Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Avataanpa tällekin taisteluparille oma ketjunsa.

Ketterä lähtee kotiedun turvin hakemaan revanssia viimekauden 0-4 (puolivälierät) tappiosta Jokipoikia vastaan.
Vuosi sitten Jokipojat olivat aivan liian isoja ja ilkeitä Ketterää kohtaan, mutta tälle kaudelle on saatu ilkeyttä ja vääntövoimaa Ketterällekin rutkasti lisää! (eritoten peräpäähän)

Lähtisin itse hakemaan Ketterälle tästä sarjasta menolippua välieriin voitoin 4-2. Sukkana tämä sarja ei mene tänävuonna kummallekaan, se on varma.
 

Emryt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lieksan Hurtat
Jokipoikien suorituksista paistanut jatkuvuuden puute ja etenkin loppukauden konttaaminen puoltaa Ketterän jatkoa tästä otteluparista. Ketterällä on lisäksi selvästi enemmän voittamisen nälkää ja motivaatiota, Jokipojilla tuntuu olevan enemmän "pelataan nyt nää alta pois" -meininkiä otteissa.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Toivottavasti Jokipojat löytää jostain playoff-vaihteen silmään, muussa tapauksessa Joensuussa tuskin nähdään kahta kotipeliä enempää Mestiskiekkoa tänä keväänä. Veikataan 4-1 Ketterälle.
 

X-Stiff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Ketterällä muutama merkittävä poissaolo sotkee entisestään sekavaa pakettia ja eritoten tuloksentekijöiden riveistähän nämä ovat pois. Ketterän erittäin kokematon valmennus on selkeä heikkous ja iso kysymysmerkki. Nybondas enempi vielä tälläkaudella semmoinen traktori kuin pistenikkari, mutta silti olisin mielelläni nähnyt mukana pleijareissa. Niemen ja Hämäläisen poissaolot jättää karmean railon 1-2 ketjuihin. Lipiäinen sentään saadaan takaisin ekan matsin jälkeen. Ylivoima on ollut pääosin paskaa ja se on nyt vain saatava toimimaan, koska niillä nämä pelit ratkeaa todella usein. Tunne ei saa mennä yli kuten viimeksi ja sitä minä pahasti pelkään, kun valmennuskaan ei kykene pitämään päätään kasassa. Muutenkin tuon maalien tekemisen kanssa on painiskeltu välillä ja toivottavasti se nyt toimii. Puolustuksesta en ole niin huolissani, varsinkin jos Alho saa ottaa Maarnelan paikan. Ventelä on ainoa kunnolla kiekolliseen peliin kykenevä pakki ja hän sen homman varmasti hoitaa. Ventelä pelannee isoja minuutteja jokaisessa pelissä ja esim. ylivoimat pelannee kokonaan. Kaarlehtoon Ketterä ei tule kaatumaan. Hämäläisen ja Niemen poissaolot tosiaan sotkee 1-2 ketjut joten itse lähtisin jotenkin näin
1. Jääskeläinen-Juntheikki-Lipiäinen/Kettunen
2.Mäntykivi-Kestilä-Kettunen/Lipiäinen
Enää ei kärsi yhtään ainutta poissaoloa varsinkaan 1-2 ketjuista tai ollaan liian kusessa. Mikäli em. asiat sattuisi loksahtamaan kohdilleen voidaan ehkä päästä jatkoon voitoin 4-1 tai 4-2. Muuten epäilen, että vaaka kallistuu Jokipojille suunnilleen samoin otteluvoitoin. Vielä erikseen toivon hartaasti, että tuomaristo on pelin tasolla, eikä homma lähde käsistä. Selkeät rikkeet ja törkeydet pois, muuten pilli saa olla taskussa ja oma ego pakastimessa.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Tuomareista katsaus tulevaan, kahteen ekaan matsiin nimetyt:

TI 19.3
ET Riku Brander
ET Juho Ylä-Rotiala
LT:t Pekkala / Välisaari

TO 21.3
ET Jukka Pelkonen
ET Timo Ruuska
LT:t Hytti/Juvonen
 

Knap

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Bruins
Torstain matsi pitää väijyä ainakin tätä sarjaa, on tuo Ruuska-Pelkonen pari aina esittänyt sen verran mielenkiintoista settiä. Harmikun Ville ei ole nostamassa fiilistä Spa Areenalla :D
 
KalPa, Brad Marchand #63

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Tiukkaa tästä varmasti tulee, muuten uskaltaisin nostaa Ketterän varmana jatkajana mutta, parit loukkaantumiset kärjestä ja Nybondas, ja viime pleijareiden haamut voivat nostaa päätään, niin tasoittavat omassa päässä puntteja. Game 7 olis kova, uskon ja toivon että sinne mennään ja sieltä Ketterä kaivaa itsensä jatkoon.

Omiin silmiin maalivahti osasto melkolailla tasan, Kaarlehto vähän Halosta edellä ja Harald edellä Lipiäistä.

Puolustus Ketterällä pitäisi olla kunnossa, kiekollista taitoa löytyy Ventelältä ja Maarnelalta, muilta sitten juuri mitä pleijareihin tarvitaan. Nyt vaan tarvitaan kylmiä hermoja, toivottavasti rajoilla annetaan pelata. Jokipojilta mieleen jäänyt Teräväinen ja Olkkonen hyvinä kiekon kanssa, ja muussa kapteeni Lehikoinen ja Niko Seppälä. Yhtään väheksymättä Jokipoikien puolustusta nostan Ketterän edelle tässä.

Hyökkäyksen osalta Ketterää tosiaan verottaa Hämäläisen ja Niemen loukkaantumiset, paluusta ei tietoa. Toivottavasti vielä tänä keväänä nähdään mukana. Nybondasta ei tällä kaudella enää nähdä. No kaikkea ei voi saada ja näillä mennään niin, Kettunen tai Haaparanta ottaa paikan tuosta kärjestä ja Lipiäinen palaa game 2 ja ottaa paikan toisesta kärki kentästä. Alhaalta löytyy mestaruus mies Paalanen ja toisena mielenkiintoisena nostaisin esille Erno Ripatin. Jokipojilta totta kai Larinmaa ja Väänänen hyviä nostoja, kuten myös itselle mieleen jäänyt Tiala ja Huhdanpää. Tässä puntit varmaan tasan aikalailla, loukkaantumiset kääntävät vähän Jokipoikien eduksi.

Summa summarum heitän diplomaattisen 4-3 Ketterä jatkoon.
 

Big Bear

Jäsen
Nyt kun IPK ei ole enää tällä kaudella piinaamassa Ketterää, niin päätinpä hypätä imatralaisten bandwagoniin. Viime kevään pudotuspelisarja on varmaan Ketterän muistissa, nyt olisi koston paikka. Ketterän materiaali riittää päätyyn saakka, mutta hieman minuakin huolettaa se, että kestääkö Mason pää. Jos ei kestä, niin överiksihän se menee helposti myös joukkueelta. Tsemit Imatralle ja ainakin tätä sarjaa aion seurata mielenkiinnolla.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Nyt kun IPK ei ole enää tällä kaudella piinaamassa Ketterää, niin päätinpä hypätä imatralaisten bandwagoniin. Viime kevään pudotuspelisarja on varmaan Ketterän muistissa, nyt olisi koston paikka. Ketterän materiaali riittää päätyyn saakka, mutta hieman minuakin huolettaa se, että kestääkö Mason pää. Jos ei kestä, niin överiksihän se menee helposti myös joukkueelta. Tsemit Imatralle ja ainakin tätä sarjaa aion seurata mielenkiinnolla.
Iisalmi on melkein kuin Imatra eli melkein luonnollista. Itse unohdin tämän pointin, totta helkatissa Jokipojilla myös tässä etu, paljon parjattu ja vihattu Varis on silti kokeneempi valmentaja kuin Maso. Oma uskoni, vielä kun yhtään on pelattu, on että Masolla kestää pää tällä kertaa. Voi olla ihan lapsen toivoa tälläinen mutta uskon että nyt joukkueen sisäinen johtajuus vaikuttaa asiaan.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Ketterän materiaali riittää päätyyn saakka, mutta hieman minuakin huolettaa se, että kestääkö Mason pää. Jos ei kestä, niin överiksihän se menee helposti myös joukkueelta.
Nyt on kahden niin erillaisen valmentajan taistosta kyse et saa nähdä kuin käy. Molemmilla on reilun tason noston paikka.
Kun on tullut katsottua molempien lehdistötilaisuuksia niin itselleni jäänyt kuva herroista Varis: Kokenut valmentaja mutta on vähän sormi suussa tuon joukkueen kanssa mitä pitäisi tehdä peluutukset ja peli systeemi paistaa kyllä epävarmuus omasta tekemisestä riittääkö omasta pelikirjasta mitään mikä auttaisi joukkuetta. Entäpä Maso: Suht kokematon näihin peleihin, reagoinnit pelin sisällä kauden aikana todella vähäisiä. Yrittää kyllä omalla positiivisella asenteella saada vaikutusta joukkueeseen,mutta itselleni jäänyt kuva sen positiivisuuden takaa paistaa pieni epävarmuus. Senverran nuori valmentaja et luulisin että oppii helpommin omista virheistä kuin Varis. Tässä sarjassa jos Maso ei anna tunteille valtaa niin Maso vie tämän sarjan.
 

X-Stiff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Tuo tunnepuoli on eittämättä minunkin mielestäni yksi suurimpia tekijöitä siinä mihin suuntaan tämä sarja kääntyy. Ketterä on ollut monesti todella kuriton ja tunteet on läikkyneet yli, tai sitten kääntäen ei olla saatu tunnetta mukaan ollenkaan ja kaikessa jäänyt touhu vajaaksi. Nyt en usko tuohon, ettei tunnetta saataisi mukaan, mutta sen on kestettävä kontrollissa ja tunne on saatava kanavoitua oikeanlaiseen tekemiseen, eikä tuota kurittomuutta saa esiintyä yhtään. Jos vain saataisiin homma oikeille raiteille ja pidettyä pää kylmänä uskon vahvasti, että homma kääntyy meille. Hieman kyllä pelottaa. Varmasti Jokipojat jos joku tämän tiedostaa ja iskeevät siihen melkoisen todennäköisesti. Ketterältä löytyisi kyllä useita kavereita ketkä voisivat pelata kovaa ja rajoilla samalla vastustajaa ärsyttäen, joka parhaillaan tietysti johtaisi vastustajan kontrollin pettämiseen. Kunhan ei oma hermo palaisi taas ensin :D Pitää taas muistaa, että pudotuspelit ovat täysin oma maailmansa.
 

Impiumpilampi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Jotenkin on vaan parempi kutina aunuksessa tämän vuoden pleijareista. Viime vuodesta ollaan toivottavasti otettu opiksi ja kunnolla.

Kuten muutkin on miettinyt tuota tunnepuolta, niin se jos kestää ja päästään itse ihon alle, ollaan erittäin vahvoilla. Onhan tietty nuo raitapaidat jotka voivat vähän hämmentää pakkaa, mutta toivottavasti antavat pelata kovaa eikä niitä tällä kaudella nähtyjä käsittämättömiä vihellyksiä tule. Larinmaalle muutama kunnon töötti Konstan toimesta ja Jokipoikien pakka sekaisin, niin avot.

Viime vuonna esim. Juntheikin täysi pimentäminen ei saa toistua, kärkikenttien täytyy tehdä tulosta ja rankalla kädellä 5v5 ja etenkin tuo Yv:n (joka on ollu aika kuraa) pitää alkaa tehdä maaleja, erikoistilanteet kun nyt vaan on isossa roolissa.

Ketterä vie ja hallilla nähdään.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Tänään starttaa Mestiksen pudotuspelit, ai että! Kumpi nappaa avausottelusta voiton, säilyttääkö Ketterä kotiedun vai hakeeko Jokipojat heti sarjan alkuun ryöstön?

Ketterä tänään:

Jääskeläinen - Juntheikki - Kettunen
Mäntykivi - Kestilä - Haaparanta
Sjöholm - Ripatti - Karjalainen
Maarnela - Paalanen - Vuokniemi
Jalovaara (H)

Koponen - Mesikämmen
Alho - Ventelä
Lippojoki - Tanhua

Kaarlehto (AM)
Lipiäinen

Jokipojat tänään:

Leinonen - Kokkola - Väyrynen
Koivisto - Väänänen - Larinmaa
Wacklin - Hämäläinen - Huhdanpää
Tiala - Rissanen - Ahtonen

Lehikoinen - Teräväinen
Raitanen - Olkkonen
Winberg - Seppälä
Ervasti

Halonen (AM)
Harald

Tästä vielä lukuun Jatkoajan ennakko tähän ottelupariin: Ketterä−Jokipojat: Viime kevään puolivälierävastustajien kiivas uusinta

Tästä se lähtee, varmasti hieno sarja tulossa, kiivas ja fyysinen. Toivottavasti ihmiset löytää hallille niin Imatralla kuin Joensuussa. Tsemppiä sarjaan kaikille!
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Noniin harmittavan ensimmäisen tappion jälkeen toivoisin tänään vähän parempaa Ketterää ja kova luotto on että tänään sellainen nähdään ja sarja lyödään tasoihin! Joku pieni ylilyönti vielä tähän että saadaan vähän eloa tähän sarjaan, en tarkoita että mitään Nickersoneja tarvitsee vetää mutta jotain pientä että saadaan tännekkin vähän eloa.

Ketterä tänään:

Jääskeläinen-Juntheikki-Lipiäinen
Koponen-Mesikämmen

Mäntykivi-Kestilä-Haaparanta
Alho-Ventelä

Sjöholm-Ripatti-Karjalainen
Lippojoki-Tanhua

Kettunen-Paalanen-Vuokniemi
7p. Maarnela

Kaarlehto
Lipiäinen

Jokipojat tänään:

Leinonen-Kokkola-Väyrynen
Lehikoinen-Teräväinen

Koivisto-Väänänen-Larinmaa
Raitanen-Olkkonen

Wacklin-Hämäläinen-Huhdanpää
Seppälä-Winberg

Tiala-Rissanen-Ahtonen
7p. Ervasti

Halonen
Harald
 

Petromax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Älä huoli. Kyllä se sieltä tulee, se on varma.
Riippuu suuresti tuomarien linjasta. Harvoin pelejä jäähypoxista voitetaan. Kotijoukkueen täytyy olla valmis kovaa tulevaan Ketterään,oman maalin edessä pitää olla tyly. Jos tänään voitto kairataan,niin voisi viimekevään ihme toistua. Kuitenkin Jokipojat selvänä altavastaajana sarjaan lähti. Paljon isoja poikia lähti,Viirlas,Uski,Lehtinen,Halonen.(siis edellisen vuoden joukkueesta)
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Riippuu suuresti tuomarien linjasta. Harvoin pelejä jäähypoxista voitetaan. Kotijoukkueen täytyy olla valmis kovaa tulevaan Ketterään,oman maalin edessä pitää olla tyly. Jos tänään voitto kairataan,niin voisi viimekevään ihme toistua. Kuitenkin Jokipojat selvänä altavastaajana sarjaan lähti. Paljon isoja poikia lähti,Viirlas,Uski,Lehtinen,Halonen.(siis edellisen vuoden joukkueesta)
Kyllä minä pidin ja pidän edelleen Jokipoikia ennakkosuosikkina tässä sarjassa. Ketterältä edelleen pari tärkeää hyökkääjää poissa, Jokipoikien yläkerta on selkeästi Ketterää edellä. Teillä myös kokeneempi valmennus.
 

X-Stiff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Kyllä minä pidin ja pidän edelleen Jokipoikia ennakkosuosikkina tässä sarjassa. Ketterältä edelleen pari tärkeää hyökkääjää poissa, Jokipoikien yläkerta on selkeästi Ketterää edellä. Teillä myös kokeneempi valmennus.
Kyllä näin on minustakin. Tämä vielpä näkyi ensimmäisessä pelissä ihan tarpeeksi selvästi. Hämäläisen ja Niemen myötä Ketterän riveistä poistui todella paljon sitä vääntövoimaa ja ratkaisukykyä.
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Noniin, johan rupesi kynä kirjoittamaan! Jatkoilla Ventelän pommilla kotietu sinne mihin se kuuluukin! (eikähän Jääskeläisen passikaan ihan pipoliigasta ollut)

Onhan siinä korjattavaa tossa pelissä, mutta hyvä porukka on kyllä vastassakin! On sopivasti tunnetta ja fyysisyyttä askissa. Lauantaina sitten Spa Areenalle fiilistelemään kun Ketterä siirtyy kuskinpaikalle sarjassa.
 

spurger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Onks tuo Joensuun selostaja revitty jostain Ilomantsin korvesta tai Vienan-Karjalasta?
Aikasemmin selostanu varmaan pilkkikilpailuja.
Tietääkseni on puoliksi Ranskan kanadalainen, siihen nähden vetää ihan ok. Ja Tynkkysestä sen verran että lajituntetemus on kuitenkin paljon parempaa kuin monella muulla Elisalle selostavalla.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Noniin, johan rupesi kynä kirjoittamaan! Jatkoilla Ventelän pommilla kotietu sinne mihin se kuuluukin! (eikähän Jääskeläisen passikaan ihan pipoliigasta ollut)
Meinasin avautua tuon Ventelän tän illan pelistä mut jätetään nyt kun ratkaisi.
Kuinka toimi Juntheikin puolustus pelaaminen, ai mitä se on. Niimpä eihän tuollaista kysymystä voi edes esittää. Ei muuta kun hame päälle ja ringettee pelaamaan.
Ei muuta kun lauantaina Spaa täyteen ja kiukaale löylyä. Ventelän sanoin luistellaan kaverilta jalat alta.
Enkä kato enää tän sarjan lehdistötilaisuutta. Ei vittu vaan jaksa kattoon tota Joensuun Smegulia, ettii aarretta ja tietää nyt jo ettei sitä koskaan tuu löytämään.
 
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury
Voi pojat mikä peli oli eilen. Parannettavaa löytyy edelleen, mut oli tällä kertaa nousujohteinen peli, päinvastoin kuin tiistaina. Ekassa erässä maalista huolimatta oltiin kyllä aika purjeissa. Toka erä meni mielestäni aika tasan, kolmas erä oli Ketterän ja jatkoaika täysin Ketterän hallintaa, vaikka Jokipojilla yksi vaarallinen maalipaikka olikin. Haaparanta oli jo lähellä maalintekoa, tolppaan/yläputkeen kilautti. Kohta alkaa tällä kaverilla napsua.

Aloituksia Ketterä häviää kyllä jäätävällä prosentilla. Tai siltä se eilen tuntui. Nyt kun tilastoja katselee niin Kestilä 9:10, Kettunen 1:6, Juntheikki 15:16 ja Ripatti 8:11. Ei tuossa nyt jäätävällä prosentilla sitten kuitenkaan hävitty, mutta silti hävittiin enemmän kuin voitettiin. Juntheikki näköjään petrasi aloittamista runsaasti avauserän jälkeen.

Lauantaina sitten kotihalli täyteen ja sarjassa kuskin paikalle!
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Jokerit, Avalanche, MUFC, IPV, Saksa
Täytyy olla tyytyväinen kahden ensimmäisen pelin tuomarointiin, niin kuin joku taisi jo jossain yhteydessä mainitakin. Linja on ollut sopivan sallivaa, mutta räikeät virheet otettu pois! Minä tykkään. Tosin eiköhän jossain liiton norsunluutornissa katsella kohta, että tässä parissa on puhallettu liian vähän minuutteja ja sieltä laitetaan loppupeleihin pariksi Hartikainen ja Sörsselsön, eli Vuohtoniemi ja Räsänen. Siinä sitä olisikin.

Kaksi ensimmäistä peliä on olleet todella viihdyttäviä, Ketterä paransi ratkaisevasti oman pään peliään toiseen osaotteluun jotta voitto saatiin kairattua. Ihmetyttää ettei sarjan toinen osaottelukaan vielä ole muodostanut kummempia taistelupareja. Jälkipeliä ei harrasteta juuri ollenkaan. Jokipojat taklasi eilisessä pelissä todella paljon, muutama komea puhdas pommi nähtiin. Sarjan suurin ottelu on huomenna, väitän että huomisen voittaja vie koko sarjan nimiinsä. Toivotaan että tunnelma on kohdallaan ja yleisöä saataisiin jo se yli tonni!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy