Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 puolivälierät: Ketterä (3.) – Jokipojat (6.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Dynamo_FIN, 16.03.2019 klo 09.10.

 1. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Olikos eilisen pelin lehdistötilaisuus mistä löydettävissä?
   
 2. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  Huomisessa kotiottelussa näyttäisi olevan sama pari kuin avausottelussa, eli Brander - Ylä-Rotiala. Tuo kaksikko vihelsi kyllä hyvin ensimmäisen pelin. Maanantaina Joensuussa puolestaan Pelkonen - Ruuska kaksikko joka vihelsi eilisen pelin. Joten hyvät tuomarit jatkaa, toivottavasti linja myös pysyy samana.

  Lainaus:
  En ole löytänyt sitä mistään kotisivuilta, youtubesta tai somesta. Itse kelailin tuolta Elisa Viihde Sportin Betan puolelta ottelutallenteesta selaimen kautta.
   
 3. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ei kannata edes etsiä siellä ei sanottu oikeestaa yhtään mitään, muuta antia ei ollut kuin Smeagulin hapan naama.
   
 4. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tässä parissa ei kyllä voi tuomaritoimintaa moittia, toisin kuin Sapko-Tuto parissa siellä ollaan raivon partaalla. Kerrankin näin Ketterä lasien takaa katsottuna.
   
 5. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No se paskan nielaissut vahinkolintu tässä kiinnostaakin.
   
  OCE tykkää tästä.
 6. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Silvennoinen joka on siirtynyt vähitellen papereissani ihan piikkipaikoille olisi kyllä kova kirittäjä myös ja Mettälä linjuriksi. Ai että. Ei tunnettea puuttuisi. Voi olla, että jäisi itse peli vähän sivuosaan. Nuo Turun pelin vislaajat tosiaan olivat niin luokattomia, etten toivo enää vihollisillekaan noin paskoja tuomareita. Noh, hyvä, että samat dumarit jatkaa ja toivottavasti linjakin säilyy jo nähdyssä vormussa.
   
 7. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Pitäisi varmaan sykemittari iskeä kiinni seuraavaan peliin, voisi olla mielenkiintoisia lukuja. On tämä kyllä todella tasainen pari, eiliseen Ketterä paransi mutta vielä sieltä varastosta löytyy kierroksia. Ai että kun Imatrallakin alettaisiin herätä kevääseen niin saataisiin lauantaina kunnon sauna päälle Spa-areenalle.
   
 8. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Tänään jatkuu tämä kiihkeä pudotuspelisarja Imatralla, toivottavasti halli on täynnä! Potentiaalia huikealle näytelmälle on olemassa: kaksi tasaista peliä alla, Spa Areena mahdollisesti täynnä ja kaiken kukkuraksi Joensuusta on ilmeisesti tulossa bussilla mukava määrä vieraskannattajia.

  Ketterän kokoonpanossa ei muutoksia:

  Jääskeläinen - Juntheikki - Lipiäinen
  Mäntykivi - Kestilä - Haaparanta
  Sjöholm - Ripatti - Karjalainen
  Kettunen - Paalanen - Vuokniemi

  Koponen - Mesikämmen
  Alho - Ventelä
  Lippojoki - Tanhua
  Maarnela

  Kaarlehto (AM)
  Lipiäinen

  Jokipojat tänään:

  Leinonen - Kokkola - Väyrynen
  Lahtinen - Väänänen - Larinmaa
  Wacklin - Hämäläinen - Huhdanpää
  Tiala - Rissanen - Ahtonen

  Lehikoinen - Teräväinen
  Raitanen - Olkkonen
  Ervasti - Winberg
  Seppälä

  Halonen (AM
  Harald

  Jokipojilta kokoonpanosta puuttuu siis Mika Koivisto, joka on kyllä iso menetys joensuulaisille. Tilalle hyppää Teemu Lahtinen. Toki tuo materiaali on edelleen kova, sitä ei käy kiistäminen. Omissa odotuksissa Ketterän voitto, todennäköisesti jatkoajan kautta.
   
 9. Petromax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Onpa nolo kommentti vastustajan valmentajasta. On tainnut käydä kirjoittajan tunteeseen.
   
 10. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No älä nyt ihan kirjain kirjaimelta sinäkään noita kirjoituksia tulkitse.
  Ja ei, ei ole käynyt tunteeseen. Pelko pois.
   
 11. Petromax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Voimia sinne sietää Variksen naamaa nämä muutama peli. Siirtyy kauden jälkeen siviilitöiden pariin.
   
 12. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Helposti kestetään, ei tuota ongelmaa.
   
 13. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Tolpat kilisi ja putket paukkui, kotijoukkue voittajana ulos laatikosta! Tiukkaa tämä on, ei saa siimaa kumpikaan.

  Hyvä rytmiryhmä Jokipoikien kannustajina;) (osa aika väsyneitä, olisiko jetlag)
   
 14. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Tiukoissa tunnelmissa jatkettiin tänäänkin, Ketterä kuitenkin piti pintansa eikä päästänyt Jokipoikia mukaan vaikka paikkoja olikin. Hyvin oli porukka halliin löytänyt onneksi, vihdoin ja viimein. Joensuustakin oli suhteellisen äänekäs porukka saapunut, noista rummuista ollaan monta mieltä mutta kyllä jos sitä rytmissä osataan soittaa niin kyllähän se hyvää fiilistä luo.

  No maanantaina jatketaan Joensuussa ja keskiviikkona lyödään sarja pakettiin Imatralla, no pieni provo, itselle haisee game 7 vieläkin tästä sarjasta.
   
 15. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Lainaus:
  No nuo eivät kyllä missään nimessä osaa soittaa rytmissä. Päätöntä paukuttamista ja kaikki oikea kannattaminen tai sen yrittäminen hautautuu sen alle. Jollain bassorummulla rytmin lyöminen huutojen tai laulujen tahtiin on ihan eri asia, kun tuollainen paukuttaminen.

  Hieno taistelu Ketterältä, hyvillä mielin kohti Joensuuta. Sarja on vielä täysin kesken ja voi kääntyä miten tahansa, mutta kyllähän tämä voitto antoi uskoa tulevaan.
   
 16. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Usko lisääntyy ja oikealle polulla ollaan nyt. Kaasu auki vaan ja eteenpäin. Peli peliltä näyttää kokoajan paremmalle. Ollaan opittu vähän kerrassaan pelaamaan pleijarikiekkoa! Joka pelissä ollaan taas edellistä huolellisempia ja taistelevampia. Kyllä täällä katsojankin usko lisääntyy peli peliltä ja voitto voitolta. Tänään mentiin taas hyvin verkolle, siitä maalikin ja omissa pidettiin maalinedusta puhtaana. Hienoa! Lopussa Jokipojilla kova rynnistys, mutta hyvin kestettiin. Ai, että tekee namia. Hienosti uudet kaverit nousee esiin ja tekee kovaa duunia muunmuassa 4 ketjulla kova energia tänään ja hyvää hämmennystä + muutama hyvä paikkakin, mutta ei ylärimaa lähemmäs päässeet. Pienesti kritisoin noita vääriä vaihtoja, että oliko noista nyt pelin hengen mukaan pakko puhaltaa, mutta olisi sitä tietysti voinut mennä kunnolla vaihtoonkin. Kuitenkin kokonaisuudessaan tuomaristo suoritti taas pirun hyvin mistä iso + täältä. Vertailin tuohon Sapko-TuTo sarjaan niin kovasti erilainen tässä, monestakin syystä.
   
 17. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Lainaus:
  Joo jäi ehkä vähän vajaaksi tuo minun kirjoitus. Ei se tosiaan koko ajan rytmissä mennyt. Paikka paikoin se onnistui, harvoin kylläkin. Se on myös totta että sen alle hautautuu oikeastaan kaikki muu että se on vähän kaksipiippuinen. Voi olla että Joensuussa se toimii paremmin koska isompi halli.

  Pakko kyllä itsekin vielä kehua tuota tuomarilinjaa, vaikka tuolla ei paljoa puhalleta mistään, paitsi törkeydet/älyttömät ja pakolliset, niin se on samanlainen molemmille.
   
 18. Nyt on kyllä todella mukava todeta että on ollut jokaisessa kamppailussa tässä sarjassa erittäin hyvät tuomarit. Ilo nähdä kun saa kamppailla rehdisti ja kovaa. Koko sarjan aikana ei ole nähty törkeyksiä vaan hyvää reilua pelaamista mihin kuuluvat osana myös rehdit kovat taklaukset. Tätä lisää myös loppuihin peleihin. Toivottavasti nämä hyvin vetäneet tuomarit myös saavat tuomita jatkossakin seuraavilla kierroksilla. Uskon myös pelaajien arvostavan tällaista tuomarityöskentelyä.
   
  Sergei Fedorov ja OCE tykkäävät tästä.
 19. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuohon ei ole muuta lisättävää kuin, tämän ottelusarjan tuomaritkin ovat laittaneet play-off moodin päälle aivan loistavaa tekemistä. Pitäkää tuo niin kavereita riittää.
   
 20. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Sit vähän illan pelistä. Nyt on kaverit tajunneet mistä pelataan ja mitä tarkoittaa joukkueelle pelaaminen. Kyllähä siellä vielä tulee pois kitkettäviä virheitä mut näitähän vaan tulee kun pelitempo on kovaa. Nuo vaihto virhe jäähyt oli vaan kertakaikkiaan tyhmiä, jos tullaan vaihtoon niin tullaan sit reippaasti. Annettiin turhaan mahdollisuus Jokipojille. On se vaan jaksava kaveri tuo Paalanen ilo seurata, ja lähellä oli myös kruunu illalle vahinko vaan et kolis putkeen.
  Joukkueela nyt tahtotila korkealla, tästä hyvä jatkaa ja keskiviikkona sarja poikki. Näin uskon.
   
 21. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Jaha. Taas sitä mennään ja tälläkertaa Joensuussa. Ketterän kokoonpano näyttäisi olevan sama mikä on ollutkin, mutta mitäs sitä muuttamaan kerta toimii. Jokipojilla pieniä muutoksia taas tullut, muttei mitään merkittävää. Helppo ennustaa taas tiukkaa ja kovavauhtista matsia. Tuomaristokin näyttää samalta, kuin Mehtimäellä viimeksi. Toivottavasti tulee hyvä kiekkoilta. Olen seurannut muitakin sarjoja ja mielestäni tämä on ollut kovatasoisin, mutta voihan se johtua värilaseistakin.
   
 22. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Jokipojat näyttää rikkoneen tuon omaan silmään kovan 4. ketjun, Tiala-Rissanen-Ahtonen. Toki siihen vain vaihtunut sentteri joten tuskin isoa muutosta. Kova peli tulossa, mitään maali iloittelua ei varmaan kannata odottaa, helkkarin mukava olis 3-1 tilanteessa jatkaa Imatralla.
   
 23. Nurmiovaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  AIjai, viimeinkin pääsee hallille katsomaan. Toivotaan kuumaa ja tiukkaa peliä, sekä Jokipoikien voittoa, eiks jeh? Saadaan vähän lisää tuottoa molempien seurojen kassavirtaan (sekä palstalaisten kirjoituksiin) kun game seiskaan päästäisiin.
   
 24. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Olipa ylivoimainen esitys Ketterältä Joensuussa. Vielä pitäisi YV saada paremmille jengoille, niin hyvä tästä tulee!
  Kaarlehto alkaa olla melkolailla lämpöinen kaveri tolppien välissä!!

  EDT: Jaahas, ei sitten Varista kiinnosta tulla edes lehdistöön…(voi voi...rassukka)
   
  OCE, Peteliuz & Sergei Fedorov tykkäävät tästä.
 25. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Sarja 3-1 ja katkaisun paikka kotiin. Napit kiinni ja hoitakaa homma.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.