Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 välierät: Ketterä (3.) – TUTO Hockey (5.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Kaukalon laidalla, 29.03.2019 klo 21.49.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Onnittelut Ketterälle. Puhdas 4-0 sarja ja kiistatta TuTo jäi jalkoihin. Ketterä hallitsi peliä koko sarjan läpi, vaikka loppua kohti TuTo hieman pääsi paremmin peliin kiinni. TuTolla ei ollut lääkkeitä korkeaan tempoon, aktiiviseen karvaukseen, hyvään pelin kääntämiseen ja loistavaan erikoistilannepelaamiseen. Kiekonmenetyksiä tuli TuTolle hirveä määrä verrattuna Ketterään. Veskariosastolla Pohjanoksa ei kyennyt ihan tarpeeksi venymään, mutta rehellisyyden nimissä siitä voi antaa kunniaa myös Ketterän hyökkäykselle. Kaarlehto voitti veskarienkin taiston, mutta ehkä TuTokaan ei onnistunut häntä tarpeeksi koville laittamaan. Laukausten laatu oli Ketterällä paljon parempi.

  Neljäs peli noudatti aika tuttua kaavaa, joskin TuTolla oli pelissä ehkä kovinta yritystä ja luovuttamisesta ei ollut merkkejä. Ei luovutettu edes 0-3 tilanteessa vaan kammettiin väkisin takaisin peliin kiinni 2-3 tilanteeseen, mutta siihen kiri tyssäsi. TuTo sai peliin hyvän alun ja maali oli hyvin lähellä ensimmäisellä kympillä, mutta etsikkoaika hukattiin. Ratkaisevaan rooliin nousivat jälleen erikoistilanteet. TuTon jäähyillessä Ketterä rokotti avausmaalin ja alivoimalla Ketterä iski ratkaisevan voittomaalin. Tasakentällisin TuTo vei maalit tänään 2-1, mutta tänään se ei riittänyt. TuTon pakistolle oli yksinkertaisesti myrkkyä Ketterän lyömä paine ja hyökkäys sinisellä oli ajoittain suuria vaikeuksia. Kiekkoa ei saatu toimitettua laadukkaasti maalille, eikä jaeltua hyökkääjille eteenpäin. Ketterä blokkasi peräti 14 laukausta, mikä sekin kertoo isoista ongelmista TuTolla.

  Suomen Cup voittaja Ketterä on nyt myös hyvin lähellä ensimmäistä Mestiksen voittoaan. Turboa saadaan ladata taas muutama välipäivä, kun toisessa otteluparissa painetaan vielä ainakin pari peliä. LeKin päästessä finaaleihin Mestis saa varmasti uuden mestarin. KeuPalla olisi nyt myös mahdollisuus tuplamestaruuteen hallitsevana mestarina. TuTolla matka käy kohti himmeämpien mitalien peliä, joka on tullut vuosien varrella aika tutuksi. Edellisestä Mestiksen voitosta on TuTolla vierähtänyt jo 12 vuotta ja odotus jatkuu.

  Lainaus:
  Hyvältä kuulostaa. Nyt kun Ketterä pääsi finaaleihin voi tulla vielä uusi piikki playoffkorttien hankintaan.
   
 2. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Jotenkin hyvä fiilis noihin aiempiin peleihin nähden vaikka selvästi laulukuoroon lähdettiinkin. Tänään TUTO pusersi kyllä voimansa ulos ja oli ensi kertaa itse kenttäpelissä vahvempi, mutta viimeistely ei aivan onnistunut ja erikoistilanteet ratkaisivat vastustajalle. Kaarlehto vei myös maalivahtien taistelun yllättävänkin selvästi. Onnittelut Ketterälle ja tsemppiä finaaleihin. Kova joukkue saa olla jos tuon nipun voittaa. TUTO taasen jatkaa pronssipeliin toivottavasti Kupittaalla.
   
 3. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  HERRANJUMALA MTV tykittää nyt aivan täydeltä laidalta tulosruudun infopalkissa noteerattu Mestis välierät jo toista kertaa on tää aivan jäätävää touhuu todella eroottista.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ihan ensin onnittelut Imataraan. En olisi ennakkoon uskonut tämän sarjan päättyvän 4-0. Ensinmäinen ottelu meni selvästi Kettreälle. Vauhti oli siinä myrkkyä. Toinen peli ja vauhti oli jo hiljentynyt, mutta oli ihan ryöstö. Jos siis kiekkokieltä käytetään. Kolmas kohtaaminen ja 3 -2 tilanteessa Pohjanoksan virhe. Siinä katkesi varmaa monen selkä. Olisiko TuTo voinut nosta tasoihin ja ottaa voitto lopulta? Jossittelua se olisi. Neljäs peli ja pakkovoitto. Hyvin lähti TuTo liikkeelle. Ketterä pääsi kuitenkin mukaan. Etsikkoaika ekaan maalin oli mennyt. 5-3 tilanne ja siitä maali. Toinen maali ehkä taas helposti Pohjanoksan taakse. Sitten AV maali. Tehokkaasti Ketterä maaleja teki , kun paikkoja oli. TuTo tuli vielä maalin päähän. Tehokkuus ei ollut samaa tasoa. Kaarlehto oli hyvä myös ja sai liudan torjuntoja nimiin. Lehdistötilaisuudessa hyvät kommentit molemmilta valmentantajilta ja myös pelaajilta. Myöskään mitää rumaa ei tapahtunut lopussa, joten rehdisti tappio otettiin. Vielä olisi yksi peli edessä, johon varmasti taas vaikeaa suhtautua.
  Oli kuitenkin mukava nähdä tämä ottelu paikanpäällä. Harvoin kun pääsee.
   
 5. Hienoa Ketterä! Aivan mahtavaa nähdä miten sitoutunut tuo koko joukkue on jokainen on valmis antamaan oman panoksensa joukkueen menestyksen eteen. Tänään ei ollut todellakaan paras päivä joukkueella, mutta tuo uhrautuminen ja yhteen hiileen puhaltaminen on kyllä todella upeaa katseltavaa. Hienoa myös nähdä kuinka pelaajien itseluottamus on hyvällä tasolla. Uskon että tämä joukkue menee ihan päätyyn saakka ja nostaa mestaruuspokaalin tänä keväänä. Koko seuraorganisaatiolle pitää myös nostaa hattua kun ovat saaneet rakennettua toimivan kokonaisuuden hankalien vuosien jälkeen. Tällainen toimintaympäristö on varmasti myös omiaan lisäämään kiinnostusta Ketterää kohtaan.
   
  OCE tykkää tästä.
 6. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Joskus lukemat voivat valehdella, mutta tässä sarjassa ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Ketterä oli suvereeni, vaikka sarjan edetessä matsin tiukkenivatkin. Liike oli eri tasolla kuin vastustajalla, maalinteko onnistui silloin, kun paikka oli, ja siihen päälle vielä hatunnosto poikkeuksellisen hyvästä hermojen hallinnasta. Siinä kolme asiaa, joista TUTOn pitäisi ottaa oppia. Oppia voisi ottaa myös siitä, miten jotkut joukkueet aina löytävät tällaisia masolehtosia penkin taakse. TUTOssa valmentajia etsiessä tunnutaan piirtävän harpilla karttaan Turkuhallin kokoinen ympyrä.
   
  Viimeksi muokattu: 09.04.2019 klo 08.46
 7. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Puolustus nimenomaan viisikkona plus Kaarlehto tuntuisi toimivan nyt ihan kivasti. Maalitkin tehdään, kun paikka aukeaa. Tuto ei johtanut sarjassa sekuntiakaan, vaikka eilen oli kyllä parempi ja hallitsevampi joukkue ja olihan heillä hetkensä kahdessa edellisessäkin ottelussa. Joten tästä vinkkelistä oikein mukava huilin jälkeen aloittaa finaalit. Kisapuisto kutsuu....
   
 8. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Vastaavasti YLE ei käsittääkseni ole huomioinut näitä(kään) asioita millään tavoin. Linja on vedetty ja se näyttää pysyvän.
   
 9. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Hienoa toimintaa Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanilta....
   
 10. Tarasov Jäsen

  Onnittelut Ketterälle ja heidän faneille finaalipaikasta. Toivottavasti voitatte mestaruuden.
  TuTo heikoin lenkki oli maalivahti Pohjanoksa, joka päästi jokaisessa pelissä ratkaisevat kaksi/kolme helppoa maalia.
  Pohjanoksan ajatukset olivat kuten aikaisemminkin kerroin jo ensi kaudessa ja TPS:n peleissä. Ei osannut tai halunnut enää keskittyä TuTon peleihin, kun parempaa paikkaa on tiedossa ensi kaudella.
  Puuttui vastuullisuus nykyistä joukkuetta kohtaan.
  Sama tilanne oli myös TuTolla viime kaudella, kun esim. Valtola, Juusela, Lucenius, Lehtonen olivat menossa muihin joukkueisiin.
   
 11. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Tuo olisi muuten hyvä selitys, mutta se jättää huomioimatta sen, että myös vastustajajoukkueilla on pudotuspelien aikaan aina sama tilanne.
   
 12. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Tää on kyllä perskanjonin hajuinen selitys...
   
 13. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllä se näin on et sama mikä sopimus siellä taskussa on niin nuo kaverit antaa kuitenkin näyttöjä joka ikisessä pelissä. Et vaan voi vetää överiksi. Kaarlehdolla Saipa pahvi ollut koko kauden, näyttöjä tuo kaveri antaa kokoajan. Joskus vaan sattuu paskoja hetkiä niille ei vaan voi mitään. Ei vaan maanpäältä löydy sellaista peluria joka vetäis 100% kauden, ei vaan ole.