Posiketju 2022–2023 – 100 vuotta pelkkää posia!

  • 160 065
  • 1 173

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Rechtori ollut hyvä, mutta Kossy on vielä arvoitus. Ei kovin usein kaksinkamppailua voita, vaikka kovasti sähisee. Pää pelaa hyvin ja skode lähtee. Aihiota on. Annetaan aikaa.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Pro tip: Mal's Cornerissa Birra Moretti 7€.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Posiketjuun kuuluu myös ehdottomasti yleisesti Tepsin tämän hetken tilanne. HIFKin tilannetta seuratessa ei tule vahingonilon tunne, vaan se muistuttaa siitä kärsimyksestä mitä täällä saatiin kokea useita vuosia. Jatkuvaa turbulenssia ja valmenjien rulettia, eikä mitään jaktumoa. Nyt ollaan selkeästi menemässä eteenpäin jo kolmas kausi putkeen ja tekemisen meininki on hyvä. Kannattajana voidaan olla luottavainen tekemiseen. Tietyllä tavalla Atun aloittamasta työstä tämä käänne alkoi. Kaskinen oli luonnollinen seuraaja ja yritys ottaa se seuraava askel, joka kuitenkin epäonnistui. Kertoi kuitenkin seuran hyvistä valinnoista, että kurssi oikeni Raipen avulla tämän jälkeen ja Ahokas on ollut taas seuraava askel tästä. Hyvää jatkumoa on siis ollut jo pitkään, vaikka Kallen viimeisen kauden vuoksi oltiin jo vaarassa livetä ladulta. Nopea kurssin oikaisu on juuri sitä mitä menestyvältä seuralta vaaditaan. Kärpät on tästä hyvä esimerkki, Suikkasen ja Mikkolan vähän huonommat kaudet eivät mitenkään ajaneet koko seuraa raiteiltaan, vaan olivat vain luonnollisia virheitä, joiden jälkeen homma palasi raiteilleen. Kyllä kelpaa olla mustavalkoinen näin juhlakautena!
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tepsillä on aika hyvä "korkeintaan kolmossena", kuten ekasta maalista eilen näimme.

Jestas mikä nousu koko kentän läpi Intoselta. Eihän tuommoisia nähty edes Pärssiseltä.

Vaisusti aloittanut Intonen on tällä hetkellä 47 pisteen vauhdissa mutta eiköhän tuo tuosta vielä paranna.
 
Viimeksi muokattu:

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikka meillä ei ole ykkössentteriä ja oikeastaan kolme sentteriä muutenkin niin ollaan liigassa toisena ja ppg-taulukossakin neljännellä sijalla.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
En ole vielä täysin muodostanut mielipidettäni Ilomäestä, mutta posia on ainakin herran aloitustaidot! Johtaa Liigan aloitustilastoa ns. joka pelissä kaapivien osalta.

Artun ehdottomia vahvuuksia on käsittääkseni aina ollut aloitukset. Meillä on Artussa ja Jasussa kaksi Liigan eliittitason aloittajaa. Tämä on tosi iso juttu etenkin keväällä.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Rechillä 6 börsää, Kestnerillä 1. Valittiin oikein?
Okok, ei ollu valinta näiden välillä mut lämmittää silti
Useimmat ammattilaiset täällä kuitenki ois valinneet toisin vaikka budussa ois ollu tuntuva vaikutus.

Ihan vaan vastarannan kiiskinä jos valinta noiden kahden välillä pitäisi tehdä nyt, niin valitsisin vieläkin Kestnerin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös