Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 välierät: Ketterä (3.) – TUTO Hockey (5.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Kaukalon laidalla, 29.03.2019 klo 21.49.

 1. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Maarnela tehnyt tilaa Niemelle, eli kuudella pakilla mennään.
  Mökki täyteen, kiuas sopivan kuumaksi niin saadaan vieraat saateltua pesutiloihin etuajassa.

  Väitän että Mäntykiveltä menee tänään poikuus Mestiksen maalaushommissa - uran ensimmäinen kihahtaa kilpikäden kattoon.
   
 2. Tänään on varmasti kiihkeä ja kuuma kamppailu tiedossa, sillä Tuto pelaa taatusti taas sääntöjen rajoilla ja yrittävät epätoivoisesti saada ensimmäistä kiinnitystä. Toivotaan että tuomarit ovat tehtäviensä tasalla ja antavat joukkueiden pelata kovaa, mutta rehdisti ilman mitään suurempia törkeyksiä. Varmasti viihdyttävä matsi-ilta on Imatralla tiedossa ja todella hieno uutinen että Niemi on saatu takaisin kokoonpanoon tuomaan maalinteko pelotetta ja muutenkin ilkeyttä hyökkäykseen.
   
 3. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Uutisvuoksen juttu kertoo, että katsomoon on taiottu lisää kapasiteettia iltaa varten. Tänään siis syntyy suurella todennäköisyydellä Spa arenan yleisöennätys. Huhujen mukaan Hämäläinenkin on kohta pelikunnossa. Tänään siis vain hyviä uutisia. Toivottavasti ilta jatkuu samaan malliin.
   
 4. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ajassa 32.32 osuu!
   
 5. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Numero 32?
   
 6. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Lainaus:
  Sellainen on tieto, että tänään ei säälitä jos tulee paikka ajella vaikka vähän kovemminkin.
   
 7. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Toivottavasti Paalanen pommittaa tänään oikein huolella. Tämä jos mikä sekoittaa vastustajan pelin täysin. Monesti vaikuttaa sille, ettei Tutolaisia saa taklata kun taklauksen perään hakataan kuin vierasta sikaa.
   
 8. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ainahan se riski on, että tulee rumasti mailaa tai muuta vastaavaa. Mutta jos se on oman joukkueen voiton hinta, niin se täytyy olla valmis maksamaan.
  Alusta asti täysillä päälle, kova liike ja muutama kova puhdas taklaus, niin ihme on jos tappio tulee.
   
 9. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Jaa. Tähänkö asti muka on ollut toisin?

  Ei kyllä Lonkila pelaa, ellei sitten Jullella ole jotain terveydellistä ongelmaa.
   
 10. Artyukhin Jäsen

  Lainaus:
  Faija kerrohan miksi on sitten aikaisemmissa otteluissa säälitty :D
   
 11. Lainaus:
  Siinähän tuo kupletin juoni onkin että Ketterän pitää alkaa myös pelaamaan vähän kovempaa fyysistä peliä ja saada Tuton kaverien pannu kiehumaan. Tähän asti Ketterä on pelannut aika kilttiä peliä verrattuna esim Jokipojat-sarjaan. Toivotaan että Paalanen, Niemi, Mesikämmen ja Alho sekä muutkin antavat muutamia puhtaita pommeja niin lauantai-illan saunassa on silloin taatusti hyvät löylyt.
   
 12. Lainaus:
  No todellakin on ollut toisin, sillä ainakaan Ketterä ei ole juurikaan taklannut. Toki siihen on vaikuttanut se että Ketterä on hallinnut kiekkoa enemmän kuin TuTo. Taitaa olla tuo ihan kusetusta että Lonkila muka pelaisi tänään. Kaikke pitää koittaa että saisi vastustajaa hämättyä. Aika vähisssä on keinot Elomolla, jos tuo on paras keikka mitä on varastossa. Itse olen täysin vakuuttunut että Pohjanoksa seisoo maalilla kun peli alkaa.
   
  Jango ja Sergei Fedorov tykkäävät tästä.
 13. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Periaatteessahan kiekotonta ei saa taklata;)….. (siitä johtuu, ettei TUTO:n pelaajia ole tarvinnut kelata)
   
  X-Stiff tykkää tästä.
 14. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Olen aiemmillakin kausilla monasti ihmetellyt tuon kokoonpanolistan veivaamisen ideaa. Ei ole ollenkaan harvinaista nääs. Kenttäpelaajatkin pomppii aika usein listalle ja/tai sieltä pois, mutta etenkin sitä tekee maalivahdit. Mahtaakohan olla ihan TUTOn oma juttu, vai harrastaako sitä muutkin?

  Ja jep, onhan siellä jo Lonkila Pohjanoksaan vaihtunutkin.
   
 15. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Sarja alkaa olla viittä vaille taputeltu. Harmi ettei tässä nyt oikein ole saatu edes taistelua aikaiseksi vaan Ketterä käy todennäköisesti vain marssimassa pikaisesti finaaleihin. TUTO taasen käynee pyörähtämässä pronssipelissä. TUTO:lla ei ole oikeen ollut mitään palaa missään vaiheessa ja lisäksi maalivahtikin on pettänyt pahasti kauden tärkeimmässä paikassa. Lisäksi harhasyöttöjen määrä pelaajistolla on jotain aivan kauheaa. Mutta ei auta itku markkinoilla. Vielä en onnittele Ketterää kun on pelikin jäljellä, mutta on tuota varmaan imatralaisten kannattajien mukava seurata kun peli kulkee ja on täysin hallussa.
   
 16. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kyllä tämä sarja rupeaa olemaan taputeltu. Se että katkeaako Turussa maanantaina vai venyykö Spa Areenan keskiviikkoiseen sekasaunaan, on yhdentekevää.

  Toivottavasti Nickersonilla ja kumppaneilla kestää vati kasassa, eikä pahempia ylilyöntejä tule - jos/kun homma alkaa ratkeamaan.
   
 17. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Ei aukea tämä Tuton kokoonpano kikkailu minulle, no vähän säpinää tännekkin. No mutta kolmas kiinnitys tänään ja maanantaina jatketaan. Toivottavasti yksi peli vielä saataisiin Imatralle, pirun hyvä meininki oli tänäänkin ja ”virallinen” yleisöennätys lyötiin tauluun!

  Pyyhkeitä tänään tuomareille, älyttömän monta turhaa pitkää kiekkoa vihellettiin tänään mitkä ärsyttää tässä vaiheessa todella paljon. Jäähyjäkin vihellettiin miten sattuu puolin ja toisin, eikä tuo Levon ulosajokaan mennyt omaan silmään ihan oikein. No eteenpäin, toivottavasti jatkossa löydetään näiden karkeloiden ansaitsemat viheltäjät.
   
  Flyingbird, Sergei Fedorov & ahal tykkäävät tästä.
 18. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Ainiin ja vielä tuus nyt @Keltainen itte kertoo miten Imatran reissu sujui? :D
   
 19. Impiumpilampi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Levo teki päivästäni täydellisen, spede. Ketterä menee finaaliin ja piste, ei miulla muuta.
   
 20. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Oho, minua on kaivattu! Tätähän ei ainakaan kotona tapahdu.
  Juu, pelissä oltiin, just tulin saunastakin. Mukava reissu,oikein mukava
  . Alku oli pomputtelua, mutta kääntyi pelin edetessä ketterälle. Ainut hädän hetki oli kolmannen erän alussa Alhon ihan turhan jäähyn jälkeen. Muuten oli tilanne hallussa. Tokassa erässä jäähyjen takia ei meidän kylältä ole kerrottavaa, mutta Paalasen kaatamisesta tulleen jäähyn aikana tuli ketterän maali. Viimeiseen tyhjään menneeseen sai heittäytymällä tuton ukolta kiekon irti lavasta ja Mesikäpälä iski tyhjiin. Tuton toinen maali oli otettavissa, muuten ketterältä ihan hyvä peli ja sarja on käytännössä valmis, ei tuto neljää putkeen voita.
  Levo, jäähy tulossa ja tarjoaa mahdollisuuden 5-3 yv ja paikkaa tappaa peli ja koko sarja. Urpo mikä urpo.
  Nickerson? Hemmetin hyvä! Hieno rystylätty tuton ekaan maaliin, ja kun kasetti kestää eikä kiekolliset hienoudet houkuta, niin pätevä jätkä.
  Tuton maalivahtia kävisi sääliksi, jos meillä Hakalissa sääliä ei luokiteltaisi sairaudeksi. Viimeistään ketterän neljänteen maaliin annettu syöttö katkaisi selkärangan tämän kauden osalta.
  Niin joo, ennen tuton toista maalia ketterän ukolta putosi maila. Oli ottamassa sitä, kun tuton mies löi mailan kauemmas. Mitä sanoo säännöistä tietävät, eikö se ollut jäähyn paikka?
   
  ahal tykkää tästä.
 21. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ja sitten jätettiin se pitkä viheltämättä, kun piti viheltää, josta Tutolainen tietysti taklaa ja maila naamaan. Tuomarit teki mielestäni muutaman kamalan virheen tänään, mutta onneksi ei peli ratkennut niihin. Olisihan siitä Tuton 3-2 maalia edeltävästä tilanteestakin joku voinut antaa jäähyn, kun Tuton pelaaja vispaa Ketterän pelaajan jäässä lepäävän mailan eteenpäin. Siihen päälle muutama outo tulkinta noihin vihellettyihin jäähyihin. Muuten meni ihan jees. Ketterältä mielestäni heikkoa peliä se 5min yv tilanteen jälkeen ja Tuto päästettiin turhaan vielä mukaan. Toivottavasti sarja poikki Turussa maanantaina, eikä kukaan loukkaantuisi. Mäntykivihän jääkin nyt kuulemma sitten pois jo U-18 leirin takia. Niemi jo vähän pyörähtelikin jäällä ja näytti ihan kunnossa olevan.
   
 22. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  It ain't over, until it's over.

  Peli vielä voitettavana ja se vaikein niistä. Jotenkin tuntuu että keskiviikkona pelataan vielä Imatralla. Ensimmäinen peli oli täysin Ketterän, mutta näissä kahdessa seuraavassa vaaka olisi voinut kallistua myös TUTOlle pompulla sinne tai tänne.

  Ketterän olisi kaivettava se ensimmäisen pelin vauhtivaihde silmään, niin TUTO jää jalkoihin. Ennakkoon vahvempana maalivahtina pidetty Pohjanoksa on tiiviisti Kaarlehdon rintataskussa, ei ole kahta sanaa kumpi on tämän taiston vienyt. Toki kun voitot ovat 3-0, niin ei ole epäselvää kumpi on tähän asti ollut jokaisella osa-alueella parempi.

  Kerta vielä pojat ja kohti unelmaa!
   
 23. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Hui hai, sanoisin. Eihän sitä nyt ole mahdollisuutta voittaa yhtään ketään, jos/kun noin täydellisesti lahjoittaa maaleja vastustajalle. Ensin Pohjanoksa imuroi aivan käsittämättömästi, sitten Nickerson antaa vielä käsittämättömämmin vastustajalle täydellisen syötön suoraan lapaan, ja vielä kaiken huipuksi Pohjanoksa päättää tehdä sen kaikkein käsittämättömimmän. Huh...

  Uskomattomia suorituksia kaikki edellä mainitut, mutta tuo Pohjanoksan aivopieru on niistä ainoa joka menee sarjaan ”something else”. Kun kerran Jullen mailapeli on aivan käsittämättömän surkeaa, ja takuulla sen itsekin tietää, niin miten vitussa voi lähteä avaamaan hyökkäystä syöttämällä maalin edestä vastustajan ollessa noin lähellä? Ei voi tajuta, ei millään.

  No sitä saa mitä tilaa. Kun kerran toinen on parempi ja itse vielä perseilee sen kun ehtii, niin takkiinhan siinä tulee. Pidän melko varmana, että maanantaina nähdään parempi TUTO, mutta valitettavasti se vaan ei enää riitä. Hyvin jos käy, niin se peli voidaan voittaa, mutta entä kun sen jälkeen pitäisi vielä voittaa kolme putkeen? Fuck no!

  Levon tuomio meni ihan oikein, paskaakos sinne piti rynnätä ajelemaan. Mun silmään näytti siltä, että yritti polvi edellä ajaa päähän. Ja vaikka olisin nähnyt väärinkin, niin ulosajo oli paikallaan joka tapauksessa. Jos ei muuten, niin vaikka tyhmyydestä.
   
  ahal, OCE, Sergei Fedorov ja yksi muu tykkäävät tästä.
 24. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tosiaankin 2 viimeisintä on ollut hankalampia juuri edellämainitusta syystä. Ketterä laskee tempoa turhaan ja päästää Tuton mukaan. Jalat liikkumaan, niin ei mitään hätää. Katkohan se on hankala, mutta luotetaan nyt siihen. Jotenkin en ihan jaksa uskoa, että Tuto veisi seuraavat 4 putkeen.
   
 25. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Harvemmin, mutta joskus kyllä. Kuten nyt.

  Aijoo, unohdin mainita vielä yhden hienon suorituksen, eli sen kun Nickerson onnistuu lapioimaan kiekosta kokonaan ohi kun on melkein tyhjä maali edessä. Näin TUTOn kannattajana tilanne olisi kai pitänyt harmittaa, mutta näky oli niin surhuhupaisa, että repesin spontaanisti.
   
  Peteliuz tykkää tästä.