Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 – kultaa vai multaa?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Gorbatjovi, 13.03.2017 klo 10.48.

 1. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Niin se tämäkin ketju piti avata, enpä olisi uskonut alkukauden taaperruksessa. Aikamoinen draaman kaari on tässä kauden mittaan nähty ja nyt olisi aika ottaa tosissaan mittaa siitä, mihin ne eväät tänä keväänä riittävätkään. Jopa menestyspaineita tuo joulun jälkeinen timantinkova suorittaminen aiheuttaa. Eipä taida oikein kukaan olla tyytyväinen vaan tähän hyvään runkosarjan loppupuoliskoon. Pleijareissakin pitää menestyä, se on tyly tottuus.

  Lähdetään pudotuspeleihin kotiedulla, jonka takaa vähintään neljäs sija runkosarjassa. Sijoitus voi vielä muuttua ylöspäin jopa kaksi sijaa, eli tätä avausta kirjoitettaessa ei ole varmaa kuka sieltä vastaan tulee.

  Keskustelu alkakoon!
   
 2. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Kuten jo alkukauden taaperruksessa sanoin materiaali on liiga yksi parhaita ja itse olen rehellisesti pettynyt jos ei olla finaalissa ja poistuta sieltä voittajina.

  Miksi tyytyä vähempään mihin on realistiset mahdollisuudet.
   
 3. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Kyllä, tavoite korkealle ja se on mielestäni ihan oikein. Kyllä JYP on kestomenestyjä ja vähän kuin kuuluu mitalipeleihin.
   
 4. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mestaruuteen tähdätään ilman muuta ja finaaleista putoaminen olisi selvä pettymys. Puolivälieristä jatkoon meneminen on minimi, jotta kausi ei pääty katastrofiin. Finaalipaikan myötä voisi kautta kutsua onnistuneeksi ja mestaruus on se varsinainen tavoite.

  Tänään selviää puolivälierien vastus, jonka jälkeen päästään kunnolla spekuloimaan!
   
 5. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Niin no jos kakkosia ollaan, niin ei selviä vielä tänään. Ässillä on takuulla kova hinku pitää tuo suora playoffs-paikka ja takuulla pistää Tepsin ahtaalle. KalPa on taas vieraissa Raumalla ja vaikka Lukolla ei ole enää mitään voitettavaa, niin koskaan ei tiedä miten näissä käy. JYPin vastus voi siis olla HPK, Ässät, Kärpät, Pelicans tai HIFK. Mutta uusi vaihde spekulointiin saadaan yhdeksän aikaan, se on varma.
   
 6. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jos kakkosia ollaan, niin sitten päästään ennakoimaan miten sääleissä käy, joten spekulointi alkaa kuitenkin.

  Henkilökohtaisesti en jaksa uskoa, että neljäs sija muuttuu mihinkään, mutta eihän sitä tiedä.
   
 7. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  JYP-HPK sieltä siis tuli. Etukäteen "helppo" vastus noista mahdollisesti tarjolla olleista, mutta toisaalta myös ehkä se vähiten kiinnostava/sytyttävä vastus ainakin itselleni. Eipä siinä, ennakkospekuloinnit käyntiin.
   
 8. Lucky Thirteen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Detroit Red Wings
  Kyllä nyt JYP sössi pahemman kerran kun kultatarjottimella tarjottiin sitä kolmossijaa. HPK ei ole helppo todellakaan, aina ollut todella v-mäinen vastustaja JYPille!
   
 9. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Helpolla tuskin JYP pääsee, mutta kyllä tuo nyt itsellekin maistui enemmän Pelicansiin verrattuna. Välierissä on sitten mahdollisesti Tappara vastassa, mutta ei nyt mennä asioiden edelle. Ensin pitää ottaa 4 voittoa Kerhosta.
   
 10. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  HPK leirissä ainakin aiheuttaa kauhua tämä tilanne. He olisivat halunneet mieluummin kalakukot kuin hurrikaanit. Tämähän kelpaa meille, kiva kun meitä jopa pelätään. Ihme täytyy tapahtua, että JYP häviää neljästi HPK:lle.
   
 11. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Taloudellisesti Kerho on kyllä huono vastus, pelillisesti vähän niin ja näin. JYP on sarjassa aika selkeä suosikki, joten jos Kerho ei pysty haastamaan ollenkaan, miten se vaikuttaa kevääseen eteenpäin.

  Mulle olisi pelillisenä haasteena kelvannut ennemmin Pelicans.

  Eikä tule Tappara semeissä, Pelicans laittaa KalPan lauluun. Saa ottaa talteen.
   
 12. Möksy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punainen. Musta. Valkoinen.
  Lainaus:
  Kuten itse sanoit, ei mennä asioiden edelle. Vuosiin on ennakkoon odotettavissa ehkäpä tasaisimmat playoffit. Pitkä matka on siihen, että runkosarjan 4 parasta jatkavat puolivälieristä eteenpäin. Tuolla tiellä on monta tiukkaa mutkaa ja kurvia. Tapparankaan jatkoon pääsy puolivälieristä ei todellakaan ole itsestäänselvyys.
   
 13. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Näin lahtelaisena voi sanoa, että kävi karkki melko lailla suussa jo, mutta sitten raumalaiset alkoivat nypläämään pitsiä.

  Välieriä ei kannata miettiä vielä. Siellä ei nimittäin pelaa runkosarjan top 4, veikkaan ma.
   
 14. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Ilves laittaa Tapparan nippuun ja Pelsut Kalpan. Eli välierissä pelsut. Jepjep.
   
 15. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #44, RD
  Lainaus:
  Kyllähän se Lukko sössi meidän puolesta. JYP suoritti hyvin.
   
 16. #76Sally Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pennasen projekti
  Lainaus:
  Kommentoidaan vierasleiristä sen verran, että kauhua aiheutti etukäteen kaikki vastustajat mutta JYP luonnollisesti eniten. HPK:n pelissä on ollut kevätkaudella laskeva käyrä eritoten puolustuspelaamisessa. Tähän, kun lisätään todella akuutti ongelma maalinteossa niin ei sarjassa voi HPK:lle etukäteen antaa juurikaan mahdollisuuksia. JYP tulee viemään sarjan todennäköisesti puhtaasti 4-0.
   
 17. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuohon Pelicansiin kiinni, niin itsekkin olisin mielummin ottanut Pelsut vastaan. HPK on minulle aika hmv. En tarkoita kuitenkaan, että HPK olisi helppo, Hämeenlinnassa JYPillä voi olla vaikeaa.
   
 18. Joonasmmm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp ja sympatiat Pelicansille
  Lainaus:
  Allekirjoitan täysin. Hitto kun otti oikein pumpun päälle tuo otteluiden loppuhetkien jännitys kun vastustajaa vielä arvottiin. Ois ollu hieno aloitus pussinokkia vastaan, mutta mukava, että saavat mahdollisuuden välieriin.

  HPK kaatunee selvin luvuin, näin uskallan toivoa. Sitten onkin tepsin vuoro.
   
 19. Royal-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa, JJK, HJK +/- HPK
  Lainaus:
  Vaikka JYP onkin selkeä kuntopuntarin ykkösjoukkue ja HPK suorittanut vähintäänkin vaihtelevasti koko runkosarjan lopun, niin uskon että tästä tulee hyvä sarja, jossa HPKin muutaman voiton ottaa. Valitettavasti Kerhon kannalta sarja ratkeaa fyysisyyteen (tai siis sen puutteeseen HPKn tapauksessa) ja maalivahtipeliin. Varsinkin Larmi tuntuu sortuvan tiukassa paikassa yliyrittämiseen ja näyttää siltä että käy myös pikkuisen ylikierroksilla, jonka johdosta se paras varmuus omasta työskentelystä katoaa.
  Jos / Kun JYP ajaa HPKn pelin kulmiin, niin siellä pyörimisellä ei HPK tule pelejä voittamaan, koska häviää selkeästi vääntöpelaamisessa JYPille. Sama juttu toisessa päässä maalineduspelaaminen, eli kerho häviää vääntöpelaamisessa.

  Täältä arvio: JYP jatkoon 4-2.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2017 klo 21.39
 20. Coutinho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei pysty.
  Huutelen mielummin etukäteen kuin "hyvähän se on jälkviisaana", mutta oletteko ihan seuranneet ottelupareja JYP vs Pelicans/HPK.

  Kyllähän JYPin pelityylille sopii pelsut paljon paljon paremmin kuin Kerho. JYP tulee olemaan kusessa rinkelinmäellä. Luotto toki omiin sarja 4-2 meille, mutta mielummin olisin silti ottanut pelsut. Joka kerta.

  Pelkään HPK:ta, siellä on loistava tasavahva joukkue, samanlainen kuin JYP. Ensimmäisen pelin merkitys on äärimmäisen suuri.
   
 21. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Tätä mietin itsekin. Hämeenlinna ei ole aina ollut JYPille helppo paikka pelata vaikka tällä kaudella siellä hävittiinkin vain kerran suoraan ja toisella kerralla JYP haki voiton jatkoläpsyttelyistä.

  Edit: Nopea vilkaisu HPK:n hiekkalaatikolle kertoi ettei siellä pahemmin JYPiä pelätä vaan odotetaan aika tasaista vääntöä ja uskoa omiin löytyy. Anssi Ritarista jaksavat vaan valittaa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2017 klo 22.04
 22. k0l1kk0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Harmittaa aivan törkeästi 4. sija. Henkilökohtaisesti Pelicans olisi ollut täydellinen vastus mut ei... perkele. No poffit kiinnostaa oli se sit HPK.
   
 23. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Paras seitsemästä on hyvä mittari. Ei anna ilmaiseksi mitään. Jos JYP pelaa omalla tasollaan, niin HPK hoituu.
   
 24. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei ole ei. Viimeisimmässä HPK pelissä täällä HPK tuli otteluun todella hyvin, ja vei kyllä peliä, mutta onneksi JYP sai avausmaalin aikaan ja vei lopulta koko pelin. HPK:n pelitapa ei ole JYPille helppo. Kuten edellä joku totesikin, ensimmäisen pelin merkitys on iso.

  Pitkiä päiviä on odotella ensi viikon keskiviikkoa. Tähän se kausi taas huipentuu, on tämä huikeaa aikaa.
   
 25. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jos Ässät klaaraa Ilveksen niin viime vuoden mitalikolmikosta on puolivälierien jälkeen kaksi ulkona varmasti. Siellä voi tulla mielenkiintoiset välieräparit ja mielenkiintoiset mitalikamppailut. Mutta pelataan ne puolivälierät ensin ja katsotaan sen jälkeen että kiinnostaako koko juttu enää paskan vertaa. Mutta sellainen on fiilis, että tänä vuonna tulee kultaa.