Positiivisuusketju

  • 1 163 848
  • 4 921
Ylivoima on täyttä taidetta. Jos Pihlman pystyisi säilyttämään tuon maalijyvän niin ykkösyv:ssä olisi silloin liigan paras maskimies, paras syöttelijä ja paras pelaaja. Olen sitä mieltä, että Groulx kannattaisi melkein sijoittaa kakkosylivoimaan, jolloin kummastakin ylivoimasta voitaisiin parhaimmillaan saada äärimmäisen vaarallisia.

Kotona muuten yksi häviö ja sekin rankkareissa?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ollaan vaivaisen viiden pinnan päässä jopa kakkossijasta!

Sijoituksia toki turha liikaa katsella, mutta pointti siis siinä, että tuloksellisestikin peli on parantunut siinä määrin, että marginaalit ylöspäin ovat todella pieniä.

Ja tokihan sitä kotietuun oikeuttava neljättä sijaa on aina mukava vilkuilla, milloin enemmän, milloin vähemmän tosissaan.
 

Ontelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Tampa Bay Lightning
Ylivoima

Ylivoima lämmittää eniten kyllä tällä hetkellä! Viimevuosina Ässien saadessa ylivoiman on tullut kiroiltua ja turhautumisen johdosta jopa naurettua. Nyt on asiat toisin ja se on huikeaa!

Tuomas Huhtanen & Sami Mutanen

Huhtanen mielestäni illasta toiseen Ässien parhaita hyökkääjiä! Haastaa ennakkoluulottomasti, hakeutuu maalipaikoille ja voittaa paljon kulmavääntöjä.

Mutanen ajautunut jopa pieneen pisteputkeen. Parasta kaivuria ei ehkä vielä nähty, mutta kevään lähestyessä merkitys kasvaa kun ruvetaan tosissaan tarvitsemaan kovuutta ja kaksinkamppailuvoimaa.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eilinen peli näytti jo hyvältä! Ei annettu enää ihan niin paljon paikkoja vastustajalle kuin ennen ja tasaviisikoin päästiin mukavasti hyökkäyksiinkin. Parannettavaa on toki edelleen, mutta suunta on oikea.

Tehoja tulee levällä rintamalla ja ylivoima on suorastaan huikean hienoa katseltavaa. Tuohon kun tulee vielä Groulx pakiksi niin sääliksi käy vastapuolen alivoimaa. Ykkösketju on kenties koko liigan paras, meidän oma tuomiopäivänketjumme. Kolmonen esittää tässä koostumuksessaan erinomaista peliä ja nelonen on jo totutusti liigan eliittiä omassa roolissaan. Kakkosketjulta voisi odottaa vähän enemmän, mutta luotan että lauantain Lukko-pelissä Elokin pääsee taas maalin makuun, perinteisesti :)

Maalivahditkin pelaavat nyt hienosti, Riksman omalla tasollaan ja Rinnekin pelasi jo pari viimeistä otteluaan hyvin. Jos lauantaina saadaan kolme pistettä vieraista ehjällä esityksellä, saatan alkaa valmistautumaan taas vähän pidempään kevääseen :)
 

PataKoski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Blackhawks, Penguins
Kun katsoi tänään sitä Hagmanin reagtiota siihen tuomioon, katsoi sen ilmettä. Tuli ihan vanhat kiekkoajat mieleen. Siinä alko olemaan jo Nickerson meininkiä. Suomalaisesta kiekosta on viety tunne. Mutta Hagman toi minulle positiivisen olon, vaikka turpaan tulikin itse matsissa. Sen taisi huomata myös moni muukin, yleisö heräsi ja Ässät alkoi taistelemaan, mutta ei mennyt vaa sisään, oli siinä Sillanpäällä ja Mutasella paikat. Lauantaina katkaistaan Kärppien voittoputki!
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mä tykkäsin kyllä myös tuosta Hagmanin reaktiosta. Muuten tuomitsisin, mutta kyllähän peli oli jo hävitty, joten ymmärrän turhautumisen.

Hyvä, että kentällä oli tunnetta.

Pidin myös yleisellä tasolla siitä, että Ässät taklasi ja rymisteli varsin hyvin lopussa, tavallaan hävittiin pää pystyssä vaikka toki tappio johtui siitä, että itse oltiin löysäilty pahasti ekat pari erää.

Muistutuksena kuitenkin se, että KalPa oli eilen hyvä, ehdottomasti tarvitsi ja halusi pisteitä enemmän.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Muistutuksena kuitenkin se, että KalPa oli eilen hyvä, ehdottomasti tarvitsi ja halusi pisteitä enemmän.

KalPa tuli pahasti ärsytettynä tuohon matsiin ja näytön halut olivat varmasti valtavat koko jengillä. Siellähän on pidetty jopa seurajohdon ja fanien välisiä kriisipalavereita. Ässät pääsi naurettavan helppoon johtoon ja rotsien nappien sinkoilut kuului katsomoon asti. Turpaan saanti sarjajumbolta oli oikein mainio opetus noille haluttomille jätkille mitä joukkue oli eilen täynnä.

Onneksi mm. Hagmanista, Udesta ja Taimesta paistoi suunnaton vitutus koko jengin otteita kohtaan. Aivan varmasti nähdään täysin eri Ässät Kärppien vieraana kuin eilen Isomäessä. Voisin vaikka vannoa että Ässät kerää Oulusta Kärppiä enemmän pisteitä. Kärppäpelaajien päässä varmasti edes hieman pyörii ajatukset liigan voittoennätyksen rikkomisesta joka on mahdollista Ässien kustannuksella. Tähän mennessä muuten 14 ottelun voittoputkeen liigassa on pystynyt Kärpät kahdesti ja Ässät kerran, sinäällään kohtalon ivaa tuo lauantain matsi.

Uusitalo oli ilmeisesti erätauko haastattelussa heittänyt seuraavan kommentin: "Mennään vetää äijiä turpaan koppiin, sitten ruvetaan taas pelaa."
Ei ruvennut pelaamaan, mutta toivottavasti ravisteli muutamaa äijää.

Pihlmanin ja Huhtasen taistelua oli eilenkin todella mukava seurata. Oikeastaan ainoat joille uskallan antaa puhtaat paperit eilisestä.
 
Viimeksi muokattu:

kalitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets, Ässät
Kekkonenkin on kaivautunut kolostaan, joten jotain positiivista on ilmassa, kun tämä tapahtuu sarjakärkeä vastaan kärsityn niukan tappion jälkeen. Sarjakärki teki muuten liigan ennätyksen peräkkäisissä voitetuissa otteluissa, joten ei huonolle joukkueelle hävitty. Kolme ottelua on hävitty peräkkäin ja nyt pitäisi potkia puoli joukkuetta ulos. Eteenpäin on menty viiden vuoden takaisesta tilanteesta, kun tällainen pitkä ja tuskallinen tappioputki herättää viimeisetkin peikot koloistaan kirjoittamaan tänne. Ainoa mikä minuakin huolestuttaa on apuvalmentajan avautuminen julkisesti, mutta se ei ole tämän ketjun asia.

Todetään vielä loppuun Sami Lähteenmäki, aivan loistavaa! Koitahan pysyä terveenä loppukausi, rahaliigat odottavat aikanaan mikäli terveys ei petä.
 

ÄssÄ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Positiivista on se, että tällä menolla päästään halliremontti aloittamaan hyvissä ajoin keväällä, heti runkosarjan jälkeen!
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Positiivista on se, että jopa kuuden joukkoon on vielä ihan täydet mahikset! Mitään ei olla menetetty vielä tässä vaiheessa kautta.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pelaajista Rinne on ollut parempi kuin odotettiin (jo nyt) ja Huhtanen on ollut kauden positiivisin yllättäjä. Sekin on positiivista, että meillä pelaa nykyään sellaisia pelimiehiä, joista vuosia sitten nähtiin vain unia.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Huhtanen pelaa NHL:ssä ennen Brodinia

Vetoa en menisi lyömään, että kumpikaan pelaa NHL:ssä mutta Brodin on tällä kaudella pelannut jo EHT:ta, johon Huhtasella on vielä jonkin verran tekemistä edessä. Uskon toki, että Hupi voi vielä joskus päästäkin EHT-peleihin.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On se vaan niin perkeleen positiivinen asia, ettei Kiveä vaihdettu kesken viime kauden Virtaan, vaikka täällä palstalla sitä kovasti yhdessä toivottiin.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Tuleva ohjelma on naurettavan helppo.

HPK (v)
Jokerit (k)
Tappara (v)
Hifk (k)
Kärpät (v)

Näkisin, että 11-12 pistettä tulee kunhan Rinne pelaa. Jos vielä lisäksi peli saadaan edes välttävästi uomiinsa, niin 13-15p on tuloillaan.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Tuleva ohjelma on naurettavan helppo.

HPK (v)
Jokerit (k)
Tappara (v)
Hifk (k)
Kärpät (v)

Näkisin, että 11-12 pistettä tulee kunhan Rinne pelaa. Jos vielä lisäksi peli saadaan edes välttävästi uomiinsa, niin 13-15p on tuloillaan.
Onhan se ihan hienoa että sitä ollaan positiivisia mutta olisit voinut listata vielä ottelut jotka voitetaan 1-2 tehdyllä maalilla? Rinne pelaa ainakin 4 nollapeliä?

EDIT: Mahtavaa olla väärässä. Päivän positiiviset väärässä olemisen lisäksi:

- Junnukentälle tehopisteet
- 1 päästetty maali
- 3 tehtyä maalia
- Rinteen loistopeli?
 
Viimeksi muokattu:

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Paluu voittojen tielle on mahtavan positiivinen juttu! Illan ottelussa oli muitakin positiivisia asioita, kuten esim. se, että junnuketju teki maalin. Niemen syöttö Umin maaliin oli huikea. Mutasen soolomaali oli myös huikea. Elollakin näytti olevan yritystä tänään, toivottavasti saa piakkoin onnistumisen. Pelitapaa on selvästi yksinkertaistettu, mikä on varmaan ihan fiksu ratkaisu tässä kohdin.

Kaikkein positiivisin asia on mielestäni Rasmus Rinteen kehitys. Kun muistelee sitä jätkää kesän harjoituspeleissä, jolla meni joka toinen veto längistä sisään, voi todeta että eteenpäin on menty roimasti. Toki virheitä vielä tulee, eikä mies toki vielä valmis olekaan. Saattoiko olla jopa niin, että tämäniltainen kamppailu oli se nimeomainen hetki, jolloin Rinne vei ykkösmoken paikan Juusolta. Se jää nähtäväksi, mutta pitkällä tähtäimellä olen erittäin luottavainen Rinteen suhteen. Uskon että ensi kaudella Rinne voi jo nousta liigan eliittiin.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
- Junnukentälle tehopisteet
- 1 päästetty maali
- 3 tehtyä maalia
- Rinteen loistopeli?

Rinne pääsi tänään melko helpolla, jo keskiviikkona omalla maalilla nähtiin vähenemään päin mitään namupaikkoja. HPK:n paras paikka tänään taisi tulla suoraan aloituksesta, se Sallisen nousu vetopaikoille. Viitaluoman maali oli puolestaan tuollainen ropelli mikä tuntuu leijaavan Ässien maaliin tasaisin väliajoin. Junnut toivat kivasti jalkanopeutta peliin ja muukin jengi liikkui todella hyvin, pl. se yksi vähän hitaampi pakki. Positiivista on kokonaisilme, se oli keskiviikkona hyvä ja sama homma jatkui tänään! Tuollaiset Mutasen soolot antaa uskoa aika helvetisti siihen että me voitetaan vielä pelejä.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Jos vielä lisäksi peli saadaan edes välttävästi uomiinsa, niin 13-15p on tuloillaan.

Peli oltiin saatu joinkuin uomiinsa, joten jo etukäteenkin itsestäänselviltä vaikuttaneet 3p otettiin.

Mestaruusjuna käynnistyi jo SaiPa-pelistä, joka oli jo sinnepäin, mutta kaverin pariin helppoon kaaduttiin. Nyt Rinne hoiti oman hommansa ja peli oli viety yksinkertaiseksi ja kaikuja viime keväästä alkaa olla näkyvissä. Jokerit tulee olemaan suupala.

Huomenna menen jonottamaan lippuja finaaleihin.
 

Hattivatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Komea kiekkopäivä tulossa. Ensi Pata hoiti homman kotiin oikein hienolla suorituksella ja junnutkin ihan hyvin pelissä. Nyt aikaiset kiitospäivän pelit Boston-Rangers, sitten Anaheim-Calgary ja helmenä päälle Joppen peli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös