Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Poikamme maailmalla

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Annuli, 19.10.2004 klo 09.03.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Tulipahan pitkästä aikaa katsottua mitä Porin Matille kuuluu ja näemmä ikä on vihdoin tehnyt tehtävänsä. 30 matsia ja vain 25min penalttia. Pisteitä on tuolla aika välillä näemmä tehnyt 1+7=8
   
 2. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Oho, on tuossa sentään joku 5 min jäähykin ollut, eli joskus on vielä läikkynyt ;)
   
 3. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Juho Lammikko tehnyt kahdessa viimeisimmässä ottelussa maalin. Mikäli pelit jatkuvat AHL:ssä nousujohteisesti, niin ei ihan mahdoton olisi keväällä debyytti visiitti Panthersissa. Riippuen tietysti paljon missä kohtaa Florida menettää mahdollisuutensa pudotuspeleihin.
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  EP:n mukaan, ei ehkä ole ihan ajantasalla vai onko Alhgren ollut sitten loukkaantuneena, ei Ville Alhgrenilla pisteiden tekeminen onnistu Ranskassakaan. Merkittynä 11 ottelua tehoilla 0+0 ja -8. Aika jäätävät lukemat tuollaisessa mutasarjassa...
   
 5. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Patrik Parkkonen on sitten tehoillut Villenkin edestä. Parkkonen on paukuttanut saksan kakkostasolla 34 otteluun tehot 6+27=33 +19. Olisiko aika kotiuttaa Pate ensi kaudelle Ässiin? No mielestäni ei, sillä en usko Parkkosen sopivan Ahon puolustuspelikirjaan.

  On tuo DEL2 taso ihan mitä tahansa, niin hieno nähdä, että Patrik on päässyt tehoilemaankin. Ässissä pelatessaanhan hän oli lähinnä hyvä puolustava puolustaja.
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2017 klo 14.10
 6. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Olsihan se mielenkiintoista nähdä miten Parkkonen pärjäisi Ahon kanssa, kun Kivi ja Pekka & Pekka eivät oikein luottoa antaneet.
   
 7. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Olen antanut itselleni kertoa että joku loukkaantuminen siellä on ollut, onko ollut käsi paskana tai jotain sinne päin. Lähteenä eräs joka tuntee Ahlgrenin mutta joka ei tiedä jääkiekosta ja lajiin liittyvistä vammoista juuri mitään.

  Parkkoselle ainakin täältä peukkua, jos ei nyt Ässiin, niin ainakin jonnekin. Hyvä, aliarvostettu nuori pelaaja joka joutui Porissa aivan syyttä suotta valmentajien ja osin yleisönkin hampaisiin.
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  11 peliä on aika vähän joten uskotaan, että siellä on joku isompi vamma ollut taustalla. Luisteluvoimaisena kaverina Alhgrenin pitäisi Ranskan sarjassa päästä joka pelissä hyvin paikoille ja tehoja luulisi tulevan edes joskus.
   
 9. Stuttgarter Jäsen

  Lainaus:
  Pakko olla tästä kohdasta vahvasti eri mieltä. Etenkin Rockyn aikana puolustajilla ei ollut juurikaan lupaa nostaa peliä jalalla toisin kuin Ahon Ässissä nykyään. Parkkonenhan tätä jalalla pelin nostamista mielellään harjoitti, kunnes Rocky kyllästyi ja laittoi miehen koirankoppiin (voi toki olla muitakin syitä). Nyt, kun olisi lupaa nostaa peliä Seppälän tyyliin ja päästä näyttämään myös hyökkäämisosaamista, olisi Parkkonen mielestäni aivan loistava lisä joukkueeseen, sillä ehdolla toki, että on samalla tasolla kuin täältä lähtiessään.

  Erittäin aliarvostettu pelaaja mielestäni, joka mahtuisi monen alemman tason Liiga-jengin avaukseen.
   
 10. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hommaa ei helpota, että Chamonix-Morzine on Ranskan Liigan peränpitäjänä. Off-topicina: Ranskan Liigan tämän hetken paras maalivahti on Ranskan "maajoukkuelegendan" Petri Ylösen poika, Bordeaux'ssa pelaava Sebastian Ylönen.
   
 11. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Minulla on vain epävarmaa toisen käden tietoa mutta sellainen käsitys on että käsi olisi mennyt heti kättelyssä (heh) paskaksi eikä toipuminen ole sujunut patonkien hoidolla alkuunkaan niin kuin olisi pitänyt. Mutta voihan tuohon kaikkeen muitakin syitä toki olla, aika harva tuolla Ranskassa on loppujen lopuksi ihmeemmin tehoillut.
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Sen verran nopeasti vilkaisin, että olisi siellä joku nikkaripakki tehnyt +20p mutta toisaalta Iivo Hokkanen 6 peliä 0+0
   
 13. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Tämä on ihan totta, ei vain tullut mieleeni. Lähinnä ajattelin vain tuota Parkkosen tapaa puolustaa lähinnä pysymällä kiekon ja maalin välissä, mikä ei Ahon kirjaan oikein sovi, kun kaikkien pitää vain vartioida sitä omaa miestään ja voittaa se kamppailu sitä omaa äijää vastaan. Aluepuolustuksessa tuo Parkkosen tapa toimii paremmin, mutta muistaakseni Pate oli kyllä erittäin pätevä puolustamaan mailallaan ja nykyisellä tuomarilinjalla voisi pärjätä miespuolustuksessakin.

  Itseäni ihmetytti, kun Parkkonen ei aikanaan jäänyt Liigaan, mutta voihan se olla, että ottajiakin olisi ollut, mutta halusi lähteä metsästämään kiekollista peliään heikompaan sarjaan. Ja hyvältähän se näyttää tällä saralla.
  Lainaus:
  Jotenkin itselläni olisi sellainen muistikuva, että porilaisyleisö ja jatkoaika olisi Parkkosen kohdalla ollut kohtuu lempeä. Mielestäni Parkkosen penkittämiset keräsivät lähinnä ihmettelyä täällä jatkoajassa. Voi olla, että muistan väärinkin.

  Nuori, pieni kiekollinen puolustaja, joka on tahkonnut uransa ensimmäiset 100 Liigaottelua tehotilasto plussan puolella. Ja on vielä pelannut melkoisessa kriisijoukkueessa. Helppohan tälläinen kaveri olisi omaan joukkueeseen signata?
   
 14. Valkoinen Intiaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei ketään jää "syyttä suotta" kolmen eri valmentajan alaisuudessa ilman peliaikaa. Parkkonen ei Ässissä pelatessaan ollut riittävän hyvä liigaan, nykytasosta en tiedä.
   
 15. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  miten niin ei ollut riittävän hyvä liigaan? Faktat puhuvat toista kieltä.

  muistaakseni kahdella noista kausista valmentajalla ei ollut alkukaudesta luottoa, mutta loppukautta kohti Parkkonen sai enemmän vastuuta.
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2017 klo 19.41
 16. Valkoinen Intiaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Mitkä faktat? Miksi joutui lähtemään Ässistä Saksan divariin jos olisi liigassakin pärjännyt?

  Jämäsijoista pelaavan joukkueen jämäpakiksi Parkkonen on ok.
   
 17. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Koska halusi lähteä? Patella kuitenkin lähes sata matsia liigaa tehotilaston ollessa plussan puolella sysipaskassa ässälaumassa. Voit myös luottaa minun näköhavaintoihin, kun et kerta itse ole ilmeisesti nähnyt pelejä tai sitten et vain ymmärrä tarpeeksi. Siinä sinulle faktaa.

  monet koutsit ja näköjään fanit vaativat pieni kokoisilta pakeilta tehoja. Mutta kuten sanoin, parina vuotena myös vamennus alkoi Kauden loppua kohden näkemään Parkkosessa jotain hyvää.
   
 18. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Aliarvostettu pelaaja, joka pelaa Saksan toiseksi korkeimmalla tasolla. Parkkonen ei koskaan ollut oma silmätikkuni, mutta tällä palstalla löytyi niitäkin, jotka yliarvostivat Parkkosta. Nyt voisi olla kyllä paljon valmiimpi liigapelaaja, kun on käynyt isolla vastuulla ottamassa alemmalta tasolta vauhtia.

  Sörsseli tuossa yläpuolella näköjään menee kuvaamaani profiiliin. Ne oli vaan kaikki ammattivalmentajat kerta toisensa jälkeen väärässä ja ihan huvikseen se Parkkonenkin lopulta lähti Saksan toiseksi korkeimmalle tasolle. Siinä faktaa siis myös; Kolme valmentajaa ei nähnyt riittävän liigatasolla ja Parkkonen joutui ottamaan urallaan stepin alaspäin ja siirtymään Saksan toiseksi korkeimmalle tasolle.
  Lainaus:
  Sama tuohon ensimmäiseen kohtaan, mutta eri jälkimmäiseen. Parkkonen on edelleenkin ainoastaan 23-vuotias ja kehittyvä pelaaja. Viimeksi ei ihan riittänyt, mutta nyt saattaa hyvinkin riittää hyväksi liigapelaajaksi.
  Lainaus:
  Oho, sori. Nyt vasta huomasin tämän. Nyt voinkin olla samaa mieltä kanssasi 100 % :)
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2017 klo 21.32
 19. Valkoinen Intiaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olin näkemässä, enkä ensimmäisenä lähtisi sinun näköhavaintoihisi luottamaan vaikka en olisi ollutkaan. Pelaajan tason perustelu tehotilastolla kertoo sinun ymmärryksestäsi jo paljon. Toki Parkkonen on nyt muutaman kauden hakenut vauhtia alasarjoista joten nykyään voisi olla jo huomattavasti paremmat eväät liigaankin, en kylläkään näe yhtään hyvää syytä miksi ketään erityisesti hänen peräänsä haikailee.

  Toki on tällä palstalla huudeltu puolustuksen pelastajaksi Timo Hakastakin...
   
 20. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Parkkonen oli ja on ihan hyvä aihio, jolla on hyviä ominaisuuksia kiekkoilijaksi. Aikanaan kun tänne tuli, veikkasin hänestä tulevan melkoisen hyvä pakki ässiin. Ei täällä huonosti pelannut, jokseenkin vain se isoin tekijä (eli valmennus) vaikutti ura kehitykseen ja varmasti myös itsekin. Hyvä luistelija on ja kiekollinen pakki, vähän saman tyylinen kuin Seppäläkin. Uusi yritys liigassa (jossain vaiheessa), uskoisin sen tulevan.
   
 21. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Minä luultavasti sovin tähän kuvaukseen, olen tosin kehunut Rasmus Rinnettäkin... Kyse on luultavasti henkisestä kestävyydestä, sillä fyysiset ominaisuudet riittävät kyllä liigaan. Parkkonen muistuttaa monella tapaa Seppälää, mutta siinä missä Seppälä uskaltaa haastaa ja on rohkea, Parkkonen jännittää.
   
 22. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Auts... Noh, rehellisesti sanottuna, kyllä tässä nojaan enemmän juuri näihin omiin havaintoihini. +/- tilasto on toki kehno mittari, mutta kyllä se nyt jostain kuitenkin kertoo Varsinkin kun tilasto lähinnä tukee vain omaa näkemystä.
   
 23. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ehkäpä Parkkosen kohdalla oli jotain ongelmia pelien ulkopuolella (harjoittelu, asenne), jonka takia useampi valmentaja "skippasi" miehen.
   
 24. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  Näinhän se meni. Ei pärjännyt myöskään mestiksessä mitenkään erikoisesti. Arka jännittäjähän Parkkonen oli, turha puhua mistään valmentajan tai valmentajien koirankopeista, koska esitykset ei vaan riittaneet sillä erää.
   
 25. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Mutuillessa huomasin, että Grattonkin vielä kiekkoilee Tsekissä.