MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Joo kyllähän Lukko oli aivan jäätävän kova. Ei ihan riittänyt TPSn tuhkimotarina.
 
Petteri Nummelin sääntömuutoksista:"Omaan peliin ei vaikuta. Puolustaa ei osaa kuitenkaan, joten hyökätään minkä keritään."

12961

Jäsen
Onnittelut Raumalle! Pelillisesti kolme ekaa peliä olitte vahvoja eikä tänäänkään tainnut voittajasta epäselvää olla?

Yllättävän vähän vituttaa kun luovutin tepsin puolesta jo eilen. Ja tulihan tossa pelin aikana sit tökittyä first ever alle parin golfkierroskin.
 
"Virtala on 160cm sulka päässä, ja siellä se vain saatana menee" -Kai Suikkanen-

Forn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New Jersey Devils
Onnittelut Raumalle! Lukko oli kliinisen hyvä, ei ollut Tepsillä mahdollisuutta. Tepsi pärjäsi hyvin Pelsuja ja Hifkiä vastaan kovalla karvauksella, mutta Lukko osasi joka kerta syötellä ulos karvauksen alta.

Hienoa, että Raumalla saadaan nostella viimein kannua. Ilahduttaa myös, että Pekka Virta sai viimein sen mestaruuden. Ensi vuonna taas uudestaan!
 

ipe_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Suomen parasta jääkiekkoa!
Odotus on ohi! Nyt juhlitaan! Kiitos Lukko!

Kiitos myös kaikille onnitteluista!
TPS teki näistä finaaleista oikean taistelun, ei ollut mikään heittosakki, vaan oikea taistelijajoukkue.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Lukolle, Peksille ja raumalaisille kauanodotetusta mestaruudesta! Täysin ansaittu voitto sekä tämän sarjan että viimeisen 1,5 vuoden suorituksilla.

Vaikka nyt on takki tyhjä niin helvetin ylpeä olen omasta jengistä. Itsekin dumasin Raipen täysin ennen kauden alkua, en olisi ikinä uskonut että finaaleissa pelataan! Uskomaton kausi ja itse lasken tämän voitetuksi hopeaksi. Nyt oli vaan niin kova vastustaja että ihan siihen kirkkaimpaan asti upea tarina ei kantanut.

Hyvää duunia molemmilla myös A-junnuissa ja muutenkin näyttäisi olevan pullat hyvin uunissa että en ihmettelisi jos vielä lähivuosina kohdattaisiin näissä merkeissä uudestaan.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta -61, Jokerit 1972-2013
Onnittelut ilmeisen ansaitusta Jääkiekon Suomen Mestaruudesta 2020-21 kaikille Lukkolaisille!!!

Liigan pelejä en seurannut ennen pudotuspelejä, en seurannut itseasiassa seuralätkää ollenkaan kuluneena kautena, entinen suosikki kun pelaa missä pelaa... Raumalla tehty jo pitkään hyvää duunia lätkän parissa ja seuraa olen Ässien ohella sympannut. Nyt ei tarvii selitellä, vain juhlia!!! Onnittelut!!!
 
Kung Erik I Karlsson!

Parthicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mulla ei oo tarvetta morkata Tepsiä. Heistä näki, että tekevät kaikkensa ja yrittivät. He vain kohtasivat parempansa.

Joskus on teidän vuoro, nyt se on meidän.
 
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt on isojen juhlien aika. Ei kannata miettiä vielä ensi kautta ja millainen joukkue silloin on kasassa. Pakka kuitenkin mestareilla usein hajoaa ja rakentaminen alkaa uudestaan. Kuinka se sitten onnistuu nähdään syksyllä
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tps, Penguins
Mitä tahansa tässä tullut sarjan aikana sanottua, niin tosiasia näin pelin jälkeen ja tässä epätiedottomassa tilassa ennen kuin vuosikausien vitutus alkaa, pakko se on onnitella molempia joukkueita, huikeat finaalit ja parhaat olivat paikalla ja lukko kokonaisuudessaan oli parempi paikallaolijoista. Molempien kaudelle 10+. Ja solidaarisena toki otan itsekkin muutaman oluen tänään, eri syistä tosin kun siellä Tifosin katolla :)
 

Malcolm

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Raumalle! Pelillisesti kolme ekaa peliä olitte vahvoja eikä tänäänkään tainnut voittajasta epäselvää olla?

Yllättävän vähän vituttaa kun luovutin tepsin puolesta jo eilen. Ja tulihan tossa pelin aikana sit tökittyä first ever alle parin golfkierroskin.
Itsellä golfit tänään aivan vihkoon ja pakko nöyrtyä paremman edessä kiekon puolellakin. Raumalaisille lämmintä kättä täältä päin! Pitkä odotus tuli päätökseen ja ansaittu mestaruus ehdottomasti.
 
Viimeksi muokattu:

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Suomen mestari 2021
Kiitos TPS hienoista finaaleista. Entisenä turkulaisena sympatiat sinnepäin. Hopea on upea saavutus Raipen ryhmältä.
 
"My name is TJ Markiewicz, I'm a real person."

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Onnittelut Lukolle ja Lukko-faneille!

Tepsillä oli eilen tai tänään mahdollisuus ottaa toinen voitto ja viedä sarja viidenteen otteluun. Sen verran oli lopulta kuitenkin tasoeroa, ettei kovin paljoa edes harmita. Paras voitti eikä jossiteltavaa juuri jäänyt.

Myös Tepsin kausi oli hyvä ja finaalipaikka ylitti odotukset. Ennen kauden alkua olisin ollut tyytyväinen jo siihenkin, että Tepsi sai kauden vedettyä läpi ilman karanteeneja. Hienoa oli sekin, ettei yksikään joukkue joutunut luovuttamaan pleijareissa, vaikka runkosarjan aikana oli kaikenlaisia ongelmia.
 

Hyzzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Onnittelut Lukolle ja faneille mestaruudesta. Mahtava finaalisarja jossa ei jäänyt epäselväksi paremmasta joukkueesta. Kiitos myös asiallisesta keskustelusta täällä foorumilla. Palataan asiaan pitsiturnauksessa. Nauttikaa!
 
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Lukolle! Finaalisarjan ja koko kauden, ellei kahdenkin kauden, paras joukkue voitti ja ansaitsi mestaruuden. Hienoa, että pitkä odotus palkittiin ja Raumalla päästään juhlimaan. Oli aikakin.

Kuten ketjussa jo ennen finaalisarjaa kirjoitin, Satakunnan joukkueet ovat omia suosikkejani heti Tepsin jälkeen, joten jos johonkin Turun ulkopuolelle mestaruuspokaalin ”suon”, niin mieluusti Raumalle. Satakunnassa pitkään asuneena tiedän myös miten iso juttu tämä seudulla on, ja kaveripiirissäkin on monta Lukon kannattajaa, joten ilo irti vaan!

Vähän haikeana loppukaneettina: eräs kaverini, kova Lukon kannattaja, menehtyi yllättäen muutama vuosi sitten. Tänään hän olisi ottanut toisenkin oluen mestaruudelle. Pitäkäähän siis raumalaiset sellaiset mestaruusjuhlat että näkyy ja kuuluu ”pilvenreunalle” saakka!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy