Playoffs 2024 finaalit: Tappara (1.) – Pelicans (3.)

  • 153 517
  • 1 687

chubster

Jäsen
On Tappara uskomattoman kova joukkue ja organisaatio. Ulisijoita löytyy aina, täällä hattua päästä, ei voi kuin ihailla.

Ei löytynyt tänäkään keväänä yhtäkään joukkuetta, joka olisi ollut lähelläkään Tapparan kaatamista. 4-2, 4-1 ja 4-1ei valehtele, ylivoimainen tänäkin keväänä.

Uutta yritystä ensi kaudella taas ympäri suomen!
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitos Pelicansille sarjasta. Joukkue oli tällä kaudella jäätävän kova, kovempi kuin 4-1 sarjasta ehkä voisi päätellä. Finaaleissa siitä nähtiin ehkä parhaat esimerkit kolmos- ja nelospeleissä. Ihan ei riittänyt päätyyn asti, mutta mitään hävettävää tässä esityksessä ei ollut. Kova joukkue lopulta, vaikka alkukausi hiukan takkuileva oli.

Tappara taas.... En tiedä. Melkoinen kausi taas. Alkukaudesta mentiin liki päättömästi koheltaen. Pitkin runkosarjaa hiukan peli takkuili eikä aina vakuuttanut edes voittopeleissä. Mutta pudotuspeleissä.... Olihan tuo kone lopulta melkoisessa vireessä. Puolustuspeli aivan timanttia ja takana viimeisenä lukkona aivan jäätävän kovassa tikissä oleva Heljanko. Nopeat vastaiskut ja kyky hyödyntää maalipaikkoja. Henkinen kantti joukkueella oli vaihteeksi kunnossa. Omaan tekemiseen luotettiin loppuun asti ja se riitti viimeisen erän nousuihin useamman kerran. Johtavat pelaajat tekivät sen, mitä piti. Heljanko, Rauhala, Vittasmäki, Savinainen... Levtchikin lopulta astui valokeilaan.

Melkoinen joukkue tämäkin, melkoisen viihdyttävä kausi kaikkineen. Kiitos Tapparalle tästäkin kaudesta. Upea kausi. Ei haitannut liikaa siirtyminen Grönborgin aikaan. Välikausi olisi ymmärretty, mutta tulos saatiin sen sijaan. Melko etuoikeutettu olo fanina on, kun tätä matkaa pääsee seuraamaan. Organisaatio asettaa tekemisellään riman ihailtavan korkealle päivästä toiseen.
 

Kilimaisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huikeaa. Erityiset kiitokset ja onnittelut Heljangolle, kolme runkosarjan voittoa putkeen, kolme mestaruutta putkeen, ja huolimatta pitkin matkaa (lähinnä muiden joukkkueiden kannattajilta) tulleista oudoista epäluottamuslauseista, pyyhki jäätä jokaisella vastaantulleella maalivahdilla vaikka olivat milloin mitäkin flow-ukkoja ja huippulahjakkuuksia (ja kyllä niitä vastaan tuli, ei siinä mitään).
 
Suosikkijoukkue
TPS, Winnipeg Jets
Ylivoimainen organisaatio. Harmittaa neutraalista ja tietysti oman seurankin näkökulmasta. Ei se ole Tapparalta pois. Ehkä 2020-lukuun saadaan vielä yksi jännittävä finaalisarja. Saadaanhan? Tämä oli ihan samanlainen läpihuutojuttu kuin viime vuonnakin. Toivottavasti Lahdessa finaalipaikka tasaa nyt ainakin taloustilannetta eikä ole enää vaaraa päällä. Katseet ensimmäisinä Helsingin ja Oulun suuntaan kun jonkun pitäisi laittaa tälle hommalle stoppi?
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Uskomaton tämän kauden tarina, niin uskomaton ettei sitä vielä täysin tajua! Tripla ja kaikissa kannua nosteltu uudella kotiareenalla. Kiitos myös kravaattiosastolle Rikard Grönborg, Juha Juujärvi, Pasi Puistola ja Aki Näykki uusista tuulista!!! Christian Heljankoa tulee jo nyt ikävä, onnea Betonille vielä isompiin valoihin!

Edit.Typo
 
Viimeksi muokattu:

OstaMuranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Colorado Avalanche
Onnittelut Tappara. Niinhän siinä taas kävi että pelataan 60 min ja lopulta aina Tappara voittaa...
 

Parthicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Carl Brewer se aikanaan uudisti kiekkoilua aika älyttömästi. Mutta siitä nyy ehkä on niin kauan, että turha niitä muistella.

Tapparalla oli jo alla kaksi peräkkäistä mestaruutta. HIFK ei ollut ennen Brewerin tuloa voittanut yhtään mestaruutta, ei yhtään hopeaa ja vain kaksi pronssia. Asioiden muuttaminen kesken menestyksen on paljon vaikeampaa ja se on aina iso riski. Tapparan riskinotto kannatti.
 

kyyninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, Englanti, paikalliset huumoriseurat
Suhun pätee yksi erittäin hyvä sanonta "ihmisenä täysin paska".

Onnittelut Tapparalle ja osalle faneista, se toinen osa vahvisti mielikuvaani Suomen junteimmista faneista.
Luulisi, että olisi vuosien saatossa oppinut suhtautumaan lahtelaisiin joukkueisiin kyynisesti. Itse opin tämän jo joskus 20 vuotiaana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös