Positiivisuusketju

  • 2 154 101
  • 11 059

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vähän takkuili, mutta ei se ikinä ole helppoa kauden ensimmäisessä pelissä. Huomenna sitten kaksinumeroiset luvut kansitakkeja vastaan.

Kolme pistettä, sarjataulukon piikkipaikka, pistepörssissä kaksoisjohto ja pakkienkin pistepörssissä Lukkolainen kärjessä.
 
Tervehdys vaan pitkästä aikaa rakkaat palstatoverit. Puoleen vuoteen ei tullut kirjoiteltua Jatkoajalle, mutta Lukon otteita ja toimintaa on seurattu tarkasti. Pakko antaa kiitosta rutkasti tälle Lukko-osiolle ja sen kirjoittelijoille. Hienoa, että olette olleet aktiivisia ja keskustelleet todella hyvää ja antoisaa tuotantoa täällä. Elämässäni on töiden ja vapaa-ajan osalta kova kiire menossa luultavasti koko talven ajan, mutta jospa sitä tännekkin kirjoittelisi aina kun kerkeää tai on jotain kirjoiteltavaa.

Olen kyllä haltioissani tästä kaudesta ja jo nyt on kutina, että me pojat mennään perkele pitkälle! Joukkue on huikea, yhteisöllisyys on Raumalla ja Lukon ympärillä tiivis ja lämmin. Meillä on kaikki eväät mennä päättyyn asti! Pidetään yhtä ja uskotaan unelmiin tämän kaiken koronapaskan ja epävarman maailmantilanteen keskellä!
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuli yksi posi tässä mieleen. Itse olen erittäin tyytyväinen, ettei Lukossa enää harrasteta sitä, että porukkaa lappaa joukkueesta ulos ja sisään kauhea määrä kauden aikana. Jos huomataan tarve johonkin pelipaikalle kesken kauden, niin etsitään siihen sopiva pelaaja eikä hankita kauden mittaan kymmentä uuttaa pelaajaa vain hankkimisen ilosta. Joukkueen ryhmädynamiikka muodustuu myös paremmin, kun joukkue on lähes valmis jo kauteen lähdettäessä.

Esimerkiksi IFK:n toimintaa muutaman vuoden seuranneena niin en kyllä tykkäisi yhtään jos Lukko toimisi samoin. Lähdetään ei valmiilla joukkueella kauteen ja sitten hankitaan kesken kauden useampia pelaajia ja tuntuu, että joukkueessa koko ajan iso vaihtuvuus ja ketjut eivät pysy kasassa. Toki siellä painittu myös loukkaantumisten kanssa viime vuosina, mutta väitän kyllä kauteen lähdettäessä IFK:n joukkueen olleen viime vuosina aina ns vajaa.
 
Viimeksi muokattu:

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Miska Kukkonen on kyllä pelannut alkukauden erinomaisesti. Mielestäni potentiaali on ollut nähtävillä, mutta joutunut aina painimaan loukkaantumisten kanssa. No, olihan Miska nytkin ennen kautta loukkaantunut, mutta millä tasolla on palannut kentälle!

Pakko syttyä. Ei ole otsikoissa, mutta tekee sitäkin tärkeämpää työtä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
1. erän jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue. Ei ole enää Rinkelinmäki Lukolle mikään peikko.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Kolme ottelua ja 15 pelaajaa tehnyt tehoja. Taitaa kympin sakissa olla 3-4 Lukkolaista, vaikka tasaisesti on tehoja tehtykin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kun en Kukkosta tuohon tähdistöketjuun noteerannut, vielä, niin tulkoon mainituksi tässä ketjussa. On kyllä pelannut hyvin alkukauden.
 

Gally11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens #11 - Saku Koivu, Brendan Gallagher
Miska Kukkonen.

Viime kaudella Miskalle tuli aika paljon kuraa niskaan, osittain ihan aiheestakin. Nyt on neljässä ekassa matsissa ollut mielestäni esillä vain positiivisessa mielessä. Tänään tuli kivasti vastuuta ja huippuhetkenä tietenkin tuo alivoiman tappo jossa otti kaksi komeaa blokkia.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Rauma on kova kiekkokaupunki.
On juu, mutta olisi Lampinen vanhana puolimailerina voinut vähän nähdä vaivaa, eli keskiarvoprosentti yleisökapasiteetista per ottelu olisi paljon havainnollisempi. Ässien kannalta näyttää huonolta, varsinkin Satakunnan hyvä koronatilanne huomioiden.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Karjalainen yritti (varsinkin 3. erässä) kuurmottaa Kikoa, joka piti hienosti hermonsa eikä lähtenyt mukaan. Keskustelivat vielä tovi tuon jälkeen vaihtoaition edessä jotakin, ja samalla Karjalainen potki jäässä makaavaa Nymania (?). Karjalainen lähti boxiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös