H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Päivänselvä tuomarifarssi, tuu ny saatana Rönni itse selittää tänne. Varmaan vituttais muissakin leireisså tuo tilanne.

Lungin oloista porukkaa oli HPK-faneissa tänään, heille onnittelut.

Modet vois heittää nuo ulkopuoliset vittuilijat pitkälle tauolle.
Olishan se peli voinut ratkea jo paljon ennenkin jos ei olisi tullut tuomari virheitä esim Kärppien kaksi selvää väärää vaihtoa, Karjalaisen estämis jäähy muutama pitkä mitä ei olisi pitänyt viheltää muutama paitsio jne. Olihan siinä molemmilla mahdollisuus ennen tuota Vehviläisen imurointia...
 

Ralph

Jäsen
Mielestäni on väärin puhua Kerhosta pienen budjetin jenginä. Pelaajiin ei HPK niin paljon rahaa käytä, mutta tuomareihin senkin edestä. Niillä kaatui TPS, Tappara ja nyt Kärpät. Toki pienen budjetin pelaajatkin antoivat vahvan taustatuen.

Mutta kyllä tää mulle kelpaa.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Mulla on varmaan ensimmäistä kertaa ikinä lämpimiä fiiliksiä Kärppä-faneja kohtaan. Kiitos teille tästä kaudesta ja tästä finaalisarjasta. Kärpät oli ajoittain niin hyvä, että mulla meinasi usko loppua Kerhon mestaruuden puolesta muutamaan kertaan. Ekaa kertaa uskoin siihen ekan ryöstön jälkeen, mutta sitten se usko katosi vastaryöstöön ja tapaan, millä se tuli. Se usko palasi 7. pelin 3. erässä, kun yksi pomppu voi ratkaista koko homman. Näistä kahdesta Kerhon mestaruudesta tämä jälkimmäinen tuntui makeammalta, kun vastus oli niin äärettömän kova.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.
Suosikkijoukkue
HPK
Pelaajiin ei HPK niin paljon rahaa käytä, mutta tuomareihin senkin edestä.
Tämä opittiin aikanaan jo kantapään kautta, kun yritettiin taistella Hjalliksen lahjomia tuomareita vastaan. Varaa ensin rahaa siihen ja sitten raavitaan pelaajabudjetti kasaan.

9 pronssia hei
 
Eteläpäädyn piippuhylly (1995 - 2008)
Kun yhdessä matkaan lähdettiin, oli nuoruuden kultainen aika.
Sinä ensiksi saavutit määränpään, minä hetkeksi vielä tänne jään.

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hienoa oli vaihtaa kuulumisia Kärppien faniryhmän jasenien kanssa kutospelin jälkeen, kun rehdisti lyötiin kättä päälle ja meinattiin, että "may the best team win". Hyviä kavereita, jotka pitivät metakkaansa kulmassa. Peli oli niin katsomossa kuin kaukalossakin raakaa, mutta rehellistä tässä sarjassa.

Kiitoksia koko Kärppien yhteisölle tästä sarjasta.

Toivottavasti päästään ottaan uusiksi pian :)
 
To most Christians, the Bible is like a software license. Nobody actually reads it. They just scroll to the bottom and click 'I agree'.

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Ylimielisyys ei kantanut mestaruuteen asti - tämä Kärpät-kannattajille. Kärppien kompurointi oli nähtävissä playoffsien alusta alkaen vaikka rutiini kantoikin vielä puolivälierät ja haparoiden välierät. Finaalissa tulikin huippuvireessä oleva pelitapaan sitoutunut porukka vastaan ja Kärpät oli ihmeissään. Ansaittu voitto HPK:lle.

Mitään pois HPK:lta, mutta Kärpät ei mielestäni ollut missään vaiheessa playoffeja sillä tasolla mitä olivat runkosarjassa.
Jos Ilveksen kanssa Kärpillä oli vaikeuksia
 
Suosikkijoukkue
HPK
Voi olla. Toisaalta olin näkevinäni myös Heponiemi/Janeckyn käyttävän jalkojaan ikään kuin pumppuna tilanteessa.

Varmoja voimme olla kuitenkin vain siitä, että Larmi olis hetken päästä siirtänyt maalin tahallaan.
 
Eteläpäädyn piippuhylly (1995 - 2008)
Kun yhdessä matkaan lähdettiin, oli nuoruuden kultainen aika.
Sinä ensiksi saavutit määränpään, minä hetkeksi vielä tänne jään.

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kristián Pospíšil
Kärppien suuruus näkyy mielestäni kannattajien kirjoituksissa, kun pulinat on jätetty mestaruuden ratkettua pois ja myönnetty vastustajan paremmuus sekä onniteltu. Äärimmäisen hienoa lukea näitä viestejä Oulun suunnalta ja jopa hieman rikkoa pieniä ennakkoluulojani huonosta häviäjistä. Toiset pystyy pelin jälkeen olemaan äärimmäisen hyviä häviäjiä, siinä missä jotkut jaksavat vieläkin huudella Kerhon kaatuilusta ja kuinka siellä on Mikki Hiiriä koko joukkue täynnä. Tässä on eräille kannattajille ja kirjoittelijoille aivan toisesta organisaatiosta suuri peiliin katsomisen paikka ja myös opittavaa myöntää toisen hyvyys.

Kerholle suuremmoiset onnittelut aivan järkyttävän hienosta suorituksesta pudotuspeleissä, mikä nimenomaan oli urheilun voitto. Kärpille otan hatun päästä ja kumarran, niin huikea oli Kärppä joukkue läpi vuoden.

Kaksi aivan oikeaa joukkuetta oli finaaleissa ja kaudesta jäi kyllä kaikinpuolin hyvä maku suuhun.
 
1963

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Eihän se nyt mikään tappio oo, jos ei se jää vituttamaan. Tarinoita, tarinoita. Vanhoina paappoina muistellaan sitten vielä, että oliko se ny Heponiemen vai Luceniuksen maila sillon 2019, kun johti mestaruuden ratkaisseeseen ylivoimaan.

Ei kuitenkaan ollut 6:tta miestä kentällä, tai tehty korkealla mailalla =).

Vittumainen tilanne, joka oli nopea ja meni tuomarilta vähän "ohi". Tai no toi oli tuomarin näkemys.
Helppo se on jälkikäteen tuomita et oliko virhe vai ei ? Kenen maila osui jne ?
Itse näkisin että oli ns. pelitilanne jossa oli huonoa tuuria.
Mut ei kaikkia tilanteitakaan voida alkaa videolta katsoa vaikka säännöt sallisi ?
Nyt meni näin ja sillä sipuli
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree!
Kumma juttu, että tämä tappio ei aivan älyttömästi harmita. Johtuuko HPK:n hienoista pelitavasta, pienemmän seuran sympaattisuudesta, viime kevään kullasta vai mistä? Vaikea sanoa.

Tottakai tällä hetkellä harmittaa (älkää käsittäkö väärin). Mutta jos esimerkiksi Jokereita tai Tapparaa vastaan olisi vastaava finaalien GAME7 jatkoaikatappio käynyt niin olisi varmasti jo itku tullut..
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Kumma juttu, että tämä tappio ei aivan älyttömästi harmita. Johtuuko HPK:n hienoista pelitavasta, pienemmän seuran sympaattisuudesta, viime kevään kullasta vai mistä? Vaikea sanoa.
Se johtuu siitä, että HPK:n tämän kauden tarina on aidosti mestaruuden arvoinen. Pennanen on upea valmentaja ja sai tuosta hienosta joukkueestaan rakennettua yksilöitään suuremman. Tappio harmittaa aina, mutta paremmalleen häviäminen ei ole häpeä.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos mukana olisi Bond-tyttö, olisiko hän HPK- vai Kärpät-fani? Entä kumman Bondin matkaan tämä lähtisi?
Tän illan perusteella kohtuullisen tyhmä kysymys... Luultavasti istahtaa oranssiin urheiluautoon.

Mutta pakko sanoa, että kaikesta pippelinmittauksesta ja ylimieliuhoilusta päästyään Kärppäleiri veti hienosti tän kevään. Asiallista sakkia täällä ja jäällä myös.. varsinkin Manner saa isot respectit lausunnoistaan läpi sarjan.
 
"Kuka jätkä tää on, kuka vitun jätkä täällä heiluu" -Ville Viitaluoma
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy