Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

PlayStation 4

Viestiketju osiossa 'Peliluola' , aloittajana Gr8-8, 04.07.2012 klo 12.25.

 1. SASamuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Pakko myöntää että samaiset Boset on käytössä myös täällä osoitteessa ja toki niillä on vielä kertaluokkaa hauskempi pelata VR:ää. Samoten sain Batmanin tykitettyä läpi tässä illan aikana ja nahkhiirmies ei pettänyt tälläkään kertaa. Vaimolla ja frendillä oli Bosejen kanssa sellanen ongelma että kun VR lasit oli sellasessa asennossa että kuva on terävä ja tekstit näkee lukea niin Boset ei enää mahtun päähän. VR lasien "sanka" osa siis niin lähellä korvaa että in-ear kuulokkeet ainoa vaihtoehto. Ihan varauksetta ei siis aroun-ear kuulokkeita voi PS VR:n kanssa suositella.

  Playroom VR:ää pelatessa huomasin myös että laseissa on mikki integroituna. Aiheutti spontaaneja repeämisiä muutamassa Playroomin moninpeli minipelissä.
   
 2. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Lainaus:
  Tuo on totta joo. Itsellä istuu täydellisesti Boset lasien kanssa. Kaverien kanssa kun pelaillaan niin vedetään yleensä ilman kuulokkeita kokonaan niin voi kommunikoida ympäristön kanssa, joka seuraa peliä telkkarista.
   
 3. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Problem solved.
   
 4. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Ratkesiko ihan itsestään, vai jouduitko kikkailemaan jotain?
   
 5. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Menin kirjasto-osioon ja sieltä ostettuihin peleihin. Sieltä löytyi latauspainike.
   
 6. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Niille joita asia kiinnostaa (myönnän kuuluvani joukkoon, ennakkotilauksessa on), eilen tuli viimein tarkempaa infoa mitä se PS4 Pro pitää sisällään: Inside PlayStation 4 Pro: How Sony made the first 4K games console • Eurogamer.net

  Mielenkiintoinen artikkeli teknologian kannalta, taattua Digital Foundry -laatua, mutta jos ei tekniikka kiinnosta laisinkaan, yksi pointti mikä kenties koskettaa laajempaa yleisöä. Käytännössä tuossa Pro:ssa on 2x tavallisen version näytönohjain, pyörii 14% ylikellotettuna josta saadaan sitten jokseenkin suoraviivaisesti 2,3-kertaa nopeampi näytönohjain Pro:lle. CPU pyörii myös korkeammalla kellotaajuudella. MUTTA (ja tämä on iso mutta, tästä oli aika ristiriitaista infoa vielä vähän aikaa sitten) jos peliä ei ole patchattu tukemaan Pro:ta, se pyörii "yhteensopivuustilassa", eli toinen puolisko GPU:sta pois käytöstä ja CPU/GPU samalla kellotaajuudella kuin perusversiossa. Sinänsä osin ymmärrettävää, konsolit eivät ole PC:tä, pelit pystyvät optimoimaan suorituskykyä pidemmälle juuri siten, että komponentit ovat täysin identtiset. Esim. nopeampi CPU saattaisi heittää kapuloita rattaisiin, vaikka maalaisjärjellä tuntuisi että sehän on pelkkää plussaa.

  Summa summarum, jos on $VANHA_PELI joka ei pyöri niin hyvin kuin tykkäisit, se ei pyöri sen paremmin Pro:llakaan ilman patchia. Toki varmaan tulevaisuudessa suuri osa peleistä tukee myös Pro:ta, mutta kovin montaa vanhaa peliä tuskin patchataan.
   
 7. Hammeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Minnesota Wild, Juventus
  Näyttäisi olevan PSN taas alhaalla. Lentää kohta mäkeen koko paska, kun aina on samoja ongelmia näiden kanssa.
   
 8. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Kuulemma ddos-hyökkäys päällä, samaa oli EA:n servuillakin.
   
 9. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Siellä on mm. Paypal, PSN, Reddit ja Twitter nurin cyberhyökkäyksen takia.

  Itse poistin Xbonelta kaikki maksutiedot ja tapan seuraavaksi Nordeasta mun luottokortin nettimaksut.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2016 klo 20.53
 10. A Siente Jäsen

  Varmaan taas näitä tyyppejä jotka haluaa näpäyttää isoja firmoja näyttääkseen muille miten heikko tietotuva heillä on yms. Todellisuudessa ne ei tee muuta kuin kaatavat palvelut, pääsemättä kuitenkaan varsinaisiin tietoihin käsiksi. Saatanan apinat.
   
 11. Sammy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Öö, tota miksi poistat noita maksutietoja?
   
 12. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Ihan kaiken varalta, siis maksukortit/paypal-yhteyden tililtä. Saahan ne sinne hetkessä takaisin Eipä noihin kai käsiksi pääse, mutta nyt on ainakin varmaa ettei pääse.
   
 13. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Kyberhyökkääjät ja klovnit saman luiskan täytteeksi ja puskutraktorilla muutama metri maata päälle. Loppuu se minipippelin venytys siihen.
   
 14. Hammeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Minnesota Wild, Juventus
  Kai sitä on lähdettävä baariin vetää perseet. Tuskin saa kuitenkaan nettipelejä pyörimään toviin. Hieman sai tapettua aikaa Netflixissä tähän mennessä, mutta nyt sekin sitten sanoi itsensä irti.
   
 15. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  DDoS-hyökkäys on analogiana vähän sama, kuin lauma protestoijia estäisi pääsysi pankkiin. Voihan se vituttaa, mutta rahasi ovat turvassa. En toki väheksy tietomurtojen merkityksellisyyttä (taannoinen PSN-murto jokunen vuosi sitten oli ehdottomasti sitä), mutta tämän kaltainen "hakkerointi" aiheuttaa lähinnä haukotusta itsessä.

  EDIT - näemmä kyseessä hyökkäys DNS-palvelimia kohtaan: This Is Probably Why Half the Internet Shut Down Today [Update: It’s Getting Worse]
   
 16. A Siente Jäsen

  Kannattaa aina pitää maksutiedot poissa paypal ja PSN/muilta tileiltä. Ihan vain varmuuden vuoksi.
   
 17. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Vittu viikon loma alkoi tänään ja pellet käyneet hakkeroimassa. Ei jumalauta. Sama homma pari vuotta sitten joululomalla. Taidan vetää kännit.
   
 18. Hammeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Minnesota Wild, Juventus
  Nyt päästi kirjautumaan sisään taas. Nettipelitkin toimii NHL 17 puolella.
   
 19. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Oikeasti mistään ei kannata edes maksaa. Kannattaa myös leikata oma pankki/luottokortti kahtia. Ja polttaa pelikonsoli/PC/mikälie. Bunkkeriin mars.
   
 20. A Siente Jäsen

  Lainaus:
  Kannattaa maksaa jos haluaa tuotteen. Ne tiedot voi sen jälkeen poistaa. Aika monelta tutulta on vaan viety salasanat paypal tilille ja sieltä kaikki rahat. Sieltä on sit osteltu omalle PSN tilille toisen paypalilla pelejä. Kyllähän ne rahat lopulta takasin saa, mutta ihan vitusti vaivaa aiheuttaa.
   
 21. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Aika moni tuttusi on sitten joko vitun tyhmä, tai käyttää salasanana salasanaa. Ei pahalla. Ja juu, kopkop omallakin kohdalla.
   
 22. A Siente Jäsen

  Lainaus:
  Joo ei, mutta näissä kannattaa aina olla tarkkana. Se on lopulta ihan sama mikä se salana on, jos joku sen haluaa murtaa niin se siinä kyllä onnistuu. Jos siis tietää mitä tekee.

  Mutta ihan vaan että kannattaa oikeasti olla tarkkana näiden kanssa, se vituttaa kun sattuu omalle kohdalle.
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2016 klo 04.19
 23. Hammeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Minnesota Wild, Juventus
  Onko muilla ongelmia logata PSN-verkkoon sisään? Nettisivut kertoo kaiken olevan kunnossa mutta verkkotesti konsolin puolella sanoo vain "PSN might be temporarily busy. Please try again later."
   
 24. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Onko Sonylla taas joku kaatunut? En pääse PS Networkkiin, sanoo että salasana väärä (ei ole) ja kun koitan hakea uutta salasanaa se sanoo "Antamasi tiedot eivät ole kelvollisia"
   
 25. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Nopealla katsauksella Twitteristä, ainakin USA:n länsirannikolla ja Briteissä ollut parilla tyyillä samaa ongelmaa muutama tunti sitten. En tiedä liittyykö.