Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 finaalit: Ketterä (3.) – KeuPa HT (8.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Jango, 12.04.2019 klo 21.35.

 1. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Näin päästään polkaisemaan finaaliketju auki ja spekulointi käyntiin!

  Runkosarjassa miteltiin:

  26.10. Ketterä – KeuPa HT 3-1
  23.11. KeuPa HT – Ketterä 3-4 VL
  05.12. Ketterä – KeuPa HT 3-4 VL
  15.02. KeuPa HT – Ketterä 1-5

  ...ja Suomen Cupista Hartwallilta asti haettu yliote, kun Ketterä voitti 5-2.

  Vitsit sikseen, pleijareissa KeuPa joutunut/päässyt pelaamaan 12 ottelua, kun taas Ketterä on selvinnyt 9 ottelulla. Tällä nyt tuskin suurta merkitystä on, sen verran pienistä määristä vielä puhutaan.

  Tehokkaita pelaajia pleijareissa:

  Ketterä
  Joona Jääskeläinen 6+7=13
  Jesse Juntheikki 5+7=12
  Sameli Ventelä 2+10=12

  KeuPa HT
  Janne Kumpulainen 6+8=14
  Jesse Pelamo 3+10=13
  Anton Stråka 5+5=10

  Tiistaina siis startataan Lappeenrannan Kisapuistossa kello 18.30!
   
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  KeuPa on kevään joukkue. Kuka sitä nyt vielä talven pimeinä iltoina innostuu pelaamaan jonkun muutaman höpöhöpö-pisteen toivossa? Huomattavasti järkevämpää on nautiskella kaikessa rauhassa, edetä rimaa hipoen pudotuspeleihin ja alkaa pelaamaan siinä vaiheessa kun muilla aikaisemmin intoilleilla rupeaa piiputtamaan.

  Homman nimi on kuitenkin KeuPa vastaan Ketterä. Keuruu vastaan Imatra ja Hakali. Mestiksen KeuPa vastaan Mestiksen SKA. Ennakkoasetelma on selvä. Ennen kauden alkua veikkasin, että finaalissa tulee toisensa kohtaamaan juurikin KeuPa ja Ketterä. Tosin samaan hengenvetoon olisin veikannut myös, että nämä joukkueet löytyvät runkosarjassa sijoilta 1 ja 2. Ennen pudotuspelejä en olisi tähän finaalipariin uskonut kyllä ikipäivänä. Tai siis KeuPan finaalipaikkaan, Ketterää tuli veikattua tälläkin palstalla ihan julkisesti mestariksi. Joka tapauksessa, finaalissa kohtaavat pudotuspelien kaksi selvästi parasta joukkuetta, nimenomaan pudotuspelien. Runkosarjan perusteella KeuPa ei olisi edes ansainnut paikkaa pudotuspeleissä ilman IPK:n syysmasennusta.

  Ennakkoasetelma sopii KeuPalle. Kaikki paineet ovat Ketterällä, joka on tilanteessa ensimmäistä kertaa ja vieläpä suurena suosikkina. Ihan ansaitusti. KeuPa on kahdesti putkeen jo kaatanut ennakkosuosikin tänä keväänä, joten siinä mielessä asetelma ei muutu. Ketterä sen sijaan on ehtinyt odotella, toivottavasti myös hieman jännittää finaalisarjaa jo pitkän tovin, tiistaina hurmoksellisessa Kisapuistossa lataus saattaa mennä jopa hieman yli. KeuPa sen sijaan on elänyt hetkessä, eikä pahemmin ehdi tässä leijumaan ennen tiistaita.

  Kävi tässä sarjassa miten kävi, KeuPa on jo tämän kauden mestari omassa tarinassaan. Huikea tasonnosto, hieno kevät, mahtavia taisteluita ja tarinoita. Melko vaikeaa on keksiä pointteja, millä KeuPan voisi kuvitella neljä kertaa Ketterän voittavan. LeKi-sarja oli KeuPalta loppujen lopuksi kaikessa epätasaisuudessaan kaikkea muuta kuin vakuuttava, meanwhile in Imatra: Ketterä käveli TuTon yli suoraan neljässä pelissä. Pari voittoa KeuPa korjasi jopa heikolla pelillä, tappiopeleissä taas ei ollut mitään asiaa voittokamppailuun. Ketterällä on huippuluokan maalivahti, kova puolustus, taitava sekä nopea hyökkäys. Lisäksi joukkue on koko Mestiksen parhaiten valmennettu, tiivis nippu kokoa, nopeutta ja taitoa. Mutta, ilon kautta, ei tässä keupalaisittain hävittävääkään ole, toisin kuin vastustajalla.
   
  OCE ja J_L_ tykkäävät tästä.
 3. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No huh huh ja heh heh johan pukka vertauksia, on miljoonajoukkuetta ja nyt SKA mitähän viellä.
  Minäpä kerron mikä on Ketterä, se on pienen paikkakunnan toisen Mestis kauden joukkue joka vasta opettelee Mestiksen tavoille ja elää unelmaansa.
  Mutta eipä siinä mitään mennää sitten noilla. Hieno sarja varmaan tulossa, nythän Ketterä pääsee yrittämään hallitsevan Mestarin kampeamista pois valtaistuimelta. Kova on tehtävä mutta toivoa on.
   
 4. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Läpsyttimiä ja brassiorkesteria vastassa, jee!

  Meinataankohan Keuruulle rakentaa pääsylipputuloilla uusi jäähalli kun tuohon nykyiseen paskalatoon pyytävät 25 euron pääsymaksua?

  Eihän tuosta KeuPan joukkueesta osaa edes nimetä ketään muuta pelaajaa kuin Puppe Kumpulaisen, senkin vaan viime kauden Ketterän edustuksen takia. Loput pitää tarkistaa JYPin nettisivuilta. Missä helvetissä Keuruu edes sijaitsee? The Joulukalenterista oon kylän nimen aiemmin kuullu. Onko siellä edes Esson baaria missä voi ottaa etkoja ennen peliä? Jatkoajan keupalaisiakin taitaa olla maksimissaan kolme.

  Se voittaa pytyn joka saavuttaa neljä voittoa ennen toista.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2019 klo 00.07
  Emryt tykkää tästä.
 5. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Kyllä meidän äidillä on pienempi paikkakunta kuin teidän äidillä.
   
  OCE tykkää tästä.
 6. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tästä tulee hieno sarja, hyvää hiillostusta heti sieltä Lappeenran... eiku siis Imatralta. Lato on paska, mutta tuote kunnossa niin pystyy pyytää;). Kyllä sääkin Jennifer Lopezin kanssa illan viettäsit vaikka sissiteltassa, jos ei parempaakaan paikkaa ois tarjolla.

  Keuruulaisittain saanut huikeaa kevättä seurata ja nyt vielä huipentumana finaalit päälle. Henkilökohtaisesti olen pitänyt Ketterää koko kauden ajan kovimpana joukkueena ja ollut KeuPalla aina paha. Mutta toisaalta KeuPa on parhaimmillaan pelannut erinomaisesti eikä noi jätkät hopeaan vielä tyydy. Aivan varmasti saadaan hyvä sarja, josta parempi on se joka voittaa 4 kertaa. Välimatkaa on joukkueiden välillä, mutta toivotaan faniryhmien aktiivista liikehdintää myös vieraspeleihin.
   
  Peteliuz tykkää tästä.
 7. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  @Pakki-pakki ei jaksa aina mitään hyväveli jargonia vääntää. Pikku provoa, puukkoa ja läppää pitää heittää aina.

  Onneksi tuolla Imatran esikaupunkialueella käydään vain sodan yksi taisto ja loput kotoisalla Spa Areenalla. Alkais jo.
   
  Pakki-pakki tykkää tästä.
 8. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Juuri näin! Vitt#illaan ja huudellaan hävyttömyyksiä kaukaloon, mutta käydään erätauolla pubin puolella huolimatta pelipaidan väristä ja lyödään rehdisti kättä päälle. Ei tää kumminkaa lopulta, niin vakavaa ole. Tää on jääkiekkoo ja ilman suuria tunteita pirun tylsää.
   
  Peteliuz tykkää tästä.
 9. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 10. Big Bear Jäsen

  Ennen pudotuspelejä veikkasin Ketterää mestariksi ja hienostihan joukkue on finaaleihin saakka edennyt. Enää neljä voittoa ja sitten pytty kohti kattoa. Pitää kyllä antaa propsit KeuPallekin, komeasti syöksivät runkosarjan ykkösen ja kakkosen tieltään. Tulee varmasti hieno finaalisarja.
   
 11. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Niin sitä vaan ollaan taas finaaleissa, on tämä vaan hienoa.

  Nyt ei ole KeuPalla kuin voitettavaa ja henki on joukkueessa hyvä mutta neljä voittoa Ketterästä tuntuu lähes mahdottomalta.

  Värilaseista johtuen täytyy veikata KeuPan voittoa, ja siihen vaaditaan kuusi peliä.

  Olisihan se makeeta päättää kausi Keuruulla mestaruusjuhliin.
   
 12. Loistava finaalipari on tällä kaudella. Kaksi joukkuetta jotka pyrkivät pelaamaan viihdyttävää kiekkoa höystettynä värikkäillä yksilöillä. Tarvittaessa kumpikin joukkue pystyy myös pelaamaan melko fyysisestikin, joskin siinä on ketterällä selkeä etu kokonaisuutena. Toivottavasti tuomaritoiminta jatkuu yhtä hyvänä kuin se on ollut nyt tähänkin saakka. Uskon että sarjasta tulee varsin viihdyttävä niin kiekollisesti kuin fyysisestikin. Mukavaa myös nähdä miten tietyt kaverit reagoivat kun pelaavat entisiä pelikavereita vastaan mestaruudesta, siellä ei ole kaveruudelle oikein sijaa. Toivotaan että Paalanen ja Mesikämmen laittavat laidat ryskymään ja Keupallakin on pommikone Pihlajamäki riveissään.

  Maalivahtiosastolla Ketterällä on selkeästi varmempi kaksikko. Kaarlehto on ollut jäätävän hyvä koko play offin ajan. Tervo on kyllä parantanut, mutta uskon että hänen psyyke on helpommin mureneva ja Hölsä on menettänyt oman itseluottamuksensa täysin. Puolustuksessa on molemmilla joukkueilla hyvää kiekollista osaamista, mutta Ketterä puolustaa joukkueena paremmin. Ketterän puolustus on tyly ja melko fyysinen eikä heitä vastaan ole mukava pelata. Hyökkäys on mielestäni melko tasan, sillä molemmissa joukkueissa löytyy taitoa todella paljon. Ratkaisevaksi asioiksi kohoavat ylivoima- ja alivoimapelin onnistuminen. Samoin myös se miten hermokontrolli pitää pitkässä sarjassa, sillä en usko tämän sarjan menevän 4-0 kummallekaan. Oma veikkaukseni on että 6-7 peliä tarvitaan ennen kuin mestari on selvillä.
   
 13. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Ja sitten tuomareita poijjaat:

  TI 16.4
  ET: Ville Vuohtoniemi & Sakari Suominen
  LT: Joni Pekkala & Miro Skinnarla

  Voi Ville, Ville, Ville...miksi??

  TO 18.4
  ET: Mika Levänen & Jonne Mäkisalo
  LT: Onni Hautamäki & Joonas Hurskainen
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2019 klo 14.08
 14. Lainaus:
  Voi nyt vittu! Miksi ihmeessä pitää kaivaa kauden huipennuksen paskakasan pohjalta taas Vuohtoniemi esiin. Ei tuo Mäkisalokaan oikein luottamusta herätä. Eikö nyt olisi se aika vuodesta että parhaat tuomarit tuomitsevat kun parhaat joukkueet pelaavat. Tämä on ihan karmeaa puuhastelua tietyiltä tahoilta!
   
 15. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Mielestäni Ketterän etuna tässä on huilitauko ja fyysisemmät sarjat. Tuton suunpieksännän ja muunkinlaisen takomisen läpikäyneenä ei varmaan ainankaan pahempaa ole tulossa. Myös Jokipojat oli fyysisempi vastus, kuin Leki, tai Hermes. Tunne tuskin enää lyö yli, kun se on saatu pidettyä kurissa hienosti tähänkin saakka. Todellakin nuo erikoistilanteet ovat varmasti iso tekijä. Keupa on jo nyt ylittänyt itsensä, mutta Ketterä ei ole vielä tavoitteessa. Miten paineet vaikuttaa? Taas näiden värilasieni läpi ennustan 4-1 tai 4-2 sarjaa Ketterälle. Se voittaa kumpi sitä enemmän tahtoo. Vituttaa kyllä ankarasti. Ketterä tekee ennenkuulumattoman tempun ja hienoa mainosta Mestikselle viemällä finaalin isoon halliin Kisapuistoon ja liitto kusee naamalle laittamalla peliin lähes paskimmat mahdolliset tuomarit. Olisi nyt vielä Silvennoisen ja Mettälän laittaneet tuonne kanssa niin olisi ollut katastrofi valmis. Tästä tuli kyllä yksi kysymysmerkki peliin lisää.
   
 16. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Suominen on jopa sarjan paras tuomari, mutta miksi helvetissä sinne on laitettu pariksi täystuho, joka pilaa nautinnon pelin katsomisesta. Millä ihmeellä tuo saa aina vihellellä vuodesta toiseen?
   
 17. Lainaus:
  Ville on erotuomarijohtaja Aholan kaveri ja suosikkipoika. Varmaan saunovat yhdessä ja Ville rapsuttaa Aholan selkää tai kenties jotain muuta....
   
 18. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Lainaus:
  Montako vuotta Tom Laaksonen vihelsi liigaa?
   
 19. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Kyllä minäkin näkisin, että noilla näytöillä täytyy olla fuck buddy jossain todella korkealla. Väitän, että kun paskakasasta kuoritaan päivän kuluttua se hera pois pinnasta, niin alta löytyy Vuohtoniemen ja Silvennoisen kaltaisia tuomareita. Kyllä tuolla liitossa pitäisi tämän sarjasysteemin lisäksi hieman paneutua näitten tuomarien tasoon.
   
 20. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kiitos liitolle ja erotuomari johtajille!
  Pilasitte 16/4 pelattavan ensimmäisen Mestis finaalipelin Lappeenrannan Kisapuistossa.
  Käsittämätöntä kuinka olette päätyneet valitsemaan ottelun toiseksi tuomariksi Ville Vuohtoniemen, yksi huonoimpia tuomareita Mestiksessä.
  Aivan sama kuin olisitte vedelleet paskarätillä tuhansia faneja pitkin naamaa, tuolla samaisella rätillä vetelitte myös Ketterän organisaatiota joka parhaan kykynsä mukaan koittaa saada Mestikselle näkyvyyttä. Hienosti toimittu!
   
 21. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Itse en pystyisi luottamaan valmentajaan, joka kuuntelee Ghostia (Mestiksen tekemän dokkarin perusteella), mutta ilmeisen moni Ketterä-pelaaja pystyy. Hyvä, että sieltä päin tulee muitakin kuin pesäpallisteja. Muistan itse Ketterän 90-luvun alusta divarissa, kun Jari Lippojoella aukesi nenä Sportia vastaan Vaasassa. En tiedä onko pesäpallisti Arto Lippojoki mitään sukua. Hänet näin Hietalahden pesäpallostadionin puistopenkillä kesällä 1992, kun olivat hävinneet säälittävälle sarjajumbolle.

  Toivon siis Ketterälle tästä voittoa, mutta en voi käsittää tuota uuden hallin kapasiteettia. Kai sinne toiselle sivulle mahtuu tekemään uusi katsomo ilman, että sitä toista kaukaloa tarvitsee purkaa? Enivei, kolmosdivarissa näin pienet kapasiteetit.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2019 klo 08.06
 22. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Mainitsemasi Lippojoet ovat veljeksiä.
   
 23. kendomiäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  suomikiekko
  tuntuu siltä että keupa tulee kyllä viemään tämän sarjan. kärkipään ulkopuolelta finaaleihin.
   
 24. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyllä se vaan on näin et hallitsevalla mestarilla KeuPalla on vaan hävittävää, haastajalla Ketterällä vain voitettavaa.
  Seuraava fakta KeuPa teki ulospuhalluksen päästyään finaaliin, Ketterä tylyttää 4-0 ei maha mitään tälläset vaan on tuntemukset.
  Keuruulaisille tervetuloa ämpärin nosto pileisiin Koskenpartaalle.
  Lainaus:
  Tos kohtaa ei kiinnostas pätkääkää kuka nostelis ämrärii, aivan sama vaik ois Oriveden Fortuna ja Pippe Mikke.
  Lainaus:
  Oiskohan ollut niitä ainuita loukkeja edustus uran aikana, tuokii tais kolahtaa enemmänkin henkisesti.
   
 25. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Olen havaitsevinani tässä pienen ristiriitaisuuden. Ensin kerrot, että KeuPalla on tässä vain hävittävää, mutta heti seuraavassa lauseessa viittaat siihen, että KeuPa on jo ylittänyt odotukset tämän kauden osalta. Esittämälläsi logiikalla satumaiseen mestaruuteen keväällä 2016 marssinutta Leicesteriä lukuunottamatta kaikki muut Valioliigan seurat olisivat lähteneet kauteen 2016-2017 haastajan asemassa.

  Sanot mitä sanot, mutta fakta on se, että Ketterä lähtee tähän sarjaan ennakkosuosikkina.