Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Positiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Jukan takahiukset, 22.09.2005 klo 08.13.

 1. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lukko on saanut yltiöpäisen määrän kökköä niskaansa varsinkin omilta kannattajiltaan. Itse olen myös ollut joukon mukana potkimassa "maassa makaavaa". Parin nukutun yön jälkeen ovat ajatukseni muuttuneet kuitenkin positiivisempaan suuntaan. Ei tämä nyt niin vakavaa ole. Me Lukkofanit edustamme liigan pienimmän paikkakunnan seuraa, joka mm. viime vuonna sijoittui neljänneksi. Taakse jäi aika paljon niin sanottuja suurseuroja. Tälläkin hetkellä joukkueessa on nimekkäitä ja muutenkin lupaavia pelaajia, jotka tasan tarkkaan pystyvät nostamaan Lukon voittokantaan takaisin. Ja hei, kausi on todellakin vasta alussa.

  Ajattelin avata tänne tälläisen ketjun, vaikka tuossa onkin jo risu/ruusuketju olemassa. Tänne kasataan vain positiivisia juttuja raumalaisesta jääkiekosta ja vaikka jääkiekosta yleensäkin, jos siltä tuntuu. Kun oikein harmittaa, niin eikun tähän ketjuun vaan lukemaan positiivisia juttuja ja hengittämään rauhallisesti. Juttujen ei ole pakko koskea juuri nyt käynnissä olevaa kautta vaan positiivisia muistojakin voi kirjoittaa vaikkapa Lukon hopeakaudelta tai siitä ajasta kun Riihijärven Jussi dominoi kenttää Lukon paidassa. Ja onhan Lukkokin voittanut mestaruuden. Jos sieltä jotain tulee mieleen, niin ajatukset tännepäin.

  2005-2006 kautta on jäljellä 53 runkosarjan ottelua. Mahdollisuus olisi siis saada vielä 159 pistettä/joukkue. Kai tuosta määrästä jokunen Raumallekin liikenee. Lukon joukkue on ilmoitettu jo ennen kautta olevan vielä rakennusvaiheessa. Vahvistuksia haetaan kuitenkin varmasti aktiivisesti. Raumalla ei sentään ole sorruttu mihinkään miehen vuokraukseen, vaan kaikilla joukkueessa olevilla on mahdollisuus vakiinnuttaa paikkansa pelaavassa kokoonpanossa. Kyllä se tästä vielä lähtee. Ei Lukko ainoana ole avannut kauttansa varovaisesti. On siellä muitakin ja tuntuu siltä, että asiat ovat tällä hetkellä tietyissä seuroissa vielä pahemmin hakusessa kuin Raumalla. Enkä nyt tarkoita mitään pikkuseuroja.

  Nyt ei ole aika hylätä suosikkiseuraamme!
   
 2. Korinekki Jäsen

  Miikka Tuomainen

  Tämän kauden selkeästi positiivisin pelaaja kentällä on ollut TuTo:sta hankittu Miikka Tuomainen.
  Nuori mies luistelee todella hyvin kokoonsa nähden ja muistaa myös silloin tällöin rymistellä. Eikä missään nimessä ole mikään puukäsikään.
  Hieno juttu, että Tuomaisen kanssa on kolmivuotinen sopimus!
   
 3. Sääksi Jäsen

  Lainaus:
  Positiivinen yllätys on ollut. MUTTA, ettei menisi pelkäksi kehumiseksi (Ketjun otsikosta huolimatta), niin sekä Ässiä että Kerhoa vastaan pelin alkuminuuteilla jäähy, joista vastustaja rankaissut maalilla.
   
 4. Datsun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Toronto, Saksa
  Ja a & b-junnut ovat aloittaneet kauden hyvin! Voipi olla apuvoimat aajunnuista vielä tarpeen.
   
 5. Metsästäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Teemu Normiolle Lukon kultainen kypärä. Onkohan tapahtunut ennen?
   
 6. Lukkoseppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eipä taida SM-liigan parhaalla basson soittajalla koskaan kultaista kypyä päässä ollut... saatanan hienoa, piti oikein kuva ottaa Normiosta. Torkin ajan jälkeen harvoja lukossa illasta toiseen rouhiva ketään kunnioittamaton laituri.

  PS. Normion paita on Joulun ykköslahjatoive!!
   
 7. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tulihan se voitto sieltä! Normion vire kyllä yllätti, vaikka mies onkin joskus tehnyt pisteitä reilut 20 kaudessa. Yllätys oli myös ottelun maalimäärä. Tuon tuloksen jos olisi tulosvedossa saanut kiinni, niin varmasti voisi pitää melko kostean baari-illan viikonloppuna. Lukko siis moninkertaisti kauden maalisaldonsa. Se on erinomainen asia. Kyllä se tästä lähtee...
   
 8. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Lainaus:
  On kyllä, kaudella 2001-02. En muista montako peliä hän silloin sitä kantoi mutta alkukaudesta se muistaakseni tapahtui.

  Niinkuin otteluketjuun kirjoitin, niin hassua katsoa tuota päähinettä jonkun muun kuin Pasin päässä.
   
 9. Johto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jos tässä jotain positiivista hakee, niin kyllähän nuo SaiPaa vastaan tehdyt 7 maalia lämmittävät mieltäni. Toivottavasti maali-iloittelu karisti apinoita mahdollisimman monen pelaajan harteilta. Erityismaininnat taas kerran kolmikolle Hagelberg-Yli-Junnila-Normio, sekä jo toisen maalinsa tällä kaudella tehneelle Miikka Tuomaiselle. Vielä kun saataisiin nuo avainpelaajat pelaamaan omalla tasollaan niin eiköhän pisteitäkin kertyisi ihan riittävään tahtiin.
   
 10. Wrighter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Buffalo Sabres
  Loistavaa!!! Huomenna on jälleen kiekkokierros ja raumalle saapuu Pelicans.Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tarjolla NELJÄN seinän sisällä Äijänsuolla!!! Kaikki huomenna kannustamaan Lukko voittoon!!! =)
   
 11. Holkkipolvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kotisivut, ganal-tv, lankintakaa...

  Monellakohan liigapaikkakunnalla on yhtä tiivis ja ajan hermolla oleva tiedotusverkosto kuin raumalla?
  Hyvät kotisivut, uusimpana osiona highlightit (otteluvideokoosteet).
  Ganal-tv, paljon juttuja lukosta, makasiinit ja g-sportit ladattavissa netistä.
  UR lankintakaa, aina ajan hermolla uutisoinnissa ja peliraporteissa.

  Olenko oikeassa kun luulen että tämä on ainutlaatuista?

  KIITOS!
   
 12. Wrighter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Buffalo Sabres
  Aivan mahtava tunne kun tietää että joukkueella on liigan paras maalivahtikaksikko! Langkow on pelannut upeasti viime pelit ja noussut sille omalle tasolleen alun (Ässät-pelin) haparoinnin jälkeen. Jokela on valmis paikkaamaan sitten jos Lankku loukkaantuu ja muutenkin muutamassa pelissä. Mahtavaa Langkow! Olet pelannut Lukolle jo muutaman tärkeän pisteen loistavilla torjunnoillasi ja lisää on tulossa =)
   
 13. Datsun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Toronto, Saksa
  Kun lapsenhoito vie voimat ja yöunet, työ vie voimat (muttei sentään yöunia) ja kaiken lisäksi saa torstai-iltana lähteä vielä ajamaan Itä-Suomeen parhaaseen teksti-tv:n katsomisaikaan voisi äkkipikaa masentua.

  Vaan mieltä ja ajomatkaa virkistää Radio Suomen kiekkoilta jota voi luukuttaa koko matkan Mikkeliin.

  Harmi ettei Ässillä ole kotimatsia, Jouko Färd on voittamaton selostaja!
   
 14. masaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FC Hiekkaa Vaginassa
  siis aivan hulvatonta!

  Kyllä täytyy sanoa, että on hienoa olla liigan kärkiporukassa mukana käyttämättömän potentiaalin haltijana. Siis meillähän on kirivaihteita vaikka muille jakaa, mutta kannattaako niitä nyt turhaan vetästä päälle, kun pärjätään näinkin!

  Hienoa! Sitten meillä on vielä "italialainen" scoutti! Kenellä muulla on samanlaiset resurssit?
   
 15. Korinekki Jäsen

  Meil on hei Vitun hyvä maalivahti!
   
 16. Lone Wanderer Jäsen

  Lainaus:
  Juu. Eikä se Lankkukaan ole yhtään paskempi. =)
   
 17. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Onpa hieno tunne tulla töistä kotiin ja vilkaista että jätkät otti pisteet kotia. Voisin lyödä vetoa että tällä remmillä mennään vielä pitkälle, ja tosiaankin hyvä Lankku, kiitos että jätit paska-pelisi Poriin !!
   
 18. Johto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Langkow on hyvässä iskussa tällä hetkellä, kotona ei olla vielä hävitty yhtään matsia, Toporowski on pelannut todella hyvin koko alkukauden ja sokerina pohjalla, Lukko teki tänään yv-maalin!!

  Eli kyllä tämä tästä lähtee, täytyy uskoa siihen että jos huonoillakin esityksillä saadaan otteluita voitettua, niin eiköhän voittoja tule sitten entistä enemmän jahka uuden valmentajan mukanaan tuomat uudet kuviot alkavat hioutua parempaan muottiin. Uskon että Lukon peliesitykset tulevat selvästi paranemaan kauden mittaan ja uskon joukkueen realistisesti taistelevan suorasta pleijaripaikasta tämän kauden SM-liigassa.

  Pakko koettaa olla positiivinen:)
   
 19. LukkoUkko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jossain muussa ketjussa joku ihmetteli, että miten Lukko on voinut saada näinkin paljon pisteitä näillä peliesityksillä. Minä olen ainakin sitä mieltä, että kyllä Lukon pelaamisessa jotain hyvääkin on. Ei nuo pisteet itsestään tule. Ja kuitenkin vieraissakin on hävitty yhtä lukuun ottamatta aina vain yhdellä maalilla, vieläpä monelle kovalle joukkueelle. Eri asia on miltä peli näyttää, mutta pisteethän ratkaisevat. Sitten jos/kun peli saadaan paremmin uomiinsa, pisteitä on lupa odottaa enemmän vieraistakin.
   
 20. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Yleensähän se on hyvän joukkueen merkki, että paskallakin suorituksella saalistetaan pisteitä. Tämä Lukon pelissä onkin juuri positiivista, että huonoista otteista huolimatta pistepussi on kotona karttunut odotetunlaisesti. Vielä kun tuohon saataisiin se "kuudes pelaaja" yleisöstä mukaan, niin paha on Raumalta pisteitä hakea.

  Ilmeisesti yleinen mielipide odottaa Tolvasen potkuja ennen kuin päättävät hallille suuntautua(tältä ainakin kuulostaa kommentit mitä Raumalta päin on korviini kuulunut).
   
 21. Wrighter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Buffalo Sabres
  Mäyräkoira Karhua, Peer Güntin keikka, Oma nainen kainalossa, Karhu Hockey voitti Laitilan Jyskeen 7-0 ja Lukko vei Bluesia 4-0! Voiko lauantai-illalta parempaa odottaa? Omien joukkueiden yhteenlaskettu maaliero 11-0! Ihanaa ja mahtavaa! Elämä loistaa! Kiitos kuuluu teille kaikille!
   
 22. Datsun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Toronto, Saksa
  Taas maittaa olla töissä Espoossa. Ei tarvitse nöyristellä jälkipeleissä huomenna. Hifk pitää myös kaataa tulevana viikonloppuna - takaa henkistä hyvinvointia pitkälle syksyyn.

  Tokihan viime kevät punanuttujen leirissä muistetaan vieläkin kauhunsekaisin tuntein. Hyvä näin.
   
 23. Jukan takahiukset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lammassaaren Petri.

  Hesalaisjoukkueita vastaan verraten erinomaista peliä. Meni ennakkoluulottomasti tilanteisiin ja paremmalla onnella verkko olisi heilunut eilen Jokereitakin vastaan. Käyttää nopeuttansa hyväksi erinomaisesti. Kaikenkaikkiaan Lukon paras hyökkääjä viikonlopun peleissä.
   
 24. Wrighter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Buffalo Sabres
  Rauman jäähallissa eli Äijänsuo Arenalla kahvi maksaa edelleen euron kuppi ja on vielä sitä oikeaa kahvia, eikä mitään automaattipaskaa niin kuin 50km pohjoiseen, jossa kahviksi kutsuttua kuraa myydään 1,20 euroa kuppi!
   
 25. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
  Myös hallin makkarat, lihapiirakat sekä sinappi vievät kielen mennessään.