Playoffs 2024 puolivälierät: Tappara (1.) – TPS (9.)

  • 85 209
  • 934

Kumpi painelee välieriin?

  • Tappara

    Ääniä: 217 53,3%
  • TPS

    Ääniä: 190 46,7%

  • Äänestäjiä
    407

Siwawaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Levtchi saa jäähyn kun TPS:n pelaaja lyö itseään omalla mailalla naamaan ja Kontiola saa jäähyn puhtaasta taklauksesta. Ja silti kuulemma tuomarit suosii Tapparaa...
No tällä perusteella Fröberg lensi ulos puhtaasta taklauksesta. Teillä Levtchi vetelee poikkarilla numeroihin ja mitä näitä nyt on. Tuo korkea oli huono tuomio, mutta se olikin ainoa, mistä Tepsi hyötynyt
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ikan sanoin. Voittajalla on aina ne oikeat vastaukset. Tappara onnistui parantamaan peliään enemmän sarjan edetessä ja etenee ansaitusti jatkoon. Palloseuran kannalta se ryöstö olisi pitänyt ottaa heti siitä avauspelistä jos jatkoon olisi mielinyt. Isossa kuvassa kenttäpeli alkoi enemmän ja enemmän tasoittumaan ja kääntymään Tapparalle sarjan edetessä vaikka tasaista vääntämistä tämä aika pitkälti olikin. Tapparan karvaus alkoi sarjan edetessä puremaan Tepsin väsyneeseen miehistöön eikä TPS päässyt jauhamaan pitkiä hyökkäyksiä ja sitä myöten antamaan jatkopainetta Tapparan pakkeihin. Vaikka noista Tapparan tämäniltaisista maaleista jäi halpa maku suuhun niin ihan ylpeä voi Tepsin suorituksista olla tässä sarjassa.

Onnea Tapparalle.
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Onnea Tapparalle jatkoon. Ihan hyvä sarja tästä tuli, vaikka moni Raumalainen selvännäkijä veikkasikin Tapparan vievän 4-0.
 

12961

Jäsen
Noin. Se on sitten kotimaisen liigan seuraaminen tältä keväältä siinä ja siirrytään muiden lajien ja sarjojen pariin. Bandwagonit on muovia.

Paransihan palloseura käsittämättömän paljon runkosarjan lopusta, joten näillä esityksillä on ihan hyvä lähteä ensi kauteen!
 

Leipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Posipetterit
Tuomareista varmaan ihan riittävästi jauhettu joten ei siitä enempää. Mutta on Tappara vaan kova joukkue eikä mikään yllätys jos taas mestaruuden vie. Levtchi ja Heljanko etunenässä ärsyttävän hyviä.
 

Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestistä on annettu pelikielto.
Siellä se Tapparan Varkauden kautta Tampereelle tullut ryssä veti ensin poikkarilla kaverin jäihin ja sitten alusti Tapparan jatkoaika voittoon. Kyllä noi tuomarit oli huonoja. Ei siinä mitään, on se Levtcchhi pelimiehiä.

Viesti ja aivan täydellisen turha ryssittely on viety kurinpidon käsiteltäväksi - Modet
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
Oli tiukka peli ja sarja, mutta oikea joukkue lopulta jatkoon menee. Tappara ei ollut silmiä hivelevä, mutta se oli tappavan tehokas ja kiekkovarma. Edes tiukemmissakaan paikoissa Tapparalla ei kiekko polttanut lavassa. Ihan ei Turussa kausi jatkunut Huhtikuun puolelle, mutta päästiin sentään playoffmenoa maistamaan ja kolme kotipeliä tekee hyvää taloudelle. Kiitos Tappara ja menkäähän (taas) pitkälle.

Ps. Heljangon selän taakse on näköjään mahdollista laittaa neljä kiekkoa. Ainakin yksittäisessä ottelussa.
 

Mangusti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, mestis
Hyvin tepsi laittoi vastaan runkosarjaan nähden. Monessa pelissä pleijareissa oli jopa selkeästi tapparaa parempi. Vähän kolmannen erän tasoitus oli kyseenalainen kun päivänselvä poikkari jäi 5s aikaisemmin viheltämättä. Kokonaisuudessaan parempi kuitenkin meni jatkoon. Onnea Tappara.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Hyvä sarja, pienet erot, ei muuta kommentoitavaa. En olisi vuoden vaihteessa uskonut, että näin paljon voi harmittaa viel tällä kaudella.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Kiitos Tepsille hyvästä sarjasta! Tappara oli kyllä kusessa omassa päässä Tepsin karvauksen, Viljami Marjalan ja Markus Nurmen kanssa, mutta pelaaminen oli onneksi nousujohteista. Sarja ratkesi erittäin pienillä marginaaleilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös