Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 finaalit: Ketterä (3.) – KeuPa HT (8.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Jango, 12.04.2019 klo 21.35.

 1. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Yksi vaihtoehtohan olisi suuren maailman tyyliin pitää tuo oma halli auki ja siellä katsella näytöltä peliä. Saisi ne oheismyynnitkin Ketterä itselleen.
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 2. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No näinhän se oli, ei tuota vanha jaksa kaikkee muistaa täs juhla humussa. Menee kuula jumiin menestys huumassa ;-)
   
  Sergei Fedorov tykkää tästä.
 3. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Ihan hirveä dilemma. Pitääkö ns välipäivän vai naksauttaako oluen silloin tällöin, että on jo valmiikis juhlatunnelmissa, koska huomenna nousee kannu.
   
 4. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tottakai naksautat! Mie kans. Täähä on kato yhtä juhlaa ku on finaalit!
   
 5. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Niin. Oli se sitten työnteko tai juhliminen, niin meillä Hakalissa ei vajaita viikkoja tehdä! Polttopuitakin menee enemmän kuin talvella talon lämmitykseen, kun pihasauna on yötäpäivää tulilla.
  On muuten temppu ottaa kolme mestaruutta putkeen, etenkään kun seuraa ei ole vaihdettu menestyksen takia, vaan opiskelu/työhommien.
   
  OCE tykkää tästä.
 6. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Onkohan kukaan tuota temppua ennen tehnyt? Mietin vaan taas... Eihän ne mestaruudet turhaan sieltä tule, että jotain se Hakalin poika osaa kopissa taikoa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2019 klo 22.41
 7. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Lasketaanko Jarno Paven? Voitti Jukureissa mestaruudet 2014-2015 sekä 2015-2016 kausilla. Jälkimmäisen mestaruuden jälkeen siirtyi SaPKoon, aloitti kauden joukkueen kapteenina, mutta loukkaantuminen syksyllä katkaisi kauden. Ehti pelata tuolla SaPKon mestaruuskaudella 7 peliä ja siirsi viestikapulan Paalaselle, joka aloitti oman mestaruusputkensa tuolla kaudella.
   
 8. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 9. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kova suoritus se on kyllä tuokin. Huomennahan tuo jännitys tiivistyy, että joko se ratkeaa heti.
   
 10. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jukurit otti silloin Mestiksen ekoina vuosina kolme mestaruutta putkeen. Tuomo Jormakka, Niko Kantelinen, Petri Lehtonen ja Mikko Hakkarainen olivat kaikissa näissä jengeissä mukana ja saavuttivat lisäksi myöhemmin vielä neljännenkin mestaruuden. Samaiset kolme peräkkäistä mestaruutta Jukureissa myös Esa Hämäläiselle.
   
 11. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Melkoista tarinaa kirjoittaa taas KeuPa HT. Annetaan ensin kolme eteen ja sitten aletaan vuorostaan voittamaan... Todella tiukka sarjahan tässä on menossa ja otteluvoitot voisi olla myös toisin päin. Toisaalta Ketterä on ollut ehkä jokaisessa ottelussa hienokseltaan niskan päällä, ainakin kahdessa ensimmäisessä. Ketterällä on ollut pikkusen enempi myös "tuuria", mikä tosin on ansaittava. Katkon paikka ei ole ikinä helppo, varsinkaan finaaleissa. Kuohujuomat on bussissa valmiina, kannu odottaa hallilla, lippikset on painettuna valmiina... Ja vastustajalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lyödä henkensä kaupalla kaikki peliin.

  Arvio: Tämän illan voittaja voittaa mestaruuden.
   
  J_L_ tykkää tästä.
 12. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Jaahas, tänäänkin pelataan. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä KeuPan kauden viimeinen kotiottelu. Joko Ketterä jyrää selkärankansa lauantaihin katkaisseen KeuPan tänään jäänrakoon vailla pienintäkään mahdollisuutta tai sitten KeuPa lyö vielä kerran kaiken peliin ja nappaa avausvoittonsa tiukkojen vaiheiden jälkeen jo vähän mestaruushuumassa olevan Ketterän kustannuksella venyttäen ratkaisun keskiviikolle. Kaikki on mahdollista, toivon kuitenkin, että KeuPa taistelisi tänään vaikka viime pelien loppuratkaisut varmasti ottavat päähän. Toivon mukaan näistä olisi saatu lisää taistelutahtoa, eikä jäällä nähtäisi tänään alistunutta lammaslaumaa. Jos kaadutaan, niin tehdään se sitten saapikkaat jalassa.

  Pienenä sivukevennyksenä: Viime kevään finaalisarjassa suurin itkun aihe oli lainamaalivahti Lassi Lehtisen maski, jossa oli Rauman Lukon logo. Tänä keväänä en ole nähnyt ensimmäistäkään vastaavaa kommenttia SaiPa-laina Kaarlehdon keltamustasta SaiPa-maskista.. Toki kyseessä onkin symppis-Ketterä, jonka kohdalla lainamiehet on helppo joukolla sivuuttaa. Finaaleissa KeuPa on peluuttanut kolmea lainapelaajaa, Ketterä neljää. Mutta oikeinkannattajien keskuudessa on jo päätetty kumpi on farmi ja kumpi ei niin ei siinä faktat ole muuta kuin tiellä:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
   
  J_L_ ja Pakki-pakki tykkäävät tästä.
 13. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Ai että, kohta taas mennään! Jotenkin semmonen kutina että Keupa tänään nappaa voiton mutta yllättävän rauhallisin mielin kohti iltaa. Toisaalta se että Keupa tänään voittaisi ei hirveästi kirpaisisi koska kyllä Ketterä kotona klaaraa tämän. Kannun nostot Spa-areenalla muutenkin kiinnostaisi enemmän.

  Samuel Salonen näyttää nousseen Keupan kokoonpanoon, ilmeisen pahakin loukkaantuminen ollut kun viimeksi pelannut 21.11. Ilmeisesti kausikin piti olla jo ohi. Kova suoritus jos on saanut itsensä kasaan!
   
 14. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:
  Itsellä tämä käynyt myös mielessä, mutta en ole viitsinyt lähteä kirjoittamaan. Hyvä kun joku jaksoi.
   
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jos uhriutumiselta ehtii, niin mielikuvia voi koittaa miettiä ihan järjelläkin. Keuruun jääkiekkohistoria on aika ohkainen ja monelle myös tuntematon. Liekö joukkueessa yhtään omaa kasvattia, maailmallakin suurin piirtein vain Olli Palola. Ketterälläkään ei tämän kauden jengissä kovin montaa omaa kasvattia ole, mutta Imatralta on kuitenkin tullut tasaiseen tahtiin pelaajia niin Liigaan kuin Mestikseenkin + muutama NHL-pelaajakin.
   
 16. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Boldaus oma. Sen enempää ottamatta kantaa Mestikseen liittyvään farmikeskusteluun, niin pitää tarttua tuohon Ketterän neljään lainapelaajaan. Vaikka siellä Jääskeläinen Jukureiden sopimuspelaaja onkin, hän on täysin Ketterän omia poikia. Erittäin vaikea nähdä Jääskeläistä jukuripelaajana, kun on pelannut siellä neljä ottelua koko uransa aikana, vaikka sopimuksellisesti sitä onkin.
   
 17. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Sitä mukaahan nuo kriteerit muuttuvat, kun KeuPa edelliset täyttää.

  Entäs esimerkiksi RoKi? Historia (sekä menestys) Mestiksestä vielä ohkaisempaa kuin KeuPalla. Ei myöskään hirveän moni NHL-tähti ole RoKista ponnistanut. Silti harva luokittelee samaan kastiin kuin esim KeuPaa. Sama pätee myös vaikkapa IPK:n kohdalla.

  Lainaus:
  Eikä minulla ole mitään lainapelaajia vastaan tai halua mihinkään kikkelimiekkailuun siitä kuka käyttää enemmän. Kaikki tässä kuitenkin samoilla säännöillä toimivat. Silti tietyillä joukkueilla on jo valmiiksi muovifarmin leima syvällä ihossaan, minkä pois kulumiseen tarvitaankin viimeisen ohjeistuksen mukaan ilmeisesti vuosikymmenten historia korkeilta sarjatasoilta sekä muutama kasvatettu NHL-pelaaja.
   
 18. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  En jaksa nyt lainailla kaikkea, niin laitetaan pingillä @LikainenLegenda

  Vaikka itse arvostan tämän kauden KeuPaa enemmän kuin edellisten, niin pidän silti "farmimpana" sitä kuin Kyttyrää (siitä muuten propsit teidän sometiimille). Miksikö? KeuPan identiteetti on melko ohkainen, lainapelaajia tulee ja menee useita eri, ne ei ole vain ne samat pelaajat jotka pyörivät. Lisäksi kaksi yhteistyöseuraa, vaikka JYP se virallinen onkin. Nyt vielä pyörii huhut Tapparan kanssa uudesta yhteistyösopparista, niin kyllä tässä tulee mieleen, että sekö tässä se tärkein on? Kenen yhteistyöseura on?

  IPK:n juniorituotantohan on ollut lähes aina melko paskaa (tällä kaudella sopimuksen alla ollut toki 7 omaa kasvattia). Hankala varmaan ulkopuolisten nimetä yhtään Iisalmesta lähtenyttä menestynyttä pelaajaa. RoKista nyt on esimerkiksi Antti Erkinjuntti, mutta noin muuten tuskin kehuttavaa sielläkään. Eiköhän siksi moni pidä IPK:ta ja RoKia arvoasteikolla korkeammalla, koska joukkueet pelaavat sarjaa omilla avuilla, eikä yhteistyöseuraan ole elinehtoista pakkoa.

  Kuten mainituakin, tällä kaudella KeuPan meno ollut varmaan pitkälti uusien kokoonpanosääntöjen vuoksi hillitympää. Sitä se varmaan myös ensi vuonna on. Viime kaudella taas KeuPan menosta en pitänyt yhtään, kun lainapelaajia saattoi olla lähemmäs 10.
   
 19. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Kerro toki tästä lisää? Rauman suuntaan ei ainakaan ole mitään kytköksiä enää.
   
  Pakki-pakki, J_L_ & Knap tykkäävät tästä.
 20. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:

  Eikös Ketterällä ole samalla logiikalla Jukurit ja Saipa..
   
 21. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Eihän tämä tähän osioon kuulu mut tämä on minun henkilökohtainen mielipide. Tuo jatkuva jauhaminen noista lainapelaajista ja farmi touhuista on spekulointia sekundäärisillä argumenteilla, eli säännöt samat kaikilla käyttää niitä kuka tai ei niin mielestäni aivan yks hailee. Pääasia et pelataa hokia.
   
  J_L_, LikainenLegenda & JusuPlus tykkäävät tästä.
 22. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ketterä haluaa korottaa Ke 24.4 Spa Areenan kattorakenteita 2m ylöspäin! Hienompi tämä homma on kotona paketoida, ehdottomasti!

  EDT: ja nuo farmilässytykset jne. voisi käydä jossain muussa ketjussa kuin tässä.
   
  OCE, Jango & Peteliuz tykkäävät tästä.
 23. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Saataisiinkohan Vuohtoniemi ja Räsänen keskiviikolle? Miettivä hymiö tähän perään. Ois kiva tietää kuinka monta ihmistä hallissa tulee keskiviikkona olemaan, kapasiteetti ylittyy reilusti.
   
 24. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Vituttaahan se hävitä Keuruulla, mutta otetaan se kannu sit kotona. Tilastotappio. Keskiviikkona jatkuu, sillon pistetään sarja poikki.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2019 klo 20.41
  OCE tykkää tästä.
 25. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  KeuPalta tähän mennessä varsin nousujohtoinen sarja. Ennen peliä itselläni oli pieni pelko, että selkäranka olisi katkennut lauantain peliin ja Ketterä kävelisi yli tänään. Onneksi pelko osoittautui vääräksi ja KeuPa pelasi tänään sarjan parhaan pelinsä. Kuten jo lauantaina, tänään jokainen pelaaja löi kaiken tiskiin, taisteli ja pelasi joukkueelle. Harmi KeuPan kannalta, kun edes yksi noista aiemmista maalin peleistä olisi loppuhetkillä pomppinut toiseen suuntaan niin tässä oltaisiin totisesti jännän äärellä.

  Jos tästä KeuPa pystyy vielä hieman parantamaan, niin mestaruusjuhlia odottava Imatra on mahdollista hiljentää. Jos mietitään näin pitkälle, niin siinä vaiheessa Ketterällä alkaisi jo vähän tutisemaan puntissa. No, todennäköistä kuitenkin on, että sarja katkeaa keskiviikkona, mutta onneksi tässä lajissa pelit on pelattava ensin. Mielenkiintoista nähdä kuinka tuo keskiviikon peli lähtee etenemään, kahdessa ensimmäisessä Ketterä oli potkun tai pari edellä, kolmannessa vähän tasoittui ja tänään mentiin jo aika rinta rinnan.