Playoffs 2021 finaalit: Lukko (1.) – TPS (3.)

  • 115 957
  • 1 114

Parthicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mulla ei oo tarvetta morkata Tepsiä. Heistä näki, että tekevät kaikkensa ja yrittivät. He vain kohtasivat parempansa.

Joskus on teidän vuoro, nyt se on meidän.
 

Khoenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Onnea Raumalle!
Jos Porin suunnalta hetkesi hiljenevät.

Parempi voitti, ei kahta sanaa.
Tepsin tuhkimotarina oli ylipäätään finaalipaikka tällä kertaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt on isojen juhlien aika. Ei kannata miettiä vielä ensi kautta ja millainen joukkue silloin on kasassa. Pakka kuitenkin mestareilla usein hajoaa ja rakentaminen alkaa uudestaan. Kuinka se sitten onnistuu nähdään syksyllä
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
T-P-S
Mitä tahansa tässä tullut sarjan aikana sanottua, niin tosiasia näin pelin jälkeen ja tässä epätiedottomassa tilassa ennen kuin vuosikausien vitutus alkaa, pakko se on onnitella molempia joukkueita, huikeat finaalit ja parhaat olivat paikalla ja lukko kokonaisuudessaan oli parempi paikallaolijoista. Molempien kaudelle 10+. Ja solidaarisena toki otan itsekkin muutaman oluen tänään, eri syistä tosin kun siellä Tifosin katolla :)
 

Malcolm

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Raumalle! Pelillisesti kolme ekaa peliä olitte vahvoja eikä tänäänkään tainnut voittajasta epäselvää olla?

Yllättävän vähän vituttaa kun luovutin tepsin puolesta jo eilen. Ja tulihan tossa pelin aikana sit tökittyä first ever alle parin golfkierroskin.
Itsellä golfit tänään aivan vihkoon ja pakko nöyrtyä paremman edessä kiekon puolellakin. Raumalaisille lämmintä kättä täältä päin! Pitkä odotus tuli päätökseen ja ansaittu mestaruus ehdottomasti.
 
Viimeksi muokattu:

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Vittu.



no onnee ny.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kiitos TPS hienoista finaaleista. Entisenä turkulaisena sympatiat sinnepäin. Hopea on upea saavutus Raipen ryhmältä.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Onnittelut Lukolle ja Lukko-faneille!

Tepsillä oli eilen tai tänään mahdollisuus ottaa toinen voitto ja viedä sarja viidenteen otteluun. Sen verran oli lopulta kuitenkin tasoeroa, ettei kovin paljoa edes harmita. Paras voitti eikä jossiteltavaa juuri jäänyt.

Myös Tepsin kausi oli hyvä ja finaalipaikka ylitti odotukset. Ennen kauden alkua olisin ollut tyytyväinen jo siihenkin, että Tepsi sai kauden vedettyä läpi ilman karanteeneja. Hienoa oli sekin, ettei yksikään joukkue joutunut luovuttamaan pleijareissa, vaikka runkosarjan aikana oli kaikenlaisia ongelmia.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Onnea @Olkku ja muut pumppujalat sekä tervetuloa Pimeälle puolelle.
 

Hyzzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Onnittelut Lukolle ja faneille mestaruudesta. Mahtava finaalisarja jossa ei jäänyt epäselväksi paremmasta joukkueesta. Kiitos myös asiallisesta keskustelusta täällä foorumilla. Palataan asiaan pitsiturnauksessa. Nauttikaa!
 
Suosikkijoukkue
TPS
Onnittelut Lukolle! Finaalisarjan ja koko kauden, ellei kahdenkin kauden, paras joukkue voitti ja ansaitsi mestaruuden. Hienoa, että pitkä odotus palkittiin ja Raumalla päästään juhlimaan. Oli aikakin.

Kuten ketjussa jo ennen finaalisarjaa kirjoitin, Satakunnan joukkueet ovat omia suosikkejani heti Tepsin jälkeen, joten jos johonkin Turun ulkopuolelle mestaruuspokaalin ”suon”, niin mieluusti Raumalle. Satakunnassa pitkään asuneena tiedän myös miten iso juttu tämä seudulla on, ja kaveripiirissäkin on monta Lukon kannattajaa, joten ilo irti vaan!

Vähän haikeana loppukaneettina: eräs kaverini, kova Lukon kannattaja, menehtyi yllättäen muutama vuosi sitten. Tänään hän olisi ottanut toisenkin oluen mestaruudelle. Pitäkäähän siis raumalaiset sellaiset mestaruusjuhlat että näkyy ja kuuluu ”pilvenreunalle” saakka!
 

charlieglide

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hatunnosto Lukolle, kiitos sarjasta. Ei sitä aavistanutkaan että oma joukkue näin pitkälle pääsi, mutta huomattavasti parempi että mestaruuden voitti Lukko kuin joku viime vuosien ”tuttu” finaalisakki.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Vähän kyllä semmonen surströmming-fileer sivumaku jäi tästä. Gösta hannells fisksaltare A-B Skagskudde
 

Hantta#23

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Valtavasti onnea Rauman Lukolle ja sen kannattajille!
Olette ansainneet mestaruutenne ja onnea myöskin Turkulaiselle valmentajallenne Pekka Virralle joka loi Raumalle uuden kiekkokulttuurin ja tärkeimpänä että selvisi tuosta vakavasta taudistaan. Toinen iso tekijä Lukon kannalta oli Kalle Salstedtin paluu Turusta Raumalle. Siinä on todellinen kiekkoprofessori jonka menetystä täältä harmitteli lähes jokainen.
Tepsi taistelisi loistavasti ja joka hieman yllättäenkin pelasi finaaleissa joissa sitten ei enää voinut paremmalleen mitään.
Lukon pelitapaa on ajettu sisään neljä vuotta ja heidän kokonaisvaltainen viisikkopelaaminen oli niin loistavaa jääkiekkoa ja katseltavaa että ei voi kuin näin Tepsin kannattajanakin ihailla sitä.
Tepsin tulevaisuus näyttää myöskin hyvältä jollei organisaatio onnistu sitä jälleen töpeksimään. Joukkueeseen ajettiin valtava määrä omia nuoria jotka hieman yllättäenkin jo nyt ottivat ison roolin joukkueessa. Joukkueessa pelasi yli toistakymmentä omaa tai Turun seudun kasvattia. Harvoin finaaleissa pelaa joukkue jolla tosiaan noin monta omaa tai alueensa kasvattia.
Tepsi tulee hajoamaan jälleen jonkun verran ja isoja nimiä lähtee valitettavasti muualle. Toivon mukaan Kallio ja Urama ovat onnistuneet hankkimaan heidän tilalleen huippuvahvistukset ja lisäksi nämä nuoret ovat nyt myös vuoden ja finaalien verran kokeneempia.
Uskon myös että Lukko tulee olemaan lähivuosinakin vahva Salstedtin kerätessä sinne vahvan joukkueen jatkossakin.
Ei muuta hyviä juhlahetkiä Raumalle ja toivon mukaan mekin saamme vielä joskus kokea vastaavaa riemua.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Isot onnittelut Rauman Lukolle. Erityisesti Virralle ja Sahlstedtille!

Lukon vahvuus näkyi parhaiten 2. finaalissa. TPS onnistui hienosti käyttämään mahdollisuutensa 1. finaalissa, mutta Lukko ei lamaantunut tästä ja tuli entistä vahvempana lauantaina. 3. ja 4. finaalissa Lukon rutiinitaso riitti. TPS:n osalta ehkä hieman löpö loppui vaativan pelitavankin myötä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tarjosihan TPS erinomaisen hyvän vastuksen finaaleissa. Perjantai-iltana jopa varsinaista shokkihoitoa. Se kuuluu tähän hommaan että välillä tulee yllätetyksi housut nilkoissa. Lopulta Lukko kuitenkin otti sen mitä me kaikki kannattajat toivottiin ja odotettiin, mutta ei TPS helpolla taipunut kertaakaan.

Uusi kausi alkaa jo neljän kuukauden päästä ja silloin on taas uudet kujeet.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Propsit muuten turkuhallille, sillä hienosti olivat mainostaulut matsin jälkeen laittaneet Suomen Mestari 2021 jne .

Sanoisin että ehkä onni ettei viime keväänä pelattu PO:ita . Siis tämän kauden finaalien osalta, sillä jos joukkue olisi jo viime kaudella saanut treenata näitä, niin olisi voinut mennä melkoiseksi ylikävelemiseksi. Nyt kuitenkin ihan finaalien arvoiset väännöt.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös