Playoffs 2022 finaalit: Tappara (1.) – TPS (4.)

  • 121 788
  • 1 287

Jeriko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onnittelut Tapparalle ansaitusta mestaruudesta ja näin uusi areenakin sai ansaitun päätöksen ensimmäiselle kaudelleen.

Hieno saavutus on tepsiltäkin olla toinen kerta finaaleissa putkeen. Harmi tepsiläisten kannalta, ettei kumpaakaan vuonna ollut pienintäkään jakoa.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Onnittelut Tapparalle mestaruudesta, olipa uskomattoman vähämaalinen finaalisarja.
Onko ihme tuolla tuomarilinjalla?? Onnea Tapparalle kuitenkin. Pitää nyt taas hetki jaksaa sinioransseja kaupunkikuvassa, onneksi ne on sentään työpaikalta siirtyneet muualle töihin :)
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Ei olisi Tappara tarvinnut mestaruuteen tuomariapuja, mutta tänään niitä oli tarjolla.

Onnea Tapparaleiriin!.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Onnea Tampereelle. Juhlinta katsomossa näyttää samalta kuin Porissa silloin kun Ässät tekee runkosarjamatsissa maalin. Vähän laimeaa mestaruusjuhlinnaksi siis, mutta ymmärtäähän sen.
 
Onnittelut Tapparalle.

Turussa alkaa ylivoimatreenit seuraava kautta varten todennäköisesti välittömästi vappujuhlien jälkeen. Aivan käsittämätöntä, jotain 80 peliä pelattu tätä kautta yyvee tossa kunnossa. Siihen meni mestaruus myös.
 

SFedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Tämänkö pitäisi olla kiekkokevään kliimaksia. Vitun 1-0 peliä finaaleissa. Tylsää. Toivottavasti tulevina vuosina näissä peleissä oikeasti pelataan voitosta. Mitään pois Tapsulta ottamatta. Tylsät finaalit.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Älytön pumppu tuo Tappara. Täysin hurjaa suorittamista vuodesta toiseen, suorastaan konemaista. Yhdeksän perättäistä välieräpaikkaa ja mestaruuksien määrä kasvoi jälleen kerran yhdellä. Siis ihan älytön saldo ja vuoren varmaa suorittamista kaudesta toiseen. Loistavasti, kovasti ja urhoollisesti TPS kyllä taisteli, laittaen kaiken likoon, mutta tuo Tappara on vaan ihan tajuton kone, ei voi mitään. Paras voitti, ei kahta sanaa ja niin kuuluukin huippu-urheilussa.

Ei voi kun jopa hieman kateellisena - ja toisaalta todella suurella kunnioituksella ja arvostuksella - kyllä katsella tuota Tapparan konemaista ja älyttömän tasaista suorittamista vuodesta toiseen. Vaatimustaso ja halu kehittyä sekä muuttua on tapissa. Huomaa kyllä, että ikinä ei olla tyytyväisiä siihen nykytilaan, kuten Tapola eräässä haastattelussa totesi ja se kyllä näkyy urheilullisena menestyksenä ja huikeana tasaisuutena.

Älytön dynastiseura ja huikea markkinajohtaja, josta muut voivat vain ottaa mallia, miten asiat hoidetaan vimpan päällee vuodesta toiseen. Onnittelut Tapparalla Suomen mestaruudesta!
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tyly esitys, joka ei jätä pahemmin jossiteltavaa. Tapparan ensimmäinen erä tänään oli jotain, mitä olisi hienoa nähdä Liigajoukkueilta useamminkin kuin vain erä silloin, erä tällöin. Toki mieluummin molemmat kaukalossa olevat joukkueet saisivat olla valmiit samaan.

Kiitos Turkuun näistä. Karejev viimeisenä lukkona ja loistavasti toimiva puolustuspeli antoivat melkoisen haasteen. Noin kova puolustuspeli on melkoinen selkäranka omalle pelille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös