Poikamme maailmalla

  • 3 529 728
  • 14 244
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Kristaps Bazevicsin uusi seura on TuTo.
Looginen askel uralla eteenpäin. Edustukseen ei oikeastaan ollut mitään saumoja ja A:ssa pelaaminen ei ollut enää kovin haastavaa, joten Mestis oli hyvä steppi otettavaksi tähän saumaan. TuToon on sitäpaitsi ollut varsin toimivat suhteet, joten siltäkin kantilta ihan positiivista. Ensi vuonna sitten takaisin ja tavoitteeksi rikkoa Fandulsin ennätys patapaidassa pelattujen liigapelien määrässä :)
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mihinkäs suuntaan mahtaa Riksman mennä? Liigassa taitaa olla molarit aikailailla kiinnitettyinä, tosin joku KHL tai NHL voi jonkun vielä napata. Harmi sinänsä Juuson kannalta, koska pelasi viime kaudella mainiosti, luulisi se pelipaikka vielä löytyvän. Nyt on tiedossa se, että Hansen ja Hedden eivät ole enää täällä, mites kolmikko Parkkonen, Kerälä ja Huhtanen, onko mitään huhuja heidän osalta?
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Todella vähän (ei käytännössä lainkaan) huhuja on Riksmanin osoitteesta liikkunut. Omien sanojensa mukaan ei suinkaan ole suunnitellut lopettamista eikä myöskään aio tyytyä mihinkään 2-vahdin rooliin naurettavalla palkalla. Vähän tää kuvio kyllä haisee siltä, että joutuu katselemaan sitä ykkösveskan rooliaan jostain muualta kuin Suomesta.
Hupinhan piti mennä Kouvostoliittoon, mutta niinpä vain ei sinnekään ole sopimusta ainakaan vielä solmittu. Ässissä ei jatka missään tapauksessa koska ei kelpaa valmennusjohdolle (eikä toisaalta tuossa jo sopimuksen alaisessa rosterissa olisi luontevaa rooliakaan tarjolla). Sama pätenee myös Parkkoseen joskin hänen osaltaan lienee kyse siitä, että Ässät on niin nähty. Kerälästä oli Toivola jossain kohdin kiinnostunut, mutta luultavasti sopimustarjous ei pelaajalle kelvannut ja katselee josko jostain (ihan mistä vaan) saisi paremman hinnan. Valtaosin hihasta ravistettu arvaus voisi olla Saksan Oberliiga. Siellä kuulemma liigan jämäpelaajat on joukkueidensa runkopelaajia ja liksat ynnä muut luontaisedut kestää kummasti vertailun liigasta saatuihin tarjouksiin.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Riksmanin seuraava peliliike on kyllä mielenkiintoista nähdä, koska tosiaan käytännössä kaikkien liigaseurojen ovet ovat kyllä jo kiinni. Itse asiassa nähdäkseni ainoa joukkue jolta selkeästi vielä puuttuu (kakkos)maalivahti on Kärpät, eikä sellainen ratkaisu kyllä varmaankaan tule kysymykseen. Muutoin tuntuu aika kaukaiselta ajatukselta, että Juuso esimerkiksi vielä mihinkään ulkomaille lähtisi (ja mihin sarjaan sitten vielä "kelpaisi", vaikka viime kausi ihan hyvä olikin), mutta mene ja tiedä koska perheellinen mies kuitenkin jostain tarvitsee särvintä leivän päälle..

Ässien osalta jatkot on varmasti tehty, tuskin kukaan noista muista Badgersin luettelemista nimistä jatkaa, vaikka toki esimerkiksi Hupin piti useammankin puheen mukaan jo olla toinen jalka Kouvolassa, mutta ei tuo nyt siltä kuitenkaan näytä. Kerälä jatkaa matkalaukku elämäänsä liigan jonkinlaisena "väliinputoajana", mutta luulisi tuon nyt jollekin liigaseuralle kelpaavan, sinällään nuori mies kuitenkin vielä. Parkkosen suhteen olen nähnyt fanitasolla kiinnostusta täällä foorumilla (ainakin KooKoo:n ja HPK:n osioissa), mutta mitään virallista huhua hänen menostaan mihinkään suuntaan ei kyllä taida olla..
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Eräs vanha Ässäpakki menossa Lukkoon...
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ketähän noita olisi: Parkkonen, Staffi, Mielonen, Malkamäki. Iso-K on vissiin aika rikki. Malkamäki voi olla paras ehdokas.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Eipä tuo nyt hirveästi harmita, kun ei hänelle missään olosuhteissa olisi ollut käyttöä Rockyn Ässissä. Sitten voi alkaa v.tamaan jos nakuttaa pisteitä Lugussa liki Lindellin tahtiin (epätodennäköistä toki).
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Huhujen mukaan Parkkonen on muuttanut keväällä Tsadiin, mut eihän se mikään este silti ole. Tiedä sitten, nää on näitä.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kait se Parkkonen on (joka Lukkoon menee), ei oikein muuta osaa veikata. Harmi sinänsä, olisi kelvannut tännekin.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Katsoin listaa Liigan vapaista pelaajista. Atte Pentikäisellä ei ole tällä hetkellä sopimusta. Siinä olisi Lukolle tarjolla iso kala.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Tuli mieleeni jotta eihän Phaneuf puhunut mitään roolista.... Ehkäpä esim. Toivosen Markosta tulee Lukon junnujen huoltajan apulainen..... :)
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mr. Miko Malkamäki siellä näyttää olevan muiden kettupaitojen seassa jossain tenniskentällä Malagassa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Täällä ei vielä tainnut olla juttua Tissin uusista kuvioista. Dallas Stars siis pistänyt hänet "unconditional waivers" -listalle eli jos vaan kelpaa jollekulle, niin ilmaiseksi saa. Ja jos ei kelpaa, niin Dallas ostaa sopimuksen ulos ja antaa mojovan potkun persille. Ei mitään käyttöä edes AHL-tasolla koska takaa on tulossa mm. tämä KalPa-taustainen junnu. Uusi osoite pitäisi löytymän KHL:sta. Seurasta ei vielä edes kunnollisia huhuja.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Eikös jatkoajassa ollut juttua, että Jussi olis tehny Ak Bars Kazanin kanssa sopparin ens kaudesta. Sinänsä ei mikään yllätys tuo sopimuksen purku siis, tuntuu että Rynnäksen näyttöpaikat NHL:n suhteen menivät siinä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös