Pohjoinen Lippulaiva vm. 2008-2009

  • 400 119
  • 909
Tila
Viestiketju on suljettu.

meetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut Oulun urheiluseurat.
Bume siis siirtyi Torontoon,joten eipä oo jäljellä kuin Niinimaa...
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Koistinen ei tule myöskään näkemään kauden alkua Kärpissä, mikäli Matti nyt on edes hiukan ajan tasalla. Kirènin Toni on myös suhteellisen varma Mestikseen tippuja, sillä Ohtamaa on esiintynyt paljon häntä kypsemmin ja varmemmin harjoituspeleissä.

Tämä Kirenin ulosjäänti olisi mielenkiintoinen juttu. Oli kai harjoituspelin pelannutkin Hokin paidassa. Käyköhän kohta niin, ettei Koistinen mahdu Hokinkaan pelaavaan kokoonpanoon? :)
Toisaalta Kirén pelasi mielestäni melko hyvin, ottaen huomioon, että ensimmäistä liigakautta pelaili, joten saas nähdä. Ohtamaa on kyllä ehdottomasti tulevaisuuden nimiä, jota Kärppien kannattaa peluuttaa ja josta pitää kiinni!
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна

jakumia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Aika kaksijakoisin mielin on tullut seurattua harjoituskauden pelejä. Nähdyn perusteella ei vielä uskalla tehdä pitkälle meneviä johtopäätöksiä tulevasta liigakaudesta. Näin siksi, että pelissä näkyy positiivisia pilkahduksia aika ajoin, mutta myös suuria kysymysmerkkejä on ilmassa.

Lupaavaa on ollut se, että kovasti kritisoitu puolustuskalusto on onnistunut NT:ssä pitämään oman pään kaikista joukkueista parhaiten puhtaana, eli omiin on mennyt vähiten maaleja. Tosin kiitos siitä kuulunee maalivahdeille, ei niinkään edessä räpiköivälle pakkikalustolle. Kovin on ollut säheltämistä, vaikka sitähän se tiukassa paikassa tuppaa olemaan yleensäkin. Mutta liian usein on puolustusosasto auennut kuin Jokisen eväskassi ja kaveri on päässyt luistelemaan kunniakujaa pitkin suoraan luukulle. Siinä vaiheessa moket ovat tosin hoitaneet mallikaasti oman torjuntataistelunsa.

Virheitä on ropissut liki jokaiselle pakkiparille ja yksittäiselle pakille. Vääriä sijoittumisia, huolimatonta kiekollista peliä omassa päässä, kahvilla oloa vaikka ei ole kahvitunti, jne. Toki noita virheitä karsitaan kun kausi lähestyy, mutta silti. Erityisen merkillepantavaa on OPG:n onneton tohelointi, joka on toistunut joka pelissä. Mieleen tulee J-P Laamanen, joka kykeni vähintään samanlaiseen räpellykseen. Järventie ei erottunut Jokerit-pelissä, joten se lienee suht hyvä merkki (ei pahempia mokia). Ilu on yhtä luotettavan hidas kuin ennenkin, mutta on sentään kantanut maalintekijän vastuuta toisessa päässä. Alakerta tarttis vielä ne kaksi profiilipakkia, sen ulkomaisen ja kotimaisen...

Merkille pantavaa on myös se, että Kärpät on tehnyt NT:ssä vähiten maaleja. Sitä selittää (toivottavasti) paljolti senttereiden puute, vasta parissa pelissä on ollut oikea keskushyökkääjä kokoonpanossa. Paakkiksesta näkyy pelaamattomuus ja Corso meni hapoille kohta pelin alettua. Paakkiksesta tiedetään, että on mies paikallaan jos pysyy terveenä. Corso on tietysti vielä arvoitus, mutta muutama väläys nähtiin, etenkin avauserässä. Toivoa sopii, että mies täyttää suuret odotukset, ja luistimet (Bros). Kaksi erää meni Jokerit-pelissä enemmän tai vähemmän surffaillessa, minkä ymmärtää kun ajattelee, että on ollut jäällä vasta muutaman harjoituksen verran. Pahasti ruosteessa vielä.

Pikua joukkue kaipaa, se on selvä. Jos mies pääsee oikeaan Piku-kuntoon, merkitys ryhmälle on valtava. Jos nämä kolme sentterijässikkää vastaavat odotuksia, maalejakin alkanee ropista riittävään tahtiin.

Yksi huoli koskeen pelitapaa. Kovasti mennään kahden miehen voimin ja ryminällä kaverin päätyyn karvaamaan kiekollista. Kun karvaus tuottaa tulosta, saadaan yleensä aikaan paha tilanne vastustajan maalilla. Vaan kun karvaus pettää, tai kun se ohitetaan, vastaava syntyy omaan päähän. Jokerti-matsissa moinen toistui luvattoman usein kahdessa jälkimmäisessä erässä. Karvaus meni liian syvälle kerta toisensa jälkeen.

Lisäksi kahdella ottaminen kuluttaa joukkuetta rajusti, miehet väsyvät. TPS- ja Jokerit-pelissä se näkyi selkeästi otteen menettämisenä. Jalosen pelitapa oli säästeliäämpi. Johtuiko siitä, että Kärpät viime vuosina rymisteli kaverin ohi kolmannessa erässä lukuisia kertoja, kun bensaa ei ollut kulutettu loppuun sitä ennen. Aika näyttää.

Mielenkiinnolla kautta odotan. Sarjasta tullee tasaisempi kuin vuosiin.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Huvikseni kävin Jatkoajasta läpi Juho Keräsen mestis-uraa:Onko Keräsen pelikiellot tuossa?

En missään nimessä ihannoi näitä ns. törkeitä otteita. Kuitenkin ainakin eilen Keränen taklasi kovaa, mutta puhtaasti ja voisi sanoa, että jopa näyttävästi. Sikäli mikäli Keränen ei mene taklauksien hakemisessa sen puhtaan ja törkeän taklauksen välillä oleven häilyvän rajan väärälle puolelle, saa hänen jatkosopimus Kärppiin ainakin minulta hyväksynnän.
 
Viimeksi muokattu:

JenniEmilia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, kanadalainen jääkiekko
Keräsestä tulee hämärästi mieleen joku joskus junnuvuosina HIFK-ottelussa aloitettu joukkotappelu. Itse tappelusta ja sen vakavastiotettavuudesta en tiedä, mutta muistaakseni jossakin IFK:n junnujen nettijulkaisussa oli oikein kivan naiivi vuodatus aiheesta.

Voi olla, että aika kultaa muistot, eikä meillä olekkaan oman junnukasvattamon rottaa tyrkyllä tämän vuoden joukkueeseemme, mutta joku jutun muistava voisi kaivella muistilokeroitaan.
 

SHOW

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
SM-liigan avaukseen ei ole enään kuin vähän alta kaksi viikkoa. Joukkue on tässä. Lisää miehiä rosteriin tuskin tulee (katsotaan nyt tämä Dahlman kortti vielä tuleeko vai eikö). Puolustusta tullaan vahvistamaan vasta joulun tienoilla ellei jostain ihmeen kaupalla joku vapaannu. Niinimaa olisi kova vahvistus, mutta sitä siirtoa epäilen. Tulivoimaa pitää saada viivalle, etenkin ylivoimalle. Maalinedusta pelaaminen on tällä hetkellä niin pehmeetä, että toivoisin sen tulevan hankinnan sitä tilannetta muuttavan.. saisi Tarkki ja Koivistokin paremman työrauhan (etenkin pleijareissa).

Sairastuvalla ei ole pelaajia muita kuin Karppinen(olkapää, ei pitäisi olla kauan sivussa), Ylönen(nilkka, reilu kuukausi) ja Jokinen (korjatkaa jos olen väärässä mutta ei ole pelannut pitkään aikaan). Onneksi ei tarvinnut Pikua tänne kirjottaa sillä Alatalo on sanonut, että Piku saattaa pelata jo seuraavassa otteluissa.

Uskon vahvasti, että Kärpät lähtee alkavaan kauteen näillä kentillä:

1. Andersson - Viuhkola - Aaltonen
2. Koivisto - Corso - Kuusela
3. Viitakoski - Paakkis - Normio
4. Aarnio - Karppinen/Keränen/Backman - Alikoski

1. Mikkola - Ohtamaa
2. Järventie - Korpikari
3. OPG - Jokinen (jos pelikunnossa)

Kyllähän tuo puolustus sitä 1-2 puolustajaa huutaa.. enkä pistäisi pahitteeksi jos se Dahlman tulisi täydentämään hyökkäystä. Tietenkin jos hyväksyy pelipaikan olevan alustavasti kolmosessa. Eipä tässä muuta!
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Saakohan Petri Koivisto heti alkukaudesta oman mahdollisuutensa loistaa?

NT -pelien perusteella tietty hankala mennä vertailemaan, mutta;

102 torjuntaa, 4 päästettyä maalia = 96.08%
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saakohan Petri Koivisto heti alkukaudesta oman mahdollisuutensa loistaa?

NT -pelien perusteella tietty hankala mennä vertailemaan, mutta;

102 torjuntaa, 4 päästettyä maalia = 96.08%

Toivottavasti saa. Olisihan se hienoa nähdä Kärppäjunnu myös maalinsuulla, mieluiten ykkösenä. Taitaa Tarkin asema olla kuitenkin vielä ensi kaudella liian vahva.

Vaikka en hirveästi näitä lainapelaajien hankkimista arvosta, niin Ivan Majesky voisi olla jälleen aika nappihankinta kuukaudeksi ja antaisi taas peliaikaa hankkia verorajan jälkeen joku kovan luokan pakki. Iivana varmaan tulisi ihan mielellään tuttuun paikkaan. Toisaalta jos se mahdollisuus annetaan Atte Ohtamaalle niin en pistä hanttiin vaikka ei tulisikaan. Näillä kesän näytöillä Ohtamaa on kirkkaasti kuuden pelaavan pakin joukossa.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Hieman ihmetyttää tuo Kärppien pelaajabudjetti eli 3 miljoonaa euroa. Viime kaudella taisi olla 2,5-2,6 Me? Eli joko tulossa on vielä kovia pelimiehiä verorajan jälkeen tai sitten budjetissa on helvetisti ilmaa. Eihän nyt 400 (?) Ke nousua tuohon joukkueeseen voi mitenkää selittää kun vertaa ketä sieltä lähti poissa.

edit: -n.
 
Viimeksi muokattu:

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Hieman ihmetyttää tuo Kärppien pelaajabudjetti eli 3 miljoonaa euroa. Viime kaudella taisi olla 2,5-2,6 Me?

Joo, viime vuoden IS ennakon mukaan 2,5 Me. Todella suurelta tuntuu todellakin tuo 500.000e lisäys kun katsoo rosteria! Kovat oli lähtijät, kenelle siellä oikein nyt maksetaan?? No Viuhkola tietenkin pelaa koko kauden mutta kuitenkin...

Joko ilmaa on ihan älyttömästi, lehden tiedot vedetty hatusta tai sitten on vielä yksi vaihtoehto että CHL:n aiotaan satsata sittenkin ja Junnolla on s**t*n*n kovia nimiä vielä tulossa!!!
 
Viimeksi muokattu:

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Hieman ihmetyttää tuo Kärppien pelaajabudjetti eli 3 miljoonaa euroa. Viime kaudella taisi olla 2,5-2,6 Me? Eli joko tulossa on vielä kovia pelimiehiä verorajan jälkeen tai sitten budjetissa on helvetisti ilmaan. Eihän nyt 400 (?) Ke nousua tuohon joukkueeseen voi mitenkää selittää kun vertaa ketä sieltä lähti poissa.
Käsittääkseni loppujen lopuksi pelaajabudjetti on ylittynyt viime kausina. Iltasanomien SM-liiga liitteen mukaan Viuhkola saa 340 000e kaudesta ja Koivisto 320 000e. Ja jos Tarkin palkkaa miettii ja vertaa vaikkapa Riksmaniin 230 000e kaudessa niin voisi miettiä, että se on tuossa 200 000 paikkeilla. Ja sitten Corson, Kuuselan ja Anderssonin luulisi vievän ainakin puolen millin raon.

Plus sitten vähän alle parikymmentä muuta pelaaja ja keskipalkka taisi olla noin reilut 50 000e sm-liigassa.

Kuitenkin jäädään vielä alle 3,0me, mutta eiköhän siihen sitten löydetä vielä kovapalkkainen pakki.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tarvitseeko Kärppien edes ilmoittaa tuota budjettia kenellekään? Eli voisiko IS:n jengi katsoa viime vuotta ja heittää siihen Tupo-korotukset ja inflaatiot päälle?

Aiheeseen sen verran, että erittäin mielenkiintoista katsella tuon kokoonpanon pelejä. Sinne puolustukseen toki vahvistusta kaivataan, mutta muuten mielenkiintoa jälleen riittää. Tosin hieman eri tavalla, kun tällä kertaa ei ole niitä supertähtiä. Jospa motivaatio ja into korvaisi tähteyden?
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Tarvitseeko Kärppien edes ilmoittaa tuota budjettia kenellekään? Eli voisiko IS:n jengi katsoa viime vuotta ja heittää siihen Tupo-korotukset ja inflaatiot päälle?

Aiheeseen sen verran, että erittäin mielenkiintoista katsella tuon kokoonpanon pelejä. Sinne puolustukseen toki vahvistusta kaivataan, mutta muuten mielenkiintoa jälleen riittää. Tosin hieman eri tavalla, kun tällä kertaa ei ole niitä supertähtiä. Jospa motivaatio ja into korvaisi tähteyden?

Luvut pelaajabudjeteissa ovat seurojen itsensä ilmoittamia.

Viime kauden osalta Kärppien 2,5 miljoonan euron pelaajabudjetti ylittyi reilusti ja oli hyvin lähellä kolmea miljoonaa euroa. Tämä selittyi sillä, että joukkue teki kolme SM-liigan mittakaavassa megaluokan hankintaa + pari ylijäämämiestä leventämään materiaalia.

Uskon vahvasti, että tuossa tämän vuoden kolmessa miljoonassa on käyttämätöntä rahaa vielä ainakin 700-800k, jotka joko käytetään tai sitten ne jäävät säästöön.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Faktaa:
300,000 Euro per team (appearance fee)
50,000 Euro for each win in the group stage
200,000 Euro for semi-final appearance
1,000,000 Euro to the CHL winner
500,000 Euro for the other finalist
300,000 Euro to each participating league
100,000 Euro to each participating national association

CHL:ssä siis rahaa tarjolla.

30.9. jolloin joukkueen on ilmoitettava liigaan osallistuvat pelaajat kolmen ensimmäisen lohkopelin osalta (8.10. 22.10 ja 29.10.)
Viiden päivän aikana, 30.10.-3.11. seurat voivat rekisteröidä kaksi uutta pelaajaa CHL:ään.
3.11. lopullinen siirtotakaraja: tämän jälkeen ei uusia pelaajia voida rekisteröidä CHL:ään (alkulohkon pelit 12.11. ja 19.11.).

CHL lähestyy nopeasti ja kahden kuukauden kuluttua (3.11) on lopullinen jengi kasassa. Olisiko järkevää laittaa rahaa likoon ja katsotaan tuo CHL-kortti loppuun kunnolla kun sitä kerran tarjotaan.

Olisihan se mahtavaa voittaa se prkln Metallurg Magnitogorsk, sellaisella kunnon rosterilla.
 
Viimeksi muokattu:

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
CHL:ssä siis rahaa tarjolla.

Tämän lisäksi saavuttamalla mahdollisimman korkea sijoitus sekä kotietu SM-liigan runkosarjassa saadaan poffeihin enemmän kotimatseja, jokaisesta tulee ~100.000e kassaan. Edellyttäen siis ettei homma kosahda heti ensimmäiseen vastustajaan. Eikös nuo poffi-matsien rahat siis saanut nykyään pitää?

Lisäksi muutamalla ns. kovalla hankinnalla saadaan ehkä nostettua katsojakeskiarvoa vielä muutamalla sadalla ja sekin tuo yhteensä sellaiset 100.000-200.000e ylimääräistä kauden kaikissa kotimatseissa. Puhumattakaan lisääntyvästä media näkyvyydestä ja uusien pelaajien tuomista uusista sponsori diileistä!
 

Grohl

Jäsen
http://193.143.126.83/kiekkok/index.cfm?p=juttu&id=747883&LOGGEDtunniste=0

Pelasi hyvin roolissaan ja näin ansaitsi myös sopparinkin.
Leveyttä rosteriin ja rytinää kaukaloon...

Loistava homma, että Kertsi sai sopimuksen. Tällaisia pelaajia joukkue tarvitsee, räiskyviä ja värikkäitä, vaikka ei mikään taituri kiekon kanssa olekkaan. Aarnion kehittyneempi versio omasta mielestäni, joka osaa myös laukoa paikan tullessa. Nyt kunhan puolustuspelin niksit aukeavat kunnolla, niin tässä on seuraaviksi vuosiksi loistava roolipelaaja nelosketjuun, keskelle tai laitaan.
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Loistava homma, että Kertsi sai sopimuksen. Tällaisia pelaajia joukkue tarvitsee, räiskyviä ja värikkäitä, vaikka ei mikään taituri kiekon kanssa olekkaan. Aarnion kehittyneempi versio omasta mielestäni, joka osaa myös laukoa paikan tullessa. Nyt kunhan puolustuspelin niksit aukeavat kunnolla, niin tässä on seuraaviksi vuosiksi loistava roolipelaaja nelosketjuun, keskelle tai laitaan.
Hieno homma Kertsille, ikävä homma Hokille ja Hokkifaneille... Selkeästi yksi niistä pelaajista, joiden olisi toivonut vielä kauden tai pari Hokissa pelaavan. Ehkäpä Kajaanissa olisi ollut tulevalla kaudella hieman hyökkäävämpi rooli tarjolla. Painaa joka pelissä 110-lasissa, mikä johtaa silloin tällöin pieniin ylilyönteihinkin.

Huomattavasti mainettaan taitavampi pelaaja, joten tuota Grohl:in "ei mikään taituri kiekon kanssa olekkaan" -väitettä en kyllä allekirjoita... ainakin mestismittapuussa Kertsillä on jopa yllättävän hyvät kädet, rooli ei aina ole vaan mahdollistanut kiekollista peliä. Mestistasolla niputtanut monesti pari ukkoa, mutta kolmas on ollut monesti liikaa... ;)

Kovien pelien mies, ratkaisumaaleja parilla kaudella mestispleijareissa (tosin paikkoja olisi ollut paljon enempiinkin maaleihin, on Kertsi niitä paikkoja kyllä tuhlaillutkin). Siinä sivussa kovia niittejä ja paljon suukopua vastustajan ja yleisön kanssa. Sirkushuveja koko kansalle sanoisin (positiivisessa mielessä siis).

Onnea ja menestystä vaan!
 

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
Sori vaan tälläinen breikki alasarjoista.
Etsin tuossa juttuja Ossi-Petteristä kärppien sivuilta ja jotenkin kaikki kuullostaa aika tutulta. Höntyily, tarpeeton ylipelaaminen ja herkät hermot.
Onko muuten päässyt hyökkäys sinisellä pahasta tavastaan ottaa pari varaslähtöä ja sitten myöhässä?
Jos pelaa peruspakki peliä, ei yritä olla hyökkäyksen liideri, jakelee pommeja kun sopivasti kohdalle sattuu ja tarpeen vaatiessa menee iholle hiostamaan vastustajan tähtiä vähän niistäen neniä arvokas pakki kelle tahansa. Luistelu "OK", kädet..no "välttävät" ja tietty arvaamaton ryminä hakiessaan taklauksia nykypäivän liigassa, "Harvinaisuus".
Fanit joko tykkää tai ei, vaihtoehtoja ei ole. OPG vaan painaa 110 lasissa niin hyvässä kuin pahassa.

nimimerkillä O-P:ta(16v) jo karhulan kumigloobenissa ennen vuotta 2000 seurannut.
 

Grohl

Jäsen
Huomattavasti mainettaan taitavampi pelaaja, joten tuota Grohl:in "ei mikään taituri kiekon kanssa olekkaan" -väitettä en kyllä allekirjoita... ainakin mestismittapuussa Kertsillä on jopa yllättävän hyvät kädet, rooli ei aina ole vaan mahdollistanut kiekollista peliä. Mestistasolla niputtanut monesti pari ukkoa, mutta kolmas on ollut monesti liikaa... ;)
Riippuu mihin vertaa. Jos verrataan Kärppien rosteriin, niin ei ole joukkueen taitavimmasta päästä, sillä näitä rooleja hoitavat Viuhkola, Aaltonen, Andersson, Kuusela, Koivisto, varauksin Corso(kunhan pelejä nähdään tarpeeksi, viitteet hyvät), sekä Pekkala rosterin ulkopuolelta. Esim. Paakkolanvaaraa en noteeraa kovin taitavana pelaajana, vaikka loistava pelaaja onkin ja pidän Tommin pelistä paljonkin(varmastikin voisi dominoida Mestistä kiekollisella osaamisellaan). Se on eri asia niputtaa pelaajia Mestiksessä kuin SM-liigassa, ilman että väheksyisin tippaakaan Kerästä pelaajana tai sinun kommentointiasi.

Toki täytyy myöntää, etten ole Keräsen otteita nähnyt enempää kuin neljä kappaletta Nordic Trophy otteluita, joissa mies on pelannut roolinsa(jota mahdollisesti pääsee pelaamaan liigassa ja onneksi pääseekin) mukaisesti eli nelosketjun aktiivisena karvaajana ja painopisteen siirtäjänä vastustajan päätyyn. Toki potentiaalia saattaa olla enemmän kuin on näkynyt kiekollisessa pelissä, tiedä johtuiko sitten jännittämisestä, mutta kiekko on pari kertaa ratkaisevilla hetkillä karannut lavasta. Roolinsa mukaisesti nelosketjun sentterinä/laiturina, jota on pelannut ei ole esittänyt mitään kiekollisesti näyttävää, vaan pyrkinyt yksinkertaisesti lyömään paineen vastustajan päätyyn ja koittanut päästä iholle. Laukaus tosin on kova ja lähtee nopeasti, tähtäyksessä parantamisen varaa. Onko tämä sama asia näkynyt Mestiksessäkin, että tykki puhuu, mutta plekseihin?

Kun kerran olet Hokin kannattajia profiilin mukaan, niin kerrotko onko Kertsi pelannut enemmän laiturina vai sentterinä? Itse näkisin mieluummin Kertsin laidassa, jolloin voisi pelata syvemmällä ja hakea taklauspaikkoja, Alikosken/Aarnion toisessa laidassa hoitamassa omaa duuniaan ja Karppisen keskellä yrittämässä rakentaa peliä.

Toki olen valmis syömään heti sanani ja hatullisen paskaa kaupan päälle, kunhan Keränen alkaa niputtamaan vastustajia. ;)
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Onnittelut Keräselle. Nyt toivotaan, että tällä kaudella läpimurto tapahtuu! Jos Kärppien kausi menee penkin alle, niin Junno paukuttaa ensikaudeksi sellaisen joukkueen, että sitten on Keräsellä taas tiukkaa, joten molemmat peukut on pystyssä Juholle!
 

Zor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki, Kärpät ja SuPS
Riippuu mihin vertaa. Jos verrataan Kärppien rosteriin, niin ei ole joukkueen taitavimmasta päästä, sillä näitä rooleja hoitavat Viuhkola, Aaltonen, Andersson, Kuusela, Koivisto, varauksin Corso(kunhan pelejä nähdään tarpeeksi, viitteet hyvät), sekä Pekkala rosterin ulkopuolelta.

...

Laukaus tosin on kova ja lähtee nopeasti, tähtäyksessä parantamisen varaa. Onko tämä sama asia näkynyt Mestiksessäkin, että tykki puhuu, mutta plekseihin?

Kun kerran olet Hokin kannattajia profiilin mukaan, niin kerrotko onko Kertsi pelannut enemmän laiturina vai sentterinä? Itse näkisin mieluummin Kertsin laidassa, jolloin voisi pelata syvemmällä ja hakea taklauspaikkoja, Alikosken/Aarnion toisessa laidassa hoitamassa omaa duuniaan ja Karppisen keskellä yrittämässä rakentaa peliä.

Toki olen valmis syömään heti sanani ja hatullisen paskaa kaupan päälle, kunhan Keränen alkaa niputtamaan vastustajia. ;)
Ai sii joor point... ;) Toki se riippuu mihin verrataan, en ole nähnyt vielä Kertsin pelaavan Kärpissä, joten hankala sanoa suoralta kädeltä mihin taidot liigassa riittää.

Mutta kuten totesinkin, mestiksen mittapuulla ei todellakaan mikään puukäsi. Toki sarjaportailla on eroa, ja pitääkin olla. Lähinnä tarkoitin, ettei kannata vain tuijottaa tilastoja ja vetää niistä mielikuvia. Kyllä Keräseltä taitoakin löytyy rymistelyn ja kiekottoman pelin lisäksi.

Mutta varmaankin peliaika alkuun löytynee sieltä tutusta roolista nelosketjun rouhijana ja joukkueen sytyttäjänä. Mielenkiintoista nähdä mihin taidot kantaa... joka tapauksessa olisin mielelläni vielä kauden verran seurannut miehen kehitystä linnapaidassa. Toivottavasti pelipaikka Kärpistä lohkeaa, ettei tarvitse penkkiä kuluttaa koko kautta...

Laiturinahan se Keränen on Hokissa viilettänyt. Meriläisen kanssa saivat kyllä vastustajan varovaiseksi. Ja kyllä ne pleksit ovat paukkuneet ennenkin, paikkoja olisi ollut viime kaudella huomattavasti useampaan maaliin. Paikoista pitäisi opetella tekemään maaleja tehokkaammin. Onneksi rupesi viime kaudella ratkaisupaikoissa osumaan.
 

Makis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hahah, loistavia kauden ennakkovideoita Canal+:n kotisivuilla:
http://www.canalplus.fi/2008/karpatvideot.aspx

OPG vaikuttais ihan rennon oloiselta kaverilta. Juontaja myös kuin suoraa Kummelista: "Naiset imee... aina... juomaa siis."
Onko tuo juontaja Ismo Leikola, vai vain kauan kadoksissa ollut kaksoisveli? Ei kuulosta samalta, mutta Leikolalle leukaparta + tukan värjäys, niin olisi aika tavalla tuon näköinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös