Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

PlayStation 4

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Gr8-8, 04.07.2012 klo 12.25.

 1. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  No, se riippuu vähän mitä odottaa. Suurenluokan pelejä ei ilmeisesti tarjolle vieläkään tule, joten noilla pienemmillä mennään (ei aina välttämättä huonokaan asia) ja näissä tämän kuun tarjonta on nyt taas vaihteeksi mielestäni ihan hyvääkin. Day of the Tentacle Remastered on ilmeisesti aikansa ihan suosittu oldschool-seikkailu, This War of Mine on "realistinen sotasimulaattori", kehuja kerännyt, joten testata kannattaa. Ja Titan Souls on Dark Souls-faneille ilmeisesti ihan pakkokokeiltava peli. Noi kolme ainakin itseäni kiinnostaa jossain määrin ja kaksi vielä jäi listalta poiskin, jotka saatavilla PS4:lle.
  (Xboxin Gold-peleistä itse enemmän marisisin)
   
 2. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Mistä tietää olevansa vanha? Kun ihmiset puhuu Day of the Tentaclesta tähän tapaan.

  (Yksi parhaimpia Lucasartsin point-n-clickejä ikinä, ja tässä uusintaversiossa on mukavalla tavalla implementoitu kontrollit konsolille. Sen kummemmin ottamatta kantaa PS+:n tarjontaan, tuota ja This War of Minea lukuun ottamatta aika mitäänsanomatonta tällä kertaa, ja DotT on tullut pelattua läpi n+1 kertaa)
   
 3. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Ha-ha, vanhus! No ei, rehellisesti ottaen en ollut eläessäni kuullutkaan pelistä ennenkuin luin tekeillä olleesta remasteroinnista. Sinänsä jännä, koska Maniac Manson - jolle wikin mukaan tämä on jatkoa, kuitenkin soittaa nimenä kelloja. Pelit, jossa tämä Tim Schafer häärii mukana, on kyllä yleensä iskenyt.
   
 4. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Juu eipä siinä, olen jo hyväksynyt kohtaloni :) Tosiaan tuo on tietyllä tavalla jatkoa Maniac Mansionille, joten suosittelen lukemaan synopsiksen jostain mitä siinä pelissä tapahtui - muuten osa vitseistä saattaa mennä täysin ohi (kuten mitä tapahtui hamsterille).
   
 5. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  This War of Mine on hieno peli ja kannattaa tosiaan pelata, samoin Day of the Tentacle remastered, tai oletan niin koska alkuperäinen oli hyvä. Remasteredia en ole pelannut.
   
 6. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Day of the Tentacle Remastered tuli väännettyä läpi, ja olihan se edelleen hyvä peli. Remasteredin uumenistahan löytyy sitten Maniac Mansion myös, jos haluaa oikein kunnolla oldschooliksi heittää. Seuraavaksi sitten This War of Minen kimppuun.
   
 7. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Mulla on tarkoitus ostaa tämän vuoden syksyllä PS4. Mikä kannattaa ostaa, kun haluan sen parhaan hinta/laatu-suhteisen? TLOU2 ja PES 2018 pääsyyt sille miksi konsolin ostan.
   
 8. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Tämän vuoden syksyllä? Olet aika ajoissa ainakin liikkeellä, koska ei tässä voi syksyn hinta-laatusuhteista sanoa vielä mitään. Ketjua vähän taaksepäin selailemalla löydät pohdintaa normaalimallin (slim) ja Pron eroista ja hyödyistä, sitten vertaat niitä omiin tarpeisiisi. Itseasiassa paras hinta-laatusuhde on varmaan ostaa konsoli käytettynä. The Last of Us'n jatko-osakaan ei välttämättä tälle vuoden vielä ehdi.
   
 9. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Olisin aika yllättynyt jos ehtisi, ainakin vielä PS Experiencen aikaan joulukuussa (missä se teaser julkaistiin) peli oli "in very early stages of development". 2018 lienee oikea vuosi.
   
 10. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Niin. Koska Pro Evolution Soccer ilmestyy silloin. Mutta kattellaan sitten.
   
 11. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Sähän olet Boxi-miehiä, niin täräytä se tuleva, tehokkaampi Xbox One syksyllä (joulua ennen) kotiin? Hinta voi olla korkeahko, mutta laatusuhteen uskoisin olevan silloin paras markkinoilla oleva.
   
 12. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  The Last of Us:in peluu Xboxilla voi tosin asettaa omat haasteensa. Mutta kuten todettua, tuskinpa tämän vuoden puolella tuota tulee, 2018 löytynee käytettyjä PS4:ia kovinkin edukkaasti (ja Slim varmaan luokkaa 250€ uutena jos sitäkään).
   
 13. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Olen, mutta kun Pro Evolution Soccer on täysin eri asia PS4-konsolilla ja The Last of Us 2 on peli jota en halua odottaa vuosia pelatakseni, niin ostan ennemmin nyt PS4-konsolin ja sitten sen tulevan Project Scorpio Xbox Onen joskus myöhemmin.

  Täytyy varmaan ostaa nyt ensin käytetty PS4, koska tuo riittää mulle tuon parin pelin verran helposti. Katsotaan sitä "superpleikkaria" sitten joskus. Pro Evossa on siis reilusti enemmän pelaajia PS-puolella ja muutenkin tuohon peliin panostetaan siellä, mm. oikeat pelaajarosterit saa ladattua peliin, Xboxilla tuo ei onnistu.

  Kitos avusta tänne. Helpottui/järkevöityi ostopäätös hienosti.
   
 14. Meiken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Osaiskohan joku antaa vinkkiä? Yritän lisätä rahaa lompakkoon storessa shoppailua varten, mutta järjestelmä kehtaa herjata, että rahaa ei voi lisätä lompakkoon. Visalla siis tuota yritän tehdä ja se on oletusmaksutapana. Tähän asti aikaisemmin toiminut kyllä ja automaattisesti järjestelmä korttia veloittaa, kun on aina osannut jatkaa plus-jäsenyyttä. Poistin jopa luottokortin tiedot ja lisäsin kortin uudestaan, mutta ei onnistunut. Kakkostilillä tätä yritin tehdä, niin aktivoin kyseisen tilin ensisijaiseksi järjestelmäksi myös.
  En oikein keksi enää, että missä vika voisi olla. Kortti on myös vielä voimassa, joten siinäkään ei voi vika olla.
   
 15. Meiken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Jaa ilmeisesti ongelma ei olekaan pelkästään minulla. Ei näköjään muillakaan luottokorttimaksut toimi tällä hetkellä.
   
 16. Harjantai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Itse en ole pystynyt ostamaan suoraan verkkosivuilta mitään jo pitemmän aikaa. Rahat pitää lisätä erikseen lompakkoon, jotta oston voi suorittaa nettisivuilla. PS Storesta voi konsolia käyttäessä ostaa mitä tahansa normaalisti. Ärsyttävä homma, vaikka kyllä silti saa kaikki ostot tehtyä.
   
 17. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Itse ainakin vielä viime viikolla ostin pankkikortilla tietokoneella Storesta lisäämällä vaan kortin numerot sinne. Ainoastaan Plus-aikaa ei suostu ostamaan, ellei ole ruksi kohdassa, jossa annetaan lupa lisätä tililtä automaattisesti rahaa tilauksen loppuessa. Outo juttu, mutta kun kortin tiedot poistaa aina ostosten jälkeen, ei mitään ylläriplussaostoja pääse tulemaan.
   
 18. Meiken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Eilen illalla ilmeisesti jotain huoltoa sinne tekivät. Yritin eilen lisätä rahaa lompakkoon, niin tuli ilmoitus, että palvelua huolletaan. Pitää tänään kokeilla, josko rahan tuhlaaminen onnistuisi paremmin.
   
 19. Panosmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Minnesota Wild, Jarmo Kekäläinen
  Eilen tuli hyviä uutisia PS4 Pro mallin omistajille, sekä sen hankintaa pohtiville.

  Seuraava suurempi 4.50 update sisältää Pro boost moden, joka ottaa pron tehot käyttöön kaikissa vanhemmissakin peleissä, käytännössä tämä tarkoittaa että pelit kuten Witcher 3, Fallout 4 ja Bloodborne toimivat ilman FPS droppeja erittäin sulavasti (videoita löytyy jo YouTubesta preview käyttäjiltä). Eli myös 1080p television omistajat saavat huomattaa hyötyä pron tehoista.

  Lisäksi 4.50 update tulee sisältämään ulkoisen kovalevyn tuen 8teraan asti sekä kustomoitavat taustakuvat eli käyttäjät voivat valita itse oman taustakuvan Home screeniin. Uudistuksia tulee myös party valikkoon yms. Erittäin hieno päivitys tulossa, mielestäni selkeästi merkittävin päivitys tähän päivään mennessä.
   
 20. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Näin siis teoriassa, katsotaan kunhan tuo virallisesti julkaistaan. Olisihan tuo "loogista", jos ajatellaan PC-näkökulmasta (lisää rautaa -> lisää suorituskykyä); silti konsolit, varsinkaan PS4, eivät ole PC:tä. Varovaisen innoissaan itse tuosta, mutta katsotaan mitä tuleman pitää.

  Fallout 4:n suhteen, virallinen Pro-patch pitäisi tulla ensi viikolla. Kenties siis enemmän iloa tuosta kuin boost modesta.
   
 21. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Tulevasta "beast modesta", kuten sitä leikkimielisesti tavataan kutsua, on nyt vähän dataa saatavilla alan ammattilaisilta: PS4 Pro boost mode: a game-changer for unpatched titles? • Eurogamer.net

  Hyvät uutiset: jos on epätasainen FPS, em. moodilla se on tasaisempi (joskin, Unityllä tehtyihin peleihin tämä ei tunnu pätevän - niiden suorituskyky yleisesti tuntuu olevan aika nihkeä PS4:lla). Huonot uutiset: jos vika on epätasainen "frame pacing", kuten vaikka Bloodborne, ei tästä ole iloa. Bloodborne siis toimii sikäli sulavammin paikoissa, joissa FPS tippuu selkeästi; mutta pelin varsinainen ongelma on se, että vaikka keskimääräisesti tuleekin ~30 ruutua sekunnissa, eivät tule tasaisin väliajoin, joka aiheuttaa nykimistä. Tähän ei tuo uusi moodi auta, ainakaan jos Digital Foundrya uskominen (testaavat tuon vielä myöhemmin kunnolla, kommenteista poimittua).
   
 22. HockeyIsLife Jäsen

  Tuoreesta pleikkarin käyttöjärjestelmän päivityksestä peukkua Sonyn suuntaan. Voisiko olla, että siellä on oikeasti kuunneltu asiakkaiden palautetta päivitystä väsätessä? Itselleni mieluista erityisesti tuo ulkoisten kovalevyjen tukeminen. Alkoi olla tila lopussa pleikkarin omasta muistista, eikä yhtään olisi huvittanut taas lähteä poistelemaan pelejä uusien tieltä. Itse muokattavat teemat myös ihan kiva juttu. Saa vaihtelua taustakuviin.
   
 23. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Menikö sitten vielä pleikkarikin tässä sököksi? Ohjaimesta/konsolista painaa virtanappia niin surisemaan lähtee ja valo syttyy mutta tvseen ei muodostu mitään kuvaa. Ja kyllä tarkistin HDMI piuhan ja vaihoin vielä sen paikkaakin. Onko muilla sattunut vastaavaa ja onko mitään tehtävissä vai vienkö takuuseen?
   
 24. Pata4win Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers ja FC Barcelona
  Ei ole sattunut vastaavaa, mutta ikävästi vaikuttaa, että pleikkarissa on häikkää tai sitten tv:n liitännässä...
   
 25. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Pikaisella googletuksella oli vinkkinä "ota virtajohto irti ja painele virtanappulaa" tai vaihtoehtoisesti "virran ollessa päällä paina virtanappia+ejektiä yhtä aikaa= menee safemodeen" no kokeilin tuota ekaa ja lähti käyntiin. Kuulemma tuo kuitenkin johtuu pölyisestä likaisesta moottoristosta. Imuri saikin hommaa hoitaa + puhaltelu. Lähti pyörimään, tosin ilmoitti että jotain dataa on ehkä hukattu. En ainakaan ensisilmäyksellä mitään huomannut eroa