Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

PlayStation 4

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Gr8-8, 04.07.2012 klo 12.25.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  En teidä liittyykö tähän ketjuun vai minne. Mutta mulla on ohjaimesta vasen tatti jotenkin kait löystynyt tj. Etenkin Änäriä pelatessa välillä lopettaa luistelun ihan kokonaan kesken. Voiko tuota mitenkään fiksata, vai pitääkö lähteä kapulakaupoille?
   
 2. A Siente Jäsen

  Lainaus:
  Mullakin on joskus ongelmia ollut tuon vasemman tatin kanssa ettei meinaa kunnolla ottaa painaessa. Mutta kyllä se silti on aina alkanu lopulta toimimaan. En tosin ole täysin varma johtuuko se vain ohjaimesta vai huonosta yhteydestä.
   
 3. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Itse tatin vaihto (ihan ensimmäisten tuotantoerien DS4:sta ainakin tapasi kumi lähteä irtoamaan turhan herkästi) on jokseenkin suoraviivaista, mutta tuo kuulostaisi siltä, että on ihan isompaakin vikaa. Joten käytännössä pitäisi varmaan uusia koko komponentti - tämäkin on mahdollista (DualShock 4 Left Analog Stick Replacement - iFixit), mutta eri asia sitten maksaako aikaa ja vaivaa (ja joudut tosiaan Ebaysta tms. tilaamaan tuon vaihtokappaleen). Voipi olla että uusi ohjain on järkevämpi ratkaisu.
   
 4. Jondeez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Asshat
  Lainaus:
  Oli täysin sama ongelma. Sen verran vittumainen pelata tuolla rikkinäisellä tatilla, että päätin vaan suoraan ostaa uuden ohjaimen.
   
 5. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Jeeps. Gigantissa käytin sano et joo vasen tatti usein menee. Onneksi otin ostaessa 60e/3v Happy Care takuun. Vaihtovat näköjään kyselemättä uuteen ohjaimeen. Tämä käy. Jospa se alkais nyt änäriki eritavalla kulkenaan (tosin paskaahan se olipa ohjain uusi vai ei
   
 6. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Auttakee.

  Voiko PS4:llä katsoa Netflixiä yms. ja päivittää pelejä ilman maksettua nettijäsenyyttä?
   
 7. Fernando Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  los serranos
  Lainaus:
  Kyl
   
 8. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lainaus:
  Tänks.

  Osasi myyjäkin tämän minulle kertoa. Nyt on Pro kontissa.
   
 9. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  saako ps4:lle tehtyä pennulle alatilin niin, että hän voi pelata omia online pelejään samalla kun meikä veivaa änäriä? Vai pitääkö tehdä omat tunnukset ja maksaa erillinen maksu online pelaamiseen?
   
 10. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  En tiedä alatilistä, mutta muistaakseni jos yhdellä tilillä on PS+, muutkin tilit voivat samalla koneella pelata onlinepelejä.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2017 klo 21.59
 11. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ei ku eri konsolit, kaks pelaajaa, eri pelit samaan aikaan.
   
 12. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Epäilen että samalla käyttäjätunnuksella eri paikoissa samaan aikaan netissä pelaaminen olisi mahdollista.
   
 13. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Ok, siinä tapauksessa pennun konsoli Plus-tunnuksen primäärikonsoliksi niin sillä voi pelata netissä millä tahansa tunnuksella. Ei-primäärikonsolilla voi sitten pelata netissä vain kun on kirjatuneena sillä tunnuksella, jolla on Plus hankittuna. Ja pitäisi toimia yhtä aikaa.
   
 14. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tänks, tutkitaan.
   
 15. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  PS4 tuli ostettua, kun Days of Play-tarjouksena Slim 500GT 199.95€. Ostin myös samantien sitten 12kk PSN+-jäsenyyden, kun tuokin samaisen tapahtuman tarjouksena 34.95€. Sitten ostoon Until Dawn ja pelaamaan, kun ensi viikolla pleikkarin käsiini saan.
   
 16. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Mistäs moisen tarjouksen löytää?
  Elisalla olisi tuossa tarjouksessa Pro 389e halvimmillaan Horizon Zero Dawnin ja lisäohjaimen kera. Jännästi hinta muuttuu epäloogisesti minkä ajan maksulle otat. Harmi että omistan jo pelin, niin ei oikein nappaisi, mutta toisaalta Prismassa - joka taitaa olla halvin, pelkkä Pro saman.
   
 17. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  PS-Storesta Days of Play -otsakkeen alta. Myös CDon myy samaan tarjoushintaan (tai myi ainakin pari päivää sitten). Ostin molemmista, koska Storesta voi ilmeisesti ostaa vain yhden vuoden tuolla hinnalla.
   
 18. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  No nyt täytyy kyllä sanoa, että eipä ollut E3-pressi PlayStationilta mikään mieleenpainuvin. Jos otetaan pois kaikki viime vuoden tilaisuudessa julkaistut, niin mistä pelistä pitäisi hypettyä? Kiinnostavia pelejä toki tulossa, mutta jotain teaseriä olisi kaivannut uusista nimikkeistä. Nyt jäi välivuoden maku suuhun. Shadow of the Colossus yllätti, mutta sekin vain uusintaversio neloselle harmiksi kuitenkin, olisipa ollut kakkonen. Ok, Beyond Good and Evil 2 ja Monster Hunter World ovat kai faneille mieluinen juttu.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017 klo 22.42
 19. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Kuten eräs vääräleuka toisella foorumilla totesi, kyseessä oli remasterointi viime vuoden pressistä. Mutta eipä kyllä itseänikään mitenkään erityisesti liikuttanut. Toki Sony on tavannut nykyään vähän rytmittää noita julkistuksia pitkin vuotta - Tokio Game Show:ssa tullee japskimatskua, Gamescomissa voi odottaa myös jotain uutta ja sitten joulukuussa Playstation Experience, ehkä sitä vielä jokunen yllätys mahtuu tähänkin vuoteen.

  Joka tapauksessa, ennen varsinaista pressiä oli sellainen pieni pre-event, siellä oli seuraavat pelit julkaisupäivineen (jotka lienevät jenkkijulkaisupäiviä, mutta antanevat suuntaa ainakin):
  • Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy (remake kolmesta ensimmäisestä pelistä, 30.6.)
  • Matterfall (tue kotimaista eli Housemarquen peli, 15.8.)
  • Everybody's Golf (29.8.)
  • Knack 2 (niille kahdelle joita tämä jaksaa kiinnostaa, 5.9.)
  • Ni No Kuni 2 (10.11.)
  • Superhot VR ("kesällä")
  • Undertale ("kesällä")
  • Grand Turismo Sport ("syksyllä" - uskokoon ken tahtoo)
  Ylläolevien lisäksi tasan viikon päästä ilmestyy Housemarquen Nex Machina. Ei nyt sikäli liity E3-messuihin millään tavalla, itse olen vain kovin innoissani tuosta. Ilmoittauduin ja pääsin betaan, mutta prkl kun kutsu hukkui "promotions"-kansioon sähköposteissa, ei sitä tule kahlattua kovin usein läpi. Mutta kuten todettua, tue kotimaista, eiköhän tuo tule ostettua silti.
   
 20. sami1975 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tuli vihdoin ja viimein hankkitua ps4 pro. Ja kun siinä asetusten lomassa päätin ostaa 12kk psn+ jäsenyyden niin näppärästi maksu hoitui kortilla mutta myöhemmin yritin ostaa ps storesta peliä niin yht äkkiä kortin tiedot eivät täsmääkkään? Onko muilla käynyt vastaavaa?
   
 21. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Kun lisää uuden kortin, niin siinä yleensä tulee 24h-karenssi ettei voi ostaa netin kautta. Huijauksen estoa tai jotain, eikä tästä oikein tiedoteta järkevästi. Ja sitten jos tuota klikkailee useamman kerran niin karenssi senkus jatkuu. Laita tiedot vain kertaalleen sisään sieltä tiliasetuksista, mutta älä tee ostoa. Sitten varmista että konsolisi on "primary" ( Activate as Your Primary PS4 | PlayStation®4 User's Guide ), tämän jälkeen oston pitäisi onnistua kun menee kauppaan suoraan konsolilla. Ja sitten netin kautta muutaman päivän päästä.
   
 22. Jakke76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins, Man United
  Ei nyt varsinaisesti kuulu tähän ketjuun joten anteeksi siitä. Onko kellään tietoa että mistä voisi ostaa tehdaskunnostettua PS2:sta? Vanha sanoi sopimuksen irti ja ilmeisesti uudemmissa laitteissa nuo kakkosen pelit eivät toimi.
   
 23. Brother Whisper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa, Oulun Kärpät, SaPko, Ivan Huml
  Lainaus:
  Muistaakseni ainakin PS3:n vanhemmat mallit pyörittävät PS2:n pelejä... Viisaammat minua tarvittaessa korjatkoon.
   
 24. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Pyörittää, mutta ei läheskään kaikkia, eikä aina ihan toimivasti. Lista toimivista peleistä: List of PlayStation and PlayStation 2 games compatible with PlayStation 3 - Wikipedia

  Ja PS4:lle on Storessa myynnissä joitain PS2-pelejä, mutta valikoima ei päätä huimaa: https://store.playstation.com/#!/fi-fi/haku/q=ps2
   
 25. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Noista pitää vielä sen verran varoittaa, että teoriassa pitäisi pyöriä 60Hz:nä. Mutta kerta vanhemmista peleistä kyse ja Eurooppa eli PAL, niin pelit toimivat 50Hz:nä, josta sitten konversio 60Hz:iin. Tahtoo sanoa että kuva ei päivity mitenkään sulavasti. Jos jaksaa erityisesti vaivaa nähdä, niin tekee jenkki-PSN-tunnuksen ja ostaa noita pelejä sitä kautta niin tulee 60Hz-versiot; itse en ole jaksanut tuota kikkailla ja parin pettymyksen jälkeen totesin että pitäkää tunkkinne, jää PS2-pelit ostamatta.