Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 puolivälierät: Ketterä (3.) – Jokipojat (6.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Dynamo_FIN, 16.03.2019 klo 09.10.

 1. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Taas maukas voitto Joensuusta, yllättävän helpolla jopa tänään irtosi. Päätöserä vähän neppailua kaikkine ylivoimineen, mutta menkööt tässä tilanteessa. Jännästi hallinta siirtynyt Ketterälle lähes täysin. Melko aneemista Jokipoikien tekeminen tällä hetkellä.

  Keskiviikkona sitten sarja poikki!
   
  OCE, Jango & Peteliuz tykkäävät tästä.
 2. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Itse en nähnyt, mutta oliko tosiaan Jokipojilla maalivahtivalmentaja lehdistötilaisuudessa? Se on sitten bussikuskin vuoro Imatralla. Heh, saa vähän hymyä tähänkin iltaan.
   
 3. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Lainaus:
  Oli. Taitaa Jounilla olla bebantteeni kovassa käytössä tänä iltana niin ei kyennyt paikalle.
   
 4. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Jaahas pitänee keskiviikkona heittää uudestaan ”mitään maali iloittelua ei varmaan kannata odottaa”
  No ei siinä Ketterällä upposi tänään isolla prosentilla ja hyvä niin. Vähän tietysti varjosti tuo Lehikoisen taklaus, onneksi ei Haaparanta siinä loukkaantunut. Tuleeko kakkua?
   
 5. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kyllä tuosta pitää tulla kakkua ja vielä kahvien kera. Vaikkei Haaparanta loukkaantunut niin silti oli erittäin vaarallinen taklaus, joka näytti suorastaan vahingoittamisyritykseltä. Voi olla Haaparannalla pikkuisen niskat jumissa huomenna. Kovalla vauhdilla suoraan numeroihin. Nykylinjalla odotan vähintään 3 pelin kakkua. Ei varmasti helpota Jokipoikien tilannetta varsinkin, jos Raitanen putosi pitemmälle huilille. Itse pelihän oli melkoista Ketterän näytöstä, eikä kolmanteen erään jäänyt oikein mitään makua. Tämähän alkaa näyttää jo vähän kerrallaan hyvältä. Olisihan se komeaa katkoa sarja kotona keskiviikkona. Kiitos Ketterä tämän iltaisesta ja nähdään keskiviikkona areenalla. Toivotaan, että nyt on mökki täynnä.
   
  OCE, Dynamo_FIN, Jango ja yksi muu tykkäävät tästä.
 6. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Vähän tuun nyt naapuripöytiin, mutta halusin vaan tietää mitähän linjaa tarkoitat? Mestiksen kurinpidolla ei ole linjaa tänä keväänä. Tuosta tulee nykylinjalla jotain 0:n ja 20:n pelin väliltä.
   
 7. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No tottahan se tietysti on tuokin. Linjattomalla tyylillä kaikki mahdollista ja tuomarin, sekä otteluvalvojan raportit varmasti vaikuttaa, kuten myös se, ettei Haaparanta jättänyt peliä kesken, kuin muutaman vaihdon osalta. Hieman hain tuossa samankaltaisuuksia esim. Osalan saamaan pelikieltoon, mutta toki on eri kurinpitokin. Silti ihmettelen suuresti, jos selviää ilman bannia.
   
 8. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Pääasia ei ole voitto vaan Murskavoitto, nyt on henkinen yliote vahvasti Ketterällä.
  On se hienoa et nyt tuli onnistumisia niille kavereille joilta sitä on odotettu, toivotaan et ruokkii lisää onnistumisia.
  Kylmä fakta eilisestä et Jokipojat oli täysin jaloissa eikä Ketterällä ollut edes täysi hööki päällä.
  Onneksi Haaparanta selvis säikähdyksellä, näytti kyl pahalta alkuun.
  Tuomarit veti kyl taas hyvän pelin play-off hengen mukaisesti.
  Viimeeksi kun tuli moitittua selostusta niin nyt tämä toinen kaveri kyl veti aivan täpöllä tais olla välillä enemmän hapoilla kuin pelaajat. Hieno heittäntyminen pelille, onnittelut siitä viihdyttävää oli.
  Miinuksia vois luetella mut eipä toimita, huomenna Mestarit areenalla näytös osa kaksi. Ei muutakuin tupa täyteen ja hei muistakaa ottaa rantapallot mukaan.
   
 9. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Non nii Lehikoiselle kahen ottelun kakku ja saa ottaa kahviikii.
   
  Jango tykkää tästä.
 10. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Hyvä et heitit nyt se on varma GAME-OVER
   
 11. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Noniin ensimmäinen katkon paikka tänään. Melkoisen pitkältä tuntuva päivä on tänään töissä luvassa mutta kyllä melko luottavaisilla fiiliksillä kohti iltaa mennään. Vähän innostusta syö kun huomasi illan tuomariston, Vuohtoniemi & Silvennoinen ei kyllä mitään riemun kiljahduksia aiheuta. Sanotaanko näin että tänään voi olla mitä vaan tulossa mutta päät kannattaa pitää kylmänä.
   
 12. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Vuohtoniemi-Silvennoinen. Hyvää tuomarointia oli neljä ekaa peliä, katotaan joskus taas uudelleen. Jos tänään ei tuu vähintään kahta kymppiä, juoksen munasiltaan Vuoksen lenkin.
   
  OCE ja Jango tykkäävät tästä.
 13. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ei jumalauta ole todellista! Tähän mennessä joukkueet ovat saaneet pelata fyysistä, kovaakin peliä - mutta tänään voi olla muutosta luvassa. Vahva veikkaus, että Mesikämmen saa ensimmäisen kakkosen jo parkkipaikalla.
   
  Jango, Peteliuz & OCE tykkäävät tästä.
 14. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Huoh. Loistavasti on tuomarikaksikot vetäny pudotuspelit niin Imatralla kuin Joensuussa, ni miks nyt pitää kaivaa tälläinen todellinen hupipari vislaamaan...
   
  Jango, Peteliuz & OCE tykkäävät tästä.
 15. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  EI VITTU VOI OLLA TOTTA Vuohtoniemi - Silvennoinen. Tää on Joensuun salaliitto teoria viimeinen oljenkorsi pelien jatkumiselle.Hyi saatana nyt saadaan draaman kaarta koko rahalla. Nyt sit jojottelee oksennus koko päivän kurkunpäässä HYI.
  Ei oikeen mee tajuntaan miks vaihtaa nää hyvin vetäneet tuomarit pois pelistä.

  Nyt on Ketterän pelimannien pidettävä pää kylmänä ei saa provosoituu mistään. Kädet, mailat alhaalla, numeroon ei vedellä tätä varmasti valmennus terottaa ennen peliä.
   
  Sergei Fedorov ja Peteliuz tykkäävät tästä.
 16. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Nyt on kyllä kevyesti käsittämätön valinta illan tuomaristoksi. Vuohtoniemi on yhtä vakaa tuomarina, kuin kaarnalaiva hirmumyrskyssä ja Silvennoinen taas veti aivan suoranaisen Ketterän lynkkauksen runkosajan lopulla Hermestä vastaa käydyssä ottelussa ja muutenkin on aivan paska tuomari. Hänellä täytyy olla jotain henkilökohtaista Ketterä vastaan aivan selkeästi. Lisäksi jo käydyissä playoff otteluissa muiden parien osalta olen aistinut myös, ettei aivan putkeen ole mennyt ja eikun saatana nämä apinat vaan jäälle. Joku järki nyt helvetti näihin hommiin ja nämä sällit ikuisesti hyllylle. Ennustukseni illasta on, että ukkoa ainakin lentää pihalle ovista ja ikkunoista oli rikkeitä tai ei. Voittajaa en enää osaa ennustaa, koska tämä on aivan lottoarvontaa nyt. Samoilla tuomareilla joilla on menty, niin olisin vallitsevat olosuhteet ja kokoonpanot huomioonottaen veikannut Ketterän poistuvan kaukalosta voittajana, mutta nyt en ole enää ollenkaan varma.
   
  OCE ja Peteliuz tykkäävät tästä.
 17. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Voittavalla kokoonpanolla painetaan tänäänkin. Eipä silti eihän noita vaihtureita paljon oliskaan. Onnea iltaan Ketterä.
   
 18. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Kokoonpanot tänään seuraavat:

  Ketterä

  Jääskeläinen-Juntheikki-Lipiäinen
  Koponen-Mesikämmen

  Mäntykivi-Kestilä-Haaparanta
  Alho-Ventelä

  Sjöholm-Ripatti-Karjalainen
  Lippojoki-Tanhua

  Kettunen-Paalanen-Vuokniemi
  7p.Maarnela

  Kaarlehto
  Lipiäinen

  Jokipojat

  Leinonen-Kokkola-Väyrynen
  Winberg-Teräväinen

  Tiala-Rissanen-Ahtonen
  Kupiainen-Olkkonen

  Koivisto-Väänänen-Larinmaa
  Seppälä-Rouhiainen

  Lahtinen-Hämäläinen-Huhdanpää
  13.H Wacklin

  Halonen
  Harald

  Ketterä jatkaa siis samalla, onneksi ei Haaparannalle mitään isompaa käynyt. Jokipojat joutuu tekemään aika paljonkin muutoksia. Lehikoinen pelikiellossa ja Lassi Raitanen taisi loukata itseään viime pelissä?
   
 19. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Jos en ihan väärin kuullut niin selostaja taisi horista jotain, että olisi loukannut ranteensa blokatessaan kutia tms. Siis tämä Raitanen
  Isoja menetyksiä Jokipojille.
   
 20. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Joo, eipähän tuossa pitäisi enää olla epäselvyyttä, sarja menee poikki tänään. Jokipojilta kaksi kärkipakkia sivussa, ja aloittavalta maalivahdilta mennyt itseluottamus. Jokipojat oli tänä keväänä yksi munaanpuhaltelijoiden porukka, ei löytynyt samaa meininkiä porukasta kuin viime keväänä Ketterää vastaan.

  Peli ei varsinaisesti juuri kiinnosta, enemmänkin kiinnostaa lehdistötilaisuus, että edustaako siellä Jokipoikia edellisen lehdistötilaisuuden tapaan maalivahtivalmentaja, vai laitetaanko tällä kertaa eetteriin fysiikkavalmentaja, huoltaja vaiko bussikuski. Vastuu(tai siis vastuutonta)valmentajaa, tahikka apuvalmentajaa ne hommat ei taida enää juuri napostella. Elämme jännittäviä aikoja.
   
 21. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Uskoisin että Halonen on saanut itsensä kasattua tähän iltaan. Siitä en tiedä, onko muu joukkue. Todella alistuneelta näytti ärjypaidat maanantaina. Ei todellakaan helpota kärkipakkien puuttuminen tuohon.

  Lainaus:
  Muistaakseni en ole tuota maalivahtivalmentajaa vieraspeleissä aitiossa nähnyt, joten lieneekö edes mukana? Näin ollen sitten huoltaja tai bussikuski nähtänee tänään lehdistötilaisuudessa edustamassa Jokipoikia.
   
 22. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Saa nähdä millä ilmeellä Jokipojat tänään lähtee. Jos peli on samanlaista halutonta paskaa kuin toissapäivänä, saa tässä aloitella jo pesiskauden odottelua. Saisiko Varis vielä sytytettyä joukkueensa? Ryssiikö tuomaripari niin, että Jokipojat saisi jotain liennytystä? Saa nähdä.
   
 23. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Onnea Imatralle jatkopaikasta, ansaitsitte sen. Jokipojat suli tässä ottelusarjassa viimeistään toisen pelin jälkeen, joukkueen pelihän oli paskaa koko kauden.
   
  OCE ja Sergei Fedorov tykkäävät tästä.
 24. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Onnea Ketterälle sarjan voitosta ja onnea jatkopeleihin.
   
  OCE ja Sergei Fedorov tykkäävät tästä.
 25. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Lainaanpa itseäni viime viikolta. Hienosti hoiteli Ketterä Jokipojat kesälomille. Nyt vaan Imatralla voidaan odotella välierävastustajaa ja treenailla kevyesti. Uskon tämän kevään olevan Ketterän!
   
  OCE tykkää tästä.