Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 puolivälierät: Ketterä (3.) – Jokipojat (6.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Dynamo_FIN, 16.03.2019 klo 09.10.

 1. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Sarja ohitte ja hienosti klaarattu! Jokipojat onnistui ekassa matsissa herättämään Ketterän ja nyt alkaa olla homma uomissaan.
  Ei Jokipojat missään nimessä noin heikko ole, kuin kahden viimeisen ottelun lopputulokset antavat ymmärtää - mutta Ketterällä rupesi homma toimimaan laajalla rintamalla.

  Kiitos rehdistä sarjasta!
   
  OCE ja Sergei Fedorov tykkäävät tästä.
 2. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Huh enpä odottanut tälläistä peliä tänään! Melkoista dominointia suoraan sanottuna ja sitten loppu peli läpsyteltiin ja odotettiin loppu summeria. Väkeäkin oli Spa-areenalle saapunut hyvin, eiköhän tänä keväänä saada mökki ääriä myöten täyteen.

  No tämä on pelin henki, viime vuonna jatkoon meni Jokipojat, nyt oli meijän vuoro. Kiitokset siis Jokipojille kuitenkin hyvästä sarjasta!
   
  OCE tykkää tästä.
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Hyvä Kuttura! Selvittäspä TuTo että KeuPa ittesä jatkoon, niin saatas ainaki toisesta välieräparista extramielenkiintoinen. Nyt on peikko kaadettu, täysiä vaikka päätyyn asti!
   
  OCE tykkää tästä.
 4. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Iso hatunnosto Jokipojille, kolme ekaa peliä oli todellista taistelua ja pelit olis voinu kääntyä miten vaan. Se isoin hattu siitä, että eivät lähteneet millään tavalla hölmöilemään vaikka maanantaina peli oli taputeltu hyvissä ajoin, kuten tänäänkin. Erittäin rehti sarja, kuten veli @Dynamo_FIN tuossa mainitsi!

  Nälkä kasvaa syödessä. Nyt ollaan mitalipeleissä, mutta tavoitteena on vain ja ainoastaan se kirkkain!
   
  OCE tykkää tästä.
 5. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Noniin. Ssepä olisi nyt siinä sitten. Sarja alkoi hieman tunnustellen ja ekassa pelissä Jokipojat oli parempi. Kuitenkin ensimäisen pelin tappio herätti Ketterän playoff kiekkoon ja sen jälkeen käyrä on ollut hyvin nousujohteinen ja homma on loksahdellut kohdalleen. Kaikki kentät toimii, puolustus toimii ja maalivahtipeli on huimaa. Tosiaan nuo 2 viimeistä nyt repsahti suurinumeroisiksi, eikä tosiaan tasoero ollut noin suuri. Kaikesta epäilystä huolimatta tuomaristokin selvisi tästä illasta ihan ok vaikka aiemmat parit mielestäni edelleen oli parempia, mutta nyt kesti peli jotenkin vielä hanskassa eikä mielestäni kauheita vääryyksiä kokenut kumpikaan joukkue. Viimekaudella Jokipojat oli Ketterälle ehkä se vaikein vastustaja ja silloin tiputtiin. Tälläkin kaudella ollut hyviä ja tasaisia vääntöjä, mutta nyt puolivälierissä kääntyi Ketterälle. Kiitokset Jokipojille kaudesta ja rehdistä playoff sarjasta, nähdään taas ensikaudella.
   
  OCE tykkää tästä.
 6. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tais joku lähtee tuulettelee Helmud Balderiksia.
   
  Dynamo_FIN, Peteliuz & Jango tykkäävät tästä.
 7. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Domino on hieno seurapeli, mutta dominointi jääkiekossa on paljon hienompaa. Latelan slougania lainatakseni Ketterältä kävi kaikki paljon helpommin.
  Hieno sarja hienot joukkueet, ja eritoten kiitos Jokipojille että pelasivat reilusti loppuun asti eikä tullut mitään älyttömiä ylilyöntejä. Toivotaan että Jokipojat tulee ensi kaudella uuden valmentajan kanssa uudistuneena ja raikkaampana uuteen kauteen.
   
 8. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Olen syvästi pettynyt eiliseen tuomaritoimintaan!!

  Mutta olipa melkoinen ylikävely Ketterältä kahteen viimeiseen peliin. Ei Jokipojat todellakaan ollut noin heikko mitä tulos taululla kertoo, Ketterän palapelin palaset vain loksahtivat paikalleen oikeaan aikaan. Pitäisin sarjan käännekohtana toisesta osaottelusta haettua jatkoaikavoittoa.

  Kiitokset Jokipojille sarjasta, tuokaa seuraava!
   
  OCE tykkää tästä.
 9. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tälläkertaa lehdistön eteen marssi myös Jokipoikien Varis.
  Suoraselkäisesti esiintyi kyllä tälläkertaa ja jätti itsestään kuitenkin rehdin jälkimaun mestiskartalle.
  Arvostan,
   
  Peteliuz ja Sergei Fedorov tykkäävät tästä.