charlieglide

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hatunnosto Lukolle, kiitos sarjasta. Ei sitä aavistanutkaan että oma joukkue näin pitkälle pääsi, mutta huomattavasti parempi että mestaruuden voitti Lukko kuin joku viime vuosien ”tuttu” finaalisakki.
 
"Bertrandin maila on Tapparan pelaajan mailan luistimessa kiinni."

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Vähän kyllä semmonen surströmming-fileer sivumaku jäi tästä. Gösta hannells fisksaltare A-B Skagskudde
 
"En kyllä nähnyt koko tilannetta mutta Pyörälä kampattiin selvästi." -Ari Stenius-

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Valtavasti onnea Rauman Lukolle ja sen kannattajille!
Olette ansainneet mestaruutenne ja onnea myöskin Turkulaiselle valmentajallenne Pekka Virralle joka loi Raumalle uuden kiekkokulttuurin ja tärkeimpänä että selvisi tuosta vakavasta taudistaan. Toinen iso tekijä Lukon kannalta oli Kalle Salstedtin paluu Turusta Raumalle. Siinä on todellinen kiekkoprofessori jonka menetystä täältä harmitteli lähes jokainen.
Tepsi taistelisi loistavasti ja joka hieman yllättäenkin pelasi finaaleissa joissa sitten ei enää voinut paremmalleen mitään.
Lukon pelitapaa on ajettu sisään neljä vuotta ja heidän kokonaisvaltainen viisikkopelaaminen oli niin loistavaa jääkiekkoa ja katseltavaa että ei voi kuin näin Tepsin kannattajanakin ihailla sitä.
Tepsin tulevaisuus näyttää myöskin hyvältä jollei organisaatio onnistu sitä jälleen töpeksimään. Joukkueeseen ajettiin valtava määrä omia nuoria jotka hieman yllättäenkin jo nyt ottivat ison roolin joukkueessa. Joukkueessa pelasi yli toistakymmentä omaa tai Turun seudun kasvattia. Harvoin finaaleissa pelaa joukkue jolla tosiaan noin monta omaa tai alueensa kasvattia.
Tepsi tulee hajoamaan jälleen jonkun verran ja isoja nimiä lähtee valitettavasti muualle. Toivon mukaan Kallio ja Urama ovat onnistuneet hankkimaan heidän tilalleen huippuvahvistukset ja lisäksi nämä nuoret ovat nyt myös vuoden ja finaalien verran kokeneempia.
Uskon myös että Lukko tulee olemaan lähivuosinakin vahva Salstedtin kerätessä sinne vahvan joukkueen jatkossakin.
Ei muuta hyviä juhlahetkiä Raumalle ja toivon mukaan mekin saamme vielä joskus kokea vastaavaa riemua.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Isot onnittelut Rauman Lukolle. Erityisesti Virralle ja Sahlstedtille!

Lukon vahvuus näkyi parhaiten 2. finaalissa. TPS onnistui hienosti käyttämään mahdollisuutensa 1. finaalissa, mutta Lukko ei lamaantunut tästä ja tuli entistä vahvempana lauantaina. 3. ja 4. finaalissa Lukon rutiinitaso riitti. TPS:n osalta ehkä hieman löpö loppui vaativan pelitavankin myötä.
 
"I'm One of God's own prototypes. Too weird to live, and too rare to die.. "

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tarjosihan TPS erinomaisen hyvän vastuksen finaaleissa. Perjantai-iltana jopa varsinaista shokkihoitoa. Se kuuluu tähän hommaan että välillä tulee yllätetyksi housut nilkoissa. Lopulta Lukko kuitenkin otti sen mitä me kaikki kannattajat toivottiin ja odotettiin, mutta ei TPS helpolla taipunut kertaakaan.

Uusi kausi alkaa jo neljän kuukauden päästä ja silloin on taas uudet kujeet.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Propsit muuten turkuhallille, sillä hienosti olivat mainostaulut matsin jälkeen laittaneet Suomen Mestari 2021 jne .

Sanoisin että ehkä onni ettei viime keväänä pelattu PO:ita . Siis tämän kauden finaalien osalta, sillä jos joukkue olisi jo viime kaudella saanut treenata näitä, niin olisi voinut mennä melkoiseksi ylikävelemiseksi. Nyt kuitenkin ihan finaalien arvoiset väännöt.
 
"Raumalla nähdään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjakolmonen JYP isännöi vahvistunutta Lukkoa" - Jatkoaika-

Anrii

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, JarPa
Nyt vasta näin matsin loppuun. Koko illan koittanut pitää median ja somet pois näkösältä. Onnittelut Lukolle ja pitäkäähän raumalaiset hauskaa.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Pahalta tuntui sydämessä kun Raipe itki lähetyksessä.

Hieno mies!
Kyllä se tuntui ja nimenomaan pahalta. Helkutin hienoa että Lukolla oli vastassa TPS, jota kohtaan ei ainakaan itsellä ole suurempia patoumia ja jolle toivoo menestystä. Extra-hienoa tuosta tekee ne puheet Tepsiä kohtaan viime kesänä ja syksynä, muukalaislegioona ja eikö sääleihin pääsyn pitänyt olla mestaruus yms? Hieno yhden kauden tarina moneltakin kantilta.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
People's Front of Judea
Se oli sellainen finaalisarja se. Miksei kukaan kertonut etukäteen että tulee muuten mestaruuden voittamisesta aika saatana hyvä fiilis!!
Eilen tapahtui paljon kaikkea koskettavaa mutta Raipen kyyneleet kyllä pyyhki hymyn naamalta hetkeksi. Sympaattinen äijä.

Onnea myös Turkuun. Hieno tuhkimotarina naurunalaisesta finalistiksi ja paljon omia junnuja joukkueessa.
Hienoa jos TPS nousisi takaisin menestyväksi seuraksi jatkossakin, kunhan ei Lukon kustannuksella.

Tämä ketjukin oli pääosin melko viihdyttävää luettavaa. Ekan finaalin jälkeen kyllä vittuilu nosti ehkä liikaa päätään mutta kai se oli ihan ymmärrettävää kun Lukkoa hehkutettiin joka puolella ylivoimaiseksi niin voitto avasi vähän patoja. Annetaan anteeksi;)

Spinelle vielä terveisiä että pitää ne napit visusti kiinni ensi kaudella.
 
NOBODY expects the Spanish Inquisition!

Remy Martin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kiitokset turkulaisille hyvästä vastuksesta sekä täällä että kentällä.

Nykytepsi Raipen johdolla oli hyvinkin sympaattinen joukkue ja olisin mielelläni heille suonut mestaruuden jonkun toisen kuin Lukon kustannuksella. Siis tälle joukkuelle, ja nyt jopa ehkä TPS:lle seuranakin.

Kummasti tässä on viimeisen 20 tunnin aikana laimentuneet ne mielen syövereissä vuosikymmeniä painaneet vitutukset jotka silloiset puolivälierätappiot polvivammoineen ja TPS:n raumalaisjunnujen ryöstökalastus on saanut aikaan.

Erikoisen hienoa tämän vuoden matkassa olis se että saatiin kuittailtua velkoja sekä Tepsille että Tapparalle. Onko Liigassa enää yhtään joukkuetta jota Lukko ei olisi pleijareissa voittanut jos vaan pelattu on?
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mustavalkoiset
Hienoa on ollut seurata Lukon kultajuhlia ja fanien suurta riemua, oikeaan osoitteeseen meni todellakin mestaruus tänä vuonna.
Ensi vuoden keskinäisiä kohtaamisia odotellessa, pitääkin tulla pitsiin turisemaan raumlaisten kanssa.
Hyvää kesää ja voitonjuhlia Lukon kannattajille.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Suomen mestari 2021
Aloin vasta nyt käymään läpi tätä ketjua ja täällähän on loistavaa materiaalia viikon takaa.

Rasvatkaa röörit raumalla! Koko sarja tulee kakkoseen.

Tää on ylikävely.
Sitten vain raumalaisia selityksiä kuuntelemaan. Parhaita ei palkita, mutta voidaan nauraa kaikki yhdessä.
Ja paine kasvaa, paine kasvaa..olinko näkevinäni jo et lehväslogon polvet notkahti ja kylmä totuus iski kupoliin? #lukkosulaaaina#
Onnittelut hopeasta kuitenkin.
 
"My name is TJ Markiewicz, I'm a real person."

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestarit 2021, Greta Thunberg
En jaksa alusta asti lukea, mutta minähän sanoinkin, että yleensä voitetaan tyylillä ja annetaan niiden provojen olla ja sitten on sellaisia, jotka tulevat 3 päivää ratkaisun jälkeen kaivelemaan näitä provoja ja ilkkumaan.
Lukon kannattajat saivat sen verran paljon kuulla mielipiteitä ylimielisydestä, että on ihan oikein laittaa muutamat provoilijat ruotuun. Se on voittajille kuuluva oikeus. Eihän täällä ole vittuiltu kuin vain muutamalle nimimerkille.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En jaksa alusta asti lukea, mutta minähän sanoinkin, että yleensä voitetaan tyylillä ja annetaan niiden provojen olla ja sitten on sellaisia, jotka tulevat 3 päivää ratkaisun jälkeen kaivelemaan näitä provoja ja ilkkumaan.
En itsekään arvosta myöhäisiä provoja, mutta ota huomioon juhlapromillet. Nyt juhlitaan!
 
Ässät-Lukko 19.1.2008 2-3, Petri Vehanen 60 torjuntaa, Jokerit-Lukko 22.1. 2008 3-0, Petri Vehanen 62 torjuntaa! Petri Vehanen, Maailmanmestari mallia 2011!

Khoenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Eikös tässä ole nykyään yleisesti hyväksytty tyyli, että sarjan ollessa käynnissä, läppä on lentävämpää ja hyvän maun rajoja välillä kolkuttavaa.
Nyt kun kaikki on sanottu ja tehty, olen ilokseni huomannut että kaikki TPS kannattajat tuloksen helpolla hyväksyvät, eikä selittelyille ole sijaa.
Rohkenenko vielä jopa sanoa että vilpittömästä oikeutettua mestaria myös onniteltu.
 

ipe_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Suomen parasta jääkiekkoa!
Hyvin sanottu Khoenator!
Lisään tuohon vielä, että TPS antoi hyvän vastuksen, ja finaaleissa Lukon oli pelattava tosissaan voittaakseen.
Ekan finaalin voitto toi hyvän draivin koko finaalisarjalle.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Kyllä mä ainakin odotan vielä @Spinen yhteenvetoa finaalisarjasta.

Hyvä sarja, Lukon pelitapaa ei TPS kuitenkaan saanut avattua riittävän hyvin.
Melko luokattomana eleenä pidän pelikiellossa olevan kaverin tökkimistä. Tiesit sitä tai et, nauti nyt siitä mestaruudesta ja unohda muiden aiemmat kuittailut ja keskity olennaiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy