Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Poikamme maailmalla

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Annuli, 19.10.2004 klo 09.03.

 1. Stuttgarter Jäsen

  Jos joku kaipaa perjantaiviihdettä niin Yleltä alkaa kohta puoliin TuTo-IPK. Tarkkailun kohteeksi voi ainakin laittaa Tuohilammen sekä Ässistä tutut Rinteen, Heinimäen, Juuselan, Keinäsen ja Virkin.
   
 2. JohnDorian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NHL, Winnipeg Jets
  Jukka Hirsimäki teki paluun juurilleen ja on nyt Ilveksen uuden hallituksen yksi kolmesta jäsenestä.
   
 3. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Onpa muuten hieno eläkevirka, jos niin saa sanoa.
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Eero Elo on tekemässä 2v jatkoja Sveitsiin. Ässistä pääsi ponnahtamaan ihan hyviin tienesteihin, KHL:n kautta käkikellomaan rahakaukaloihin. Ei varmasti muistele Ässäaikoja pahalla, ehkä joskus vielä palaa muutaman maalin tekemään Ässäpaidassa Lukon verkkoon...
   
 5. Kalmari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
  Aarre-Markku lähtenyt nyt keväällä pelaamaan vielä II.-divisioonaa Kokemäelle KK-V:n riveihin. Joukkueen riveistä löytyy useampikin Ässien junnuissa pelannut pelaaja, edustuksen entisiä sopimuspelaajia Tähtisen lisäksi ainakin Miro Rahkola ja Kristian Ruisma.
   
 6. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Tästähän oli jokin aika sitten juttua tuolla Suomi-sarja keskustelussa, kuinka KK-V:n talous on tukevammalla pohjalla kuin mitä Karhu HT:lla ja siten pystyvät heittämään pelaajille vähän bensarahaa Pori-Kokemäki matkakulujen peitoksi ja kuinka II divarin tahkoaminen on muutoinkin kevyempää höntsää kuin valtakunnallisen Suomi-sarjan pelaaminen. Joten ei nyt ole suurikaan ihme, että jotkut drop-outit höntsäävät mieluummin rautaliigassa kuin Karhu HT:n riveissä Suomi-sarjaa. Lisäksi vielä Karhu HT:n koutsi ei kai ole aivan se terävin kynä penaalissa vs. KK-V:ta koutsaava legenda Kari Makkonen.
   
 7. Ribals Jäsen

 8. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Varmaankin tiedät sen, että kauden mittaan KHT:n valmentaja on vaihtunut ja pelaajat ovat ratkaisunsa tehneet jo ennen nykyistä valmentajaa. Tiedä sitten kumpaa tarkoittanet. Mutta jos pojat hakevat sitä helppoa pelaamista, niin KK-V on silloin se oikea paikka.
   
 9. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  En ole juuri lainkaan seurannut Karhujen otteluita tänä talvena, mutta se koutsi, jolla kauteen lähdettiin, oli selvästi vähemmän meritoitunut kuin KKV:n Makkonen tai Karhu HT:ta viime kaudella luotsannut Kotkaniemi. Enkä ole niin varma siitäkään, onko Myllymaa kuinkakin suuri parannus asiaan. Enivei, ennen kauden alkua odottelin löytäväni Karhu HT:n vähintäin sarjataulukon puolivälistä, mutta valitettavasti se on osoittautunut yltiöoptimismiksi. II divariin taitaa käydä tiensä takaisin.
   
 10. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Rob Hiseykin siirtyi vielä viime metreillä ja meni DEL:iin Wolfsburgiin
   
 11. BlackSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Winnipeg Jets
  En muista onko asiasta aikaisemmin täällä mainittu, mutta Kristian Kudroc on käynyt höntsäämässä ennen vuoden vaihdetta Englannin maalla Nottingham Panthersin riveissä 8 ottelua tehoin 0+3. Sopimus ilmeisesti purettu, alkaako ura olemaan paketissa..
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Jep kävi siellä ja poistui nopeasti henkilökohtaisista syistä, oliko jopa jossain puhetta että lähipiirissä oli jotain sellaista mikä vaati nopean kotiinpaluun... voin muistaa väärinkin.
   
 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 14. Stuttgarter Jäsen

  Ude siirtyy pelaaja-agentin polulle.
   
 15. Raid76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ÄSSÄT V-M Savinainen, Ruudut ja Ässien sylkykupit
  Lainaus:
  On painanut myös töitä. Viimeiset kuvat miehestä kertovat että kroppa on melkoisessa tikissä eikä taida ylimääräistä juuri löytyä. En tiedä aukeaako muuta kuin kavereille Facebookissa, mutta jäätävässä fyysisessä kunnossa kaveri on. Pelillistä panoksesta vähemmän tietoa. :)
   
 16. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ok, olisi voinut kuvitella, että Gratty olisi nauttinut tsekeissä juurikin kulinaristisista nautinnoista mutta nähtävästi on sittenkin ottanut harjoittelun tosissaan. Ehkä haluaa pelata vielä joitakin vuosia kiekkoa ja saada siitä palkkaakin....
   
 17. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Gratton on perustamassa omaa nimeään kantavaa fysiikkavalmennus firmaa, Grat-itude, yhdessä yhden alan huipun Mitch Stewartin kanssa. Eli taitaa olla siirtymässä kaukalosta fysiikkavalmennuksen puolelle.
  Ja tosiaan, itsekkin juuri eilen instagramissa törmäsin Grattonin kuviin, ja on kyllä tiukan näköisessä kunnossa.
   
 18. C.S Kimmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olet varmaan pelannut molempien alaisuudessa, että voit tälläista vertailua täällä heitellä!
   
 19. Tuamas Jäsen

  Lainaus:
  Kattokaa ny kuka puhuu.
   
 20. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Tällä kaudella on saatu ajettua Ahon systeemit sisään ja ensi kaudella pitäisi alkaa tavoitella isoa menestystä. Mikä mahtaa olla meidän potentiaalisten paluumuuttajien tilanne? Olisiko (esimerkiksi Salminen- Niemi-osastolla) ketään joka voisi tulla takaisin kotiin?
   
 21. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Itse miettinyt samaa, mutta ei taida vielä olla aika. Sopimukset Jokereihin ja vaikka ehkä pettymyksiä tavallaan molemmat olivatkin, niin tietäen Jokereiden kyvyn hankkia pelaajia tuskin laittavat ulos ja ottavat uudet "arvat" tilalle?

  Marjamäki vois olla ensimmäinen tulija vuoden päästä?
   
 22. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Eiköhän nuo Jokereissa pelaavat tänne jossain vaiheessa palaa. Villinä veikkauksena, että menee siihen pari kautta (ainakin) ja silloin valmentaja taitaa olla joku muu kuin Aho. Veikkaan ekan paluumuuttajan olevan Salminen.
   
 23. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Joensuuhan on ihan oikeasti Ässien mies. Tosin hänelläkään ei varmaan paluun aika ole vielä ajankohtainen. Riippuu tietysti paljon Jokereiden ensi kauden liigasta.
   
 24. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Enemmän kaipaisin nimettömiä tulevia huippuja kuin uran hiipuessa kotiin palaavia entisiä huippuja. Tuskin ne omat pojat palaavat ennen kuin peliotteet ovat sitä tasoa, että Ässilläkin on heihin varaa. Ja silloin Savinaisen, Suorannan, Kuuselan ja Elon tyyliset hankinnat ovat pienelle budjetille parempia.
   
 25. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Vaikka Jokereiden KHL-seikkailu olisikin saavuttanut pääteasemansa, niin eiköhän Jesse ottajia löydy joko KHL:sta tai sitten Sveitsistä. Ja myös mahdollinen tarjous Ruotsista ajaisi Ässiin palaamisen edelle. Muistelisin Jessen jossain yhteydessä kovasti hehkuttaneen kuinka hyviä olosuhteet HV:ssa olivat... Ylipäätään noista maailmalla pelaavista ex Ässistä pitäisin Niemen paluuta todennäköisimpänä. Kokonaan toinen juttu on, tapahtuuko sekään lähimmän viiden kauden aikana. Haulan, Elon, Raannan ja ehkä myös Salmisenkin kohdalla en olisi niinkään varma.