Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2019 finaalit: Ketterä (3.) – KeuPa HT (8.)

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Jango, 12.04.2019 klo 21.35.

 1. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Jos KeuPa voittaa tänään, niin Ketterä olisi siitä huolimatta niukka ennakkosuosikki perjantaina myös vieraspelissään. Sellainen 55-45 Ketterälle ja siis sillä oletuksella, että perjantaina edes ylipäätään pelattaisiin, todennäköisesti ei pelata, tänään Ketterä on kotonaan sellainen 70-30 ennakkosuosikki. Toivottavasti tänään osuisi tuo about kerran kolmesta ja KeuPa saisi siirrettyä ratkaisua vielä ainakin parilla päivällä. :)

  Onkohan Pelamo pelannut lievän loukkaantumisen kanssa viime aikoina? Ei ole finaalisarjassa ainakaan juuri edukseen erottunut, kaarrellut lähinnä varovaisesti pelin ulkopuolella. Saattaa toki olla myös poppareilla mikäli tuo kaartelu ei johdu loukkaantumisesta. Pelamo kun ei muutenkaan mikään erityisen räjähtävä pelaaja ole jaloistaan, niin ei pääse näissä kovan intesiteetin peleissä pelaamaan vahvuuksillaan ja tämä taas varmasti vaikuttaa pelihuumoriin. Toivottavasti siellä nyt kuitenkin olisi vain pikkuflunssa päällä.
   
 2. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Nyt ois aikaa viel nostaa ulko katsomon näyttö metrin verran ylöspäin niin ois näkyvyys parempi, kun sinne änkee kuitenkin se 500 katsojaa.
   
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Onnea mestaruudesta Ketterä!

  Hieno seura ja oikea kiekkokaupunki. Lisäksi vahva kausi niin joukkueena kuin kärkiyksilöiltäkin. Voitto ei olisi oikeampaan osoitteeseen mennä.
   
  A Siente ja E tykkäävät tästä.
 4. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Onnea Ketterä!

  Kyllähän tämä oli ainut ja oikea joukkue voittamaan tänä vuonna kannun. Vaikeuksien kautta voittoon, ei ole helpoin lähihistoria tällä seuralla.

  e. tuli muuten ihan aidot kylmät väreet tuosta tunnelmasta ja fiiliksestä, mikä tuolla paikanpäällä on.
   
 5. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Onnea Imatralle! Tämän kauden kovin joukkue, ei siitä ole epäselvyyttä. Hieno kausi, hieno kevät. Nauttikaa!
   
 6. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Onnea Ketterälle hienoja pelejä eiköhän oteta ensivuonna uusiksi!
   
 7. LL90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Onnea Ketterä! Ei se Räsänen turhaan sanonut että Ketterä on ylivoimainen mestarisuosikki tuolla materiaalillaan! Mahtavaa!

  BTw miks hitossa pokaalissa ei ole aikaisempien joukkueiden nimikylttejä????
   
 8. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Taitaa löytyä viime kevään jäljiltä KeuPan saunahuoneen lattialta.
   
 9. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Kauden selvästi paras joukkue voitti. Finaalisarjassa KeuPa antoi kovemman vastuksen, kun mitä itse olisin uskaltanut odottaa. Silti 4-1 voitot suunnilleen sitä luokkaa kuin mitä olisin veikannut.

  Viisi maalin peliä, todella tasainen sarja. KeuPa paransi peli peliltä, mutta lopulta matka loppui vaan kesken. Tänään mielestäni sarjan paras peli KeuPalta, joukkue jopa hallitsi pitkiä toveja välillä. Harmittavasti tänäänkin tuli annettua Ketterälle vähän halvalla av-maali sekä sitten tuo toisen erän loppusekuntien sekoilu. Ensimmäisessä pelissä Ketterä sai niin ikään suhteellisen halvalla voittomaalin viimeisillä sekunteilla, kuin myös ensimmäisessä Imatran pelissä tuo lahjoitettu jatkoaikaratkaisu. Toki nuo pelit olisivat voineet ratketa jo hyvissä ajoin varsinaisella peliajallakin.

  Suurin ero finaalisarjassa oli mielestäni puolustuksissa. Ketterän puolustus oli iso, kova ja kiekollinen. KeuPalta puuttui vähän kaikkea, kokoa, voimaa ja kiekollisuutta. Tästä johtuen Ketterä sai pitkiä pyörityksiä KeuPan päädyssä ja pääsi itse omista pois nopeasti eikä KeuPa kyennyt vastaaviin myllyihin. Toinen oli sitten ylivoimapelit. Kiekon alueelletuonnit tuottuvat KeuPalle läpi sarjan isoa tuskaa ja edes pakkopelin saaminen pyörimään vei valtavasti aikaa ja energiaa. Tänään tuo huipentui sitten av-maaliin, kun kaikki pelaajat seisovat rivissä vastustajan siniviivalla yhden puskiessa kiekon kanssa muuriin. Varmasti myös Ketterän aktiivisella alivoimalla oli tässä oma osuutensa. Ylipäätään Ketterä pelasi juuri niin kuin KeuPaa vastaan kuuluukin, aktiivisesti paineistaen, eikä KeuPa täten meinannut päästä omista eteenpäin.

  Ketterä tulee hallitsemaan tätä sarjaa vielä pitkään. Hyvä runko on kasassa ja toimistollakin tehdään ilmeisen hyvää duunia. Tuleva kestomenestyjä, uusi Jukurit.

  Onnea Imatra, onnea Ketterä, ja ennen kaikkea: Onnea Hakali ja sen upeat vosut!
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2019 klo 21.34
 10. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Vai että sumatralle meni tämän kauden mestaruus, ei tosiaan mikään oikeusmurha jos voittaa finaaleissa neljästi joukkueen joka suoritti ihan godmodella pudotuspeleissä niin totisesti on mestaruutensa ansainnut! Onnittelut ja hienoa vaihtelua koko suomalaiseen jääkiekkoon.
   
 11. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Kiitokset Keupalle hyvästä sarjasta, hyvän vastuksen annoitte. Myös Keupan faniryhmälle propsit hyvästä kannustuksesta.