Positiivisuusketju

  • 1 163 966
  • 4 921

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Onneksi Liigassa on Turun ylpeys, Palli Seura!
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Rahantuloa ei voi estää, viime kaudella voittoputken aikaan tienasi viimeksi hyvin. Vuoksenmaakin sen tiesi: putkia vastaan ei tule pelata.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jätkillä on vitun kova luotto edelleen pelitapaan. Umi pelaa omiin päin kaksi minuuttia ennen loppua, kun heikkohermoisempi olisi nepannut kiekkoa keskialueelle. Varsinkin kun oltiin oltu kaksi erää altavastaajana ja jollain ihmeen kaupalla vielä taistelemassa pisteistä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Vaik onkin pikkurahoja niin kokeilin myös tätä Ässiä vastaan pelaamista tänään. Toimii...
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Parkkonen meni tuossa pakistossa Kärpät matsissa ihan hienosti, pysyköön täällä, olis voinut olla ihan koko kaudenkin alusta alkaen ja myös ka pelaa tuossa kans komiasti. Nuorissa se tulevaisuus on, Parikka, Parkkonen, Lindbohm (kunhan saadaan pysyvästi tänne), siinä runkoa tulevaisuuteen.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Jatkoaika on edelleen melko laadukas keskustelupalsta. Tuli tuota facebookin Pataljoona -yhteisön tarinointia seurattua ja tarvii sanoa että siellä on jutut melkein suomi24 -tasoa, vaikka porukka esiintyy sentään omilla nimillään. Kiekko-Niiloja parhaimmillaan.
 

Velli_Ketola

Jäsen
Suosikkijoukkue
---
Positiivista on Taimen ja Pihlmanin tervehtyminen huomiseksi. Positiivista on myös se, että SK huhuilee uutta ulkomaalaista mahdollisesti jo lauantain peliin.
 

Nexra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Halliremppa pääsee alkamaan rauhassa jo maaliskuussa ja pojat pääsee leville ajoissa. Viime keväänä ne raukat joutu pelaamaan lätkää...-
 

Ribals

Jäsen
Positiivista on myös, että aika monen pelaajan sopparit loppuu tähän kauteen (ainakin hyökkäyksestä). Harmi vaan, että Elolla on pahvi myös ensikaudesta.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Positiivinen on myös tilini veikkauksella, kun olen viimeiset kymmenen kierrosta pelannut Ässiä vastaan! Säästän myös siinä, että en enää mene hallille, enkä maksa ruutupalveluun euroakaan enää, että näkisin Ässien pelejä. Eli minun mittani täyttyi nyt, toivottavasti te muut kannattajat olette positiivisempia ja jaksatte tukea joukkuettamme paikan päällä.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Oma polvi vähä klesana leikkauksen jäljiltä > Ei tule klenkattua hallille ihan heti. Tässä ehtii kanssa Padan kustannuksella keräämään iha sievosen summan pitkävedossa.
 

Velli_Ketola

Jäsen
Suosikkijoukkue
---
Paljonkohan Liiga antaisi sakkoja jos Ässät vain luovuttaisi loppukauden pelit ja oikeasti remontti aloitettaisiin asap. Luulisi että projektissa syntyisi jonkin verran säästöä, kun aikataulu löysenisi?

Vähän tuntuu että tätä tavoitellaan. Tosin kun katsojia on alle 1k niin kaikki voivat istua toisella puolella ja toista voidaan rauhassa remontoida.
 

shaminy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
Ässistä ei löydy muuta positiivista kuin kusipurkkitestin tulos, jos niitä pelaajilla testattaisiin.
 

johnlee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Varmaan kivempaa katselemista se remontin valmistuminenkin olisi mitä nämä ainaiset hyvät pelit. Tietysti jos miettii niin ei tästä enään paljon huonommin ainakaan voisi mennä. Jospa kauden loppuun jollakin tapaa vielä kammettaisin kaksi voittoa niin sehän on siinä!
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Positiivista on se, että Pekan potkut ovat taas yhtä peliä lähempänä

Ei kannata liikaa toivoa. Ei taida olla munaa antaan kenkää Pexi von Paska ensimmäiselle.

Oikeasti realistinen positiivisuus on, että se halli saadaan ajoissa vasaran alle ja projekti käyntiin. Taitaa se projekti onnistua paremmin, kuin Pexi von Paskan kahden vuoden kuuliaisuus.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Austin Smith vaikuttaa hienolta pelaajalta!

Jos oli Takon haisto, niin kiitoksia vaan Karille!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös