Positiivisuusketju

  • 2 178 826
  • 11 126

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tätä vielä moni nykyjoukkueen pelaaja vanhana vaarina tippa silmässä muistelee, "kun silloin Lukossa se ensimmäinen playout voitto saavutettiin". Positiivista oli kyllä että tällä kertaa kävi edes tuuri.

Tuntui kyllä tuuri olevan Ässien puolella, kun maalipaikat olivat ehkä 7-1 Lukolle. Voitto positiivista ja se riittää monelle. Aika paska maku jäi kyllä myös tästä play-out pelistä. Tylsää hokia, ei tunnetta vieläkään.
 

Goalpost

Jäsen
Tuntui kyllä tuuri olevan Ässien puolella, kun maalipaikat olivat ehkä 7-1 Lukolle. Voitto positiivista ja se riittää monelle. Aika paska maku jäi kyllä myös tästä play-out pelistä. Tylsää hokia, ei tunnetta vieläkään.

Jos homma olisikin mennyt maalipaikkojen suhteen näin, voisi tilanteeseen olla jopa lievästi tyytyväinen. Ottelu oli suht tasaista nyhjäämistä, ilman tunnetta ja hienouksia ja joka lopulta ratkesi aika onnekkaaseen pomppumaaliin. Niinpä, kummalle se tuuri loppujen lopuksi oli suosiollinen?

Kyllä, paskan maku jäi tästäkin pelistä. Lukkotiimi ui todella syvällä, alkukauden kiekollisesta pelistä ei ole enää tietoakaan, pitkää ja perään, katsotaan miten käy!

Onneksi nyt on pitkästä aikaa voitto alla, ehkä tämä tästä...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Positiivista on se että viime aikoina hieman heikosti pelannut Petri Vehanen oli jälleen Lukon tuki ja turva. Viikon tauko on tehnyt näköjään Petelle hyvää, SaiPa-sarjassa nuo kaksi kolmannen erän haamupelastusta eivät olisi jääneet kiinni.
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos homma olisikin mennyt maalipaikkojen suhteen näin, voisi tilanteeseen olla jopa lievästi tyytyväinen. Ottelu oli suht tasaista nyhjäämistä, ilman tunnetta ja hienouksia ja joka lopulta ratkesi aika onnekkaaseen pomppumaaliin.

No joo. Väitän kyllä, että Lukolla oli aika monta maalipaikkaa (ainakin yksi tolppa), muttei vaan oikein tuuri (vaiko taito) käynyt niissä. Ässiltä jäi mieleen se Luomalan tyhjä maali, eipä oikein muuta. Lukon maali oli onnekas, mutta oikea joukkue voitti. Ässät oli HUONO. Lukko oli... vähän vähemmän huono.

Ai niiin, tää on positiivisuusketju: Postiviivista pelissä oli yksi oikea taklaus Lukolta a la Clarke.
 

lexhockey

Jäsen
Vehanen ykkönen, Kilpeläinen hyvä kakkonen!

Kyllä Pete pelasi pelin Lukolle. Ässilä oli viisi huippupaikkaa, joista kolme vapaata maalintekopaikkaa (Luomala, Kivenmäki, Mäkinen). Vehaselta aivan jäätävä peli.
Samaa voi sanoa Kilpeläisestä. Lukon rynnäköidessä torjui mm. yhden hässäkän aikana neljä kertaa ja toisella kertaa kuusi kertaa lähietäisyydeltä tulleita laukauksia. Osa tuurillakin, mutta hyvällä sijoittumisella Kilpeläinen plokkasi kaikki vedot. Yksi tuurimaali Lukolle ratkaisi pelin.
En tiedä miten tähdet nykyään jaetaan? Mistähän ansioista Mäkiselle annettiin tähdet? Siitä, että tilanteen jälkeen kävi pari kertaa lyömässä mailalla Vehasta patjoihin? Kilpeläiselle olisi ehdottomasti kuulunut kaksi tähteä ja vaikka Lindgrenille tai Koposelle yksi tähti.
Jillson muuten piti Mäkisen Lukon maalilla aika hyvin kurissa. Pari kertaa Jillson lennätti Mäkistä kunnolla.
Kyl tää tästä!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vehasen Petri on yhden voiton päässä elämänsä ensimmäisestä voitetusta pudotuspelisarjasta...
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaikeaa on maalinteko edelleenkin mutta positiivista on että Lukon joukkue näyttäisi heränneen pelaamaan tosissaan. Ja positiivista on se että vaikka maalinteko on vaikeaa niin silti ne kaksi tehtyä maalia on riittäneet kahteen voittoon.
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Positiivista on se että 2 matsia 1 maalipaikka 2 maalia ja 2 voittoa!

Ohhoh mikä raportti...

Positiivista on, että Lukko on järjestänyt maalipaikkoja huomattavasti suuremman määrän kuin Ässät. Pelit ovat olleet todella tiukkoja ja tarkkaa puolustamista, sekä molemmissa päissä on vielä hyvä maalivahtikin.

Kilpeläinen otti torstainakin useamman upean torjunnan.

Positiivista on myös se, että Lukko ja Ässät pelasivat oikeasti viihdyttävän ottelun Porissa. Todellista pudotuspelikiekkoa, ja mikäli vastassa olisi Jokerit, kukaan ei haukkuisi hengettömäksi tai huonoksi taisteluksi. Nyt vaan tuntuu kun vastassa on Ässät, niin odotetaan ihan muuta kuin se peli todellisuudessa on.

Miten vapautunutta peliä ihmiset odottavat tässä tilanteessa ja tässä vaiheessa kautta?

Minä ainakin tykkäsin pelistä. Yhtä huutaa vielä, se tulee toivottavasti Raumalla lauantaina. Ässien todennäköisyys ottaa kolme perättäistä voittoa, on noin 10 %.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Positiivista on että A-junnujen kausi päättyi vähän iloisemmissa merkeissä kuin liigajoukkueen.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Junnujen pronssi taisi olla ainoa oikeasti positiivinen asia tällä kaudella. Tosin sitä himmentää vähän se, kun Bluesin kanssa taidettiin käydä se kuuluisa "moraalinen loppuottelu". Toki Ässien pudottaminen mitalleilta on aina positiivista ei siinä mitään.
 

Juge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Positiivista on, että kärsimysten kausi on ohi ja Lukko pääsi kesälomille.

Ja pelaamme ensi kaudella SM-liigaa! Ihanaa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä kausi on ohi!!! Enää ei tarvitse jännittää kumpi nuo Mestis-finaalit vie. Lomille lomps!
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ohi on! TJ0!

Likapyykin pesu on edessä hyvin pian. Toivottavasti tällä kertaa otetaan jotain opiksikin.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Ihanaa, vihdoinkin ohi. Ja vaikka vitun hirveä kausi olikin, niin faneille kuin joukkueellekin, niin onhan se kiva päättää kausi voittoon ja vielä niin, että Ässät joutuu pelaamaan liigapaikastaan. Eihän liigassa muulla olekaan väliä kuin että porilaiset jää taakse? Eihän?

Ensi kaudella uudet kujeet, toivottavasti virheistä opitaan.

Ja positiivista on, että ratkaisevassa ottelussa loistivat nämä nelosketjun soturit, Tuomainen ja Ben-Amor. Kuvastaa myös hyvin koko vitun kautta...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Petri Vehanen se oli joka lopulta Lukolle tämän sarjan pelasi ja samalla torjui elämänsä ensimmäisen pudotuspelisarjan voiton. Toivon mukaan, tosin hyvin pienen, ensi kaudella sellaisen sarjan voitto tulee jo oikein play offeissakin.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Positiivista on että lukkofanien jokakeväinen kohokohta, seuraavan kauden pelaajien julkaiseminen on alkamassa. Onko tähän menestymättömyyteen sitten tottunut jo niin että tosiaan mielenkiinnolla odottelee näitä kauden tässä vaiheessa. Voishan sitä aina silloin tällöin olla muutakin seurattavaa kun pelaajaliikenne.

Eihän tässä pitsiinkään enää montaa kuukautta ole..
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kuukauden päästä ollaan jo kuuden sakissa. Elokuussa ollaan melkein varmoja mestareita. Pelit vaan puuttuvat. Ensi keväänä ei toivottavasti olla samassa tilanteessa kuin nyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös