Positiivisuusketju

  • 1 163 559
  • 4 921

Nash-ty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No posina se että alkukauden hyvät otteet pitävät meidät kuitenki vielä hyvillä sijoilla. Ehkä vedetää sama suonari joulutauolle
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Kalpa on vielä muutaman pisteen takana vaikkakin tasamäärän pelejä pelanneena. KKlla on kaksi peliä enemmän ja takamatkaa viisi pistettä. Eli pari kierrosta menee vähintään ennenkuin nousevat ohi. Spåra ja Jugurtit sen sijaan on pelanneet vasta 17 pelii eli kaksi vähemmän ja voittamalla rästipelinsä ovat tasapisteissä.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos yhtään muistelee, mitä on puhuttu ennen kauden alkua, piti Härkälän saada potkut jo tässä vaiheessa ja sijoitus olla häntäpäässä, ei oo ne toteutuneet. Paremmin on kokonaisuudessaan mennyt, mitä odotettiin.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
En (enää) usko Härtsyn potkuihin kesken kauden enkä oikein sopimuksen ennenaikaiseen purkamiseenkaan ellei ensi kaudella vedä täysin vihkoon. Mutta jotain tarttis rosterille tehdä. Olisiko se Vidmannin korvaaminen vaikka Rockylla tai vaikka Pele Peltosella? Jos tahti ei parane, niin Daavidin poijat vois lähettää vaikka Israelin liigaan ja hommata tilalle pari hampaatonta old school kanukkia. Toki MD suoriutui alkukaudeesta varsin hyvin aloituksissa mutta se maalinteko ja maalipaikkojen järjestely ei ollut sitä mitä tilattiin.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Kolmannes runkosarjasta pelattu ja 33 pinnaa. Siitä voi laskea, että Ässät on 99 pisteen vauhdissa, joten ei hätiä mitiä.

Lukko on vankasti taustalla, kuten nykyään sanotaan.

Tunnelma olisi aikalailla toinen, jollei voittoa olisi tullut. Voitto saa ihmisen jotenkin hyväntuuliseksi.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eilen pelin jälkeen kävelimme autolle ja voiton jälkeen oli hyvä ja tyytyväinen olo. Autossa radio auki ja HitMixiltä alkoi soida Magic Affairin Omen III.

Koin voimakkaan olen ollut tässä monta kertaa ennenkin tunteen. Tuonkin biisin tahdissa on ajettu aikoinaan monta kertaa pois pelistä yhtä onnellisena. Vuodet kuluvat, mutta kannattaminen on juuri tätä, että pystyy edelleen tuntemaan yhtä voimakkaasti.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Organisaation, ainakin ulospäin näyttäytyvä, kylmän viileä ammattimaisuus ja tila. Kuvastanut meneillään olevaa vuosikymmentä.

Jonkinlainen kulminaatiopiste kun tultiin vääjäämättömän eteen ja valmentaja vaihtui marraskuussa 2021. Tavallaan uutta kulttuuria sekin oli ettei valmentajarulettiin lähdetty ihan herkästi jo aiemmin, mutta toki ehkä tuossa kohtaa olis saattanut olla syytä. Joka tapauksessa, Karri sisään, jatko seuraavalle kaudelle 2022-23, Jessen paluu, Talaja, Järvinen lisäämään kokemus-johtajuutta ja Rubin lyömään luukut kiinni. Olihan viime kaudellakin, huolimatta Pitsiturnausen voitosta, alkukankeuksia, tehottomuutta sun muuta jolloin oli testiä että painetta. Sieltä tultiin kuitenkin läpi voitokkaasti. Jälleen painetta 2023-24 kun Karri vaihtui tuoreempaan omaan poikaan, mutta niin vaan karikot on selätetty, panikoimatta tai skitsoilematta. Pitkässä juoksussa tulee hyviä kausia, huonompia kausia, kuuluu kilpaurheiluun ja porilaisen pääsarjakiekon historiaan, mutta jotenkin hyvä fiilis puitteista seurassa. Ihan hetkeen ei oo tuuliviireilty tai panikoitu, eikä sellasta näy horisontissa nytkään.

Pienemmässä mittakaavassa posia: JMJ alotusvoitto b-pisteeltä ilman veskaa ja Graber toteutti saman tasotuksen hetkellä.

Vidman piirteli donitseja siinä 6vs4 aikalisällä. Siellä duunataan muutakin kuin keräillään kiekkoja ja esiinnytään Härkälänä.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Positiivista, että kautta kolmannes pelattu eikä olla yhtään ilmeetöntä rökäletappiota kärsitty.
Päävalmentajan Tonnin seteleitä ei lasketa tähän mukaan.
 

Oligopoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nyt jos miettii esim. eilisen pelin rosteria ja että Talaja sekä Lenni oli saikulla, ei tuo mielestäni huono ole. Jos Liiga-asteikolla peruspelaajan taso on 1.0, on Ässillä paljon 1.2 pelaajia, mikä mahdollistaa tuon tasoisen laajan, neljän kentän peruspelaamisen. Löytyy myös sitten 0.8–0.9 kamaa.

Jos vertaa eilisen Sportin materiaalia siellä on kärki 1.5–1.7 tasoa mutta paljon enemmän 0.6-1.0 asteikon pelaajia, mikä taas luo epäterveen tasapainon.

Ässillä on nyt hyvä strategia, mikä mahdollistaa tuleville vuosille 0.8 väen korvaamisen 1.2-tason pelureilla ja sitten yhden kärkikentän koodinimillä "Lööke" ja "Hjalmarsson". Vahvoja ja taitavia jässiköitä.

Mietin tuossa aamulla automatkalla että Ässät on tehneet urheilupuolella loistavaa työtä resursseihin nähden. Jos miettii liigaseurojen sekoilua niin on esim. Kärpät, TPS ja Lukko perseilleet aika paljon. Mikäli Ässät olisi ampunut omilla resursseillaan yhtä pahasti ohi, olisi jälki rumaa. Kärkitason tekemistä verrattuna esim. Korpisalon aikaan. Varianssi ja huonot jaksot, jopa kaudet, kuuluvat urheiluun, etenkin kun laiva on vasta kääntymässä. Mielummin otan tämän vakaan huipulle nostamisen kuin case Pelsut. Varsinkin kun miettii tulevaa sarjajärjestelmää.

Kausi on vasta nuori, mutta hyvä otanta kuitenkin saatu jo. Ässien edellä on ainoastaan Tappara, Ilves, IFK ja Kärpät. Miettikää sitä.

Ässillä on vielä Liigan mittapuulla se etu, että kun 1.2 pelaajille lyödään Isomäen hurmos niskaan kasvaa jokainen 1.4-pelaajaksi pudotuspeleissä. Siinä kaatuu Tapparat ja muutkin.

Olen täysin varma, että Porissa pelataan finaaleita vielä tällä vuosikymmenellä.
 

Jootu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mietin tuossa aamulla automatkalla että Ässät on tehneet urheilupuolella loistavaa työtä resursseihin nähden. Jos miettii liigaseurojen sekoilua niin on esim. Kärpät, TPS ja Lukko perseilleet aika paljon. Mikäli Ässät olisi ampunut omilla resursseillaan yhtä pahasti ohi, olisi jälki rumaa.
Viimekausi oli ensimmäinen 5 vuoteen kun onnistuttiin joukkueen rakennuksessa ja nyt näyttää siltä että ollaan vielä parempia. Ohi kautta ei saa tulla seuraavinakaan vuosina. Olisi loistava asia nousta pitkän ajan jälkeen takaisin liigan kärkeen kuten Ilves juuri niin teki, Porissa toki ei ole ihan yhtä helppo juttu.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Minusta tämä oli positiivinen esitys kuitenkin, ja edes pinna tuli. Tästä on hyvä jatkaa.

Maalinteko ongelma ei kylläkään mitenkään ratkennut, mutta eipä niitä tehnyt vastustajakaan. Äärimmäisen tasainen on keskiryhmä, tauon jälkeen täytyy päästä tulokseen paremmin kiinni. Uskon, että niin myös tulee tapahtumaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
- Pinna mukaan ja kuta kuinkin tasapäin Raksilassa, pl. alotukset, joissa Graberia lukuunottamatta voittopuolisesti takkiin. Sitkeesti 3. erässä tasoihin.

- Väljä otteluohjelma tähän saumaan. Vois olla kakspiippunen juttu, mutta otetaan posin kautta. Toipilaat saa palautua iskuun ja nyt on aikaa treenata koostumuksia, peliä, erikoistilanteita. Sitä kautta sitten.

- Marraskuu on kohta pelailtu alta pois. Ei jää ikävä. Kohti valon juhlaa.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Joku varmaan vittuillut NHL-Tarelle ja tällä palanut kiinni (taas) *hymiö*

Mestis-Tarmo. Ei ole hänellä enää varaa aukoa päätään muille divarista, kun itsellä ei riitä NHL-tasolle.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ässät 10., mutta raumlaisse 8. Naatin.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Olipas se hauskaa. Taas vaihteeks. Isomäki, perjantai, Lukko ja kotivoitto 60 min. Ei edes joka kuukaus.

Parantaa pitää, mutta nautitaan nyt tästä taisteluvoitosta, Rubinin torjunnoista ja Lennin kiskaisuista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös