Joseph

Jäsen
Onneksi olkoon koko Rauman Lukon organisaatiolle, faneille, ja etenkin Pekka Virralle. Vuosien projekti saa ansaitsemansa päätöksen. Olitte selkeästi paras joukkue, nauttikaa!

TPS-kannattajana en ole myöskään ollut hetkeen näin ylpeä omasta joukkueesta, kauden alussa lytätty joukkue ylisuoritti Raipen ja omien junnujen johdolla, ja venyi tosipeleissä aivan maksimiin. Tällä kertaa se ei vain riittänyt kovaa vastustajaa vastaan.
 

apsi71

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kaapo Kakko
Onnittelut lukolle ja kaikille faneille. Kahden kauden paras joukkue saa nyt palkinnon. Älkää antako koronakauden himmentää tämän arvoa. Mestaruus on aina mestaruus. Hattu päästä. Hyvää kesää kaikille!
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Onnittelut Pekka Virralle, ja joukkueelle. Myös Sahlstedtille, ja muille jotka tätä projektia ovat rakentaneet. Monta vuotta tarkoituksenhakuista kehitystä, joka kulminoitui kahden edellisen vuoden ajan suvereenisti Liigaa hallinneeseen joukkueeseen. Ja kruunu etenkin Pekka Virralle, hieno mies.

Raumaa, Lukkoa ja raumalaisia en onnittele.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Joo kyllähän Lukko oli aivan jäätävän kova. Ei ihan riittänyt TPSn tuhkimotarina.
 
Petteri Nummelin sääntömuutoksista:"Omaan peliin ei vaikuta. Puolustaa ei osaa kuitenkaan, joten hyökätään minkä keritään."

12961

Jäsen
Onnittelut Raumalle! Pelillisesti kolme ekaa peliä olitte vahvoja eikä tänäänkään tainnut voittajasta epäselvää olla?

Yllättävän vähän vituttaa kun luovutin tepsin puolesta jo eilen. Ja tulihan tossa pelin aikana sit tökittyä first ever alle parin golfkierroskin.
 
"Virtala on 160cm sulka päässä, ja siellä se vain saatana menee" -Kai Suikkanen-

Forn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Onnittelut Raumalle! Lukko oli kliinisen hyvä, ei ollut Tepsillä mahdollisuutta. Tepsi pärjäsi hyvin Pelsuja ja Hifkiä vastaan kovalla karvauksella, mutta Lukko osasi joka kerta syötellä ulos karvauksen alta.

Hienoa, että Raumalla saadaan nostella viimein kannua. Ilahduttaa myös, että Pekka Virta sai viimein sen mestaruuden. Ensi vuonna taas uudestaan!
 

ipe_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Suomen parasta jääkiekkoa!
Odotus on ohi! Nyt juhlitaan! Kiitos Lukko!

Kiitos myös kaikille onnitteluista!
TPS teki näistä finaaleista oikean taistelun, ei ollut mikään heittosakki, vaan oikea taistelijajoukkue.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Lukolle, Peksille ja raumalaisille kauanodotetusta mestaruudesta! Täysin ansaittu voitto sekä tämän sarjan että viimeisen 1,5 vuoden suorituksilla.

Vaikka nyt on takki tyhjä niin helvetin ylpeä olen omasta jengistä. Itsekin dumasin Raipen täysin ennen kauden alkua, en olisi ikinä uskonut että finaaleissa pelataan! Uskomaton kausi ja itse lasken tämän voitetuksi hopeaksi. Nyt oli vaan niin kova vastustaja että ihan siihen kirkkaimpaan asti upea tarina ei kantanut.

Hyvää duunia molemmilla myös A-junnuissa ja muutenkin näyttäisi olevan pullat hyvin uunissa että en ihmettelisi jos vielä lähivuosina kohdattaisiin näissä merkeissä uudestaan.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta -61, Jokerit 1972-2013
Onnittelut ilmeisen ansaitusta Jääkiekon Suomen Mestaruudesta 2020-21 kaikille Lukkolaisille!!!

Liigan pelejä en seurannut ennen pudotuspelejä, en seurannut itseasiassa seuralätkää ollenkaan kuluneena kautena, entinen suosikki kun pelaa missä pelaa... Raumalla tehty jo pitkään hyvää duunia lätkän parissa ja seuraa olen Ässien ohella sympannut. Nyt ei tarvii selitellä, vain juhlia!!! Onnittelut!!!
 
Kung Erik I Karlsson!

Parthicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mulla ei oo tarvetta morkata Tepsiä. Heistä näki, että tekevät kaikkensa ja yrittivät. He vain kohtasivat parempansa.

Joskus on teidän vuoro, nyt se on meidän.
 
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt on isojen juhlien aika. Ei kannata miettiä vielä ensi kautta ja millainen joukkue silloin on kasassa. Pakka kuitenkin mestareilla usein hajoaa ja rakentaminen alkaa uudestaan. Kuinka se sitten onnistuu nähdään syksyllä
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tps, Penguins
Mitä tahansa tässä tullut sarjan aikana sanottua, niin tosiasia näin pelin jälkeen ja tässä epätiedottomassa tilassa ennen kuin vuosikausien vitutus alkaa, pakko se on onnitella molempia joukkueita, huikeat finaalit ja parhaat olivat paikalla ja lukko kokonaisuudessaan oli parempi paikallaolijoista. Molempien kaudelle 10+. Ja solidaarisena toki otan itsekkin muutaman oluen tänään, eri syistä tosin kun siellä Tifosin katolla :)
 

Malcolm

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Raumalle! Pelillisesti kolme ekaa peliä olitte vahvoja eikä tänäänkään tainnut voittajasta epäselvää olla?

Yllättävän vähän vituttaa kun luovutin tepsin puolesta jo eilen. Ja tulihan tossa pelin aikana sit tökittyä first ever alle parin golfkierroskin.
Itsellä golfit tänään aivan vihkoon ja pakko nöyrtyä paremman edessä kiekon puolellakin. Raumalaisille lämmintä kättä täältä päin! Pitkä odotus tuli päätökseen ja ansaittu mestaruus ehdottomasti.
 
Viimeksi muokattu:

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Suomen mestari 2021
Kiitos TPS hienoista finaaleista. Entisenä turkulaisena sympatiat sinnepäin. Hopea on upea saavutus Raipen ryhmältä.
 
"My name is TJ Markiewicz, I'm a real person."

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihaan sinua ihminen.
Onnea Lukkolaisille, pelaajille ja kannattajille.
 
“Ymmärrän vain hiljaista, sisältäpäin kumpuavaa juhlintaa, sellaista jota sivullinen ei juuri huomaakaan. Kynttilän liekki ikkunalla ilmentää mielestäni paljon asiaa...”

― Veikko Huovinen, Mikäpä tässä
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy