Positiivisuusketju

  • 2 169 245
  • 11 118

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Hyökkäyspeli, tasainen peluutus ja Eetu-kettu. Oli kyllä hyvä matsi. Saipalla ei ollu tänään mitään saumoja.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toni Suurosen ensimmäinen maali, tasainen peluutus sekä se että edes kolmas erä ei ollut tylsää katsottavaa. Siinä ne positiivisimmat asiat noiden normijuttujen kuten Toni Koiviston ja Zapolskin hyvän pelin ohella.
 
Toni Suurosen eka liigamaali. Taitaa olla kyseessä myös ensimmäinen Haminasta lähtöisin oleva kiekkoilija joka on pääsyt miesten ylimmälle sarjatasolle. Toni koukkasi Kotkan Titaanien kautta Lukon junnuihin muutama vuosi sitten ja hyvin on Kymenlaakson poika sopeutunut länsirannikolle. Toivotaan lisää onnistumisia jatkossa.

KalPan Joona Harjama taitaa olla kuitenkin eka. Haminasta niinikään lähtöisin on hänkin. Pari vuotta Suurosta vanhempi ja pääsi pari kautta sitten jo liigamaalinkin makuun. Muita liigapelaajia ei taida tuosta kaupungista historiankirjoissa olla?
Ei toki yhtään vähennä sitä, että Suuronen on täyttänyt hyvin paikkansa Riskan ja Sipiläisen rinnalla ja olikin jo kiekon takanreunukselle ansainnut. 15-vuotiaana Raumalle muuttanutta voi myös pitää lähes omana kasvattina. Varmaan hiukan halvempikin peluri neloseen kuin Nieminen viime kaudella :D
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Kauden parasta Lukkoa.

- Niskalan maalit. Ensimmäisessä hienosti Asplund löysi toisesta aallosta ja toinen tuttu Rannikkotykkiä.
-Suurosen eka maali. Juuri sellainen mitä voimahyökkääjältä voi odottaa.
-Zapon nolla. Hienosti pelasi SaiPan huippupaikat.
-Gagnon. Herännyt Vahan rinnalla kauteen uudella tavalla.
-Ahonen. Erittäin varmaa pelaamista ja oletteko ottaneet huomioon Ronyn luistelun. Huimasti mennyt eteenpäin.

Niinkuin sanoin Parasta Lukkoa tällä kaudella. Perjantaina toinen erikoista pelitapaa käyttävä jengi vastassa, mutta näillä otteilla ei hätää.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Perjantaina toinen erikoista pelitapaa käyttävä jengi vastassa, mutta näillä otteilla ei hätää.

Lukon rutiinitasolla ei pitaisi olla mitaan hataa. Joukkue suorittaa sellaisella perustasolla joka ikinen ilta. Taytyy olla helvetin kova vastus. Lukolla on talle kaudelle kaikkein valmiin joukkue. Saas nahda pystyyko karpat tai tappara vastaamaan. Ifk on nimivahva mutta lukko hoitaa sen ottelusarjan puhtaasti rutiinilla.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä tällä hetkellä saa olla todella tyytyväinen joukkueen esityksiin. Isoja pelaajia puuttuu, mutta voisi sanoa että jokainen täyttää paikkansa joukkueessa. Mun mielestä Hyvärinen ja Lähde (ja jopa Jaatinen) ansaitsevat myös suitsutusta, vaikka eivät otsikoissa ja tilastoissa juurikaan näy. Lähteenmäki tulee olemaan helvetin kova vahvistus joukkueeseen, vaikka tehoja ei edes tulisi. Omalla tekemisellään aiheuttaa vastustajalle paniikkia jokaisessa vaihdossa. Jos Tommila, Piitulainen ja Zajac saadaan vielä mukaan kunnolla, niin Lukolla on positiivinen ongelma kokoonpanon laajuuden suhteen, kun ukkoa alkaa palaamaan saikulta ja hyviä pelaajia viiteen kentälliseen.
 

Wormatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks
Monella oli pelko ettei Vahalahti palaa loukkaantumisensa jälkeen takaisin vanhalle totutulle tasolleen. Mitä vielä! Kolmeen peliin 1+2, huikeita syöttöjä, taklauksia, loppuun asti karvaamista... Ihan kuin ei koskaan olisi mitään sattunutkaan. Mahtava juttu meidän sekä herran itsensä kannalta. Hieno mies.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pitää myös kehua shutdown parivaljakkoa, Riskaa ja Sipiläistä. Eilen taas hyvä peli molemmilta, totutun hyvää alivoimapelaamista ja puolustamista, sekä samalla Riskalta pikkusikaa ja Sipiläiseltä kärkikyniä ja jalkakikkaa. Riskan otin aikanaan iloisesti vastaan, oli niin ärsyttävän hyvä jätkä roolissaan vastustajien riveissä. Sipiläinen ei taas mahtunut ymmärrykseeni, mutta se kelkka kääntyi aikoja sitten, ja nyt Riska ja Sipiläinen ovat arvoasteikolla korkealla. Tällaisia kavereita menestyvä joukkue tarvitsee. Sanokaa mun sanoneen, että tätä nelos/kolmoskentän parivaljakkoa tullaan vielä kaipaamaan Raumalla.

Sipiläisen putki kulkee niin hyvin, että sorvaisin vuoden jatkoa. Riskalle vaikka parin vuoden pahvi. Jos herrat taas seuraavat Dufvaa Mikkeliin, niin kiitän näistä vuosista.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Onpas kiva lukea positiivista Riskasta ja Sipiläisestä. Riskan mollaaminen on tuntunut ihan henkilökohtaiselta loukkaukselta välillä, on juuri sellainen pelaaja joka omaan joukkueeseen tarvitaan. Vastustajan riveissä täysin sietämätön.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
- Kuuden ottelun voittoputki
- Zapolskin hyvä vire, kaksi nollapeliä putkeen
- Lukko on päästänyt viimeisessä 4 ottelussa yhteensä 2 maalia
- Lukko on Liigan kärjessä
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Ei tarvi tyyliä, jotta voi voittaa. Mutta se pitää muistaa, että kaikki pitää kuitenkin itse ansaita. Ei voitot ropise tilille itsestään. Tyytyväisyys tappaa kehityksen ja huomenna punnitaan munat uudelleen.

Juuri nyt olen ylpeä tuosta jengistä. Mahtavaa Lukko.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Positiivista että Rasmus Rinne ei varmasti ihan hetkeen seiso Lukon maalilla. Vittu mikä paska!
Saattaa tämä Antti Rinteen veljenpoika (tjsp.) olla maalissa Tiistaina kuitenkin, mutta ei sen niin väliä kunhan ilman loukkaantumisia selvitään Saksan reissulta.

Rinne on vähän niinkuin Zapolski 2013 syksyllä. Helppoja menee, mutta erona on ollut se että Zapolski oli silloin se ykkönen, eikä häntä vaihdettu heti helppojen jälkeen pois. Rinteen voisi laittaa Keuruulle hakemaan tuntumaa, niin kuin tehtiin Setäsenkin kanssa viime syksynä, hyvin tuloksin.

Positiivisuus ketjussa kun ollaan, niin täytyy sanoa kolme asiaa.
- Turhat luulot lähti varmasti pois tänään. Lukolla ei ollut mitään jakoa, niin kauan kun Ilves pelasi aktiivisesti.
- Ei hävitty huonolle joukkueelle, vaan sarjan tämän hetken parhaalle kotijoukkuelle.
- Zapolski oli saatanan hyvä taas.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Kyllä tämä oli hieno juttu nyt! Hiukan jo murhe on hiipinyt puseroon siksi, että joukkue hajoaa Dufvan ajan jälkeen. Ei välttämättä, nimiähän ei välttämättä ole julkaistu vaikka papereissa olisikin. Hieno asia myös Vuorelle.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukon jatkoaikasaldo näyttää hyvältä: neljästi menty jatkoajalle, kahdesti voitettu jatkoajalla, kerran rankkareilla ja ainoastaan kerran hävitty lisäpiste rankkareissa (HIFK:lle).
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jep. Viime kaudesta on menty paljon eteenpäin, silloinhan nämä hävittiin lähes säännöllisesti.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Jatkoajat ja rankkarit ovat sattumaa. Niitä ei voi aina voittaa eikä aina hävitä. Jos suorittaa 1 0000 00000 000000 rankkaria, niin todennäköisyys on tasan puolet (½).

Nämä ovat tapa lopettaa ottelu maksimi 3 tuntiin, ei muuta.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Jatkoajat ja rankkarit ovat sattumaa. Niitä ei voi aina voittaa eikä aina hävitä. Jos suorittaa 1 0000 00000 000000 rankkaria, niin todennäköisyys on tasan puolet (½).

Nämä ovat tapa lopettaa ottelu maksimi 3 tuntiin, ei muuta.
En haluaisi taas valittaa mutta avaatko vähän tätä logiikkaa? Toki yksittäinen jatkoaika ja rankkari on pitkälti sattumaa, mutta meinaatko että pelaajien tasolla ei ole mitään merkitystä? Meinaatko että Lukko voittaa yhtä todennäköisesti jatkoajalla Sportin ja Chicago Blackhawksin?

Ja miten se todennäköisyys on tasan puolet?

Näin positiivisuusketjussa kun ollaan niin minusta tämä 3v3 jatkoaika on Liigan paras uudistus vuosikymmeneen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
On tuo 3 vs 3-jatkoaika ainakin helvetin hauskaa katsottavaa. Ja näin jääkiekon katsojana sitä seikkaa ei voi väheksyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös