Ilmoitukset

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi mukahassuttelee seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella. Hassuttelullekin on paikkansa, mutta kyseisen nimimerkin kirjoitukset NHL-osiossa olivat niin turhia ja ala-arvoisia, että koimme pienen huilitauon olevan paikallaan.

Sulje ilmoitus

Porin Ässät – kultaa keväällä 2013 videoita

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Lätkäjope, 25.04.2013 klo 14.21.

 1. J.H #21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Olisiko kellään finaalien lähetykset tallessa? Vai mistä ne pitäisi hommata? Olisi mahtavaa päästä katsomaan pelit kokonaisuudessaan.
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 2. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat ja NHL
  Hassua, että juuri äsken fiilisteltyäni noita aikoja ja tultuani tänne, oli uusi viesti tullut tähän viestiketjuun. Ei noistakaan hetkistä ole kuin karvan vajaa kuusi vuotta aikaa... kuusi vuotta aikaa tämän seuran historian yhdestä suurenmoisimmista saavutuksista ja tarinoista.

  Ei tästä saa tarpeekseen millään. Vuodet kuluvat, mutta tämä ei haalistu ollenkaan. Ei haalistu koskaan.
   
 3. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Ei oo tullut videoita/audioita fiilisteltyä ihan just. Mutta just äsköttäin kävi mielessä 5. finaalin painekattila ja jännitys.

  Ne alivoimatilanteet. Kiekot katsomoon. Nyt tilastoista tarkistettuna alivoimat 55.24, 58.00, 73.13, 96.57, 98.27. Kaks vikaa Niemi ja Marttinen kisko limppua pitkin Hakametsän lehtereitä.

  Oli siinä Ässilläkin jatkoilla yv kahdesti, mutta muistikuvien mukaan sitä vain odotti tuskaisena lopullista niittiä noiden alivoimien aikana. Pitkiä, pitkiä sekunteja.
   
 4. Ainapata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eipä jaksa tämä pohjalla tarpominenkaan harmittaa kun nämä mestaruus muistot palautuu aina huonoilla hetkillä mieleen. Mielessä vaan käy miten ammattitaidoton ja surkea johto meillä on ollut ja on edelleen kun tuo hype onnistuttiin sössimään totaalisesti parissa vuodessa. Johdon päätöksistä ja totaalisesti ammattitaidon puutteesta tämä rämpiminen kertoo. Ymmärtäisivät nyt vaan itse häipyä takavasempaan ennen kuin koko seura on nurin. Ja hankkisivat sen ulkopuolisen omistajan hyvin äkkiä.
   
 5. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin ylivoimaisesti paras jääkiekkoseura
  Lainaus:
  Easy.
  Tasaisen vauhdin taulukolla 29 vuotta seuraavaan mestaruuteen. Silloin sullakin on vaimo ja lapsia, auto, kesämökki ja anoppi. Moni asia ehtii hieman haalistua, mutta rakkaus seuraan ei katoa.
   
 6. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Hypen nopea loppuminen johtui aika oleellisesti siitäkin, että mestaruuden jälkeen parhaimmistoa vietiin sekä itään että länteen. Kun joukkueesta lähtivät Raanta, Armia, Savinainen, Heshka, Ryan ja kumppanit, niin menestysputken jatkumiselle syntyi kyllä tiettyjä rajoitteita. Näin on tapahtunut monelle muullekin joukkueelle tuollaisen menestyspiikin jälkeen. Huippujoukkueiden pelaajat kiinnostavat maailmalla. Ja noista siirroista taisi tulla jotain rahaakin Ässille. Ässille tapahtui sama asia myös vuoden 2006 menestyksen jälkeen eli toiminta heikkeni ja keväällä 2009 oltiin karsinnoissa.

  Varmaan Ässät on tehnyt viime vuosina aika paljon vääriä ratkaisuja, jotka ovat johtaneet esimerkiksi tämän nykyisen kauden kaltaisiin pohjanoteerauksiin. Itse olen seurannut nyt Ässiä yli 40 vuotta ja tämän kaltaisia kausia on ollut ennenkin. 2000-luvun alussa esimerkiksi joukkue pelasi todella huonosti ja seuran johtoa kuulusteltiin poliisin toimesta liittyen veroepäselvyyksiin. Negatiivinen julkisuus oli silloin suurempaa kuin tällä kaudella ja Ässät oli lööpeissä esillä tasaiseen tahtiin. Tästäkin kuitenkin selvittiin.
   
 7. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Miten ihmeessä ässät sössi tuon mestaruuden? Sillä tavalla mitali tuli, että markkinoinnissa tuota olisi voinut hyödyntää vaikka kuinka paljon. Muistamme kaikki ne legendaarisen hävettävät mest-arit hupparit...
  2010-2013 kerättiin joka kausi yli 100 pistettä ja oltiin sijoilla 2-5.
  Tuota ei sitten mestaruuden jälkeen pystytty jatkamaan.
  Amatöörit saatana!
   
 8. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Pakko ne jollain on olla, olivat sentään viihtyisimmät finaalit vähään aikaan.
  Nehän taidettiin ensi kauden alussa esittää kaikki uusintana, eiköhän viimeistään silloin joku älynnyt tallettaa.
  Video jakoon!
   
 9. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Ei Ässät mestaruutta sössinyt, se voitettiin hienosti.

  Jatkuvuus puuttui muutenkin kuin menestyksen osalta. Päävalmentaja ja molemmat apuvalmentajat vaihtuivat mestaruuskauden jälkeen, joten siltä osin lähdettiin täysin puhtaalta pöydältä seuraavaan kauteen.
   
  iSing tykkää tästä.
 10. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Mää luulin, että tämä ketju nostettiin ylös parantamaan meidän fanien itsetuntoa tältä kaudelta tahi raumlaisse muistukseksi, että kauan on viime kerrasta aikaa heillä.
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 11. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Voin tietenkin puhua vain omasta puolestani, mutta minä herätin tämän ketjun ainoastaan siksi, että kevään 2013 finaalit saadaan ihmisten näkyville.