. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Soitin eilen tytölle, joka kertoi lähtevänsä porukalla matsiin fanikatsomoon. Pyysi mukaan, joten toinen kerta 18 vuoteen, kun mennään yhdessä halliin. Samalla korkkaan tämän kauden hallissa.
   
 18. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Mäksän loukkaantumisen se vaati, mutta vihdoin Montolle debyytti! Nyt kaikille jauhot suuhun ja pari byyriä tänään!
   
 19. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Zapo oli tänään hyvä, ja Montolta hyvä debyytti.
   
 20. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Montolta tosiaan semmonen debyytti että ihan mukisematta uskaltaa laittaa stunttaamaan uudestaankin. Hyvä juttu tämä.

  Ens kaudeks sitten vakiorotaatioon mukaan?
   
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Monto veti kieltämättä ihan hyvin mutta onhan se todettava että pelinopeus ei kyllä muun joukkueen tasolla. Varsinkin omaan päähän tuo luistelu näytti siltä että jaloissa ei vaan riittävästi jerkkua ollut.

  Muuten kyllä kiitettävä esitys, tehopisteille oli lähellä päästä.
   
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
 23. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Monto oli hyvä, eikä Jokerien tekeminen ihan niin huonoa ollut mitä täällä puhutaan. Jää näytti olevan huonossa kunnossa, tai sitten Maunula ei osaa teroittaa luistimia.

  PS. Onko kukaan havainnut Wärniltä yhtään hyvää suoritusta?
   
 24. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Luisteluvauhti on vain yksi osa pelinopeuden kokonaisuutta. Pelinopeus ei siis tarkoita luistelunopeutta ja pelinopeuteen vaikuttavat luistelunopeutta enemmän mm. peliä edistävät syötöt sekä reagointi- ja ennakointipelaaminen.

  Näkemäni perusteella Montolla ei todellakaan ollut vaikeuksia totuttautua Jokereiden pelinopeuteen. Enemmän se tuotti pelinopeutta kuin moni Jokereiden pelaaja.
   
 25. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Montolta erittäin hyvä debyytti. Olisi mielestäni ansainnut yrittää rankkariskabassa. Zapolta myös toinen erinomainen peli putkeen, joten hänkin alkaa taas löytää itseänsä.

  Tarvitseeko O'Neillia edes mainita erikseen? Tuon joukkueen sydän ja sielu tällä hetkellä. Ei tarvitse yllättyä siitä, että tasoitus tuli juuri hänen lavastaan.

  Niin ja juu, illan yleisömäärä 10900 jotain ansaitsee myös oman posinsa. Harmillisesti Jokerit vaan näyttää yleensä persettä näissä otteluissa, joita on seuraamassa yli 10k ihmistä.