Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 välierät: Ketterä (3.) – TUTO Hockey (5.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Kaukalon laidalla, 29.03.2019 klo 21.49.

 1. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Joo näinhän se se on monessa asiassa maltti on valttia. Kyllähän se kuulostaa hurjalta kun puhutaan prosenteista +50% mutta siitä kun hypätään puhumaan euroista siis 5€ korotus niin eihän tuo ole käytännössä mitään. Mitäpä sillä saa no kakspuol kuppii kahvii tai oluen. Väittäisin et nuo vakituisesti peleissä käyvät 6-800 henkeä maksaisi sen mielellään kun suurinpiirtein kaikki noista tietää et seura tarvii oikeesti noita rahoja. Sitten taas ne 400 Glory Huntteria ei ees koko asiaa huomaa.
  Mitä taas tulee tuohon Keltaisen mainitsemaan Lappeenrannassa pelaamiseen sehän olisi yksi vaihtoehto muiden joukossa, mutta tietäen tuon kaupungin ahneuden niin tuhoon tuomittu.
   
 2. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuo on hyvä et Pippe Mikke on pois sehän saattas kilahtaessaan saada aikaan vaikka minkälaista tuhoa. Sinällään ikävää kun sattu tuo U-18 leiri tähän saumaan. Mutta ei se vaikuttanut Hifk rosteriin mitenkään, Lundel saa pelata Hifk:n välierät et eipä olla samalla viivalla. Kyllä tuolla kokoonpanolla tänään pannaan sarja poikki.
   
 3. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllä ihmetyttää tuo Liigan ja Mestiksen eriarvoisuus tässä U-18 leirityksessä. Tärkeät jätkät lähtivät niin Ketterältä, kuin LeKiltä tuonne leirille, vaikka isot pelit olisi molemmilla tänään edessä.

  Noh, niillä mennään mitä on.
  Tuli/vääntövoimaa tuli Ketterän kakkoseen reilusti, mutta samalla lähti kyllä silkinpehmeitä käsiä ja peliälyä isosti. (ts. Kestilän ruokkija on nyt poissa tuosta)

  Pippe voi nyt venytellä kikuleitaan popcorn laatikko kädessä, rivillä seitsemän.
   
  OCE tykkää tästä.
 4. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Sanon nyt vaan oman mielipiteeni, pidän edelleenkin Pohjanoksaa sarjan parhaana maalivahtina. Nyt vaan on sattunut muutamia mustia hetkiä. Suurin syy tuolle joukkueen huonolle pelaamiselle löytyy penkin takaa. Elomon kikka pussista ei vaan löydy mitään uutta. Kyllähän siinä Pohjanoksan epävarmuus kasvaa kun viisikko puolustaa edessä miten puolustaa.
   
 5. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Lainaus:
  Kyllähän siellä sellaisia löröjäkin on mennyt ettei puolustuksella ole ollut osaa eikä arpaa. Ja kirsikkana kermakakun päällä tuo viime pelin 4:s maali. Kyllä Pohjanoksa odotuksiin nähden ollut luvattoman huono. Se ei tosin kiillota muunkaan joukkueen kilpeä niin surkeaa sielläkin on ollut. Ei voi TUTO kuitenkaan näin sukka olla kuin tähän asti on nähty. Nyt täysi höyry päälle, tänään voitto ja sitten keskiviikkona uusiksi.
   
 6. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Pitää kyllä paikkansa, äkkiseltään laskettuna 4-5 tosi helppoa maalia ns. junnu torjuntoja. Mutta kyllä siinä joutuu Pohjanoksa olemaan varpaillaan kun ukkoa lappaa maalille niin ettei kerkee laskemaan, tosin nuo helot on uponnut vähän kauempaa. Esim. eka pelissä Ketterän yhden maalin aikana viisi Ketterän peluria oli 3metrin säteellä maalista, pitäsköhän jonkuu hoitaa et näin ei tapahdu?
   
 7. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Joo nyt on kakkos ketju sellaisessa kokoonpanossa et odotettavissa mitä vaan. Junnut tuossa Kestilän ympärillä saattavat äityä vaikka minkälaiseen rymistelyyn.
   
 8. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Se on siinä!!!
  Ketterä finaaliin 4-0. Kiitokset Tutolle sarjasta.
  Hienoa Ketterä!!!!
  Tuleekohan Keupa tähänkin finaaliin pariksi vai kiipeääkö Leki mukaan???
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Onnea Ketterälle! Toivottavasti voitatte, kun siellä ei ole edes IPK vastassa.
   
 10. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hieno sarja se oli, eikä ollenkaan niin kristallinkirkas kuin 4-0 luvuista voisi päätellä.
  Parempi kuitenkin jatkoon, se on faktaa.

  Kiitos TUTO:lle ja sen kannattajille!
   
 11. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Upeeta Ketterä! En muista tommosta dominointia nähneeni ihan joka osa-alueella tässä kohtaa kautta mitä nyt kakkosnäytöltä tiiraillessa liigan ohella joukkue esitti. Maalivahtipeli 100-0, liike 100-0 ja viimeistely 80-20. Noilla finaali on täysin ansaittu.
   
  OCE tykkää tästä.
 12. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Onnea Ketterälle finaalipaikasta! Uskon että voitatte koko paskan. Paalanen kandee näköjään hankkia joukkueeseen, kun kolmas mestaruus tulossa putkeen :D Ihme on jos ei pyttyä nostella Imatralla. Toivottavasti Imatran jäähalliin keksitään jotain ratkaisuja, että yleisökapasiteettia saisi nostettua? En oo siis tossa uudessa hallissa koskaan käynyt ja ihmettelen kyllä että miksi noin pienet katsomot rakennettu. Mutta joo siirtäkää finaalit vaikka lappeenrantaan, niin saatte sen 3000 katsojaa ainakin.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 13. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kiitos Tutolle reilusta pelistä ja kaivakaa se pronssi itsellenne.
  Kiitos Tuto kannattajille rehdistä palsta väännöstä!
   
 14. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Ai saakeli, finaaleihin! Kiitos TUTOlle sekä kannattajille tästä sarjasta. Vähän ehkä lopulta vaisuksi jäi sarja, odotin kyllä TUTOlta enemmän. Toisaalta olihan nämä kolme edellistä peliä tasaisia, mutta jotain turkulaisten tekemisestä silti puuttui. Loppujen lopuksi tämä sarja oli paljon puhtaampi mitä odotin, vaikka tässä Nickersoniakin on tullut mollattua niin lopulta aika hyvin kaverilla pää piti. Samaa ehkä ei voi sanoa Levosta, mutta turha tässä on enää vanhoja muistella.

  Ketterä saa nyt hyvin lepoa ennen finaaleita. Tavallaan ei ole väliä kumpi vastaan tulee, mutta ehkä mielummin KeuPa ja uusinta Suomen Cupin finaalista.
   
 15. Impiumpilampi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Huhhuh, olipas matsi. Olisi melkein suonut Tutolle voiton tänään, mutta Kaarlehto piti Ketterän kyllä pystyssä, laukaukset aika jäätävästi kotijoukkueelle. Ketterä oli kyllä pinteessä useasti tänään ja pitkiä myllyjä pääsi kaveri painamaan meidän päädyssä. Jos tuto olisi pelannut ensimmäisestä pelistä lähtien kuten tänään, niin sarja voisi olla aivan eri lukemissa.

  Mutta nyt nautitaan finaaleista ja saadaan melko varmasti taas uusia yleisöennätyksiä Imatran Spa-areenalla
   
 16. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Ai saakeli hienoo saatana! Hyvä sarja loppui ehkä jopa liian aikaisin, olisi tätä pitempääkin katsellut, kiitokset Tutolle siintä. Rehtiä peliä se oli loppujen lopuksi ja turhilta ylilyönneiltäkin vältyttiin.

  Ei kait tässä muuta sitten kun ihmettelemään kumpi sieltä vastaan asettuu.

  Lainaus:
  Joo toivottavasti jotain ratkaisuja keksitään koska kysyntä ylittää tarjonnan aika räikeästi. Uskon että keksitään. Oma mielipide tämän päivän pohdintaan tuosta Lappeenrannassa pelaamisesta, ei sytytä kyllä yhtään. Toivottavasti tämä ei ole edes harkinnassa, oma halli on kuitenkin se oma halli. Käydään vaikka repimässä hallin päätyseinä auki että kaikki halukkaat näkevät edes vähän kaukaloa.
   
  OCE, Peteliuz, Impiumpilampi ja yksi muu tykkäävät tästä.
 17. M.O.R.O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mustavalkoinen rytminmuutos #24
  Onnittelut Ketterälle vakuuttavasta dominoinnista ja paljon onnea finaaleihin.
   
 18. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  MILLIVITTU SENTTIVITTU DESIVITTU VITTU DEKAVITTU HEHTOVITTU HEVONVITUNVITTU ja hyvät Herrat Finaalin menon kunniaksi lisäämme yhden mittayksikön ELEFANTINVITTU!!!
  Upeeta Mahtavaa Ketterä Fanit Kiittää Unelma on nyt totta FINAALI
   
 19. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Aika sanaton olo, en olisi ikinä uskonut että mennään sweeppinä finaaleihin. Kiitos ja anteeksi Tuton kannattajille, hoitakaa himmein mitali kotiin! Fiilis on hyvä, mutta kuitenkin vakaa. Mitään ei olla vielä saavutettu vaikka mitali onkin jo varma.

  Jumalauta jätkät, KETTERÄ ON FINAALEISSA!
   
 20. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Aivan niin. Tsemppiä Tutolle pronssipeliin, vaikkei nyt juuri kiinnostaisikaan.
   
 21. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Vaikkei se kuulemma mistään mitään kerrokaan, niin silti uhallanikin menin tirkistämään toisen sarjan ketjua johon oli tullut huikeat 8 viestiä, joista yksi oli ainakin minun kirjoittama. Onneksi meillä tämä sarja aiheutti keskusteluakin tänne. Tänne mäiskitty kuitenkin melkein 150 kirjoitusta viikkoon.
   
  Jango ja OCE tykkäävät tästä.
 22. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Luojan kiitos ettei ole ois saattanut olla löytymätön rasti ;-)
   
  Jango ja Knap tykkäävät tästä.
 23. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tulipa vaan mieleen, Ketterällä meneillään aikaslailla mellevä 8 ottelun voittoputki ja aika mukavaan saumaan.

  Kausihan on hienoa päättää 12 matsin tuubiin...mitä??
   
  OCE tykkää tästä.
 24. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Olishan tuo aika suvereeni suoritus, jos näin kävisi. Hyvät mahdollisuudet on kuitenkin olemassa.
   
 25. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No eipä vois kautta paremmin paketoida.