Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Sarja ohitte ja hienosti klaarattu! Jokipojat onnistui ekassa matsissa herättämään Ketterän ja nyt alkaa olla homma uomissaan.
Ei Jokipojat missään nimessä noin heikko ole, kuin kahden viimeisen ottelun lopputulokset antavat ymmärtää - mutta Ketterällä rupesi homma toimimaan laajalla rintamalla.

Kiitos rehdistä sarjasta!
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Huh enpä odottanut tälläistä peliä tänään! Melkoista dominointia suoraan sanottuna ja sitten loppu peli läpsyteltiin ja odotettiin loppu summeria. Väkeäkin oli Spa-areenalle saapunut hyvin, eiköhän tänä keväänä saada mökki ääriä myöten täyteen.

No tämä on pelin henki, viime vuonna jatkoon meni Jokipojat, nyt oli meijän vuoro. Kiitokset siis Jokipojille kuitenkin hyvästä sarjasta!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

Knap

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Bruins
Hyvä Kuttura! Selvittäspä TuTo että KeuPa ittesä jatkoon, niin saatas ainaki toisesta välieräparista extramielenkiintoinen. Nyt on peikko kaadettu, täysiä vaikka päätyyn asti!
 
KalPa, Brad Marchand #63
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Iso hatunnosto Jokipojille, kolme ekaa peliä oli todellista taistelua ja pelit olis voinu kääntyä miten vaan. Se isoin hattu siitä, että eivät lähteneet millään tavalla hölmöilemään vaikka maanantaina peli oli taputeltu hyvissä ajoin, kuten tänäänkin. Erittäin rehti sarja, kuten veli @Dynamo_FIN tuossa mainitsi!

Nälkä kasvaa syödessä. Nyt ollaan mitalipeleissä, mutta tavoitteena on vain ja ainoastaan se kirkkain!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

X-Stiff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Noniin. Ssepä olisi nyt siinä sitten. Sarja alkoi hieman tunnustellen ja ekassa pelissä Jokipojat oli parempi. Kuitenkin ensimäisen pelin tappio herätti Ketterän playoff kiekkoon ja sen jälkeen käyrä on ollut hyvin nousujohteinen ja homma on loksahdellut kohdalleen. Kaikki kentät toimii, puolustus toimii ja maalivahtipeli on huimaa. Tosiaan nuo 2 viimeistä nyt repsahti suurinumeroisiksi, eikä tosiaan tasoero ollut noin suuri. Kaikesta epäilystä huolimatta tuomaristokin selvisi tästä illasta ihan ok vaikka aiemmat parit mielestäni edelleen oli parempia, mutta nyt kesti peli jotenkin vielä hanskassa eikä mielestäni kauheita vääryyksiä kokenut kumpikaan joukkue. Viimekaudella Jokipojat oli Ketterälle ehkä se vaikein vastustaja ja silloin tiputtiin. Tälläkin kaudella ollut hyviä ja tasaisia vääntöjä, mutta nyt puolivälierissä kääntyi Ketterälle. Kiitokset Jokipojille kaudesta ja rehdistä playoff sarjasta, nähdään taas ensikaudella.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Domino on hieno seurapeli, mutta dominointi jääkiekossa on paljon hienompaa. Latelan slougania lainatakseni Ketterältä kävi kaikki paljon helpommin.
Hieno sarja hienot joukkueet, ja eritoten kiitos Jokipojille että pelasivat reilusti loppuun asti eikä tullut mitään älyttömiä ylilyöntejä. Toivotaan että Jokipojat tulee ensi kaudella uuden valmentajan kanssa uudistuneena ja raikkaampana uuteen kauteen.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Jokerit, Avalanche, MUFC, IPV, Saksa
Tais joku lähtee tuulettelee Helmud Balderiksia.
Olen syvästi pettynyt eiliseen tuomaritoimintaan!!

Mutta olipa melkoinen ylikävely Ketterältä kahteen viimeiseen peliin. Ei Jokipojat todellakaan ollut noin heikko mitä tulos taululla kertoo, Ketterän palapelin palaset vain loksahtivat paikalleen oikeaan aikaan. Pitäisin sarjan käännekohtana toisesta osaottelusta haettua jatkoaikavoittoa.

Kiitokset Jokipojille sarjasta, tuokaa seuraava!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy