Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 – kultaa vai multaa?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Gorbatjovi, 13.03.2017 klo 10.48.

 1. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Voi hyvin olla joo, kun tämän päivän kokoonpanosta meillä ei välttämättä jatka seuraavat pelaajat:

  Tuppurainen
  Löfman
  Miklik
  Niku
  Tavi
  Friman
  Salmio
  Pihlman
  Pulli
  Tuokkola
   
 2. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Mistäs tämä juttu on muuten lähtenyt liikkeelle ettei Tuppurainen jatkaisi Jypissä? Sopimusta on jäljellä eikä nyt kumminkaan mistään floppikaudesta voi puhua,tehopisteen hinta toki turhan korkea.
   
 3. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nikusta ovat monet puhuneet varmana lähtijänä, mutta minulta on kyllä mennyt ihan ohi, että miksi näin on? Rapakon taakseko häntä ollaan viemässä, vai mikä on tilanne?
   
 4. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Kyllä, eli olisi niin ottamassa seuraavan askeleen urallaan ja lähdössä hänet varanneen Winnipegin NHL-organisaatioon.
   
 5. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joku kirjoitti tänne muistaakseni jotenkin näin: "joukkueen läheltä kuultu, että Tuppurainen olisi vaihtamassa maisemaa."

  Mielestäni oikein mikään ei vaan puolla lähtöä. Vuosi sitten tehtyä sopimusta vielä 2 kautta jäljellä. Viihtynee hyvin JKL:ssä näin olen ymmärtänyt, pelannut kuitenkin ihan hyvin, saanut myös vastuuta. Ja, kun katsoo tuota JYP:n laituri tilannetta niin ainakaan nyt ei näytä siltä että olisi mitään järkeä luopua Tuppuraisesta.
   
 6. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Karu fakta on se, että Tuppuraisen hintaisen miehen pitää saada enemmän tulosta aikaiseksi kuin mitä etenkin pleijareissa sai. Eikä runkosarjakaan mikään glamour kyllä ollut. Joukkueen ikärakenne huomioiden näkisin mielelläni 10 vuotta nuoremman lupaavan laiturin Allun tilalla. Jos vielä pääsee ulkomaille tienaamaan eläkerahoja, antaa mennä vaan. Sopimukset voidaan aina purkaa myös yhteisymmärryksessä, jos niin halutaan.
   
 7. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mun listassa ei ollut julkaistujen JYP-sopimusten alaisia pelaajia.
   
 8. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  No sitten listasi on varmaan muotoa
  Löfman
  Miklik
  Tavi
  Friman
  Salmio
  Pihlman
  Pulli
  Kuukka
  Olkinuora
  Tuokkola

  Eli listastani pois Tuppurainen ja Niku, tilalle Olkinuora ja Kuukka.
   
 9. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ymmärrän mielipiteesi, mutta jos ajattelee tämän hetkisiä faktoja niin eiköhän "vedot" kannattaisi laittaa sille että Tuppurainen jatkaa JYP:ssä ensi kaudellakin. Kuinka paljon Tuppurainen tienaa ensi kaudesta ts. mikä on miehen hinta? Ja kenet ns. saman tasoisen, vaikka 10 vuotta nuoremman laiturin, Tuppuraisen palkalla - mahdollisen sopimus purun kuluilla saa?
   
 10. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Muuten ottamatta kantaa sen enempää niin eiköhän sopimuksen purun hinta riipu ihan siitä kenen aloitteesta purku tehdään... Jos seura haluaa yksipuolisesti purkaa sopparin niin hinta on varmasti suurempi... Jos taas sopimus puretaan pelaajan aloitteesta ja se käy myös seuran intresseihin niin hinta voi olla hyvinkin halpa...
   
 11. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Kylläpä täällä on herännyt kummallinen ilmiö. Tuppuraisesta halutaan eroon. Valoja päälle ja tutkailemaan potentiaalisia korvaajia joita on saatavilla. Niitä taitaa olla aika harvassa.
   
 12. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Pidän hyvin outona, jos Allun kausipalkka on selvästi alle 200k. Ennemmin yli sen. Allun nykytasoa ei pelkistä pisteistä kannata katsoa, sillä hänen hyötynsä on joukkueelle pisteiden ulkopuolella ajoittain lähellä nollaa (ainakin kentällä). Paikkaaminen nuoremmalla kaverilla, joka hyödyttää joukkuetta kokonaisuutena vähintään yhtä paljon, ei todennäköisesti olisi kovinkaan vaikeaa.

  Etenkin, kun en usko JYPin väkisin haluavan Allusta eroon, jos ei halukkaita ottajia muualta helposti löydy. Eli jos Allu lähtee, niin ylimääräistä JYPin maksettavaksi tuskin pahemmin jää. Todennäköisempänä itse pidän, että ei ole lähdössä mihinkään.

  Mutta kaikesta huolimatta jaksan edelleen uskoa siihen, että Allulta löytyy enemmän potkua, kuin tällä kaudella on nähty ja näin ollen en varsinaisesti ole hänen jatkoaan vastaan. Parempaan pitää kuitenkin pystyä.
   
 13. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä. Ymmärrän jos jotkut ovat odottaneet Tuppuraiselta enemmän koska on niin monipuolinen ja yksinkertaisesti hyvä pelaamaan. Ei Tuppurainen kuitenkaan mitenkään kovin huonosti ole pelannut. 39 pistettä runkosarjassa.
   
 14. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Pronssiksi meni! Parempi sekin kuin 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. Tai 15. Sija.
   
 15. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  En ole koskaan kannattanut pronssipelien pelaamista, vähän niin kuin lämmintä kaljaa muovituopista vesisateessa joisi. Jyp olisi ansainnut pronssit jo paremman runk menestyksen jälkeen. Viihdyttävä peli tänään kuitenkin, toivoin toki omieni voittoa. Jyp ansaitsi mitalinsa, onnittelut siitä täältä Hesan Pakilasta.
   
 16. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Pronssijee. Melkoista läpsyttelyähän tuo peli oli kuten odottaa saattoi. Puolustukset reikäjuustoa, paljon maaleja, vähän taklauksia ja sitäkin vähemmän torikokouksia ja muuta läpsyttelyä. Finleykin oli kuin krapulainen lammas ja hienosti syötti voittomaalin, oijoijoi. Kokonaisuutena vähän koominenkin maali; Tuppuraisen playoffeille kuvastava silmät kiinni -roiskaisu keskialueelle jossa kukas muukaan kuin Finley haparoi jättäen kiekon sopivasti Miklíkille...

  Tuollaisia Jypin 1-0 ja 2-0 maalin kaltaisia suorituksia olisi kaivattu myös välierissä. Nyt sai Tavi sudittua tyhjiin, aiemmin meni vaan rautoihin tai ohi maalin... No, turha näitä on sen enempää jossitella.

  e: Olipa muuten kirkkofiilis hallilla, kun ei ollukaan istumakatsomoon läpsyttimiä...
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 22.45
 17. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Lainaus:
  Vielä kylmä lihis/hodari/makkara ilman mausteita tuohon kylkeen ja nautinto hipoisi jo kliimaksia.

  Itsekkään en ole Liigassa tätä pronssipeliä kannattanut koskaan. Suuri osa pelaajista jättäisi pois, ja ainakin JYP-valmentaja Virtanen oli ennen peliä pois jättämisen puolella. Selkeästi vaan runkosarjan mukaan pronssit jakoon. Arvokisoissa pronssimatsit on ok koska koko setti on täysin erilainen.
   
 18. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Itse vaikka en syttynyt taaskaan pronssipelille, niin pitäisin sen mukana, sillä mielestäni jos sitä ei pelata pitäisi mitaleista kokonaan luopua ja pelata vain NHL tyyliin maljasta.

  En tiedä olisiko tuokaan sitten hyvä ratkaisu, ainakin kaikki historia mitalitilastoissa menetettäisiin ja mielestäni Suomeen kuuluu mitalipelit. Suurinta osaa yleisöstä kuitenkin pronssipelikin kiinnostaa ja jääkiekkoammattilaisille se on vain yksi peli lisää.

  Eli vaikka itse en pelille syntykään, niin pitäisin se jatkossakin mukana.