Suosikkijoukkue
TuTo
No niin, uutta kohti. Ketterä lähtee ottelusarjaan selkeänä suosikkina, mutta TuTo ei ole helppo vastustaja kenellekään. Joukkueet pääsevät levänneinä tiistaina hommiin, ryöstö mielessä Imatralle lähdetään.
 
Viimeksi muokattu:
TuTon kannattaminen ei ole harrastus, se on elämäntapa.
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
No niin, uutta kohti. Ketterä lähtee ottelusarjaan selkeänä suosikkina, mutta TuTo ei ole hellpo vastustaja kenellekään. Joukkueet pääsevät levänneinä tiistaina hommiin, ryöstö mielessä Imatralle lähdetään.
Oisko perusteluja sille, että Ketterä on sarjassa selkeä suosikki? TUTO pisti kuitenkin juuri suuren mestarisuosikin, SaPKon, laulukuoroon.

Kova sarja tulossa. Ketterän ja Jokipoikien välinen sarja oli kova ja fyysinen, mutta rehti ja puhdas. TUTOn ja SaPKon sarja oli niin ikään kova ja fyysinen, muttei niin puhdas. Veikkaan että tästä sarjasta muotoutuu enemmän jälkimmäisen kaltainen ottelusarja. TUTO minun papereissa ennakkosuosikki menestyksekkäänä seurana.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaikea tätä on veikata. Ketterä oli oikeastaan se ainoa vakuuttavasti puolivälierät selvittänyt joukkue ja pelasi tasaisen runkosarjan. TuTo puolestaan oli runkosarjassa erittäin epätasainen (jos ei jopa epäuskottava), mutta kaikki allekirjoittaa kyllä sen väitteen, että materiaalia TuTolla riittää vaikka mestaruuteen. TuTo osoitti SaPKoa vastaan myös ajoittain sitä, mihin se parhaimmillaan pystyy + kevään toistaiseksi kuumin maalivahti. Mutta epätasaisuus oli vahvasti esillä myös tuossa SaPKo-sarjassa.

En minä tästä kyllä osaa panna ennakkosuosikin paineita kummankaan joukkueen hartioille. Lievä edge Ketterälle ehkä jo kotiedunkin ansiosta, mutta prossat jatkoonmenolle maksimissaan 55-45.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Tässä olisi ollut todella makoisa finaali pari, mikä olisi varmasti maistunut monelle, ainakin omalla kohdalla, mutta tälläistä tämä on. Vaikea tässä on ennakkosuosikin viittaa kummallekkaan heittää, niin tasoissa mennään omasta mielestä.
Runkosarjassa mentiin myöskin todella tasaisesti:

14.11 Ketterä-TUTO Hockey 3-0
8.12 TUTO Hockey-Ketterä 3-2
15.12 TUTO Hockey-Ketterä 1-0 VL
30.1 Ketterä-TUTO Hockey 4-1

Tehokkaimmat pelaajat ensimmäisellä kierroksella:

Ketterä
Joona Jääskeläinen 3+4=7
Henry Karjalainen 2+5=7
Valtteri Lipiäinen 4+2=6

TUTO Hockey
Sami Salminen 3+4=7
Niko Ahoniemi 3+4=7
Lassi Kokkala 2+5=7

Kaarlehto vs Pohjanoksa
Viime kauden Tuton maalivahti kaksikko nyt vastakkain. Todella kovia kassareita molemmat ja ei varmaan hirveän vihkoon mene jos sanon että sarjan top 3 maalivahteja. Statsitkin näyttävät melko samoilta.

Puolustuksesta löytyy molemmilta mielenkiintoisia nimiä ketkä melko varmasti tulevat olemaan mukana hyvässä että pahassa. Tutolla Rouhiainen, Nickerson, Levo ja Ketterältä Ventelä, Mesikämmen, Koponen.

Tasaista on joka alueella joten tulee kyllä mielenkiintoinen sarja aivan varmasti, mahtava seurata mihin tämä menee ja mihin ratkeaa. Jos nyt tähän se game 7 ja siellä täysi Spa-areena huutaa Tuton kesälomille :)
 

X-Stiff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Mietiskelin tätä paria hetken ja omien värilasieni takaa sanoisin, että Ketterä on todennäköisesti vahvemmilla, mutta olennaista tässäkin sarjassa kuten muissakin on se miten sen pelinsä saa rullaamaan. Jokipoikaa vastaan käyty sarja näytti melko karusti sen miten toisen flow ja toisen downflow vaikuttaa kokonaiskuvaan. Jos Ketterä pitää tuon pelinsä samassa kuosissa ja jatkaa tuota nousujohteista peliänsä väitän Tuton olevan pronssiottelussa, mutta jos taas Tuto pakottaa Ketterän omaan sapluunaansa niin voi yhtälailla pronssipeli olla Imatralla. Eiköhän tästä tiukka mähinä tule ja ainoa asia joka on helppo veikata on se, että jäähyjä tulee enemmän, kuin puolivälieräsarjassa Jokipoikia vastaan.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Vaikea sanoa TUTO:n pelistä tällähetkellä mitään, mutta Ketterän pudotuspelipelaaminen on ollut sitä tasoa että kova pitää vastustajan olla jos meinaa jatkaa tästä eteenpäin.

Jokipojat oli kova ja fyysinen porukka - mutta lopulta täysin aseeton Ketterän neljän kentällisen jauhamisen edessä.

Nyt todellakin toivon, että tuomarinimeämiset on luokkaa KIITETTÄVÄ (vielä ei tasossa ole tiistaille ketään), nimittäin varmaa on että fyysisyyttä tulee olemaan molemminpuolin. Ja jos tuossakohden tuomareilla rupeaa viiraamaan, niin sitten tästä tulee täydellistä lottoa lopputuloksen kannalta.
Eli, antakaa pelaajien pelata PO-kiekkoa!
 

X-Stiff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Vaikea sanoa TUTO:n pelistä tällähetkellä mitään, mutta Ketterän pudotuspelipelaaminen on ollut sitä tasoa että kova pitää vastustajan olla jos meinaa jatkaa tästä eteenpäin.

Jokipojat oli kova ja fyysinen porukka - mutta lopulta täysin aseeton Ketterän neljän kentällisen jauhamisen edessä.

Nyt todellakin toivon, että tuomarinimeämiset on luokkaa KIITETTÄVÄ (vielä ei tasossa ole tiistaille ketään), nimittäin varmaa on että fyysisyyttä tulee olemaan molemminpuolin. Ja jos tuossakohden tuomareilla rupeaa viiraamaan, niin sitten tästä tulee täydellistä lottoa lopputuloksen kannalta.
Eli, antakaa pelaajien pelata PO-kiekkoa!
Kyllä olisin itsekin tyytyväinen jos tämä tuomarointipuoli kestäisi kasassa niin saisi joukkueet pelata ilman ylimääräistä vitutusta. Tässä kun olen nyt jokaisena playoff päivänä näitä pelejä seurannut niin täytyy kyllä todeta, että linja ja taso vaihtelee aivan älyttömän paljon.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kova ja kuuma pudotuspelisarja tästä taitaa tulla. Vaikea on suosikkiakaan sarjalle löytää, mutta ehkä pienia eroja löytyy. Isoja yhtäläisyyksiä on kuitenkin huomattavasti enemmän joukkueiden välillä.

Maalivahtiosasto on ehkä jopa sarjan mielenkiintoisin. Toisilleen hyvinkin tutut Pohjanoksa ja Kaarlehto ovat nyt ensimmäistä kertaa Mestiksen pudotuspeleissä vastakkain. Erinomaisia maalivahteja ovat molemmat ja kumpikin omaa eväät sarjassa isoon rooliin. Kokonaisuutena ja viime vuosien pelit huomioiden tässä tuntuisi värilasit päässä olevan pieni etu TuTolla. Pohjanoksa on mielestäni pelannut enemmän tasaisen hyvin. Kaarlehdolla on ollut ehkä jopa kovempia yksittäisiä jaksoja, mutta enemmän myös ohipelejä. Pienenä yksityiskohtana lisäksi jokunen TuTon pelaajakin saattaa omata hyvän käsityksen Kaarlehdon pelaamisesta.

Puolustuksessa on myös tasaista monessa suhteessa ja paljon värikkäitä pelaajia, mutta olisiko Ketterällä hieman tehokkaammat pakit? TuTo pakit keräsivät runkosarjassa 86 pinnaa, kun Ketterän pakit keräsivät 108. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella TuTon puolustus keräsi vain 8 pinnaa, kun Ketterän pakisto keräsi peräti 20 pistettä, vaikka TuTolla oli peli enemmän. Kyseessä voi olla myös pelityylillinen ero, missä pakiston rooli on toisella puolustavampi, mutta Ketterän eduksi tämä osasto vaikuttaisi menevän. Ylivoiman vaarallisuus kasvaa myös tehopakkien kautta paljon. TuTon pakistossa on kyllä myös eväitä tehoihin, mutta niitä ei ole yhtä hyvin saatu vielä ulosmitattua, vaikka Rouhiainen edellisen sarjan katkaiseen maalin iskikin. Molemilla on myös kokemusta pakistossa hyvin ja maalin edustan luutia riittää. Fyysisyydessä ollaan lähes tasoissa, mutta ehkä TuTolla on vielä hitusen enemmän kovuutta? Runkosarjassa TuTon pakisto keräsi 490 minuuttia ja Ketterän 450 minuuttia. Pudotuspeleissä TuTon pakisto on kerännyt peräti 102 minuuttia, kun Ketterän vastaava luku on 24 minuuttia. Kentälle saadaan myös runkosarjan jäähypörssin koko TOP-3. Ei niin kauheasti yllättäisi jos jopa tanssikutsuja nähdään. TuTon nuorissakin aikanaan pelannut "hunajarosvo" voi hyvinkin saada "sheriffin" peräänsä, heh.

Hyökkäyspäässä on ehkä ne sarjan ratkaisun avaimet. Selvää vain ei ole kumpi joukkue ne ottaa käsiinsä. Vahvoilla on kuitenkin se joukkue, joka keksii keinot loistavan maalivahdin ja vahvan puolustuksen ohittamiseen. Molempien joukkueiden hyökkäyksellä vastassaan myös aikamoinen miinakenttä, missä pommikoneita riittää, mutta niihin ei saisi osua. Molemmista joukkueista löytyy kuitenkin taitavia ja tehokkaita hyökkääjiä, joilla olisi eväitä nousta isoon rooliin.Pitkässä juoksussa myös energiaa pitäisi riittää kovaan taisteluun joka tilanteessa. TuTon kone alkoi jo hieman piiputtaa SaPKoa vastaan peräkkäisten päivien peleissä pitkine bussimatkoineen edes takaisin. Nyt on saatu kuitenkin välipäiviä akkujen lataamiseen ja tulevia pelejä ei ole peräkkäisinä päivinä, joten energiaa pitäisi riitää molemmilla kauden tärkeimmillä hetkillä.

Veikataan taas 6-7 ottelun sarjaa. Parempi voittakoon ja niinhän se voittaa.
 
Viimeksi muokattu:

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Tuomareita nimetty seuraavasti:

Ti 2.4
ET: Riku Brander & Kimmo Laakkonen
LT: Niko Nurmio & Joni Pekkala

To 4.4
ET: Pekka Virta & Juho Ylä-Rotiala
LT: Niklas Narvanmaa & Juha Savolainen
 
En kyllä tajua tätä tuomarihommaa. Että miksi helvetissä päätuomareiden pitää vaihtua joka matsiin.
Olisi hieman helpompaa joukkueillekin, kun olisi seuraavankin pelin linja tiedossa. Luulisi olevan tuomareidenkin etu?
No, tuomarit ovat yleensä Mestis-pelissä henkilöt, jotka tienaavat hlökohtaisesti eniten euroja tapahtumasta, silloin voisi odottaa myös sen mukaista toimintaa. Siis voisi.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Huomenna alkaa finaalipaikan metsästys. Akut on ladattu ja moottoreista aletaan ulosmittaamaan kierroksia. Tuli tässä vielä mieleen, että tässä parissa kohtavat myös henkiin herätetyn Suomen Cupin kaksi edellistä voittajaa. Ketterä on kyllä vaarallisen hyvä ja TuTolla ei ole mitään syytä aliarvioida heitä. Siinä missä TuTolla oli viimeiset pelit SaPKoa vastaan hyvin vaikeita, niin Ketterä suorastaan murskasi Jokipojat viimeisissä peleissä.

https://www.youtube.com/watch?v=8oAkXgItFdY

Mesikämmen ja Nickerson ovat jo muuten aiemminkin kaudella ottaneet tuntumaan toisiinsa:

https://www.youtube.com/watch?v=pUtrwXAvsj8
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllähän tässä vaiheessa pitäisi jännityksen nousta, mutta ei vaan tapahdu. Täytyy ensinmäinen peli nähdä ensin.
Ketterällä on ihan hyvä porukka. Löytyy ratkaisijoita ja puolustuskin kuulemma ihan hyvä. Maalissa tuttu mies vielä. Molemmilla on aikaa ollut lepuuttaa hetkisen ja hyvä näin. Joskus nämä tauot saattavat kostautua. Se kumpi onnistuu heti saamaan jalan liikkumaan pudotuspelien tahtiin, on vahvoilla ekassa kohtaamisessa. En niin noihin ennakoihin luottaisi. Eipä edellisenkään ottelusarja venynyt siihen, mitä odotettiin. Omiin luotetaan.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Pitkä on ollut odotus mutta vihdoin tänään startataan, game 1 ja kokoonpanot seuraavat

Ketterä

Jääskeläinen-Juntheikki-Lipiäinen
Koponen-Mesikämmen

Mäntykivi-Kestilä-Haaparanta
Alho-Ventelä

Sjöholm-Ripatti-Karjalainen
Lippojoki-Tanhua

Kettunen-Paalanen-Vuokniemi
7.p Maarnela

Kaarlehto
Lipiäinen

TUTO Hockey

Elo-Virtanen-Löyttymäki
Levo-Karlsson

A.Mäkinen-M.Mäkinen-Tammela
Mäntylä-Rouhiainen

Salminen-Kokkala-Ahoniemi
Salmela-Nickerson

Taavitsainen-O.Mäkinen-Lahtinen
7p. Mattsson

Pohjanoksa
Lonkila

Ketterä jatkaa samoilla millä lopetti Jokipojat sarjan, ei vielä saada Hämäläistä takaisin mutta toivottavasti jossain kohtaa. Onkos Tuton kokoonpano elänyt kuinka paljon?
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Ensimmäinen kiinnitys sarjaan Ketterältä totaalisen ylikävelyn jälkeen.
Jalka pois kaasulta koko kolmannen erän, niin numerot kyllä mairittelevat TUTO:a. Jos Ketterä pitää samanlaisen liikkeen jatkossakin, ei tässä sarjassa ole huolenhäivää.

On tuo Nickerson jollain tapaa säälittävä kaveri, enemmän kuollutta painoa kuin vahvistus.
 

X-Stiff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Tosiaan tänään riitti 2 erän pelaaminen. Vaikka kovaa saa ja pitääkin pelata niin kevyesti menee kyllä turkulaisilla yli hommat. Tuo ulosajoon johtanut tilannekin kyllä todellinen joukkuepelaajan jäähy. Kiekotonta miestä karmealla viikatteella käsille, eiköhän tuosta taas huilia saada aikaan, kun oli selkeästi täysin vastustajan ykkössentterin telomisyritys. Lisäksi Tuton oma tekeminen karkaa aivan vääriin asioihin. Hyvältähän Ketterän peli tosiaan tuon tarpeelliset 2 erää näytti Tuto oli mielestäni vähän kaikessa tekemisessä perässä ja vielä hermotkin meni. Tästä vaan samalla menolla Turkuun ja toista hakemaan. Vielä täytyy erikseen nostaa Ketterälle hattua tuosta hermokontrollista. Ei sitten merkkiäkään kuumentumisesta Tutolaisten kovasta yrityksestä huolimatta. Välillä näytti, että Ketterän pelaajat suorastaan naureskelivat tuolle räksytykselle. Hattua myös päästä valmennukselle, kun laittoivat neloskenttä reilusti jäälle pelin ratkettua ja säästivät tulosnikkareita telomisilta.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Tänään ei jäällä kyllä ollut kuin yksi joukkue, vaikka päätöserässä TUTO pääsikin vielä kaunistelemaan lukemia hieman siedettävämmiksi. Ketterä tylsytti turkulaiset kahdessa ensimmäisessä erässä täydellisesti. Ketterän kova liike oli tänään tutolle liikaa. Ihmeellisen vaisu vierasjoukkue silti oli, odotin kyllä täysin erilaista porukkaa. Eipä se paljon kehuttu Pohjanoksakaan tänään ollut parhaimmillaan, vaikka toki kaikkia maaleja ei missään nimessä voi hänen piikkiin laittaa.

Torstain peli näyttää sitten enemmän suuntaa. Toivottavasti Ketterän hyvät otteet jatkuvat myös vieraskaukalossa.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ketterältä todella vahva alku sarjaan kotona täydessä tuvassa. TuTo ei saanut konettaan käyntiin oikeastaan ollenkaan ja pelistä menetettiin ote jo hyvin aikaisessa vaiheessa. Erikoistilanteet TuTo hävisi ihan pystyyn. Ketterä iski erikoistilanteiden aikana 3 maalia ja oikeastaan ensimmäinenkin maalikin lähti ylivoiman jälkeisestä pyörityksestä, jota TuTo ei saanut poikki ajoissa. Eli pelin alussa Ketterä käytännössä pääsi 3-0 johtoon pitkälti hyvin pelattujen erikoistilanteiden kautta. Tasakentällisin pelin maalit menivät kotijoukkueelle 2-1, mutta jos otetaan tuo ylivoiman jälkitilanne maali pois, niin aika tasoissa oltiin. Ketterän maaleissa näkyi myös pakkien vahva viivapelaaminen ja maalinedustalla TuTolla oli vaikeaa. Ketterän tehopakki Ventelä paukutti tehot 1+3=4 ja oli pelin ratkaisijoita. Monta pahaa kimmoketta tuli maalinedustalla ja Pohjanoksa ei monelle maalille voinut mitään. Kaarlehto vei mielestäni veskarien ensimmäisen taiston.

TuTo on nyt selvästi uuden haasteen edessä. Samat keinot mitkä purivat SaPKoon eivät pure Ketterään. Ketterä on todella "ketterä". Jäähyihin ei ole enää juuri varaa, koska niiden kanssa voi nyt käydä todella huonosti, mikä tänään nähtiin. Tasakentällisinkin on vaikeaa, mutta sieltä mielestäni täytyisi TuTon löytää ne eväät Ketterän lyömiseen. Pelinhallintaa ei välttämättä tarvita, jos puolustusmuurista saadaan tarpeeksi vahva ja vastahyökkäyksistä tarpeeksi teräviä. Ketterän vahvuudet täytyisi kuitenkin saada pimennettyä ja saada käännettyä peliin suunta kohti niitä omia vahvuuksia. Seuravassa pelissä nähdään mitä uusia lääkkeitä löytyy TuTolta Ketterää vastaan.

On tuo Nickerson jollain tapaa säälittävä kaveri, enemmän kuollutta painoa kuin vahvistus.
Knatterttoni herättää aina näkemyksiä puolesta ja vastaan. Vaikka liike on mitä on, niin syystä tai toisesta hän näyttäisi olevan tällä hetkellä TuTon pakkien +/- tilaston kärjessä ja taitaa olla ihan kärkipäässä koko Mestiksenkin vastaavan tilaston osalta. Eli ei hänen kentällä oleessaan vastustaja ainakaan pudotuspeleissä ole tasakentällisin paljoa juhlinut. Taisi tänäänkin jäädä tässä tilastossa plussan puolelle. Mahtoiko muuten kymppitilikin tulla tänään täyteen?
 

Oadie

Jäsen
On tuo Nickerson jollain tapaa säälittävä kaveri, enemmän kuollutta painoa kuin vahvistus.
TUTO:n tehotilaston kakkonen +6 ja koko sarjan 9:s pleijareissa. On jäähyherkkä kyllä jo nimensäkin vuoksi. Mutta kentällä ollessaan ei omissa soi ja toisessa päässä kyllä. Pelaa kuitenkin ihan hyviä minuutteja silloin kun ei istu boxissa. Tuo jatkuva morkkaaminen on muotia, jota pitää toistaa kun muutkin.

Itse pelistä sen verran että ellei TUTO:n peli muutu aivan unelmaksi ja Ketterän taas heikkene pari astetta niin sarja lienee äkkiä ohi. Niin paljon imatralaiset olivat edellä kunnes kolmannessa hellittivät otettaan.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Kyllähän antoi Ketterä Tutolle oppitunnin mitä tarkoittaa ketterä pelaaminen noin niikuin kahden erän osalta. Tosi aktiivista peliä. Enkä usko Tuton pelin tuosta juurikaan muuttuvan, kun on ollut koko kauden saman näköistä. Ainut asia mikä Tutolle tuli varmaan selväksi on että poksista on pysyttävä pois. Hyvin otti Ketterän pelurit vastaan tuota Tuton jälkipeliä, hymyssä suin. Asiasta varmaan on keskusteltu enemmänkin. Ei vaan Elomo saa tuota Tuton kurittomuutta aisoihin, liekkö ees yrittääkään saada. Surullista kattoo tuota Mäkisten mussutusta ärsytys yrityksiä ei oikeen uppoo. Toivottavast Nikke Nakkerton saa siirtyä kunniakkaasti eläkkeele jääkiekosta ettei pää räjähä tässä sarjassa. No torstaina nähdää onko kuka oppinut ja mitä. Ketterän ei tarvii kuin lisätä vähän kaasua niin luulis olevan homman omissa käsissä.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
TUTO:n tehotilaston kakkonen +6 ja koko sarjan 9:s pleijareissa. On jäähyherkkä kyllä jo nimensäkin vuoksi. Mutta kentällä ollessaan ei omissa soi ja toisessa päässä kyllä. Pelaa kuitenkin ihan hyviä minuutteja silloin kun ei istu boxissa. Tuo jatkuva morkkaaminen on muotia, jota pitää toistaa kun muutkin.
Pelkästään tilastojen valossa tietysti näin. Toisaalta taas se mitä itse olen nähnyt Nickersonin pelejä tällä kaudella, niin aika paljon tulee virheitä kiekon kanssa mikäli joutuu tekemään jotain muuta kuin antamaan helpon pakki-pakin. Kiekonmenetyksiä, jonka myötä Tuto joutuu puolustamaan pitkiäkin pätkiä omissa. Liike nyt kuitenkaan kookkaalla ja suht iäkkäällä puolustajalla ei ole enää mitään parasta. Toki oma otanta on se ~5 peliä, joten varmasti teillä on parempaa tietoa tästä. Siihen päälle nuo jäähyt, niin jokainen voi itse puntaroida onko Nickersonista enemmän hyötyä vai haittaa joukkueelleen. Mutta tämä vain oma mielipide.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Pelkästään tilastojen valossa tietysti näin. Toisaalta taas se mitä itse olen nähnyt Nickersonin pelejä tällä kaudella, niin aika paljon tulee virheitä kiekon kanssa mikäli joutuu tekemään jotain muuta kuin antamaan helpon pakki-pakin. Kiekonmenetyksiä, jonka myötä Tuto joutuu puolustamaan pitkiäkin pätkiä omissa. Liike nyt kuitenkaan kookkaalla ja suht iäkkäällä puolustajalla ei ole enää mitään parasta. Toki oma otanta on se ~5 peliä, joten varmasti teillä on parempaa tietoa tästä. Siihen päälle nuo jäähyt, niin jokainen voi itse puntaroida onko Nickersonista enemmän hyötyä vai haittaa joukkueelleen. Mutta tämä vain oma mielipide.
Kyllä noita kiekonmenetyksiä tulee aika usealle pakille Mestiksessä jonkun verran. Eikä niiden menetysten paikkaamiseen riitä pelkkä liike, vaan pitää pystyä voittamaan niitä kamppailutilanteita myös mitä niistä seuraa. Nickerson harvoin pelaa itseään ihan pihalle tilanteista, vaikka ei raketti luistimilla ole. Lienee osaa jo kokemuksella sijoittua kentällä siten, että ei ihan pahimpiin ansoihin astu. Hänen rooliinsa kuuluu myös pelata vähän jäähyjen riskirajoilla, kun toimii myös "sheriffinä" puolustamassa joukkuekavereitaan. Oma hieman vanhakantainen näkemykseni on, että tällaista kaveria kiekossa tarvitaan edelleen pahimpien koiruuksien viljelijöiden varalle.
 

Impiumpilampi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
No olipas nannaa Ketterän kannattajalle.

Mutta itse peliin, kyllähän tuo lukuunottamatta 3 erää oli täysin Ketterän hallintaa. Ihailla täytyy Ketterän hermoja, etteivät lähteneet koiruuksiin ja samanlaisiin halonhakkaus talkoisiin kuin Tuto.
Eritoten, kuten jo aikaisemmin mainitut Mäkiset, hyi helvetti mitä urpoja....ja Levo, ei voi vain arvostaa kaveria jolla olisi potentiaalia pelata ylempänäkin, niin itkee ja mätkii minkä kerkeää, siinä varmaan syy miksi pelaa mestistä.....

Mutta jos Ketterä saa pidettyä hermot kurissa ja viimeistelyn kunnossa ja Tuto jatkaa tuolla tiellä, niin sarja päättyy 4-1 Ketterälle.

PS. Tupa oli täynnä, alkaa siis Imatralaisetkin löytämään itsensä hallille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy