Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
People's Front of Judea
Tiedän monia perheitä, joissa halu harrastaa jääkiekkoa on suuri, mutta hinta on liian kova siihen ja yksinkertaisesti ei ole varaa lasta laittaa jääkiekon pariin. Tälläinen uutinen on monelle lapselle kyllä melkoinen lottovoitto ja kipinä yhteiseen harrastamiseen. En tiedä onko muissa joukkueissa samaa, mutta toivoisin että tämä yleistyisi koska kyllä tuollainen satsaus maksaa itsensä, jos ei rahallisesti niin ainakin hymyilevien ja iloisten lasten muodossa.
Tämä on pelkästään hyvä uutinen ja kaikki hatut ilmaan raumaisen kiekkoilun tuelle mutta pessimistinä haluan kaivella kuoppia.
Kuinka kauan se on ilmaista? Ensin saa parhaat kaverit lätkäjoukkueesta ja laji on mukava kunnes sitten pitäisi alkaa maksaa ja niitä rahoja ei löydykkään? Tampataan pienen lapsen toiveet ja onni siinä sitten kun on ensin annettu pieni maistiainen...
 
People who read the tabloids deserve to be lied to
-Jerry Seinfeld

Strongbow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko Rauma
Tämä on pelkästään hyvä uutinen ja kaikki hatut ilmaan raumaisen kiekkoilun tuelle mutta pessimistinä haluan kaivella kuoppia.
Kuinka kauan se on ilmaista? Ensin saa parhaat kaverit lätkäjoukkueesta ja laji on mukava kunnes sitten pitäisi alkaa maksaa ja niitä rahoja ei löydykkään? Tampataan pienen lapsen toiveet ja onni siinä sitten kun on ensin annettu pieni maistiainen...
Täällä on tietäjiä niin kysyn, että kuinka paljon harrastus maksaa vuodessa Lukossa esim. 9-vuotiaalle? Ilmainen on vain 8 vuotiaille ja nuoremmille?
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
8 vuotiaan kiekkoharrastus maksaa 40e/kk x 8. Varusteet päälle. Turnauksiin omat/kimppa-kyydit.

Varusteet on tuon ikäisille halpoja (tai saa niihinkin rahaa menemään). Joukkueilla on varustepörssejä yms. Viime kauden polvareista maksoin 3e.

Kyseessä ei ole Lukko vaan muu satakuntalaisen joukkueen juniorit. Muistaakseni viime vuonna kaveri maksoi 285e ässien kausimaksua ja tähän päälle varusteet.

Kallein kuluerä on jääaika ja siitä nuo maksut koostuukin. Nuoret pelaa ja pärjää puolikkaallakin jäälle. Hinta tietysti nousee, kun aletaan pelaamaan koko jäällä.

Ei se jääkiekon aloittaminen ihan kauhean kallista ole. Toki jos raha on piukassa niin sitten se on kallista, mutta niin on kaikki muukin.

On tuo Lukon kädenojennus silti huomattava ja todella hieno juttu.
 
"Johtaja Virran Dream Team" Ari-Pekka Untamo Selin 29.2.2020

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Kristián Pospíšil
Viime kaudella oli jopa Länskärissä kaikenlaisia kolumneja, kuinka Lukon maine ja vetovoima on pelaajien keskuudessa kyseenalainen, kun on aiheutettu mm. Jyri Marttiselle ja Vili Sopaselle paha mieli.

Luin tässä aikani kuluksi tänään julkaistua Urheilulehden Liiga-ennakkoa ja täällä on iso juttu Kalle Sahlstedtista ja Lukosta.

"Kiinnostus Lukkoa kohtaan on lisääntynyt pelaajien keskuudessa aivan helvetisti" eräs pelaaja-agentti vahvistaa.

"Minä en halua, että toimitusjohtaja tai joku hallituksesta tulee sanomaan minkä pelaajan voin hankkia ja minkä en." -Sahlstedt

Haastateltujen pelaaja-agenttien mukaan Sahlstedt on neuvottelupöydässä erinomainen ja jo nyt alansa ehdotonta huippua.


Kannattaa etsiä ennakko ja lukea koko juttu. En muista ihan heti, että valtakunnallinen media olisi tähän tapaan Lukon toimintaa suitsuttanut.
 
En kommentoi.

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Eihän tässä malta edes uni tulla, koska se olisi sitten pelipäivä edessä huomenna. Viime kauden sysipaskan ja katkeran loppumisen jälkeen, sekä kaikenmaailman hössötyksen jälkeen, jota on siitä hetkestä lähtien ja sen seurauksena ollut, tuntuu huominen kyllä pienimuotoiselta lottovoitolta.

Nyt viedään se loppuun, mikä viime kaudella piti tulla.
 
1963

JD #17

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Brent Burns
Täydellinen kauden avaus, varsinkin kun vastustaja ei helposta päästä.

Äijät varmasti tietävät, että peli ei ole valmista, parannettavaa on. Siitä huolimatta 7-2. Meillä on kova jengi kasassa.
 
"My name is TJ Markiewicz, I'm a real person."

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Lajin helppous viehättää!
 
Lajin Helppous Viehättää
"Kuka nyt v*ttu yhdestä maineesta välittää, kun rahaa on kuin Roope Ankalla" - V2 – Jäätynyt enkeli
"Mikä v'ttu teitä porilaisia oikeen vaivaa ?" - Jussi Vares

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Vähän takkuili, mutta ei se ikinä ole helppoa kauden ensimmäisessä pelissä. Huomenna sitten kaksinumeroiset luvut kansitakkeja vastaan.

Kolme pistettä, sarjataulukon piikkipaikka, pistepörssissä kaksoisjohto ja pakkienkin pistepörssissä Lukkolainen kärjessä.
 
1963

JD #17

Pistelinko87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Boston Bruins
Tervehdys vaan pitkästä aikaa rakkaat palstatoverit. Puoleen vuoteen ei tullut kirjoiteltua Jatkoajalle, mutta Lukon otteita ja toimintaa on seurattu tarkasti. Pakko antaa kiitosta rutkasti tälle Lukko-osiolle ja sen kirjoittelijoille. Hienoa, että olette olleet aktiivisia ja keskustelleet todella hyvää ja antoisaa tuotantoa täällä. Elämässäni on töiden ja vapaa-ajan osalta kova kiire menossa luultavasti koko talven ajan, mutta jospa sitä tännekkin kirjoittelisi aina kun kerkeää tai on jotain kirjoiteltavaa.

Olen kyllä haltioissani tästä kaudesta ja jo nyt on kutina, että me pojat mennään perkele pitkälle! Joukkue on huikea, yhteisöllisyys on Raumalla ja Lukon ympärillä tiivis ja lämmin. Meillä on kaikki eväät mennä päättyyn asti! Pidetään yhtä ja uskotaan unelmiin tämän kaiken koronapaskan ja epävarman maailmantilanteen keskellä!
 
29.2.2020. Ässät - Lukko 1-7. Porilaisilla meni kyseinen ottelu pahasti tunteisiin! Naurattaa vieläkin kun 1-7 tilanteessa porilainen dj laittaa soimaan omilleen, eli Ässille "mikä on kun ei taidot riitä"-kappaleen. Pysy aina pikkuveljenä :)

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pospíšil, Repo
Tuli yksi posi tässä mieleen. Itse olen erittäin tyytyväinen, ettei Lukossa enää harrasteta sitä, että porukkaa lappaa joukkueesta ulos ja sisään kauhea määrä kauden aikana. Jos huomataan tarve johonkin pelipaikalle kesken kauden, niin etsitään siihen sopiva pelaaja eikä hankita kauden mittaan kymmentä uuttaa pelaajaa vain hankkimisen ilosta. Joukkueen ryhmädynamiikka muodustuu myös paremmin, kun joukkue on lähes valmis jo kauteen lähdettäessä.

Esimerkiksi IFK:n toimintaa muutaman vuoden seuranneena niin en kyllä tykkäisi yhtään jos Lukko toimisi samoin. Lähdetään ei valmiilla joukkueella kauteen ja sitten hankitaan kesken kauden useampia pelaajia ja tuntuu, että joukkueessa koko ajan iso vaihtuvuus ja ketjut eivät pysy kasassa. Toki siellä painittu myös loukkaantumisten kanssa viime vuosina, mutta väitän kyllä kauteen lähdettäessä IFK:n joukkueen olleen viime vuosina aina ns vajaa.
 
Viimeksi muokattu:
Joku kaunis päivä se tulee.

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Miska Kukkonen on kyllä pelannut alkukauden erinomaisesti. Mielestäni potentiaali on ollut nähtävillä, mutta joutunut aina painimaan loukkaantumisten kanssa. No, olihan Miska nytkin ennen kautta loukkaantunut, mutta millä tasolla on palannut kentälle!

Pakko syttyä. Ei ole otsikoissa, mutta tekee sitäkin tärkeämpää työtä.
 
1963

JD #17

Olkku

Jäsen
Kolme ottelua ja 15 pelaajaa tehnyt tehoja. Taitaa kympin sakissa olla 3-4 Lukkolaista, vaikka tasaisesti on tehoja tehtykin.
 
En se mää ollu. Sitäpaitsi, se oli vahinko!

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kun en Kukkosta tuohon tähdistöketjuun noteerannut, vielä, niin tulkoon mainituksi tässä ketjussa. On kyllä pelannut hyvin alkukauden.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

Gally11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saku Koivu, Brendan Gallagher, Jesperi Kotkaniemi
Miska Kukkonen.

Viime kaudella Miskalle tuli aika paljon kuraa niskaan, osittain ihan aiheestakin. Nyt on neljässä ekassa matsissa ollut mielestäni esillä vain positiivisessa mielessä. Tänään tuli kivasti vastuuta ja huippuhetkenä tietenkin tuo alivoiman tappo jossa otti kaksi komeaa blokkia.
 
"Ensin täytyy olla ymmärrys pelistä, että voi peliä ymmärtää" - Ville Nieminen, 2018
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy